αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από karapialis
Συγγνωμη εκ των προτερων για τις φωνες ΑΛΛΑ:
Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ
![]()
αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από karapialis
Συγγνωμη εκ των προτερων για τις φωνες ΑΛΛΑ:
Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Τελικά όλοι στα ίδια είμαστε, τουλάχιστον όσν αφορά τις κοντινές ηλικίες. Προσωπικά, και μετά από μια κρίση -ούτε πανικού ούτε γάμου ούτε μέσης ηλικίας -αλλά ταυτότητας τελικά, αποφάσισα να ξεκολλήσω at all costs.
Από την πώληση του GUZZI έως την αγορά του ZEPHYR μεσολάβησαν 8 μήνες, ένα διαζύγιο, πάρα πολύ αυτοκριτική και όλα τα ψυχοσωματικά που πάνε πακέτο.
Αποφάσισα, ότι οι καριέρες είναι για άλλους, τα όποια κουστούμια είχα έμειναν να τα πετάξει άλλος (άλλη) και ο φόβος του να μην πέσω, να μην χάσω την δουλειά μου, να μπορέσω να στηρίξω ένα σπίτι, άρχισε να με αποχαιρετάει. Το καλύτερο όλων βέβαια είναι ότι άρχισα να γελάω πολύ πιο συχνά. Γιατί όταν βλέπεις απέξω που είχες χωθεί οικιοθελώς γελάς. Και φυσικά ο τσόγλανος θα μεγαλώσει καλύτερα με έναν πατέρα που μπορεί να είναι ο εαυτός του απ' ότι με έναν πατέρα φάντασμα στα ίδια του τα όνειρα.
Η ζωη μάγκες, και πριγκίπισσες, είναι μικρή. Και δεν αξίζει να την περνάμε μέσα στις φοβίες και τις ανασφάλειες που οι ίδιοι δημιουργούμε στους εαυτούς μας.
(Το απόγευμα το πέρασα με μια γνωστή, πακέτο καριέρα καλός γάμος κλπ κλπ, που κατέληξε 35 κιλά (1,70). Γιατί τελικά δεν θέλει και πολύ.)
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
θελει @@ για να βγεις απο την κατασταση που βιωνεις και να δεις τον εαυτο σου απο μακρυα
η καποιον να σε σπρωξει
πολλες φορες της σιγουριας και του γνωριμου τα κυβικα ειναι αρκετα για μερικους και για αλλους οχι
αλλα εγω δε ξερω ειμαι ενα 28χρονο ανωριμο που δε θελει να παντρευτει δε θελει παιδια δε θελει να εχει σοι και ''τιτλους'' το μονο που θελει ειναι να εχει παρεα και 2 ροδες οπωτε.....ολα αυτα που λετε μου φαινοντε τεραστια μακρυνα αλλα ταυτοχρονα με βαζουν σε σκεψεις που τις εχω αρκετο καιρο τωρα....τελικα να κανω αυτο που πρεπει? η αυτο που θελω?
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μα αυτό που θέλεις είναι αυτό που πρέπει τελικά. Και όσο πιο γρήγορα το συντονίσεις, τόσο πιο καλά είσαι και εσύ και αυτοί που σε αγαπάνε.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
....τελικα να κανω αυτο που πρεπει? η αυτο που θελω?![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ποσο δικαιο εχεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Μα αυτό που θέλεις είναι αυτό που πρέπει τελικά. Και όσο πιο γρήγορα το συντονίσεις, τόσο πιο καλά είσαι και εσύ και αυτοί που σε αγαπάνε.![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...μου φαίνεται πώς καθαίρεσες τον εαυτό σου...και δέν είναι και τόσο δίκαιο.
Δεν χρειάζεται να μάθεις την τελική στο μηχανάκι σου,
δεν χρειάζεται να μπαίνεις μπίστα,
δεν χρειάζεται να ξύνεις αγκώνες,
ούτε να γράφεις 50.000 χλμ ετησίως.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ούτε καν να έχεις μηχανάκι.
Δεν έχεις παρατηρήσει τα 5χρονα στα πίσω καθίσματα, όταν περνάμε από κοντά τους πώς μας κοιτούν με λαχτάρα, ορθάνοικτα μάτια, τεράστιο χαμόγελο και χαιρετούν επιμόνως...???
...και αυτά μηχανόβιοι είναι. Απλά δεν έχουν μηχανάκι ακόμη.
![]()
![]()
![]()
![]()
+ 600 cc (ή 750, ή 1000, ή......)
+ 4 κύλινδροι (ή 2, ή 3....)
+ θέληση κ χαμόγελο
+ όσα.....
να τυπωσουμε και μπλουζακια " Ειμαι κι εγω μοτοσυκλετιστης! "
![]()
πάντως επειδή αναφέρθηκε, εγώ ένιωθα μοτοσικλετιστής απο τα 15, πήρα μηχανή στα 22, στα 24 έχασα τον αδερφό μου, έπεσα, φοβήθηκα μην αφήσω τους γονείς μου μόνους και πούλησα την μηχανή.
Όποτε βρώ ευκαιρία καβαλάω φίλων, αγοράζω όλα τα περιοδικά για μηχανές, ψάχνω τις αγγελίες , χώνομαι σε συζητήσεις για μηχανές ανάμεσα σε γνωστούς και αγνώστους, αλλά μηχανή δεν έχω.
Θέλω σαν τρελός να ξαναπάρω και μετα απο ένα 6μηνο που παντρεύομαι μάλλον θα το κάνω γιατί απλά δεν την παλεύω άλλο, έστω για την βόλτα.
Το θέμα είναι έστω και χωρίς μηχανή για σχεδόν 2 χρόνια, εγώ αισθάνομαι πιο μοτοσικλετιστής και απο φίλους που καβαλάνε τα δικά τους κάθε μέρα.
Οπότε απλά κοίτα τι αισθάνεσαι όπως σου είπαν και άλλα παιδιά εδω μέσα, και όχι τι σου λένε
http://tsofras.blogspot.com
Δεν ειναι κατι παραξενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
…και αν (γιατί άραγεενδιαφέρεσαι να μάθεις το γιατί, συνεχίζεις να διαβάζεις:
Οι προτεραιότητες που έχω θέσει σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι να αποκατασταθώ επαγγελματικά και να γίνω σύζυγος και πατέρας, με αυτή τη σειρά. Δέχομαι προκαταβολικά συγχαρητήρια για το ευγενές των επιδιώξεων μου (ευχαριστώ) αλλά, φαντάζομαι, θα πρέπει να εξηγήσω σε τι με εμποδίζουν όλα αυτά να είμαι μοτοσυκλετιστής! Λοιπόν, δεν εμποδίζουν εμένα από το να δηλώνω μοτοσυκλετιστής — εμποδίζουν τους άλλους μοτοσυκλετιστές από το να δεχτούν να λέω έτσι τον εαυτό μου!
Δεν βγάζει νόημα, πάμε πάλι:
Ο Δ. μου λέει πως δεν πάω ταξίδια με τη μηχανή άρα δεν είμαι μοτοσυκλετιστής, ο Τ. μου λέει πως η μηχανή που έχω είναι για πίστα ενώ εγώ δεν ξέρω ούτε που βρίσκεται άρα δεν είμαι μοτοσυκλετιστής και ο Π. μου λέει πως αφού 3 χρόνια μετά δεν ξέρω τι τελική βγάζει το μηχανάκι, δεν είμαι μοτοσυκλετιστής! Φυσικά μπορώ να δικαιολογηθώ λέγοντας πως δεν έχω χρόνο για ταξίδια, δεν έχω λεφτά για πίστα και δεν έχω θράσος για τελικές αλλά τότε, τι την θέλω τη μηχανή;
Η αλήθεια είναι πως «φοβάμαι» τα πολλά χιλιόμετρα (και σε απόσταση, και ανά ώρα) πλέον. Επιπλέον, δεν έχω παρέα -ο πιο μηχανόβιος από την παρέα έχει 3 παιδιά και μια γυναίκα που τον περιμένει πίσω απ' την πόρτα με την παντόφλα- ενώ, η (ακόμα μέλουσα) δικιά μου λέει να πάω όπου θέλω, μόνος μου. Έχω και το RSI στο δεξί χέρι, αποτέλεσμα του επαγγέλματος (προγραμματιστής είμαι, που πάει το μυαλό σου!). Έχω και αυξημένο φόβο για πιθανό ατύχημα, μάλλον λόγο ηλικίας — πλησιάζω τα 40. Ρε μπας και έχουν δίκιο όλοι αυτοί;
Βασικά δεν περιμένω να μου λύσει κάποιος τα ψυχολογικά — πιθανότατα πρόκειται για κρίση της μέσης ηλικίας. Αλλά αν μπεις στον κόπο να σχολιάσεις, θα στο κάνω πιο εύκολο:
* πιθανές συμβουλές προς τον thePrince:
[list=1][*]ρίχτο στην πλάκα μεγάλε, δεν σου έμειναν πολλά χρόνια ζωής ακόμα![*]το θέμα κατά βάθος είναι πολύ σοβαρό για να γελάμε με τα χάλια σου, κοίτα να βρεις έναν ψυχίατρο σύντομα![*]δεν υπάρχουν μοτοσυκλετιστές πλέον, τσάμπα χαλιέσαι![*]κοίτα να συνέλθεις πριν γίνεις μπαμπάς γιατί δεν χρειαζόμαστε άλλους άχρηστους στους δρόμους![*]είναι καλοκαίρι, μεσημέρι, κάνει και ζέστη, δεν παίρνεις ένα ρεπό να πας για μπάνιο; με το λεωφορείο![*]ΔΞ/ΔΑ[/list=1]
Υ.Γ. Μπορεί να μου βγήκε σαν ανέκδοτο αλλά έχω προβληματιστεί αρκετά, σε σημείο που σκέφτηκα να πουλήσω τη μηχανή. Ευτυχώς την χρωστάω ακόμα!!!
Ειναι λογικο ,αλιως εισαι στα 20 αλιως στα 30 αλιως στα 40...αν δεν αλλαζες σκεπτικο θα ηταν προβλημα.
ενας +30αρης με μυαλα 16χρονου δεν ειναι οτι καλητερο.
οι @@ στα 16-18-20-22 δικαιολογουνται στα +30 δυσκολα
Αυτους τους προβληματισμους που λες εσυ περι μηχανης,περι τελικης,περι πιστας κλπ δεν τους βλεπω σαν προβληματισους.
Τωρα, αν εχεις κανενα εργαλειο +1000κεκ και γιαυτο σου την λενε οι Δ,Τ τοτε μαλλον επρεπε να παρεις κατι μικροτερο...
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Καλημέρα σε όλους! Ακόμα μια βαρετή μέρα στη δουλειά - ευτυχώς έχω αφήσει πολλά θέματα του forum αδιάβαστα, οπότε θα περάσει η ώρα!
Βασικά, έπεσα θύμα marketing. Μικρότερη μηχανή πήγα να πάρω αλλά το 1000 ήταν σε προσφορά! Αλλά μην το πείτε στους άλλους γιατί πάλι θα με λένε κουλό, κότα και τέτοιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Δεν ειναι κατι παραξενο.
Ειναι λογικο ,αλιως εισαι στα 20 αλιως στα 30 αλιως στα 40...αν δεν αλλαζες σκεπτικο θα ηταν προβλημα.
ενας +30αρης με μυαλα 16χρονου δεν ειναι οτι καλητερο.
οι @@ στα 16-18-20-22 δικαιολογουνται στα +30 δυσκολα
Αυτους τους προβληματισμους που λες εσυ περι μηχανης,περι τελικης,περι πιστας κλπ δεν τους βλεπω σαν προβληματισους.
Τωρα, αν εχεις κανενα εργαλειο +1000κεκ και γιαυτο σου την λενε οι Δ,Τ τοτε μαλλον επρεπε να παρεις κατι μικροτερο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Βασικά, έπεσα θύμα marketing. Μικρότερη μηχανή πήγα να πάρω αλλά το 1000 ήταν σε προσφορά! Αλλά μην το πείτε στους άλλους γιατί πάλι θα με λένε κουλό, κότα και τέτοια[/SIZE]
Χεχεχε...κατι μου θυμιζει αυτο,εμενα μου αρεσαν τα αυτοκολητα στην 1000 και ξερεις γιατι? Γιατι γραφουν 1000 !!!!!!! yes!!!!![]()
εγω φιλε ειμαι 44 χρονων.ο γιοσ μου 20,η κορη μου 12...οδηγω μηχανακια απο 16..
εχω φαει καποιεσ τουμπεσ..αλλα μηχανακι θα καβαλαω μεχρι που να πεθανω η μχρι οσο αντεχουν οι δυναμεισ μου...τη ζουγκλα των δρομων ολοι την γνωριζουμε κ οφειλουμε
να την προσεχουμε κ να την "σεβομαστε"...απο τον τροπο ομωσ που σκεφτεσαι,υπαρχει
περιπτωση να ειναι καλυτερα,να σταμτησεισ να καβαλασ μηχανη διοτι εχω σαν αρχη,οταν φοβαμαι κατι,δεν το κανω...φιλικα
HOME ALONE
και ετσι ακριβως ειναι δεν εχει σημασια το ποσο εισαι αλλα το ποσο αισθανεσαι!!!!Εγω ειμαι 39 μοιαζω για 29 και αισθανομαι 19 και φετος μονο εχω κανει πανω απω 50000 κμ με τις μηχανες μου και με ιχ το πολυ 200..................Δεν καταλαβαινω ουτε απο κρυο ουτε απο βροχη και ας με λενε ολοι τρελο ,,,τους εχω γραμμενους!!!!!!!!!Α και κατι αλλο ξερετε ποια ειναι η δουλεια μου ??? εχω εκθεση με μεταχειρισμενα κουτακια!!!!!!!Παιδια παρτε το χαμπαρι οι 2 τροχοι δεν ειναι απλα ενα μεταφορικο μεσο ειναι τουλαχιστον για μενα τροπος ζωης οπως για αλλους ειναι η μουσικη και για αλλους τα ναρκωτικα.. και μονο μα μονο μια λεξη τους αντιπροσωπευει και αυτη ειναι <<ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ>>
:a44:
Εμενα μου αρεσουν ολα τα οχηματα αρκει να μην εχει κινηση.
Οταν εξαλειφθει η κινηση θα εχουμε μετοικησει.
Αναπνεω καλυτερα μεσα απο τη μασκα