Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Ο Φασισμός προ των πυλών

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Και τα μηχανακια στις μερες μας ειναι πλαστικα και με ημερομηνια ληξης.Αυτο σημαινει οτι θα επρεπε να ειναι ετσι τα πραγματα?
    Οχι αλλα αν θες να συζητησουμε για τα πλαστικα μηχανακια με την ημερομηνια ληξης θα πρεπει για αρχη να δεχτεις οτι και εσυ και εγω τα αγοραζουμε και τα χρυσοπληρωνουμε...

αν αρχισω να λεω οτι "Εγω δεν δεχομαι να μου πασσαρουν οι μοτοβιομηχανιες φθηνα και εφημερα κατασκευασματα και οτι καποτε φτιαχναν πραγματικες μοτοσικλετες και τοτε ηταν εποχες και μπλα-μπλα-μπλα"| ενω παραλληλα ζαχαρωνω το τελευταιο CBRZXSMT 1200, θα βγαλει καπου;

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μωρε δεν διαφωνω αλλα απο τη στιγμη που εσυ και εγω καθομαστε τωρα στα σπιτακια μας με το A/C στους 25,7 ακριβως, την μπυριτσα μας η το μοχιτο μας διπλα, τη 32" plasma να παιζει ανταποκριση του STAR απο το "ξεφρενο γλεντι στο νησι των ανεμων", ενω γραφουμε για τη λαθρομεταναστευση σε forum για μοτοσικλετες...

ε, τοτε πρεπει να παραδεχθεις φιλε μου οτι εχουμε εμμεσως πλην σαφως επιλεξει να μην μας νοιαζει που η πολιτικη εχει χασει τον ανθρωποκεντρικο της χαρακτηρα....

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ
    ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ Η' ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩ
    ΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Δεν γινεται να εξετασεις αυτο το θεμα εχοντας κουλουβαχατα μεσα στο μυαλο σου (δεν αναφερομαι σε καποιον, γενικη τοποθετηση ειναι...)

Υπαρχουν δυο βασικες συνισταμενες.

Η ανθρωπιστικη πλευρα του ζητηματος και η πολιτικη πλευρα του ζητηματος.

Δυστυχως δεν συγκλινουν και αναιρουν η μια την αλλη...
    Σωστό. Πολύ σωστό θα έλεγα. Μάλιστα αυτό που λες για τα κουλουβάχατα είναι άκρως πραγματικό.
    Εδώ στην Ελλάδα η πλειοψηφία εχει γνώμη χωρίς να ξέρει γιατι έχει γνώμη. Η άποψη του κόσμου δεν είναι προϊόν σκέψης, λογικής και επεξεργασίας των δεδομένων. Είναι απλά μια θέση που δεν μπορεί να αιτιολογηθεί.
    Και το χειρότερο είναι ότι η υποκρισία περισσεύει. Οι μεν επωμίζονται υποκριτικά τον ρόλο του εθνοσωτήρα, οι δε τον ρόλο του ανθρωπιστή.

Γενικά σε αυτό το κράτος είναι αδύνατο να ληφθεί έστω και η παραμικρή απόφαση που να λαμβάνει ως γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Κάποτε θέλαμε τους μετανάστες και ιδίως τους παράνομους γιατι είχαμε ολυμπιακά έργα να κάνουμε και συνέφερε τους εργολάβους να πληρώνουν έξι στην τιμή του ενός. Συνέφερε και τους μικροεργολάβους, τους βιομήχανους, τους αγρότες και πολλούς άλλους. Μερικούς τους συμφέρει ακόμα.
    Τώρα διαπιστώσαμε ότι μαζεύτικαν πολλοί και επειδή δεν έχουν δουλεία γίνονται εγκληματίες. Δηλαδή απασχολούνται στου ΕΛΛΗΝΕΣ εργολαβους του εγκλήματος. Με τους οποιους, μιας και είναι και επίκαιρο, το κράτος έχει άριστες σχέσεις και τους αφήνει να αλωνίζουν εδώ και χρόνια.

Με λίγα λόγια, αφού σπείραμε ανέμους τώρα θερίζουμε θύελλες.

Αν τα μέτρα του Μπερλουσκόνι σας φαίνονται ακραία και φασιστικά τότε αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τι είναι? Τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα απο όσο γνωρίζω, δεν αποκτούν πιστοποιητικό γέννησεως. Βλέπετε καμιά ομοιότητα με τα μέτρα του Μπερλουσκόνι? Εγώ βλέπω.

Επίσης να πω και κάτι ακόμα. Διαβάζω και ακούω συχνά ότι εφόσον ανήκουμε στον δυτικό κόσμο είμαστε υπεύθυνοι για την κατάντια των χωρών του τρίτου κόσμου και φέρουμε ευθύνη για την ανάγκη των λαών αυτών να μεταναστεύσουν.
    Από που και ως που ρε παιδιά? Δηλαδή από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες (ας μην πιάσουμε την Αμερική γιατι θα πάει στα ανέκδοτα) η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για την φτώχεια της Ασίας και της Αφρικής? Μήπως είχαμε κατά το παρελθόν τίποτα αποικίες στον τρίτο κόσμο? Μήπως έχουμε τίποτα πολυεθνικές που πίνουν το αίμα των φτωχών χωρών? Μήπως αντλούμε τίποτα πετρέλαια στη Μέση Ανατολή?
    Επειδή δηλαδή ανήκουμε στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, και στέλνουμε για τα μάτια του κόσμου, τάγματα Μηχανικού στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, αυτό μας καθιστά υπεύθυνους εξίσου με τους άλλους?
    Όμως από όλη την ΕΕ μόνο εδώ έχουμε εισρροή μεταναστών, άντε και στην Ιταλία που είναι πολλές φορές πιο υπευθυνη από εμας. Οι υπόλοιποι τους πακετάρνουν και μας τους στένλουν πίσω.

Τέλος πάντων. Επειδή έχουμε επιλέξει να είμαστε κράτος Γ.Τ.Π. έτσι θα συνεχίσουμε να είμαστε και θα ακούμε την κάθε παπάρα του κάθε πολιτικού ή δημοσιογράφου για να διαμορφώνουμε γνώμη.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    [BΕπειδή έχουμε επιλέξει να είμαστε κράτος Γ.Τ.Π. έτσι θα συνεχίσουμε να είμαστε και θα ακούμε την κάθε παπάρα του κάθε πολιτικού ή δημοσιογράφου για να διαμορφώνουμε γνώμη. [/B]
    Μπαααααααααααα, μα τι είναι αυτά που λες;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Οχι αλλα αν θες να συζητησουμε για τα πλαστικα μηχανακια με την ημερομηνια ληξης θα πρεπει για αρχη να δεχτεις οτι και εσυ και εγω τα αγοραζουμε και τα χρυσοπληρωνουμε...

αν αρχισω να λεω οτι "Εγω δεν δεχομαι να μου πασσαρουν οι μοτοβιομηχανιες φθηνα και εφημερα κατασκευασματα και οτι καποτε φτιαχναν πραγματικες μοτοσικλετες και τοτε ηταν εποχες και μπλα-μπλα-μπλα"| ενω παραλληλα ζαχαρωνω το τελευταιο CBRZXSMT 1200, θα βγαλει καπου;
    Αρα συμφωνουμε οτι πρεπει να κανουμε πραξη τα λογια.Γιατι αν τα Χρυσα Αυγα ειχαν βρει απεναντι τους 1000 "νυκοκυραιους" δεν θα κανανε τους μαγκες στους μεταναστες.Οσο δινουμε την μπαλα στον αντιπαλο τοσο εκεινος θα μας βαζει γκολ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρα συμφωνουμε οτι πρεπει να κανουμε πραξη τα λογια.Γιατι αν τα Χρυσα Αυγα ειχαν βρει απεναντι τους 1000 "νυκοκυραιους" δεν θα κανανε τους μαγκες στους μεταναστες.Οσο δινουμε την μπαλα στον αντιπαλο τοσο εκεινος θα μας βαζει γκολ.
    Ναι αλλά κατέχεις πολλούς που θα άφηναν την ηρεμία του σπιτικού τους για να κατέβουνε στο δρόμο να τα βάλουνε με το κράτος/παρακράτος; Ούλοι σκέφτονται τη σωματική τους ακεραιότητα, την υγεία των παιδιών τονε, τη μη θραυση των κρυστάλλων του αυτοκινήτου τους κτλ αν με εννοείς.
    Μόνο ομαδικά ότι γίνει, κάθε γειτονιά μαζί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    (αλλά εδώ κανείς ξέρει-δεν ξέρει πως λένε το διπλανό του...Εδώ το κράτος/παρακράτος τα έχει καταφέρει καλά)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ναι αλλά κατέχεις πολλούς που θα άφηναν την ηρεμία του σπιτικού τους για να κατέβουνε στο δρόμο να τα βάλουνε με το κράτος/παρακράτος; Ούλοι σκέφτονται τη σωματική τους ακεραιότητα, την υγεία των παιδιών τονε, τη μη θραυση των κρυστάλλων του αυτοκινήτου τους κτλ αν με εννοείς.
    (αλλά εδώ κανείς ξέρει-δεν ξέρει πως λένε το διπλανό του...Εδώ το κράτος/παρακράτος τα έχει καταφέρει καλά)
    Οχι βεβαια.Ενας απο αυτους ειμαι κι εγω.Δυο παιδια εχω και φοβαμαι.Καποια στιγμη ομως ΠΡΕΠΕΙ να αντιδρασουμε.Ομαδικα,οπως το λες.Ηρθε ο καιρος να γνωρισουμε τους γειτονες μας μαλλον.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ακριβως γι αυτον ακριβως το λογο το παρακρατος βρισκει και τα κανει.

Υπαρχουν πολλοι λιγοι αριθμητικα που θα επιλεξουν την συγκρουση οσο τα φερνουν βολτα οικονομικα και κοινωνικα.

Οσο περισσοτερο ανεβαινει η ανεργια,τοσο περισσοτεροι θα ειναι και αυτοι που θα βγαινουν
    εκτος της "νοικοκυρικης πεπατημενης" αντιληψης.

Προσωπικα το θεωρω πολυ εγωιστικο και εντελως λαθος αν και το καταλαβαινω εως ενα σημειο.
    Το καλυτερο θα ηταν αυτοι που το σκεφτονται να κανουν "κατι" να μην περιμενουν μονο τις εκλογες αλλα και καθημερινα να σαμποταρουν οσο μπορουν τον παρακρατικο μηχανισμο.

Οι μαθητες εδειξαν τον δρομο ... αυτους που κατηγορουσαμε οτι στραβωνονται με το playstation....
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Οχι βεβαια.Ενας απο αυτους ειμαι κι εγω.Δυο παιδια εχω και φοβαμαι.Καποια στιγμη ομως ΠΡΕΠΕΙ να αντιδρασουμε.Ομαδικα,οπως το λες.Ηρθε ο καιρος να γνωρισουμε τους γειτονες μας μαλλον.
    Συμφωνώ.
    Εδώ όμως δεν μπορώ (εγώ, στη δική μου γειτονιά) να τους πείσω (και προσπάθησα, πίστεψέ με) ότι πρέπει στα φρεάτια του δρόμου να βάλουμε λίγη σιλικόνη γύρω-γύρω (ο καθείς στο δικό του) για να μην αναπνέουμε τη βρώμα από τα δικά μας σκ@τ@...
    Δεν μπορώ να τους πείσω (και προσπάθησα, πίστεψέ με) να μην παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια από τη στιγμή που έχουν πάρκινγκ και απλά βαριούνται το μέσα-έξω...
    Δεν μπορώ να τους πείσω (και προσπάθησα, πίστεψέ με) να εισηγηθούμε όλοι μαζί στο Δήμο να μας βάλουνε στο δρόμο μας ένα-δυο κάδους ανακύκλωσης να μειώσουμε τον όγκο των "σκοπυπιδιών". Μου είπαν ότι θα βρωμάει κοντά στα σπίτια μας (αγνοώντας το 1ο παραπάνω)...
    Και άλλα πολλά. Αν αρχίσω να τους μιλάω για αντίδραση και άλλα τέτοια εμπριμέ τελείωσε...θα ζητήσουν και δημόσια τον εγκλεισμό μου σε κάνα τροζάδικο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Οι μαθητες εδειξαν τον δρομο ... αυτους που κατηγορουσαμε οτι στραβωνονται με το playstation....
    Και τα ΜΜΕ έτρεξαν να βαπτίσουν αναρχικούς/τσογλάνια και τα σια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    ...Ηρθε ο καιρος να γνωρισουμε τους γειτονες μας μαλλον...
    Ναι δοκιμασα να γνωρισω τους γειτονες μου...μονο που δε με καταλαβαιναν...μαλλον πρεπει να μαθω Ρωσικα,Πολωνικα,Αλβανικα,Αιγυπτιακα κλπ...εχουν λιγοστεψει οι Ελληνες...στα Πατησια τουλαχιστον!
    Λες να ειναι αργα πια;;;;;
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Ναι δοκιμασα να γνωρισω τους γειτονες μου...μονο που δε με καταλαβαιναν...μαλλον πρεπει να μαθω Ρωσικα,Πολωνικα,Αλβανικα,Αιγυπτιακα κλπ...εχουν λιγοστεψει οι Ελληνες...στα Πατησια τουλαχιστον!
    Λες να ειναι αργα πια;;;;;
    Το ζητούμενο ήταν να σπάσει η κοινωνική συνοχή...
    Και το πέτυχαν ( ; )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Λιγο μπερδεμένα τα λέτε ρε παιδιά.
    Συμφωνείτε να κατέβουμε στους δρόμους αλλά για ποιό λόγο?
    Τελικά πρέπει να κατέβουμε στους δρόμους υπέρ ή κατά των μεταναστών?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    The thread is being watched closely.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Λιγο μπερδεμένα τα λέτε ρε παιδιά.
    Συμφωνείτε να κατέβουμε στους δρόμους αλλά για ποιό λόγο?
    Τελικά πρέπει να κατέβουμε στους δρόμους υπέρ ή κατά των μεταναστών?

ειρηνικα υπερ !ουτε βια ουτε τιποτα δε χρειαζοντε αυτα

ανθρωπιστικα πρεπει να ειμαστε υπερ, σαν χωρα δεν ξερω αν το αντεχουμε (και δε μιλαω για τους κατοικους)

(και εχω φιλους που δεν ειναι απο Ελλαδα και μενουν εδω και εχω μιλησει απειρες φορες μαζι τους)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2010, 17:25
  2. Η ΨυΧολογια Των Χρωματων
    από KAS77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 09:30
  3. Ο ΑρΧοντασ Των ΔαΧτυλιδιων
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:19
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2003, 16:05
  5. Καποιος καλος γνωστης των διχρονων scooter?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 16:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF