Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Eπιτέλους το πήρα

Eυχαριστώ πολύ

Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι πολύ θετικές αν και είμαι ακόμα στο τρόσιμο και δεν το ανοίγω. Το μόνο που μου έχει προκαλέσει εντύπωση είναι οτι όταν περνάω απο σαμαράκια λακούβες και λοιπές μαλ...ες ακούγεται ένας θόρυβος απο το μπροστινό σύστημα σαν να είναι κάτι χαλαρωμένο και να τραντάζεται. Αν έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι πείτε, εγώ πάντος δεν έχω εντοπίσει κάτι. Απο βδομάδα θα το πάω να το δούν. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και καλή ανάσταση !!!

φιλε το μοτο μοιαζει suzuki v-strom δεν γνωριζω πιθανη συνεργασια σου στελνω ομως το ιδιο ακριβως που λες και απο εναν κατοχο v-strom

θόρυβος από το μπροστινό του v-strom 650
    Έχω ένα v-strom 650 του 05.Κάθε φορά που πέφτω σε λακούβα ακούγεται ένα έντονο τακ από το μπροστινό σύστημα,σαν να είναι ξεβιδωμένα κάποια πλαστικά.Σε εξουσιοδοτημένος service που ρώτησα μου είπαν οτί έτσι χτυπάνε όλα τα v-strom 650 και οτί δεν λύνεται το πρόβλημα.Το τακ που ακούγεται δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό (μην μου φύγει δηλαδή κάνα κομμάτι),σίγουρα όμως είναι πολύ ενοχλητικό.Έχει κανείς υπόψιν του κάτι;Από τι μπορεί να είναι και πως διορθώνεται;Το χτύπημα ακούγεται από την πρώτη μέρα και το μηχανάκι έχει σήμερα 1200 Km.
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

μηπως βοηθαει και αυτο?
    ''ola ta vstrom 650 otan peftoun mesa se kali lakouva akougetai san ena thorivos san plastiko apo mprosta... mij se anisixei ... emena malista ttora sta 10000 xlm den to akouo pia i den exo petixei tarastia lakouva... min sas anisixei katholou''. By zouzounos.

''Χμμμ...ειναι στανταρ ρουλεμαν τιμονιου και μαλιστα το ειχαν τα SV τα πρωτα, αλλα δεν περιμενα και τα V-Strom.
    Κατι τετοια κανει η Σουζουκι μια ζωη βαζει κωλορουλεμαν.
    Λυση υπαρχει και ειναι φθηνη, ασε τους αρχιμπιφτεξ της Σουζουκι να λενε.
    Η πρωτη ειναι να πας καπου και να σφιξεις τα ρουλεμαν με δυναμοκλειδο (torque wrench) στη ροπη που οριζει ο κατασκευαστης (στα συνεργεια θα ξερουν).Αν μετα απο 500-600 χλμ αρχισουν παλι τα κλαπα-κλουπα στις λακουβες, αλλαζεις τα ρουλεμαν και βαζεις καλα κωνικα γιαπωνεζικα ρουλεμαν που θα σου πανε 3 φορες φθηνοτερα απο αυτα της Σουζουκι και δεν θα ξαναχρειαστουν σφιξιμο.
    Ειναι μια μαρκα καλη που παιζει στανταρ, αλλα δεν θυμαμαι τωρα, θα μαθω και θα σου πω.'' Τώρα που το θυμήθηκα από τη suzuki μου είπαν οτί για το χτύπημα φταίνε οι πλευστοί δίσκοι,ακούγετε λέει και σε άλλα μοντέλα της suzuki.λες;
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis

Re: Eυχαριστώ πολύ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    [B]Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι πολύ θετικές αν και είμαι ακόμα στο τρόσιμο και δεν το ανοίγω. Το μόνο που μου έχει προκαλέσει εντύπωση είναι οτι όταν περνάω απο σαμαράκια λακούβες και λοιπές μαλ...ες ακούγεται ένας θόρυβος απο το μπροστινό σύστημα σαν να είναι κάτι χαλαρωμένο και να τραντάζεται. Αν έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι πείτε, εγώ πάντος δεν έχω εντοπίσει κάτι. Απο βδομάδα θα το πάω να το δούν.
    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και καλή ανάσταση !!!

Καλορίζικο και καλοτάξιδο.Αν δεν με ξέρεις είμαι αυτός που διατύπωσε πρώτος την απορία που έχεις σχετικά με το γκαπ που ακούς από το μπροστινό.Ευτυχώς που το ακούς κι εσύ κι αισθανόμουν λίγο μόνος....Λοιπόν δες εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=8043
    Άμα βγάλεις άκρη στην Suzuki ρίξε κάνα ποστ να δούμε τι διάολο είναι τελικά.Εγώ πάντως δεν έχω βγάλει άκρη....Και πάντως είναι ενοχλητικό,isn't it?
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Eπιτέλους το πήρα!!!
    από Multijohn στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2006, 22:50
  2. Επιτελουσ Το Πηρα!!!!!και Εγω!!!!
    από tzo80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2004, 07:49
  3. Το πήρα λέμε !! (cbf 250)
    από johnpan στο forum Off topic