Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: Προστημο Συνεπιβατη

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    νε και παντα στο πταισματοδικειο....

στην περιπτωση με τις 20 μερες φανταζομαι οτι και παλι βασει του ΚΟΚ θα του αφαιρεσαν τα χαρτια...δεν καταλαβα που ειναι η αυστηροτητα...

..
    o sergios sm παρεθεσε ενα κομματι του κοκ που μιλαει για δεκα μερες..

οπως και να χει φιλε μου, και οπως και συ λες υπαρχουν αστυνομικοι που κατα περιπτωση δεν τηρουν το νομο κατα γραμμα. Αυτο ειναι δεδομενο στην ελλαδα. Εφοσων λοιπον γινετε ετσι, θα μπορουσαν τα καμαρια της αστυνομιας να ειχαν μια εντολη εκ τον ανωθεν, ωστε να ειναι ποιο ελαστικα σε περιπτωσεις σαν και αυτη, και αλλες που αντικειμενικα εχουν ιδιαιτεροτητες..

προτιμω να μην εισπραξει εκει το κρατος, παρα οταν δεν γραφουν επωνυμους, ξεκολα που κουνιουντε ολο ναζι και αλλα πολλα..

Αν τωρα εσυ μου πεις πως απο αυριο θα γραφουν τα παντα ολα, να το ξανασυζητησουμε,

αλλα ξαναγραφω για το κοινωνικο κρατος που σε προηγουμενο μυνημα σου απαξιωσες,
    για μενα ενα κοινωνικο κρατος πρεπει να φροντιζει τους αδυνατους πολιτες και να εχει ελαστικοτητα με αντικειμενικα κριτηρια.

αναλογισου τον εαυτο σου, αν εισουν στην θεση του τροχαιου ή του διοικητη τι θα κανες?

εγω θα προσπαθουσα τουλαχιστον να βοηθησω, και οχι να πω δεν γινεται τιποτα, ουσιαστικα μονο και μονο απο αδιαφορια, και οχι αδυναμιας να κανει κατι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    Παιδια καταρχην δεν ειπα οτι δεν πληρωνο την κληση η οτι δεν παρανομησα αλλα για τα χαρτια και το υφος μου ειχε το ''οργανο'' με πειραξε και εγω πες οτι δεν εχω αυτοκινητο ποιο ΕΚΑΒ θα κανει την μεταφορα μετα απο δυο μερες και 100 τηλεφωνα.....Αλλα απο την μια ο ενας μου λεει χαρτι και απο την αλλη ο αλλος μου λεει δεν γινετε αλλα μπορουσε να μου κανει χαρη αν ηταν για ζωνη...Δηλαδη η ζωνη δεν σωζει ζωες.....Πρεπει πρωτα να ειμαστε ανθρωποι και μετα ''οργανα'' δεν ειμαι και κανενας πιτσιρικας πλεον πιο μικρος ηταν ο μπατσος ηλικιακα...Απλα δεν βγαζεις ακρη με το συστημα ειναι οτι να'ναι ολοι τους...Αλλα ο TDM ξεκρανοτος που περασε και λεει τι εγινε καλα σε αυτον που με εγραφε μαλλον η γνωστος η συναδελφος ηταν...Αυτος δεν την εφαγε την 350αρα του που παρανομησε αλλα την τρωνε αλλοι....Ασε που ηταν τοσο βουρλο που πηγε με το κατσαβιδι να ξεβιδωσει τα πριτσινια απο το διαφημιστικο ταμπελακι που βαζουν τα καταστηματα πισω απο την πινακιδα.....
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    o sergios sm παρεθεσε ενα κομματι του κοκ που μιλαει για δεκα μερες..

οπως και να χει φιλε μου, και οπως και συ λες υπαρχουν αστυνομικοι που κατα περιπτωση δεν τηρουν το νομο κατα γραμμα. Αυτο ειναι δεδομενο στην ελλαδα. Εφοσων λοιπον γινετε ετσι, θα μπορουσαν τα καμαρια της αστυνομιας να ειχαν μια εντολη εκ τον ανωθεν, ωστε να ειναι ποιο ελαστικα σε περιπτωσεις σαν και αυτη, και αλλες που αντικειμενικα εχουν ιδιαιτεροτητες..

προτιμω να μην εισπραξει εκει το κρατος, παρα οταν δεν γραφουν επωνυμους, ξεκολα που κουνιουντε ολο ναζι και αλλα πολλα..

Αν τωρα εσυ μου πεις πως απο αυριο θα γραφουν τα παντα ολα, να το ξανασυζητησουμε,

αλλα ξαναγραφω για το κοινωνικο κρατος που σε προηγουμενο μυνημα σου απαξιωσες,
    για μενα ενα κοινωνικο κρατος πρεπει να φροντιζει τους αδυνατους πολιτες και να εχει ελαστικοτητα με αντικειμενικα κριτηρια.

αναλογισου τον εαυτο σου, αν εισουν στην θεση του τροχαιου ή του διοικητη τι θα κανες?

εγω θα προσπαθουσα τουλαχιστον να βοηθησω, και οχι να πω δεν γινεται τιποτα, ουσιαστικα μονο και μονο απο αδιαφορια, και οχι αδυναμιας να κανει κατι
    δεν μπορω να μπω σε καμμια θεση....γιατι υποθετικα και στον αερα ολα ευκολα ειναι και γινονται....εγω αυτο που ξερω ειναι οτι δεν βαζω ΠΟΤΕ δευτερο ατομο πισω μου αν δεν υπαρχουν καποιες προυποθεσεις...και καποιον τραυματια με ραμματα και ποσο μαλλον την μανα μου...δεν θα διακινδυνευα ποτε την σωματικη της ακαιρεοτητα....ο καθενας κανει οτι νομιζει σωστο....αλλα ο νομος ειναι νομος...ολοι τον παραβαινουμε εις γνωσην μας...αν μας πιασουν δεν μας φταiει κανεις εκτος απο τον εαυτο μας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    :
    φιλε μου μια χαρα τα λες, ετσι ειναι τα πραγματα, και οπως βλεπεις εγω μαζι σου..

εχω την εντυπωση πως αυτες οι αποψεις των παιδιων που εχουν αντιθετη αποψη, ειναι μια συντηριτικη προσεγγιση του πως για να λυθουν τα προβληματα των δρομων (και γενικα) η λυση ειναι να ειμαστε αυστηροι και οχι ανθρωποι με τα παντα..

σορρυ παιδια, δεν εχω σκοπο να προσβαλω καποιον προσωπικα, αλλα ετσι το αισθανομαι..

πρεπει να γινουμε πρωτα ανθρωποι με σεβασμο, και μετα να κρινουμε και τους αλλους και να μαθουμε να διαβαζουμε και εκτελουμε τους νομους
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    Παιδια καταρχην δεν ειπα οτι δεν πληρωνο την κληση η οτι δεν παρανομησα αλλα για τα χαρτια και το υφος μου ειχε το ''οργανο'' με πειραξε και εγω πες οτι δεν εχω αυτοκινητο ποιο ΕΚΑΒ θα κανει την μεταφορα μετα απο δυο μερες και 100 τηλεφωνα.....Αλλα απο την μια ο ενας μου λεει χαρτι και απο την αλλη ο αλλος μου λεει δεν γινετε αλλα μπορουσε να μου κανει χαρη αν ηταν για ζωνη...Δηλαδη η ζωνη δεν σωζει ζωες.....Πρεπει πρωτα να ειμαστε ανθρωποι και μετα ''οργανα'' δεν ειμαι και κανενας πιτσιρικας πλεον πιο μικρος ηταν ο μπατσος ηλικιακα...Απλα δεν βγαζεις ακρη με το συστημα ειναι οτι να'ναι ολοι τους...Αλλα ο TDM ξεκρανοτος που περασε και λεει τι εγινε καλα σε αυτον που με εγραφε μαλλον η γνωστος η συναδελφος ηταν...Αυτος δεν την εφαγε την 350αρα του που παρανομησε αλλα την τρωνε αλλοι....Ασε που ηταν τοσο βουρλο που πηγε με το κατσαβιδι να ξεβιδωσει τα πριτσινια απο το διαφημιστικο ταμπελακι που βαζουν τα καταστηματα πισω απο την πινακιδα.....
    φιλε μου ειλικρινα φανηκε απο την αρχη (σε εμενα εστω) οτι δεν εισαι απο αυτους που κλαιγονται...και φανηκε και απο το υφος που το εγραψες...οσο αφορα την μεταφορα υπαρχουν και τα ραδιοταξι....το οτι δεν εγραψαν ''συναδελφο''τους ειναι οντως μαλακια και μεγαλη μαλιστα...αλλα αν εισουν και εσυ νομιμος δεν θα γινοταν καμμια τετοια συζητηση....

υ.γ. ασχετοσχετικο....αν σου μιλισε στον ενικο η αν ξαναγινει στο μελλον να ζητας τον αριθμο του για καταγγελια....εκει να δεις πως κοβετε ο αερας και ο τσαμπουκας....

Tελος παντων ολα καλα απλα αν τυχει να ανεβασετε καποιον χωρις κρανος εχετε το υποψην σας γιατι το ταμειο του κρατους ειναι μειον...και ως συνηθος ο Mr.Fantastic ελληνας με την βαθεια τσεπη του θα πρεπει να το καλυψει.....
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Μία ερώτηση παρόμοια: Αν δεν φοράει κράνος ο συνεπιβάτης η κλίση κόβεται στο δικό του όνομα ή στου οδηγού?
    Σε ένα γνωστό μου εδώ στο βόλο για ανάλογη περίπτωση κόψανε πρόστιμο 280? αν θυμάμαι καλά
    στον συνοδηγό που δε φόραγε κράνος και περίπου 100? στον οδηγό της μηχανής ο οποίος φόραγε κράνος
    με την αιτιολογία ότι δεν έπρεπε να ανεβάσει τον συνοδηγό πάνω στη μοτό εφόσον δεν είχε κράνος!
    Τώρα......παράνομο ή νόμιμο από μέρους της τροχαίας έτσι έγινε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Σε ένα γνωστό μου εδώ στο βόλο για ανάλογη περίπτωση κόψανε πρόστιμο 280? αν θυμάμαι καλά
    στον συνοδηγό που δε φόραγε κράνος και περίπου 100? στον οδηγό της μηχανής ο οποίος φόραγε κράνος
    με την αιτιολογία ότι δεν έπρεπε να ανεβάσει τον συνοδηγό πάνω στη μοτό εφόσον δεν είχε κράνος!
    Τώρα......παράνομο ή νόμιμο από μέρους της τροχαίας έτσι έγινε!
    ακριβως αυτο ειναι το ποιντ της υποθεσης φιλε μου μπλακ μπουσα.

οπως βλεπεις δεν επιβαλλουν ολα τα οργανα της ταξης τις ιδιες ποινες για την ιδια παρανομια.

2 συμβαινουν λοιπον, η παρατυπουν και ο καθενας κοπαναει οτι του ρθει,
    η ο νομος προβλεπει διαβαθμιση στην αυστηροτητα της ποινης για λογους που δεν ξερω.

και στις δυο περιπτωσεις, θα πρεπε να δειχνουν μια χαλαροτητα σε μια περιπτωση σαν του φιλου που εγραψε την ιστορια του.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    ....το ακούσαμε και αυτό!! Κάνουν λέει την δουλειά τους χωρίς εξαιρέσεις !!!!! Πολύ καλό ,το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις????? Να σου θυμίσω τι έγινε οταν σταμάτησαν τον Καρβέλα ?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    ....το ακούσαμε και αυτό!! Κάνουν λέει την δουλειά τους χωρίς εξαιρέσεις !!!!! Πολύ καλό ,το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις????? Να σου θυμίσω τι έγινε οταν σταμάτησαν τον Καρβέλα ?????
    Kαλο.......:rotflmao:
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Eχω χασει πολλα γκομενακια επειδη τους εξηγω περι κρανους κ κλησης για μια βολτα μαζι μου κ δε το χω μετανιωσει.Γραψανε λεει καποιον 80ε γιατι δεν ειχε φοσφοριζε γυλεκο στο αμαξι, ξερει κανεις κατι .Επισης πρεπει να εχουμε κ φακο.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Eχω χασει πολλα γκομενακια επειδη τους εξηγω περι κρανους κ κλησης για μια βολτα μαζι μου κ δε το χω μετανιωσει.Γραψανε λεει καποιον 80ε γιατι δεν ειχε φοσφοριζε γυλεκο στο αμαξι, ξερει κανεις κατι .Επισης πρεπει να εχουμε κ φακο.

Αρε μπούλη, με την σεμνή και ταπεινή κυβέρνησή σου, μας έχεις κάνει Ελβετία λέμε !!!!!! :rotflmao:

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεστε
    Άρθρο 12
    5. Η χρήση των ζωνών ασφαλείας είναι υποχρεωτική τόσο για τους οδη-
    γούς όσο και για τους επιβάτες. Σε περίπτωση μεταφοράς ανηλίκων επιβα-
    τών, εφόσον στο όχημα υπάρχει συνοδός, την ευθύνη φέρει αυτός. Για τη
    μεταφορά παιδιών με αυτοκίνητο είναι υποχρεωτική η χρήση ειδικών μέσων
    συγκράτησης και προστασίας, όπως καθισμάτων, ζωνών ασφαλείας κ.λπ..
    Με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών καθορίζονται οι
    προδιαγραφές για τα ειδικά μέσα συγκράτησης, καθώς και εξαιρέσεις από την
    υποχρέωση αυτή.
    6. Οι οδηγοί και οι επιβάτες μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών και τρίτροχων
    οχημάτων χωρίς κουβούκλιο υποχρεούνται να φορούν προστατευτικό κρά-
    νος, κανονικά δεμένο. Με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοι-
    νωνιών καθορίζονται τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές, καθώς και κάθε
    άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή της διάταξης αυτής. Με την
    ίδια απόφαση καθορίζονται και οι εξαιρέσεις από την υποχρέωση αυτή.
    Ποινή 350 ευρώ 10 μέρες η άδεια οδήγησης ( όχι κυκλοφορίας ) 5 βαθμοί στο ΣΕΣΟ
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ακριβως αυτο ειναι το ποιντ της υποθεσης φιλε μου μπλακ μπουσα.

οπως βλεπεις δεν επιβαλλουν ολα τα οργανα της ταξης τις ιδιες ποινες για την ιδια παρανομια.

2 συμβαινουν λοιπον, η παρατυπουν και ο καθενας κοπαναει οτι του ρθει,
    η ο νομος προβλεπει διαβαθμιση στην αυστηροτητα της ποινης για λογους που δεν ξερω.

και στις δυο περιπτωσεις, θα πρεπε να δειχνουν μια χαλαροτητα σε μια περιπτωση σαν του φιλου που εγραψε την ιστορια του.
    το ''αν θυμαμαι καλα'' το προσεξες???ο ΚΟΚ ειναι σαφεστατος...δεν μπορει να σε γραψει καποιος οπως γουσταρει και για οτι γουσταρει...αν εχει κανει παρατυπια ο μπατσος του κανεις μηνυση...δεν φορας κρανος???πλερωνεις....απλα συχνα για να δειξουμε τι μαλακες ειναι καποιοι οταν κανουν σωστα την δουλεια τους βαζουμε και λιγη ''σαλτσουλα'' για να βγουμε και εμεις λαδι....τα αλλα περι χαλαροτητας και αυστηροτητας τα ακουω βερεσε....και αρκετα ασχοληθηκα....

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

Τι εγινε με τον καρβελα ; καταδικαστηκε.

http://www.zougla.gr/news.php?id=13170

Μηπως τον μπερδευεις με τον καραβελα που το σκασε
    Keep on rocking in a free world !!!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν την παλεύω με συνεπιβάτη!
    από Kizoku στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2006, 16:12
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 20:09
  3. προβληματισμος οδηγου για συνεπιβατη