οι ψηλοί το πρόβλημα,ε???
Δεν πειράζει ρε Διονύση....ευτυχώς να σου πώ την αλήθεια γιατί δεν θα έφτανε το απόθεμα του κρασιού![]()
οι ψηλοί το πρόβλημα,ε???
Δεν πειράζει ρε Διονύση....ευτυχώς να σου πώ την αλήθεια γιατί δεν θα έφτανε το απόθεμα του κρασιού![]()
Έτσι ακριβώς έγινε. Αφού από το πάνω κάτω παρά λίγο να γίνω αρχαία, νόμιζα ότι θα μου πέσει η μύτηΑρχικά δημιουργήθηκε από wizard
..να το πάρει το ποτάμι;..ξεκινήσαμε με την kas77, αλλά δεν το βρήκαμε το μαγαζί - ούτε την οδό πως σκ@τά τη λέγανε..
Πήγε και 12 η ώρα, οπότε την κάναμε με ελαφρά..
Δε μου συμβαίνει συχνά, τι να πω.. (ψάχναμε μιάμιση ώρα στην Πατησίων..)
![]()
![]()
Αν μου πείτε να χαρτογραφήσω την Πατησίων με τις οδούς της το κάνω πολύ άνετα αλλά αυτή την οδό δεν πρόκειται να τη βάλω.
![]()
![]()
"Τυφλός είναι κι εκείνος που κάνει ότι δεν ξέρει,
πως πίνει απ το πηγάδι το σκοτεινό
που, ό,τι τον κατατρώει, ανάγκη το χει κάνει
ή στην αυλή το κρύβει, να ξεχαστεί".
Γι αυτό υπάρχουν τα κινητά!!!!!!
6974827577dit
αν δεν είσουν τόσο λαίμαργος και δεν είχες καταπιεί το φλουρί της βασιλόπιτας κάτι θα είχες κερδίσει και εσύ βρεepiseis na kataggilo sto skandalo oti OLA ta dora ta kerdisane metaksi toys kai ego den kerdisa tipota ektos apo mia yperoxh vradya me filoys, poly xavale kai krasaki![]()
Cars are road furniture!!!!
οντως το σημειο ηταν λιγο πονηρο αλλα ρε wiz για μιαμιση ωρα ανεβοκατεβαινες με τη μηχανη την πατησιων.Δεν κατεβηκες μια φορα να ρωτησεις σε ενα περιπτερο ,κριμα τη βενζινη το σαλιο κοστιζει λιγοτερο οπως και να το κανεις.