Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 79

Θέμα: ΤΑ "Καγκουροπαθηματα" είναι "Καγκουρομαθηματα"?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Είσαι πολύ κακός το ξέρεις?:o

Ο κάπταιν καλά τα'πε... ειδικά την Μπουρναζότσαρκα!!
    Συμφωνω οπως τα λεει...
    Η παρατηρηση μου ειναι στο πως τα γραφει...φιλικα παντα ε;
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από captaincarnaval

Τελικα αυτα τα μπουσα (ενταξει, οχι ολα) εχουν καταντησει τα καλυτερα καφεδομηχανακια μετα τα beverly!!!
    πεστα χρυσοστομε....και που να δεις κατι scooterακια τι καφεδομηχανακια ειναι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    παρτε fz6 ...

σε παει παντου κ συμφερει ... στην δουλεια , στο ταξιδι , στην καφετερια , στις διακοπες , στους χωματοδρομους .

και αμα παρκαρεις ακριβως απεξω απο την καφετερια δεν θα σε χαρακτηρισουν καγκουρα με Busa μονο για καφε , ουτε σαν beverloσκουτεροκαφεδομηχανακι ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Παει για ΔιαμαχΑΙς ...:smilea:
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Συμφωνω οπως τα λεει...
    Η παρατηρηση μου ειναι στο πως τα γραφει...φιλικα παντα ε;
    Γει'αφτώ ίσε κακώς μπραι...
    Αιντάξι, κάνη κε κανά λαθάκοι, δαιν τραίχοι τείπωτα..

Έψαχνα ένα άλλο ποστάκι απο χτες... εκεί να δεις ορθογραφία και σύνταξη... :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ...να κανω και μια αλλη "ενσταση".... αυτοι οι τυποι που τους συναπαντω παντου και everywhere... θα πρεπε να αντιμετωπιζονται ως "συναδελφοι μοτοσυκλετιστες"? αξιζουν τον σεβασμο μας?

γιατι οταν βλεπω πως οδηγεις χωρις να σεβεσαι την ΔΙΚΗ ΣΟΥ κεφαλα και ακεραιοτητα.... ε..!φαντασου τι ωραιες "πρωτοβουλιες" θα παιρνεις σε σχεση με τον ΚΟΚ και την οδηγικη συμπεριφορα.....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ...να κανω και μια αλλη "ενσταση".... αυτοι οι τυποι που τους συναπαντω παντου και everywhere... θα πρεπε να αντιμετωπιζονται ως "συναδελφοι μοτοσυκλετιστες"? αξιζουν τον σεβασμο μας?

γιατι οταν βλεπω πως οδηγεις χωρις να σεβεσαι την ΔΙΚΗ ΣΟΥ κεφαλα και ακεραιοτητα.... ε..!φαντασου τι ωραιες "πρωτοβουλιες" θα παιρνεις σε σχεση με τον ΚΟΚ και την οδηγικη συμπεριφορα.....

Ολοι οι μοτοσυκλετιστες ανεξαρτητα αν προσεχουν την δικια τους κεφαλα η οχι εφοσον δεν σε ενοχλουν αξιζουν τον σεβασμο σου ( οπως αξιζεις και εσυ τον δικο τους....)

Τωρα το αν θα με στειλει ενας μαλακας που δεν σεβετε τον ΚΟΚ.... ειτε φοραει το κρανος ειτε οχι μου ειναι αδιαφορο..... Το αιμα εφοσον ειμαι ζωντανος θα του το πιω......

Σε είδα πριν 10 λεπτά...στη Ρόδου-Λίνδου....και επειδή σε πέρασα ....άνοιξες το

R1 και με πέρασες με κανα 150αρι με τη κοπελίτσα ξεκράνωτη.....(πως θα κοιμηθώ ρε γμτ.)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ολοι οι μοτοσυκλετιστες ανεξαρτητα αν προσεχουν την δικια τους κεφαλα η οχι εφοσον δεν σε ενοχλουν αξιζουν τον σεβασμο σου ( οπως αξιζεις και εσυ τον δικο τους....)

Τωρα το αν θα με στειλει ενας μαλακας που δεν σεβετε τον ΚΟΚ.... ειτε φοραει το κρανος ειτε οχι μου ειναι αδιαφορο..... Το αιμα εφοσον ειμαι ζωντανος θα του το πιω......

Μήπως το χοντραινουμε ρε παίδες λιγάκι??

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    Μήπως το χοντραινουμε ρε παίδες λιγάκι??
    ναι.... ας γυρισουμε παλι....στο MODE "...ωχ μωρεεεεε....δεν βαριεσαι....." "αστους να κοψουν το λαιμο τους...." "δικο του ειναι το κεφαλι..."

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ) ΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ "ΑΝΕΜΕΛΟΙ & ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΙ" ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ή ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ STOP ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ

Ωπα.....μάζι σου είμαι.....γράψε λάθος.....

δεν κατάλαβα καλλα στην απάντηση του stoubi εννοείται πως ο κίνδυνος πάντα υπάρχει......

άλλοστε είμαι απ αυτους που και για τσιγάρα να πάω παντα με το κρανάκι....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ναι.... ας γυρισουμε παλι....στο MODE "...ωχ μωρεεεεε....δεν βαριεσαι....." "αστους να κοψουν το λαιμο τους...." "δικο του ειναι το κεφαλι..."

Το θεμα το...... Αν φοραει κρανος η οχι ενας μοτοσυκλετιστης.....

Με το αν πρεπει να μην τον σεβομαι μονο και μονο επειδη δεν φοραει κρανος.....

Απεχουν μεταξυ τους ετη φωτος.......

Ζουμε σε μια εποχη που και το κρανος ( μαζι με καποια αλλα θεματα ) φρασεις οπως.... Ειχα αγνοια κινδυνου η ... Δεν το ηξερα...... εχουν παυσει απο καιρο να αποτελουν δικαιολογια....

Στο να φτασω ομως στο σημειο να αναρωτιεμε αν πρεπει να αξιζει τον σεβασμο μου μοτοσυκλετιστης που το μονο κακο που εκανε ειναι να μην φοραει κρανος ε σορρυ μου πεφτει καπως βαρυ.......

Τον σεβασμο μου ( μαζι με την λυπηση μου ) θα τον εχει σιγουρα οπως ο καθε σωστος ( απο την οδηγικη πλευρα του θεματος ) μοτοσυκλετιστης.......

Σωστός...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    [B][QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

Το θεμα το...... Αν φοραει κρανος η οχι ενας μοτοσυκλετιστης.....

Με το αν πρεπει να μην τον σεβομαι μονο και μονο επειδη δεν φοραει κρανος.....

Απεχουν μεταξυ τους ετη φωτος.......

Ζουμε σε μια εποχη που και το κρανος ( μαζι με καποια αλλα θεματα ) φρασεις οπως.... Ειχα αγνοια κινδυνου η ... Δεν το ηξερα...... εχουν παυσει απο καιρο να αποτελουν δικαιολογια....

Στο να φτασω ομως στο σημειο να αναρωτιεμε αν πρεπει να αξιζει τον σεβασμο μου μοτοσυκλετιστης που το μονο κακο που εκανε ειναι να μην φοραει κρανος ε σορρυ μου πεφτει καπως βαρυ.......

Τον σεβασμο μου ( μαζι με την λυπηση μου ) θα τον εχει σιγουρα οπως ο καθε σωστος ( απο την οδηγικη πλευρα του θεματος ) μοτοσυκλετιστης.......

να σου υπογραμμισω πως το κρανος με τον τροπο συμπεριφορας ειναι αμεσα συνδεδεμενα.... γιατι πολλοι θα ισχυριστουν πως το κρανος σου αφαιρει την αισθηση ελευθεριας που προσφερουν τα 2τροχα και η "Ανεμελια" .....αυτη η ανεμελια λοιπον και το να τα παιρνεις ολα με το ματι του "Easy Rider" εμενα ΜΕ βαζουν σε σκεψεις...

προσπαθώ τόση ώρα να γράψω, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως και τι ..... τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου .....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ Moto Guzzi ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ?
    από guzzistas στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2009, 18:05
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2009, 01:18
  3. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ?
    από athas62 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 01:26
  4. Τα Κ5 (ασπρο-μπλε) ειναι φίδια !!!!!
    από dukeandthecity στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2006, 20:05
  5. Τα ταξιδάκια με μηχανή είναι …
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2004, 09:28

Κανόνες δημοσιεύσεων