Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Φίδια..... (οχιές , σα'ί'τες, δενδρογαλιες,Βοες,κροταλιες ,ανακοντες......)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    για να σε πειραξει το φιδι, η πρεπει να το πατησεις, ή να περασεις απο πολυ κοντα του και να νιωσει οτι απειλειται..
    ναι και πάλι οι πιθανότητες ειναι λίγες....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πάρε αμάξι, και γράψτο στα @@ σου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απ όσο ξέρω:

α. Τα φίδια φοβουντε περισσοτερο απο μας και την κάνουν ακουγωντας και μόνο πατημασιές

β. Οντως γλιστραει το δέρμα τους...ουτε σκάγι απο καραμπίνα δεν τα πιάνει...

γ. Το βλεπεις, πλακώνεσαι στις κόρνες...αν δεν φύγει...σταθερό,τιμόνι γκαζι,χώρις κλίσεις το μηχανάκι και αυτό ήταν (κατσε μισό δεν ξέρω τι πεζετε με την λεγόμενη σαιτα (ειδος φιδιου) λένε πως πεταει κανα μέτρο ύψος αν δεν κάνω λάθος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πάρε αμάξι, και γράψτο στα @@ σου
    Πάρε ΧΧ με διπλούς αντικραδασμικούς...

You BETA believe...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όπως είπε και ο Terens μόνο η οχιά είναι και εκείνη η κόμπρα που ξέφυγε λέει στην εξοχή απο ενα φορτηγό που ήρθε απο Ινδία!!!

Γενικά τα φίδια στην Ελλάδα είναι μη δηλητηριώδη , αλλά με αρκετά επώδυνο δάγκωμα. Όντως το φίδι δεν επιτίθεται παρά μόνο αν αισθανθεί απειλή.

Στο μέρος που μένω έχω δεί καμιά δεκαριά δενδρογαλιές, μήκους εώς και 2 - 2,5 μέτρα... ναι μεν μπορεί να τρομάζουν εκείνους που δεν έχουν συνιθίσει αλλά ουσιαστικά είναι άκακα , αφού μόλις αντιληφθούν (ελάχιστα διά ακοής, πιο πολύ διά θερμοανιχνευτικής όρασης που διαθέτουν και απο τους κραδασμούς του εδάφους!!! )...εξαφανίζονται πολύ γρήγορα και δεν σας πειράζουν.

γενικά για τα τσιμπήματα-δαγκώματα απο σαύρες, αράχνες (ναι παίζει και αυτό), έντομα καλό είναι να έχετε κανά κιτ μαζί αν ταξιδεύετε. Σε δάγκωμα φιδιού υπάρχει ειδικό κιτ μάλιστα (εκτός απο δάγκωμα οχιάς που θέλει νοσοκομείο και ορό) για τέτοιες καταστάσεις.

περισσότερα για φιδάκια (ωπ... ο διαμαντής)... στο

http://www.kynigos.net.gr/dkose/acti...s/dagkoma.html

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ακου να δεις

πριν μερικα χρονια σε ενα επαρχιακο δρομο ειμαστε 2 μοτο με τις γυναικες επανω.μπροστα μας ενα φιδι περι το 1μετρο.ο εξυπνος ο κολητος κρινει σωστο να αναπτυξει ταχυτητα και να το πατησει.λεω εξυπνος γιατι οπως το παταει το μαζευει η πισο ροδα του και το πεταει πανω απο τη μασκα της μηχανης μου.μου εφυγε η μαγκια και μου ξαναρθε.το φιδι ενοειται πως δεν επαθε τιποτα,εγω παρα λιγο να γκρεμοτσακιστω απο τον μ@μ@κα..αφηστε τα λοιπον να πανε στην δουλεια τους κι εμεις στη δικη μας.ο δρομος ειναι για ολους

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: ακου να δεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από MILTOS1976
    οπως το παταει το μαζευει η πισο ροδα του και το πεταει πανω απο τη μασκα της μηχανης μου.μου εφυγε η μαγκια και μου ξαναρθε.το φιδι ενοειται πως δεν επαθε τιποτα,εγω παρα λιγο να γκρεμοτσακιστω απο τον μ@μ@κα.
    :a53: :a53:

και δεν τον τον killer ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    όπως είπε και ο Terens μόνο η οχιά είναι και εκείνη η κόμπρα που ξέφυγε λέει στην εξοχή απο ενα φορτηγό που ήρθε απο Ινδία!!!

Γενικά τα φίδια στην Ελλάδα είναι μη δηλητηριώδη , αλλά με αρκετά επώδυνο δάγκωμα. Όντως το φίδι δεν επιτίθεται παρά μόνο αν αισθανθεί απειλή.

Στο μέρος που μένω έχω δεί καμιά δεκαριά δενδρογαλιές, μήκους εώς και 2 - 2,5 μέτρα... ναι μεν μπορεί να τρομάζουν εκείνους που δεν έχουν συνιθίσει αλλά ουσιαστικά είναι άκακα , αφού μόλις αντιληφθούν (ελάχιστα διά ακοής, πιο πολύ διά θερμοανιχνευτικής όρασης που διαθέτουν και απο τους κραδασμούς του εδάφους!!! )...εξαφανίζονται πολύ γρήγορα και δεν σας πειράζουν.

γενικά για τα τσιμπήματα-δαγκώματα απο σαύρες, αράχνες (ναι παίζει και αυτό), έντομα καλό είναι να έχετε κανά κιτ μαζί αν ταξιδεύετε. Σε δάγκωμα φιδιού υπάρχει ειδικό κιτ μάλιστα (εκτός απο δάγκωμα οχιάς που θέλει νοσοκομείο και ορό) για τέτοιες καταστάσεις.

περισσότερα για φιδάκια (ωπ... ο διαμαντής)... στο

http://www.kynigos.net.gr/dkose/acti...s/dagkoma.html

Gandalf

ΡΕ ΣΥ Η ΔΕΝΔΡΟΓΑΛΙΑ..............

Μπορεί νάναι ή ίδια...........αύτές είναι κατοικίδια καί καθαρίζουν τό χώρο καί άπό
    τά ποντικάκια,άρουραίους κ.λ.π....
    ΕΝΤΕΛΩΣ...........μά έντελώς άκακα ζώα,πέτ πού λένε....!!!

Καλησπέρα.
    Επειδή πολλά ακούγονται και βλέπω ότι και πολλά γράφονται για τα φίδια, πολλά από τα οποία δεν ισχύουν, μπορείτε να λύσετε όλες τις απορίες σας στην παρακάτω ισοτσελίδα:
    http://www.herpetofauna.gr/
    Είναι μη κερδοσκοπική σελίδα, καθαρά για την ενημέρωση του κόσμου
    http://www.herpetofauna.gr/

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αμαν πια ρε σεις !! Απλα κοβεις ταχυτητα και το αποφευγεις !!

Αλλα αν φοβαστε σταματατε και περιμενετε να περασει !

Αποχτατε ετσι και επαφη με τη φυση.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    απ'οσο ξερω ολα τα φιδια φοβουνται πολυ περισσοτερο απο εμας οποτε αν αντιληφθουν το οτιδηποτε να τα πλησιαζει απλα το βαζουν στα ποδια...εεε...στο συρσιμο εννοουσα...:rotflmao: :rotflmao:
    το κακό με τον φόβο όμως είναι ότι πολύ συχνά η μόνη τους άμυνα είναι η ΕΠΙΘΕΣΗ,

οπότε τότε αν σε πετύχει έχεις θέμα.

Και δηλητηριώδες να μην είναι, μπορείς να πέσεις από την τρομάρα που θας πάρεις...

Banned Το avatar του/της antonis_fr4
    το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να σταματήσεις και να το πιάσεις.Αν φοβάσαι μπορείς να πάρεις τηλ τον αδερφό μου που είναι πορωμένος με αυτά!Θυμάμαι πιο μικροί πγαίναμε βόλτα με τα παπάκια τότε και εκεί που πηγαίναμε βλέπουμε ένα φίδι αραχτό στην άκρη του δρόμου.Βλέπω λοιπόν ξαφνικά τον αδερφό μου να πετάει το παπί και να κάνει μλποζον σαν τον ελευθερόπουλο για να πίασει τον όφι και να το βάζει στο τσαντάκι μέσης.Έμεινα μαλάκας!!!

Επίσης το φίδι σε σώνει και από τους μπάτσους!Είχε,ο αδερφός μου πάλι,ένα φίδι στο τσαντάκι του και μας σταματάνε τα ΤΑΕ σε ένα χωματόδρομο, στον άλμυρο στο γάζι για όσους είναι απο Ηράκλειο κ ξέρουνε,και λέει άνοιξε το τσαντάκι,ο μπάτσος έκλασε μέντες μόλις είδε το φίδι μέσα κ λέει φύγετε αμέσως και μην σας ξαναδώ!χαχαχαχαχαχαα

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Πάρε ΧΧ με διπλούς αντικραδασμικούς...

παντως εγω πετυχα ενα το μαιο καπου επαρχιακα κοντα στη λαρισα μεσα στο δρομο και επειδη δεν προλαβαινα φρενα απλα ανοιξα το γκαζι για να το περασω απο πανω............το γαμηδι για ποτε λακισε δεν φανταζεστε!!!!!

α...και μην τρομαζετε ΔΕΝ γλυστραει καθολου ευκολα η μηχανη σε τετοιες περιπτωσεις οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω...ουτε με φιδια ουτε με γατες ουτε και με αλεπουδες :rotflmao: :rotflmao:
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

.....άμα είναι σαν και αυτό ...λιώστω το γ@μ@μ@νο!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	snakes01.jpg 
Προβολές:	603 
Μέγεθος:	3,6 KB 
ID:	176442

...άμα όμως είναι σαν και αυτό ....κάνε τον Αμερικάνο στρίψε και γύρνα πίσω ....χαχαχα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	anaconda.jpg 
Προβολές:	628 
Μέγεθος:	42,5 KB 
ID:	176443

Να κοψεις για να διασχισει τον δρομο.Οιπ εζοι εχουν προτεραιοτητα.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Κ5 (ασπρο-μπλε) ειναι φίδια !!!!!
    από dukeandthecity στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2006, 20:05
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 22:42
  3. Καλώς τες τις βροχές.
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 13:28