να δεις που τελικά ο μικρός θα βγει κι από πάνω!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να δεις που τελικά ο μικρός θα βγει κι από πάνω!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κατι τετοια θρεαντ σε κανουν να δεις ποσο οξυμορα ειναι καποια νικ εδω μεσα....![]()
Και σε τετοια θεματα δε ξερω αν ειναι γιαη για
...
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Το θρεντ να στικαριστει με bold χαρακτηρες σε ολες τις κατηγοριες.![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Κρίμα ρε Κώστα γιατί μετά από όσα σου έχουμε πει εδώ μέσα εσύ συνεχίζεις το βιολί σου...
Κάνε όπως νομίζεις,αλλά...κάποια στιγμή θα πρέπει και να μεγαλώσεις.![]()
καλα ρε παιδια εσεις τα ξερετε ολα οκ οτι πειτε απο υπολογιστη καλα τα λετε αλλα να σας δω εσας στο δρομο πως οδηγατε γιατι τους περισσοτερους που βλεπω με μεγαλες μηχανες θα τους χαρακτηριζα στοκους αλλα οτι πειτε.Και 17 χρονων ειμαι δεν ειμαι μικρος παντως εσεις αν ειχατε μηχανη στην ηλικια μου θα ξερατε πως ειναι.Οταν εχεις ενα μηχανακι πρεπει να συμβιβαστεις με αυτο και να κανεις με αυτο οτι θελεις.Ξερω ατομα 40 χρονων που εχουν πια μεγαλες μηχανες αλλα θυμουνται να μου πουνε οτι οταν ηταν πιτσιρικαδες πηγαν διακοπες θασο με τα παπια.Εγω αυτο εχω και μου αρεσει και αν θελετε κατακριντε με αλλα βλεπω και εγω μεγαλους στο δρομο και κατακρινω.Και το nickname αυτο το χρησιμοποιω απο παλια για αυτο το βαζω οχι για να δειξω κατι ok?
Κοίτα και κανα προφίλ.Και εμείς δεν είμαστε και πολύ μεγαλυτεροί σου...![]()
Λοιπόν ...
Ξεκίνησες κατηγορώντας το κράτος γιατί δεν σε εμπόδισε (παρεπιπτόντως τα διόδια δεν είναι κρατικά... αλλά ας τα λέμε και έτσι) επειδή εσύ έτσι και αλλιώς θα την έκανες την κουτουράδα.
Συνεχίζεις και λες οτι κακώς πλήρωσες (αυτό απο που προέκυψε; ) μιας και είσαι 50αρι κτλ κτλ...
Επαναλαμβάνεις οτι αφού κάνουν μαλακίες οι άλλοι θα τις κάνω και εγώ.. .κλασσικό μιμητικό όλων των Ελληναράδων ανεξαρτήτου ηλικίας.
Μετά πάς να βγείς και απο πάνω , οτι δήθεν καλά έκανες και οτι οι μπάτσοι δεν σε έγραψαν γιατί είχε κάτι παράνομο στο μηχανάκι σου εσύ και ο φίλος σου. Άρα φταίνε οι αστυνομικοί και πάλι που εσύ είσαι παράνομος και δεν σε έγραψαν..
Το μόνο που θα πω για να μην γίνει καμιά έκρηξη αντιπαράθεσης , είναι πως το μυαλο σου συμβαδίζει με την κοινή λογική δυστυχώς των περισσότερων νεο-Ελλήνων... και ευτυχώς που είσαι μικρός και υπάρχει ( ;;;; ) και μια μικρή ελπίδα να αλλάξεις.
Τώρα το τι κάνουν οι άλλοι ... απλό παράδειγμα... όλοι παίρνουν φόρα και στουκάρουν. Θα τους ακολουθήσεις;... παπαριά είναι και αυτό.. παπαριά είναι και ο μιμητισμός της παρανομίας τους.
Δεν έχει σωτηρία ο τόπος αυτός ..
το thread ας μείνει sticky για να δείξει τι βλακεία μας δέρνει απο μικρούς και θεωρούμε οτι είμαστε και σωστοί... και το δυστυχές είναι οτι οι περισσότεροι συνεχίζουμε και σκεφτόμαστε έτσι.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Η ασφάλειά σου είναι δική σου υπόθεση. Εσύ πρέπει να ανησυχείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
καλα ρε παιδια εσεις τα ξερετε ολα οκ οτι πειτε απο υπολογιστη καλα τα λετε αλλα να σας δω εσας στο δρομο πως οδηγατε γιατι τους περισσοτερους που βλεπω με μεγαλες μηχανες θα τους χαρακτηριζα στοκους αλλα οτι πειτε.Και 17 χρονων ειμαι δεν ειμαι μικρος παντως εσεις αν ειχατε μηχανη στην ηλικια μου θα ξερατε πως ειναι.Οταν εχεις ενα μηχανακι πρεπει να συμβιβαστεις με αυτο και να κανεις με αυτο οτι θελεις.Ξερω ατομα 40 χρονων που εχουν πια μεγαλες μηχανες αλλα θυμουνται να μου πουνε οτι οταν ηταν πιτσιρικαδες πηγαν διακοπες θασο με τα παπια.Εγω αυτο εχω και μου αρεσει και αν θελετε κατακριντε με αλλα βλεπω και εγω μεγαλους στο δρομο και κατακρινω.Και το nickname αυτο το χρησιμοποιω απο παλια για αυτο το βαζω οχι για να δειξω κατι ok?
Τα παιδιά που σου γράφουν είναι πολύ πιθανό να έχουν κάνει τα ίδια με σένα και να την έχουν πατήσει. Όταν έχεις "καεί", και διαβάζεις ένα ποστ ενός μικρού σε ηλικία συναδέλφου, προσπαθείς να τον αποτρέψεις να πάθει τα ίδια που έπαθες εσύ.
Δεν είναι όλα επίδειξη ικανοτήτων και γνώσεων όπως μπορεί να σου φαίνεται.
Εγώ έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα από ανθρώπους σχεδόν με τη μισή μου ηλικία...
Το τελευταίο ποστ σου ήταν όμορφο, φυσικά και κράζουμε τους ελεεινούς κάθε ηλικίας όταν κάνουν λακαμείες στους δρόμους. Σαν πιο παλιός,![]()
ένα έχω να σου πω.
ΚΑΘΕ χρόνο η οδήγηση μοτοσυκλέτας γίνεται και πιο επικίνδυνη.
Μην συγκρίνεις την κίνηση και τους οδηγούς πριν από 20 χρόνια με τους οδηγούς του σήμερα, όπου ο καθένας μπορεί να αγοράσει δίπλωμα και ένα τανκ 2 τόνων.
Τώρα, αυτός που δεν έχει αυτοκίνητο είναι αυτός που δεν θέλει αυτοκίνητο...
Να προσέχεις φίλε.![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...........
17 χρονών είναι τό παιδάκι.....!!!!
Όλοι οί ξύπνιοι έδώ μέσα πέσατε...????
Κάνε τίς βόλτες σου λεβέντη μου,φόραγε τό κράνος σου καί μάζευε έμπειρίες.
Έγώ στήν ήλικία σου μέ ποδήλατο τά έκανα αύτά πού λές..
ΚΑΙ............πρόσεχε........
Η ΖΩΗ.........ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΓΛΥΚΙΑ
![]()
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΥΦΟΣ..........ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ
Θά κάνω όμως μιά παρατήρηση........
Δέν μπορείς νά πείσεις κανέναν νά κόψει τό τσιγάρο........ΑΝ
ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ..........έκτός ίσως
άν σέ δεί ό άλλος στήν έντατική νά φεύγεις άπό καρκίνο τού πνεύμονα....!!!!
![]()
![]()
ρε εδω στα διοδια στα μαλγαρα εχει αντιτιμο για τρακτερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που αυτα κι αν απαγορευονται κι εσυ λες για παπακι
στα μαλγαρα με κοιτανε.τους κοιταω.
κ φευγω διπλα με τον ιχ που πληρωνει το τσιφλικι του καραμανλη.
αλλα..
μια μερα θελω να τους την κανω.
να βγαλω γαντακι με αργους ρυθμους εφοσον πρωτα πρωτα για λογους
ασφαλειας να στανταρω μηχανη.
να βγαλω κρανος κ να πω καλημερα.
να ανοιξω διαλογο ψαχνοντας ενα ευρω στα ρεισινγκ νται-κινεζε που δεν εχουν τσεπη.
να μιλησουμε για για τον καιρο κ την χαλαζοπτωση στην λαρισα.
να ανακαλυψω οτι το μικρο πορτοφολι τλκ το εχω στην καλτσα κ να βγαζω τις σπιντυ.
κ στο καπακι να με παιρνει τηλ το γκομενακι κ να λεω μισο..
κ ολα αυτα για ενα ευρω ενω στα ματια του πισω οικογενειαρχη ιχη να σχολιαζει στο γυναικακι του
για τον ακομα ενα ναρκομανη κλεφτρονι μηχανοβιο.
ελλας......
ξυνω οτι κρεμεται
Μπράβο ιδιοφυία!!!
Όταν θα πάρεις κανέναν στο λαιμό σου να δω τι θα πεις, αλλα η στρβή μια φορά γίνεται
και μετά κάνεις την κότα.
Εδώ είναι επικύνδυνο να βγεις στο Κιφησό με 50αρι και εσύ βγαίνεις Εθνική...
Και σε πείραξε που έπρεπε να πληρώσεις διόδια...
![]()
Αν κοιτάξεις στη λίστα με τις αντιστοιχίες οχήματος-αντιτίμου που πρέπει να πληρώσεις έχει και τη μοτοσυκλέτα δε λέει μοτοσυκλέτα >50cc - 1,90....
Υπόψην ε, είμαι 20 και μέχρι πριν 9 μήνες οδηγούσα 50αρι...
Shoken πως περνάς χωρίς να πληρώσεις εφόσον σε βλέπουν δίπλα απο το αμάξι?
Παρόλο που βλέπουν πως είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις ανεβάζουν τη μπάρα?
Πως γλυτώνετε τα διόδια, πείτε μου κι εμένα!![]()
(Με πμ εννοείται)
καθαρα κ μονο για ιδεολογικους κ προσωπικους λογους φιλε τομαχοουκ δεν πληρωνω διοδια.
τωρα για το πως περναω ειναι απλο.διπλωνω στον ιχη.
απ την αλλη να δουμε κ λειτουργικα τον υπαλληλο θα το σκεφτει να την κατεβασει.
οι περισσοτεροι σιγουρα λενε απο μεσα τους κ καλα κανεις φιλε..
μη ξεχνας οτι το κρανος η κ η στολη κρυβει παρουσιαστικο κ ισως ο υπαλληλος
να σκεφτει μη φαει καμια πιστολια αν σου κατεβασει την μπαρα.βλ.ισως οικογενειαρχης
κ αυξηση εγκληματικοτητας κατα τα μμε.
κ οσο για το πιστολι μου ετυχε περιπτωση στον φοινικα θεσ/νικης 10 το πρωι εξω απ το τεβε
να πεφτει τυπος με gs κ με το που βγαινει ιχης να βοηθησει το βγαζει κ του λεει φυγε τωρα..![]()
ξυνω οτι κρεμεται
Αρχικά δημιουργήθηκε από shoken
κ οσο για το πιστολι μου ετυχε περιπτωση στον φοινικα θεσ/νικης 10 το πρωι εξω απ το τεβε
να πεφτει τυπος με gs κ με το που βγαινει ιχης να βοηθησει το βγαζει κ του λεει φυγε τωρα..![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook