Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 83

Θέμα: Ηράκλειο: Θανατηφόρο τροχαίο

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    με αυτα που ακου εχω φρικαρει και ηθελα καποια στιγμη να κατεβω διακοπες στην κρητη με την μηχανη,τωρα πολυ χλωμο δεν προκειτε να πατησω το ποδι μου στην κρητη
    Φίλε μου παντού τα ίδια είναι !!!

Δυστυχώς αναστροφές έχω δει και στην Eυρωπη ( Γαλος )

Στην Νεάπολη Λακονείας από τύχη γλίτωσα το κάρφωμα από τον ίδιο ακριβώς λόγο!!!!!!

Τελικά λέμε όλοι για τα όρια οτι είναι χαμηλά !!! Αλλα εμένα το όριο με έσωσε!!!!!

Εκεί που ο φίλος μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε ( Λέω για τον Χρονιάρη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει ) έχει όριο 50 χιλιόμετρα και το κλείνω εδώ!!!!

Όλοι οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι και προσοχή σε όλους μας γιατί οι άδειοι δρόμοι σκοτώνουν!!!!
    Bandit 650 s ABS K7

ενταξει δεν ειναι παντου τα ιδια φιλε, με συγχωρεις και μην νομιζετε οτι εχω προβλημα με κρητη, εχω παει στις διακοπες σε αρκετα νισια καθε χρονο οπως και στην μυτηλην που εχω βαλει ταξιδιωτικο και στο τελος τα χωνω στους οδηγους,αλα επειδη παρακουλοθο το σκοτωσα το ρημα τελοσπαντον βλεπω τοι στην κρητη γινοντε τα απιστευτα.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    ενταξει δεν ειναι παντου τα ιδια φιλε, με συγχωρεις και μην νομιζετε οτι εχω προβλημα με κρητη, εχω παει στις διακοπες σε αρκετα νισια καθε χρονο οπως και στην μυτηλην που εχω βαλει ταξιδιωτικο και στο τελος τα χωνω στους οδηγους,αλα επειδη παρακουλοθο το σκοτωσα το ρημα τελοσπαντον βλεπω τοι στην κρητη γινοντε τα απιστευτα.

Κοίτα δυστυχώς η Κρήτη έχει μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις πολλά οχήματα( κουτάκια και μοτοσυκλέτες) άλλα δεν έχει δρόμους με προδιαγραφές εθνικής οδού!!!

Εαν έχεις πάει εξωτερικό στο Εθνικό δίκτυο το όριο είναι 90 ( ¨όσο δηλαδή πρέπει να είναι)

Στην Κρήτη είναι 80 και σε μερικά σημεία με νησίδα στην μέση 90

Γιατί πρέπει να πηγαίνουμε ( συμπεριλαμβανομένου και εμένα ) με 140 και 150

όρια που τα έχει η Auto strata ??

Βάλε και τους ορεσίβιους βάλε και τους τουρίστες!! ( Που αυτοί με τα όρια πάνε οι άνθρωποι και στην λουρίδα τους)

και έχεις μια πίστα με βαθμό δυσκολίας 10!!!!!!!!

Πάντως δεν είναι τραγικά αλλα ούτε λιγότερο επικίνδυνα από την Υπόλοιπη Ελλάδα!!!
    Bandit 650 s ABS K7

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gavcr
    Φίλε μου παντού τα ίδια είναι !!!

Δυστυχώς αναστροφές έχω δει και στην Eυρωπη ( Γαλος )

Στην Νεάπολη Λακονείας από τύχη γλίτωσα το κάρφωμα από τον ίδιο ακριβώς λόγο!!!!!!

Τελικά λέμε όλοι για τα όρια οτι είναι χαμηλά !!! Αλλα εμένα το όριο με έσωσε!!!!!

Εκεί που ο φίλος μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε ( Λέω για τον Χρονιάρη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει ) έχει όριο 50 χιλιόμετρα και το κλείνω εδώ!!!!

Όλοι οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι και προσοχή σε όλους μας γιατί οι άδειοι δρόμοι σκοτώνουν!!!!
    Ναι κοίτα όμως, γιατί και εγώ έχω Γαλλική υποκοότητα και όπως καταλαβαίνεις έχω γράψει αρκετά χλμ έξω.. η συχνότητα είναι πολύ μικρότερη έξω... εξαιρείται το παρίσι που είναι φρενοκομείο σκέτο.. Εδώ Ηράκλειο... κάθε βράδυ είμαι σε run forest run mode.. αν δεν είναι 15 χρονος χωρίς δίπλωμα, χειριστής αγροτικού.. θα είναι peugeot 106 rallye και πάει λέγοντας.. για φανάρια στοπ κτλπ δεν το συζητάω..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

H κατάσταση απλά ειναι τραγική δεν έχω να πω τίποτα άλλο...

Κάθε φορά που κατεβαίνει είτε απο την μηχανή είτε απο το μηχανάκι μου απλά χρειάζομαι Lexotanil για να ηρεμήσω απο τα νεύρα μου..

Μα ΚΆΘΕ ΦΟΡΑ !!!!
    Πωλείται Ducati S2R 800

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    κριμα...αδελφος συμμαθητριας μου απο το δημοτικο...ειμαστε για κλαμματα....
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Κριμα........

αρκετα νεος.

Ο Χρονιαρης ηταν πρωτος ξαδελφος μιας φιλης και μου ειχε πει οτι ειχε
    μια παραξενη μηχανη που δεν υπηρχε αλλη στην Κρητη και εχει αλλος
    ενας στην Θεσαλλονικη ή κατι τετοιο,αλλα δεν ηξερε μαρκα να μου πει.

Ξερει καποιος απο εσας τους Κρητικους τι ειχε;

Banned Το avatar του/της WebD
    Μην αρχίζεται τους μύθους για στοιχειωμένες και καταραμένες μηχανές... μια cb1000r είχε... ούτε σπάνια ούτε παράξενη!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Μην αρχίζεται τους μύθους για στοιχειωμένες και καταραμένες μηχανές... μια cb1000r είχε... ούτε σπάνια ούτε παράξενη!!!
    +1 .......

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
    Στην Κρητη εχει ξεφυγει η κατασταση,το ξερετε οτι σε αρκετα χωρια σε δρομάκια που υπαρχει STOP ο οδηγος που εχει στοπ αμα δεν ακουσει κορναρισμα απο τον αλλον δεν σταματαει και το παραβιαζει χωρις να σταματησει καθολου;
    απιστευτα πραγματα συμβαινουν.
    Οι δράκοι βγαίνουν τώρα ή αργότερα ;;;

Παιδιά μην διαδίδετε ότι να 'ναι ....

Ούτε καλύτεροι ούτε χειρότεροι είναι οι οδηγοί στην Κρήτη από της υπόλοιπης Ελλάδας ....
    Απλά το δίκτυο είναι χάλια (το μεγαλύτερο μέρος κατασκευάστηκε επί χούντας) και οι λέξεις "ανισόπεδος κόμβος" είναι άγνωστες ....
    Η Εθνική Οδός έχει εκατοντάδες δρόμους κάθετα σε αυτήν .... οπότε καταλαβαίνετε το ποσο εύκολα μπορεί να γίνει ατύχημα .

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Οι δράκοι βγαίνουν τώρα ή αργότερα ;;;

Παιδιά μην διαδίδετε ότι να 'ναι ....

Ούτε καλύτεροι ούτε χειρότεροι είναι οι οδηγοί στην Κρήτη από της υπόλοιπης Ελλάδας ....
    Απλά το δίκτυο είναι χάλια (το μεγαλύτερο μέρος κατασκευάστηκε επί χούντας) και οι λέξεις "ανισόπεδος κόμβος" είναι άγνωστες ....
    Η Εθνική Οδός έχει εκατοντάδες δρόμους κάθετα σε αυτήν .... οπότε καταλαβαίνετε το ποσο εύκολα μπορεί να γίνει ατύχημα .
    εδω στην Παντανασα καθε χρονο γινεται της ποπης και δεν εχουν κανει τιποτα...ουτε μια νησιδα...τωρα μετα απο τοσα χρονια κανανε στο παλαικαστρο κομβο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Δεν ειπα για μυθους και πρασινα αλογα,απλα οταν μου το ειπε η φιλη,
    τι ρωτησα τι μηχανη ειχε και μου ειπε αυτα τα παραπανω.

Απλα υπεθεσα οτι μπορει να ειχε Agusta,VTR κτλ.
    και για αυτο ρωτησα.

Σαφως και δεν εχει σημασια τι ειχε,δεν ξαναγυριζει.....

Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλήσαντες όσον αφορά το οδικό μας δίκτυο ότι είναι για τα μπάζα και μόνο. Δυστηχώς και εγώ μέσα στον ενθουσιασμό κατέληξα με ένα Superbike θα μου πεις δεν το ήξερες ? Ναι ρε παιδιά το ήξερα αλλα πες μου εσύ στα 22 αν σε νοιάζει η όχι... Και ποια διαδρομή κάνω ? ποια άλλη μπορείς να κάνεις με SBK στην Κρήτη εκτός Ηράκλειο Μπαλί και να μην βρίζεις θεούς και δαίμονες...
    Μόνο απο Λινοπεράματα μέχρι να φτάσεις στην αρχή απο τα σκουπίδια έχουμε απο την δεξιά πλευρα 33 παράδρομους... απο αριστερά δεν θυμάμαι και δεν θέλω να αρχίσω να ξαναβλέπω βίντειο που έχουμε τραβήξει και να μετράω... μιλάω για ένα νούμερο 33 μέσα σε κοντά 40 χιλιόμετερα...απο την μια πλευρά και δεν έχω υπολογίσει βενζινάδικα...

Είναι τραγικό... και ακόμα ποιο τραγικό είναι ότι δεν κάνει κανένας τίποτα για αυτό...

αλλά τέτοιοι είμαστε διστυχώς...

Και αν προς ρέθυμνο η κατάσταση είναι μια φορά τραγική δεν θέλω να σχολιάσω καν προς Άγιο Νικόλαο τι γίνεται...

Οσο για τον Χρονιάρη και το τι κάθεται και λέει ο καθένας με κάλυψε το παλικάρι ποιο πάνω...
    Πωλείται Ducati S2R 800

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    lc8ergr1, είναι η 2η φορά που στους άναρθρους αφορισμούς σου προσβάλλεις άσχημα είτε το 1/3 των ex-συμπατριωτών σου είτε τους συγγενείς του νεκρού.
    Πιθανόν να σου είναι εύκολο να μηδενίζεις τα πάντα απ΄το Fucking UK, αλλά κάνε μας τη χάρη και το μπινελίκι που μας ρίχνεις να το μοιράζεσαι με τους civilized colleagues σου γιατί ως πρωτόγονοι που είμαστε τα παίρνουμε λίγο στη κράνα. :a28:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rodman
    Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλήσαντες όσον αφορά το οδικό μας δίκτυο ότι είναι για τα μπάζα και μόνο. Δυστηχώς και εγώ μέσα στον ενθουσιασμό κατέληξα με ένα Superbike θα μου πεις δεν το ήξερες ? Ναι ρε παιδιά το ήξερα αλλα πες μου εσύ στα 22 αν σε νοιάζει η όχι... Και ποια διαδρομή κάνω ? ποια άλλη μπορείς να κάνεις με SBK στην Κρήτη εκτός Ηράκλειο Μπαλί και να μην βρίζεις θεούς και δαίμονες...
    Μόνο απο Λινοπεράματα μέχρι να φτάσεις στην αρχή απο τα σκουπίδια έχουμε απο την δεξιά πλευρα 33 παράδρομους... απο αριστερά δεν θυμάμαι και δεν θέλω να αρχίσω να ξαναβλέπω βίντειο που έχουμε τραβήξει και να μετράω... μιλάω για ένα νούμερο 33 μέσα σε κοντά 40 χιλιόμετερα...απο την μια πλευρά και δεν έχω υπολογίσει βενζινάδικα...

Είναι τραγικό... και ακόμα ποιο τραγικό είναι ότι δεν κάνει κανένας τίποτα για αυτό...

αλλά τέτοιοι είμαστε διστυχώς...

Και αν προς ρέθυμνο η κατάσταση είναι μια φορά τραγική δεν θέλω να σχολιάσω καν προς Άγιο Νικόλαο τι γίνεται...

Οσο για τον Χρονιάρη και το τι κάθεται και λέει ο καθένας με κάλυψε το παλικάρι ποιο πάνω...

Ίσως και εγώ γουστάρω τα SBK αλλά αφού ζω εδώ, δε τα επέλεξα. Υπάρχουν και πιο ασφαλής τρόποι να ξεκαβλώσουμε μοτοσυκλετιστικά και αυτός είναι το enduro.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF