πρωταθλητης Ευρωπης
Νομίζω οτι αυτό το κομμάτι των 80s θελουμε όλοι να το ξεχάσουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
http://www.youtube.com/watch?v=mm-3QKkJXeE![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
χμμμμμμ στα 17 μου ακουγα Pale fountains,Smiths kai...Birthday Party(μεταξυ αλλψν ,οχι βεβαια οτι καταλαβαινα και...πολλα)!σε μια εποχη που δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ ο...αχταρμας στο μουσικοραμα του Γκουτη οπου πραγματικα δεν ηξερες τι σε...περιμενει κατι ηταν !καπου μου λειπει αυτος ο συνδυασμος κακογουστιας ισως αλλα και..αθωοτητας!ποσες εκπομπες με μουσικη υπαρχουν στα τηλεοπτικα καναλια σημερα?να μη μιλησουμε για ραδιοφωνο που γεμισαμε ..ποζεραδες!το παλιο λουστραρεται παντως με το περασμα του χρονου ...Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Νομίζω οτι αυτό το κομμάτι των 80s θελουμε όλοι να το ξεχάσουμε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
Πετρίδης (birthday party εκεί άκουσα πρώτη φορά)Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
χμμμμμμ στα 17 μου ακουγα Pale fountains,Smiths kai...Birthday Party(μεταξυ αλλψν ,οχι βεβαια οτι καταλαβαινα και...πολλα)!σε μια εποχη που δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ ο...αχταρμας στο μουσικοραμα του Γκουτη οπου πραγματικα δεν ηξερες τι σε...περιμενει κατι ηταν !καπου μου λειπει αυτος ο συνδυασμος κακογουστιας ισως αλλα και..αθωοτητας!ποσες εκπομπες με μουσικη υπαρχουν στα τηλεοπτικα καναλια σημερα?να μη μιλησουμε για ραδιοφωνο που γεμισαμε ..ποζεραδες!το παλιο λουστραρεται παντως με το περασμα του χρονου ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Ασε που ο Γκούτης κυκλοφούσε με ενα κόκκινο saab cabrio - νομίζω ακόμα με αυτό κυκλοφορεί- και με ξενέρωνε τρελά)
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
κι εγω το Γιαννη ακουγα τα μεσημερια ....Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Πετρίδης (birthday party εκεί άκουσα πρώτη φορά)![]()
![]()
![]()
(Ασε που ο Γκούτης κυκλοφούσε με ενα κόκκινο saab cabrio - νομίζω ακόμα με αυτό κυκλοφορεί- και με ξενέρωνε τρελά)
αυτο με το...καμπριο![]()
![]()
εμενα οι ...γραβατουλες του με...τρελαιναν χαχαχαχαχα
![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
ήμουν και εγώ εκεί.... Γάμα τα , γεράσαμε ρεεεεε.......![]()
http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/
Διακρίνω τις 1,800 δρχ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Costas KLE
Α ρε Μανωλ.. εεε... Εύη που το ξέθαψες τώρα αυτό.
Τρίτη 13 Σεπτέμβρη 20:30 ακριβώς ξεκινάει η εισαγωγή του Moonchild και εμείς τρέχουμε να μπούμε στο γήπεδο μετά τον σωματικό έλεγχο της αστυνομίας![]()
Που πας σήμερα με 5,28???![]()
Για καφέΑρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Διακρίνω τις 1,800 δρχ!!!!
![]()
και να φανταστείς ότι είχε τότε στον πατέρα μου έίχε φανεί ακριβό.
EVI![]()
![]()
Το Metal δεν θα πεθάνει ποτέ !!! ΝΑΙ στα κολλιτά !!! ΝΑΙ στα Μαλλία !! ΝΑΙ στα Ξύδια !!!!
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
ουτε σημερα παιρνεις 72.000 δρχ μισθοΑρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Διακρίνω τις 1,800 δρχ!!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
βασικά όταν οι γυναίκες ντύνονταν όπως έπρεπε να ντύνονται. Δεν είμαι συντηρητικός αλλά θαρρώ πως τότε οι κοπέλες (κι όχι μόνο αυτές στο video) είχαν τύπο και με απλά μέσα δείχνανε τις ομορφιές τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Παρτε ατομακια της εποχης
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
σε εκεινη τη συναυλια ΔΕΝ πηγα διοτι περιμενα τους PINK FLOYD (νομιζω ειχα δωσει 3500) και που λεφτα τοτε για δυο συναυλιες σε δυο μηνες...
αλλα τελικα κατι μαζεψα και πηγα στους Godfathers (rodon ) με 1800 δρχ
και ομως τοτε οι συναυλιες ηταν φθηνες
1800 δρχ με μισθο τοτε βασικο 60.000 σε εργοστασιο που δουλευα για κανα τριμηνο (δηλαδη 1/30 του μισθου το εισητηριο)
σημερα 50 ευρω με βασικο μισθο 1000 δηλαδη 1/20 του μισθου
ε ναι ακριβηναν οι συναυλιες
και ενα συνθημα που ειχα δει γραμμενο καπου στον κισσαβο
ΙRON MAIDEN ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΙ
ΜΕΤΑΛ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ!
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός