Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: Μηπως την πατησα?

παιδια σημερα μιλησα με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου και αυριο θα παω απο εκει να παρω τα λεφτα μου. θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Αντε μακαρι και με ενα πονο...
    Θα το στρωσω που θα παει..

Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
    παιδια σημερα μιλησα με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου και αυριο θα παω απο εκει να παρω τα λεφτα μου. θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις.
    Καλή τύχη φίλε!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Μάχημο Μέλος Το avatar του/της manos_korg
    φιλαρακι καλη τυχη. υπομονη χρειαζεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Είπαμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ μ@λ@κ@ς.

Αγγλιστί;

Worldwide asshole! Eντάξει ΟΚ ΟΚ, γκλόμπαλ-πλάκα κάνω. Ένας φίλος έκανε 6 μήνες να ξεμπερδέψει...

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    τόσα και τόσα έχουν ακουστεί, πως κάνει ακόμα δουλειές ο τυπάς και δε τον έχουν κλείσει μέσα;

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
    +1000
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
    τόσα και τόσα έχουν ακουστεί, πως κάνει ακόμα δουλειές ο τυπάς και δε τον έχουν κλείσει μέσα;

Ειναι απλο! Γιατι οποιος καταφερνει και στο τελος με απειλες παιρνει πισω τα χρηματα του, αρκειται στο να καθεται στα αυγα του αντι να παει να τον καταγγειλει παντου. Επισης ολες οι κοτουλες στα φορουμ και σε οποιοδηποτε αλλο μεσο (TV και ραδιοφωνο) απευθυνεται ο καταναλωτης ευελπιστωντας να βρει το δικιο του, δρουν λες και ο απατεωνας ειναι ο εξαπατημενος και αποφευγουν επιμελως να τον ξεμπροστιασουν και να πουν "Να ρε μαλακες! Αυτος ειναι! Ο μαλακας στην ταδε οδο, ταδε αριθμο! Μεινετε μακρια!". Γι' αυτο δεν τους κλεινουν ποτε. Γι' αυτο το κανουν, το ξανακανουν και θα το ξανακανουν και παντα θα πιανουν ψαρια! Γιατι μη νομιζεις πως απ' το παληκαρι που του εδωσε 9 χιλιαρικα και τωρα ισως να τα παρει πισω, δεν ειχε κερδος! Ποσον καιρο τα ειχε τα 9 χιλιαρικα στη τσεπη του; Δε μπορουσε με τον ενα η με τον αλλο τροπο να εχει κερδος απ' αυτα; Αν ηταν αλλοι 10 σαν κι αυτον, με 90 χιλιαρικα υπαρχουν απειροι τροποι να βαζεις 10 χιλιαρικα το μηνα στην ακρη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas NL
    Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
    Ηταν αναμενόμενο...

Διέδωσέ το τουλάχιστον μεγάλε, όπως κάνω κι εγώ.

Και πήγαινε να πάρεις τα χρήματά σου άμεσα. Αν σου πουν το παραμικρό μη μασήσεις - γαμωσταυρίδια και κανε του το μαγαζί μπουρδέλο. Έμένα μου τα έδωσε αφού του άδειασα στο πάτωμα δύο σκούτερ και μετά κατευθύνθηκα προς μια μεταχειρισμένη augusta που είχε μέσα με τα μάτια μου θολωμένα.

Λοιπόν, Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ο Υ Μ Ε και δεν πατάμε ούτε για πλάκα στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να πούμε δύστυχώς ούτε το "όνομα" της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ μαλακίας, ούτε και ότι βρίσκεται στη μέση της λεωφόρου κατεβαίνοντας... Ούτε ότι τα τρίο στούντζες λαμόγια μαζί με την "μαμα όλων των ανεκδότων ξανθια" μπορούμε να κατονομάσουμε είτε μαζη... είτε ένα - ένα....

Να πάνε στο διάολο όλοι τους! Και συ φιλε να πας να παρεις τα λεφτα σου...

...Τσαντίστηκα πάλι...
    Πώ πώ ρε φίλε, μόλις κατάλαβα για ποιό μαγαζί μιλάς και ανατρίχιασα.
    Πριν μερικούς μήνες ήμουν έτοιμος να πάρω την καινούρια busa από εκεί, στο τέλος αποχώρησα γιατί δεν μου άρεσε απλά πώς μου μιλούσε ο εκεί υπεύθυνος.
    Κάτι από ένστικτο λοιπόν, κάτι από τύχη, ίσως και να γλίτωσα από μία περιπέτεια.

Μακάρι το παλικάρι να πάρει τα χρήματα εύκολα πίσω!

Ειναι απλο! Γιατι οποιος καταφερνει και στο τελος με απειλες παιρνει πισω τα χρηματα του, αρκειται στο να καθεται στα αυγα του αντι να παει να τον καταγγειλει παντου. Επισης ολες οι κοτουλες στα φορουμ και σε οποιοδηποτε αλλο μεσο (TV και ραδιοφωνο) απευθυνεται ο καταναλωτης ευελπιστωντας να βρει το δικιο του, δρουν λες και ο απατεωνας ειναι ο εξαπατημενος και αποφευγουν επιμελως να τον ξεμπροστιασουν και να πουν "Να ρε μαλακες! Αυτος ειναι! Ο μαλακας στην ταδε οδο, ταδε αριθμο! Μεινετε μακρια!". Γι' αυτο δεν τους κλεινουν ποτε. Γι' αυτο το κανουν, το ξανακανουν και θα το ξανακανουν και παντα θα πιανουν ψαρια! Γιατι μη νομιζεις πως απ' το παληκαρι που του εδωσε 9 χιλιαρικα και τωρα ισως να τα παρει πισω, δεν ειχε κερδος! Ποσον καιρο τα ειχε τα 9 χιλιαρικα στη τσεπη του; Δε μπορουσε με τον ενα η με τον αλλο τροπο να εχει κερδος απ' αυτα; Αν ηταν αλλοι 10 σαν κι αυτον, με 90 χιλιαρικα υπαρχουν απειροι τροποι να βαζεις 10 χιλιαρικα το μηνα στην ακρη!

Μεγαλε το εχεις παθει και ξερεις?

Πηρες ποτε τηλ σε συνηγορο του καταναλωτη ή άλλες τετοιου τυπου υπηρεσιες και πηγαν ολα καλα?

Γιατι εγω που τα εσκασα και ΜΟΝΟ με τον τσαμπουκα μου τα πηρα πισω ξερω.

Οσο για το αν ξεμπροστιαζεται εδω μεσα ανοιξε τα ματια σου και κοιτα. Αν μετα απο ολα αυτα δεν εχεις καταλαβει αντε και παρτο το καινουριο παπι απο εκει, σου αξιζει.

Και για τις "κοτουλες των φορουμ" τωρα... Ειδες καμια εδω μεσα? Πες το για να ξερω αν πρεπει να γαμωσταυρισω ή οχι. Το να σεβομαι το "μαγαζι" καποιου που πολυ απλοχερα μου δινει λογο και βημα δε νομιζω οτι με κανει κοτα. Παω εξω και τα λεω χυμα, σε καφετερειες και αλλου. Αν εσυ παλι εχεις αντιθετη γνωμη, πες το. Μην ξαναχαρακτηρισεις ομως ως κοτα κανεναν εδω μεσα απο την ησυχια του καναπε σου ειδικα αν δεν εχεις αναλογη εμπειρια. Οκ?

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    με 90 χιλιαρικα υπαρχουν απειροι τροποι να βαζεις 10 χιλιαρικα το μηνα στην ακρη!
    να σου δώσω εγώ τα 90 να μου δείνεις 10 τον μήνα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    να σου δώσω εγώ τα 90 να μου δείνεις 10 τον μήνα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    κοιτα εχει ενα ρισκο αυτο που λεει το παιδι,

αλλα πως νομιζεις οτι δουλευει το συστημα..

καπως ετσι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
    Μεγαλε το εχεις παθει και ξερεις?

Πηρες ποτε τηλ σε συνηγορο του καταναλωτη ή άλλες τετοιου τυπου υπηρεσιες και πηγαν ολα καλα?

Γιατι εγω που τα εσκασα και ΜΟΝΟ με τον τσαμπουκα μου τα πηρα πισω ξερω.

Οσο για το αν ξεμπροστιαζεται εδω μεσα ανοιξε τα ματια σου και κοιτα. Αν μετα απο ολα αυτα δεν εχεις καταλαβει αντε και παρτο το καινουριο παπι απο εκει, σου αξιζει.

Και για τις "κοτουλες των φορουμ" τωρα... Ειδες καμια εδω μεσα? Πες το για να ξερω αν πρεπει να γαμωσταυρισω ή οχι. Το να σεβομαι το "μαγαζι" καποιου που πολυ απλοχερα μου δινει λογο και βημα δε νομιζω οτι με κανει κοτα. Παω εξω και τα λεω χυμα, σε καφετερειες και αλλου. Αν εσυ παλι εχεις αντιθετη γνωμη, πες το. Μην ξαναχαρακτηρισεις ομως ως κοτα κανεναν εδω μεσα απο την ησυχια του καναπε σου ειδικα αν δεν εχεις αναλογη εμπειρια. Οκ?

1000000000 BRAVO ΣΟΥ ΣΩΤΗΡΗ

και με την ευκαιρια να σε ευχαριστησω και εδω μεσα. βλακας δεν ειμαι ουτε κοτα. απλα ολοι καποια στιγμη μπορουν να την πατησουν πανω στον ενθουσιασμο τους. ετσι και εγω. ολοι λοιπον οι φωστηρες ας μιλουν λιγο καλυτερα γιατι η εμπειρια ειναι αυτη που σε κανει δυνατο....μαγκες σας ευχομαι μακρυα απο τετοιες κακοτοπιες

ΣΩΤΗΡΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
    λες να τα δωσει?? εγω γιατι δεν το πιστευω??

παιδια μολις τωρα γυρισα απο το μαγαζι. τα λεφτα τα πηρα πισω. CASE CLOSED αλλα μονο για εμενα. ελπιζω να μην κανουν το ιδιο λαθος και αλλοι. ευτυχως ξεμπερδεψα χωρις απωλειες.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. την πάτησα! 2005 cbr600f
    από gwalker στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2009, 20:48
  2. 3η και την πάτησα!
    από @ggelos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2009, 01:58
  3. Zisto Tellas ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ
    από athas62 στο forum Off topic