Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 131

Θέμα: Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Πρωτα απο ολα περαστικα και γρηγορα, κατα 2ον παντα κρανοι ακομα και για 100 μετρα οδηγηση μεσα στη αυλη του σπιτιου σου...ποτε δεν ξερεις...ρωτα καποιους εδω μεσα να σου πουνε...
    Κατα τα αλλα δεν ειναι ευκολο να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα αλλα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι με λιγη προσοχη, πειρα και ψυχραιμια παραπανω ολα θα ειχαν κυλησει ομαλα και εσυ θα ειχες βρεθει στο πλοιο αντι να σερνεσαι στην ασφαλτο...
    Σχετικα με τις οδηγικες ικανοτητες Αθηναιων, Επαρχιωτων κτλ εχω να πω μονο οτι οι μαλακες ειναι παντου γυρω μας και δυστυχως η οδηγικη παιδεια δεν εχει να κανει με την καταγωγη ή τον τοπο κατοικιας...
    Γεια χαρα παλικαρια

υ.γ. Μεγαλωσα στην Αθηνα και μενω 9 χρονια σχεδον σε επαρχια(Συρος)...Θα μου πει καποιος σε ποια κατηγορια ανηκω και πως οδηγαω βαση των αποψεων αυτων? αα ναι ξεχασα...για να βοηθησω... εχω πλεον μηχανη που αγοραστηκε απο ιδιωτη στην Αθηνα και εχει Πατρινες πινακιδες... :hypnotize η προηγουμενη ειχε Αθηναικες πινακιδες και οδηγηθηκε, απο τοτε που αγοραστηκε, στο νησι...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    [B]Πρωτα απο ολα περαστικα και γρηγορα, κατα 2ον παντα κρανοι ακομα και για 100 μετρα οδηγηση μεσα στη αυλη του σπιτιου σου...ποτε δεν ξερεις...ρωτα καποιους εδω μεσα να σου πουνε...
    Κατα τα αλλα δεν ειναι ευκολο να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα αλλα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι με λιγη προσοχη, πειρα και ψυχραιμια παραπανω ολα θα ειχαν κυλησει ομαλα και εσυ θα ειχες βρεθει στο πλοιο αντι να σερνεσαι στην ασφαλτο...
    Σχετικα με τις οδηγικες ικανοτητες Αθηναιων, Επαρχιωτων κτλ εχω να πω μονο οτι οι μαλακες ειναι παντου γυρω μας και δυστυχως η οδηγικη παιδεια δεν εχει να κανει με την καταγωγη ή τον τοπο κατοικιας...

Τα ειπες ολα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΕΔΩ ΕΠΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.........

Πρώτα πώς οί όδηγικές έμπειρίες ένός κατοίκου τής μεγαλούπολης
    όπως είπε καί κάποιος φίλος είναι πολύ περισσότερες,έντονες κ.λ.π...
    ΑΛΛΑ........
    καί οί τοπικοί....ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.......είδικά σέ δύσκολες όρεινές διαδρομές,
    στενούς δρόμους,έπικίνδυνους κ.λ.π...
    Νησιά....βουνά.......καί βάλε.
    Πάνε σά νά τρέχουν είδική....
    Έκεί οί τοπικοί είναι......ΚΑΜΙΚΑΖΙ.....
    Όπότε όπως είπε καί ό φίλος πιό πάνω.......
    ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ............Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ....!!!
    Άπό τρακτέρ πάντως,έχουν φύγει πολλοί......λόγω τών πολύ κακών
    άντιδράσεων βέβαια τών όδηγών τρακτέρ.....
    Οί άνθρωποι μόνο μέ λάχανα καί βαμβάκια έχουν νά κάνουν....
    έμείς πρέπει νά τούς προσέχουμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΕΔΩ ΕΠΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.........

Πρώτα πώς οί όδηγικές έμπειρίες ένός κατοίκου τής μεγαλούπολης
    όπως είπε καί κάποιος φίλος είναι πολύ περισσότερες,έντονες κ.λ.π...
    ΑΛΛΑ........
    καί οί τοπικοί....ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.......είδικά σέ δύσκολες όρεινές διαδρομές,
    στενούς δρόμους,έπικίνδυνους κ.λ.π...
    Νησιά....βουνά.......καί βάλε.
    Πάνε σά νά τρέχουν είδική....
    Έκεί οί τοπικοί είναι......ΚΑΜΙΚΑΖΙ.....
    Όπότε όπως είπε καί ό φίλος πιό πάνω.......
    ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ............Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ....!!!
    Άπό τρακτέρ πάντως,έχουν φύγει πολλοί......λόγω τών πολύ κακών
    άντιδράσεων βέβαια τών όδηγών τρακτέρ.....
    Οί άνθρωποι μόνο μέ λάχανα καί βαμβάκια έχουν νά κάνουν....
    έμείς πρέπει νά τούς προσέχουμε....

Ναι ρε φιλε δικιο εχεις,εαν ερθει καποιος απο επαρχια σε καποια μεγαλη πολη κ ψαχνεται πηγαινοντας αργα σε σχεση με καποιον που μενει εκει αρχιζουν τα καντιλια,το ιδιο ατομο οταν ερθει με το κουτακι του
    στα νησιά....βουνά.......καί βάλε οπως ειπες θα ,κρεμασει το χερακι του απο το παραθυρο θα γραψει στα π__ρια του τους παντες θα κανει αναστροφη οπου του κα__σει κ θα εχει κ την απαιτηση να τον σεβαστουν ολοι επειδη ειναι διακοπες κ δεν ξερει...Το χαος της μεγαλουπολης μεταφερεται κ στα νησια,σημερα μονο κοντεψαν να με πατησουν δυο φορες.Τελικα εχεις δικιο θα παρω ενα τρακτερ με χουφτα να κυκλοφορω γιατι δεν παλευεται η κατασταση

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1236[1].jpg 
Προβολές:	259 
Μέγεθος:	41,6 KB 
ID:	170347
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ(ME ΣΤΡΟΦΕΣ)H ME ΛΑΣΠΗ

Τσομολοκο Το avatar του/της eiffel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bikas
    μια ευγενικη προσφορα των betadine kai pulvo 47
    ασχετο αλλα η pulvo αφήνει σημαδια... Καλυτερα καμια αλλη
    Μηχανη και ξερο ψωμι...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από eiffel
    ασχετο αλλα η pulvo αφήνει σημαδια... Καλυτερα καμια αλλη
    Ανακουφίζει τρομερά όμως η πουτ......
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

υ.γ. Μεγαλωσα στην Αθηνα και μενω 9 χρονια σχεδον σε επαρχια(Συρος)...Θα μου πει καποιος σε ποια κατηγορια ανηκω και πως οδηγαω βαση των αποψεων αυτων? αα ναι ξεχασα...για να βοηθησω... εχω πλεον μηχανη που αγοραστηκε απο ιδιωτη στην Αθηνα και εχει Πατρινες πινακιδες... :hypnotize η προηγουμενη ειχε Αθηναικες πινακιδες και οδηγηθηκε, απο τοτε που αγοραστηκε, στο νησι...
    Εσυ εισαι ιντερνασιοναλ!!!
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

Re: Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια

Αρχικά δημιουργήθηκε από bikas
    Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια

Θ1 τρεχατε πολυ
    Θ2 ε αφου ειστε καλα
    &^$#^&^%$#$%^&^%$#%^&^%$

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Ιδιος είναι ο Ελληνας οδηγάρας, είτε Αθηναίος είτε από την επαρχία!!

ΠΡΟΣΟΧΗ και τα μάτια σας δεκατέσσερα!!!
    Σωστόοοοοςς.....
    Η νοοτροπία δεν αλλάζει σύμφωνα με τον τόπο καταγωγής.....

Είμουν στα Κύθηρα το προηγούμενο Σ/Κ.... οι ντόπιοι οδηγούν σαν σε ειδική στο Acropolis, με χάλια δρόμους και μηδεν φωτισμό..... άσε που είναι συνηθησμένο να σταματούν ξαφνικα και χωρίς προειδοποίηση στη μέση του δρόμου, για να μιλήσουν σε κάποιο γνωστό.....
    Κατά τα άλλα το νησί, πανέμορφο!!

Σήμερα στην Αθήνα, τύπος με Μερσέντα SL κάτι, βγαίνει με όπισθεν από στενό, έρχεται κατά πάνω μου (χωρίς αλάρμ εννοείται) και μου την λέει κιόλας που δεν έριξα ταρώ, δεν συμβουλεύτηκα την κρυστάλινη μπάλα για να καταλάβω ότι θέλει να παρκάρει (άδειος ο δρόμος, ίσκιο έψαχνε...) πιο πίσω.....

Α ρε Ελληνάρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Ολοι φορατε παντα κρανος βλεπω....τσσσ.....και για 100 μετρα ε? Τι λετε ρε παιδι μου? Τετοια εκπαιδευση? Μηπως φορατε και τη στολη για εκατο μετρα γιατι κι αυτη χρειαζεται αν το παρουμε ετσι...Βρε τι σωστους οδηγους εχει το φορουμ!

Ρε μας κοροιδευετε?????????????

Ποιος θα φοραγε κρανος για να παει 1000 μετρα μεχρι το λιμανι???

Πονας?? ε? πονας??? Μα γιατι πονας??? Αφου φορας κρανος!!!

Εγω παντος εχθες εβγαλα την μηχανη απο το garage για να την πλυνω και δεν φορεσα κρανος!
    Θα με κραξει κανεις???

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08

Εγω παντος εχθες εβγαλα την μηχανη απο το garage για να την πλυνω και δεν φορεσα κρανος!
    Χωρις κρανος?:a53:

Ban Him!

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Ολοι φορατε παντα κρανος βλεπω....τσσσ.....και για 100 μετρα ε? Τι λετε ρε παιδι μου? Τετοια εκπαιδευση? Μηπως φορατε και τη στολη για εκατο μετρα γιατι κι αυτη χρειαζεται αν το παρουμε ετσι...Βρε τι σωστους οδηγους εχει το φορουμ!

Ρε μας κοροιδευετε?????????????

Ποιος θα φοραγε κρανος για να παει 1000 μετρα μεχρι το λιμανι???

Πονας?? ε? πονας??? Μα γιατι πονας??? Αφου φορας κρανος!!!

Θα με κραξει κανεις???
    μακαρι να μην χρειαστει να μαθεις με τον ασχημο τροπο οτι ακομα και στα 300μ και στα 200 και στα 100μ μπορουν να γινουν τα παντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    μακαρι να μην χρειαστει να μαθεις με τον ασχημο τροπο οτι ακομα και στα 300μ και στα 200 και στα 100μ μπορουν να γινουν τα παντα

Εχω δωσει πολλα λεφτα για εξοπλισμο και για μενα και για την κοπελα μου και τα φοραω παντα αλλα μην τρελαθουμε που ειστε ολοι τοσο τυπικοι και αρχιζετε και κραζετε τον αλλον που επεσε γιατι πηγε 2 βηματα χωρις κρανος.
    Κι εγω ειμαι της γνωμης οτι ολα μπορουν να συμβουν στα 100 μετρα αλλα δεν θα το φορεσω για 100 μετρα οπως και κανενας αλλωστε.
    Γιατι αν ειναι ετσι και τον αστραγαλο μπορει να σπασεις στα 100 μετρα οποτε φορα και τις μποτες,και το γονατο να φας,και τον κωλο,και τα χερια και τους ωμους οποτε φορα και την στολη! Γιατι τα χερια??? Και τα γαντια εννοειται! Αν το κανεις μαζι σου κι εγω!

Την επομενη φορα που θα πλυνω την μηχανη θα την πλυνω φορωντας την στολη και το κρανος γιατι μπορει να την τσουλησω 2 βηματα οταν θα την σκουπισω για να μην ειναι μεσα στα νερα,ποιος ξερει τι μπορει να συμβει σε 2 βηματα!!! :hypnotize

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Απαντωντας μονο για μενα, θα πω οτι φοραω κρανος ακομα και για 50 μετρα πλεον και δεν κανω καμια εξερεση. Κρανος φοραω πλεον παντα και πανω στο ποδηλατο για τις βολτες μου σε ασφαλτο ή χωμα.
    Δεν φορουσα παντα κρανος και εχω περασει και εγω απο την φαση του "ελα ρε συ...υπερβολες...για μια μικρη βολτα δεν ειναι αναγκη να το φορεσεις, εδω διπλα πας αλλωστε..." Εκει διπλα λοιπον απο το σπιτι μου(λιγοτερο απο 1000 μετρα) βρεθηκα να σερνομαι στην ασφαλτο μετα απο συγκρουση με ιχ το 1996...2 βιδες στον εσω σφυρο και 5 ραμματα στο κεφαλι, ξεκρανωτος... Εβαλα μυαλο και κρανος σιγα-σιγα, και δεν μπορουσε κανεις να καταλαβει πως εκανα 12 ραμματα παλι στο κεφαλι το 2006...
    -ποδηλατο τους απαντουσα και μενανε ξεροι ολοι...
    απο τοτε και στο ΜΤΒ κρανος παντα...και ας ερθει οποιοσδηποτε να μου βγαλεις το κρανος απο το κεφαλι μετα απο ολα αυτα που ειδα...
    Αργησα αλλα εμαθα, με ασχημο τροπο ομως...Για αυτο προσπαθω να πεισω οσους ξερω οτι πρεπει να φορανε κρανος χωρις να παθουν για να μαθουν οπως εγω.
    Αυτα τα ολιγα απο μενα...
    και γεια χαρα σας μαγκες...παντα ορθιοι...

υ.γ. δεν κραζω κανενα, με ποιο δικαιωμα αλλωστε...?, αλλα δεν γουσταρω κιολας να ακουω ειρωνικα σχολια επειδη εγω επελεξα να το φοραω πριν ανεβω στην μηχανη, να το βγαζω αφου κατεβω και να αρνουμε να καβαλησω χωρις αυτο ειτε σαν οδηγος ειτε σαν συνεπιβατης....
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος
    Σωστος ο φιλος κι εμενα δε μ'αρεσει να οδηγο χωρις κρανος αλλα το κανω ειδικα με το παπι και ειναι επιλογη μου και εις γνωση των συνεπειων. Αλλα δε γουσταρω να μου κανουν κυρηγμα κανενας και για κανενα λογο.Θα δεχομουν να με γραψουν 350 ευρω αφου ετσι λεει ο νομος αλλα οχι κυρηγμα...

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. ιχδες αθηναιοι στην επαρχια vol.II
    από bikas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2009, 19:25
  3. 3ήμερο οδοιπορικό στην ΗΠΕΙΡΟ
    από THEOD στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 05:46
  4. ένα απο τα καλά του να ζείς στην επαρχία...
    από TOMASKTM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 00:39
  5. Πόσα ταξί κυκλοφορούν στην Αθήνα ?
    από tifozif1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 20:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας