καλα παιδες το βιντεο τα σπαει.
μπραβο στον gkrook που την ψαχνει την δουλεια και το ποσταρε.
ο τυπος με wr ειναι μεγαλος χερας...
Πρωτο...το motojournal εχει πολλα βιντεο στο youtube ο τυπος με το YZF ειναι τρελη πιλοταρα παει ταπα με τα παντα........![]()
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
Πρωτο...το motojournal εχει πολλα βιντεο στο youtube ο τυπος με το YZF ειναι τρελη πιλοταρα παει ταπα με τα παντα........![]()
ενα απο αυτα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ω ναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
Και ειναι και σε HD:a07:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Πάντως αγαπητά μου καγκούρια, και μέλη του παρόντος καγκουροφόρα, τα σωσήματα που κάνουν (και ειδικά στο video με το VMax) δεν παίζουν σε ελληνική άσφαλτο με την καμμία....
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Δεν ειμαι σιγουρος οτι οι επαρχιακοι δρομοι που βλεπω στο βιντεο εχουν καλυτερη ασφαλτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Πάντως αγαπητά μου καγκούρια, και μέλη του παρόντος καγκουροφόρα, τα σωσήματα που κάνουν (και ειδικά στο video με το VMax) δεν παίζουν σε ελληνική άσφαλτο με την καμμία....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δες αυτό .Ειδικά στο 4:13 αφήνει λάστιχο κάτω, και το μαζεύει.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν ειμαι σιγουρος οτι οι επαρχιακοι δρομοι που βλεπω στο βιντεο εχουν καλυτερη ασφαλτο.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
+125.. τι σκατά.. με την σκέψη σηκώνονται?Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Kalant εχω χ@στει στο γελιο λεμε!!!!![]()
:a19:
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook