ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΩ
ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΩ
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΔΑ ΕΙΝΑΙ 2/3-7. ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΚ.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Μάθε εσύ και εδώ είμαστε εμείς. Μακάρι να μαζευτεί αρκετός κόσμος για να έχουμε και χαβαλέ...
αν και ειναι πολυ νωρις ακουγεται σουπερ. περιμενουμε λεπτομεριες!!!!
ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 40ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΕ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΚΡΕΑΣ![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Άντε για να βλέπουμε συμμετοχές σιγά-σιγά. Εγώ είμαι μέσα πάντως...
Δθστηχως μπορω μονο απο 14 ιουλη και μετα....Αν αλλαξει ημερομηνια ειμαι μεσα Μακαρι να αλλαξει η ημερομηνια
Τελικά η εκδρομή για Νέδα θα είναι 9-10 του μήνα και 30-40€ το άτομο αλλά μάλλον 30€. Γιάννη τώρα μπορείς να έρθεις που ήθελες:smilea: :smilea:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Άντε να δούμε τι θα γίνει με το θέμα των συμμετοχών ρε καλόπαιδα...
Να κάνω μια ερώτηση;
Ποιος διοργανώνει αυτή την κατάβαση;
Ο σύλλογος φίλοι της Νέδα κάπως έτσι λέγετε.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Γιατί πριν 4 χρόνια που είχα πάει και το διοργάνωνε ο δήμος ήταν μια μέρα βέβαια αλλά όλα ήταν τσάμπα, μαζί και το φαί το βράδυ. Και μας είχαν πει πως θα γίνεται κάθε χρόνο μια εβδομάδα πριν το 15 Αυγουστό.
παιζει επισης για μενα και καποιους ακομα φιλους, αυριο θα στειλω με μαιλ φωτογραφιες στην LATRIS να σας βαλει να δειτε, δυστηχως τις εχω στο pc της δουλειας και απο εκει εχω κομμενη την συνδεση για το moto.grα ρε με τον χιτλερ που μπλεξαμε ......
![]()
ελενη πρεπει να οργανωσεις λιγο για τις κρατησεις των συμμετοχων , μηπως πρεπει να μας δωσεις το τηλ της οργανωσεις να κλεισουμε μονοι μας? η θα τα κλεισεις ολα εσυ?
αν θέλετε τα κανονίζω όλα εγώ.
Τρελοκοτσιδού..!!!!