Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: Η Κουτσομπολα ..ακα Διατσιδης..ελεος!!!

Προσωπικά λέω πάλι καλά και οπωσδήποτε αξίζουν εύσημα στον ΣΚΑΙ, αν όχι "συγχαρητήρια" τότε σίγουρα ένα "ευχαριστώ" απ'τους λάτρεις του είδους είναι κάτι που επιβάλεται νομίζω. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν παντού, ακόμα και στο τέλειο. Προς στιγμήν είμαι πολύ ικανοποιημένος που το παρακολουθώ απ'το σπίτι μου χωρίς να πληρώνω συνδρομητικά..

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    το χειροτερο ειναι οτι πολλες φορες λεει πραματα που δε στεκουν κ παραπληροφορειται ο πολυς κοσμος που δν το ψαχνει λιγο παραπανω..

ουτε αυτοι μ αρεσουν.... πεταει ο ενας ειδικα κατι του στυλ τζορτζ λορεντζο κ μ αυτη την αγγλικη προφορα μου τη σπαει.. μου θυμιζει διατσιδη.. πετουσε κ αυτος κατι του τυπου εκτορας μπαρμπερα κλπ.. μονο η σουζι περρυ αξιζει στο bbc.. οχι πως ειναι τπτ τρελο, αλλα διαφερει τουλαχιστον..

εφοσον moody-ryder δν περιγραφουν αλλο, οι καλυτεροι ειναι αυτοι των sbk κ φυσικα ο guido meda..
    Guido απλα ο καλητερος!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος
    Μιας και ο GM κάτι παραπάνω ξέρει από πίστα, θα έλεγα να κρατήσεις μια πισινή.....
    Δεν αμφιβαλω γι'αυτο αλλα επιμενω για αυτο που λεω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
    ......
    .....
    ...
    ..
    .
    Σε οτι αφορα την παρουσιαση πρεπει να βελτιωθει γιατι δίνει πολλες πληροφορίες την ωρα του αγωνα και κουράζει - αν και στον χθεσινο αγωνα ηταν ιδιαιτερα προσεκτικος δεν εχασε αρκετες "φασεις" απο τον αγωνα οπως εκανε στο παρελθον.
    Προσεκτικος ΔΕΝ ειναι...εχει λογοδιαρροια..το 90% των οσων λεει ειναι ασχετα η "μπαγιατικα" νεα,δικες του σκεψεις ασχτες με την πραγματικοτητα πολλες φορες.

Βασικα στοιχεια ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ και που ειναι αυτα που μετρανε σε εναν σπικερ αγωνων ειναι οι πληροφοριες γιαυτους που ειναι εκεινη την στιγμη και τρεχουν,οχι ποιος ειναι ο μανατζερ ποιανου κ τι δουλεια κανει ο μπατζανακις του Βερμουλεν!!
    Βασικα στοιχεια ειναι ΝΑ ΠΕΙ
    1.Τι λαστιχα φορανε οι οδηγοι,σκληρα/μαλακα,1 σκληρο 1 μαλακο?
    2.Πως ειναι ρυθμισμενη η ηλεκτρονικη ετσι ωστε να καταλαβουμε γιατι βγαινουν ετσι απο στροφες και εκκινηση
    3.Ο πεΔροζα δεν εχει το ηλεκτρονικο συστημα για την εκκινηση οπως και 2/3 αλλοι,προτιμα χωρις...και γιαυτο ειναι ΑΝ του κατσει να φυγει μπροστα οχι γιατι εχει κανενα φοβερο κινητηρα.
    4.Οταν περιγραφει την πιστα εχει ηλεκτρονικες ενδειξεις το ΠΩΣ κανει ο πιο γρηγορος και οχι ο Δ.Δ...αν αυτος κατεβαζει . με το ΒΜω δεν σημαινει οτι ετσι πανε οι αλλες.
    5.Να μας πει αν ειναι με τα ιδια σεταρισματα των δοκιμαστικων και τι αλλαξε...

και παρα πολλες τετοιες πληροφοριες και οχι τα κουτσομπολια...αυτα τοθλαχιστον εμενα δεν με ενδιαφερουν κ πιστευω και παρα πολλους αλλους.
    Χτες ηταν Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ!!!!!

Για να μην μιλησουμε για ποιον λογω ειπε οτι επεσε ο ΛορενΣο!!

Παλαιό μέλος
    Μα ναι ο χοχε επεσε γιατι πατησε στο ακαθαρτο.....
    Γενικοτερα εγω θα πρωτιμουσα να μη κανει τοσο πως τα ξερει ολα.

Προσωπικά λέω πάλι καλά και οπωσδήποτε αξίζουν εύσημα στον ΣΚΑΙ, αν όχι "συγχαρητήρια" τότε σίγουρα ένα "ευχαριστώ" απ'τους λάτρεις του είδους είναι κάτι που επιβάλεται νομίζω. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν παντού, ακόμα και στο τέλειο. Προς στιγμήν είμαι πολύ ικανοποιημένος που το παρακολουθώ απ'το σπίτι μου χωρίς να πληρώνω συνδρομητικά
    Οσο γι'αυτο σιγουρα μην ειμαστε κι αχαριστοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Σιγουρα αχαριστοι δεν πρεπει να ειμαστε
    Ισως ομως ως Ελλαδα μεχρι εκει φτανει η 'μοτοσυκλετιστικη' μας παραδοση.
    Ουτε Ιταλια ειμαστε ουτε Ισπανια,
    δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις απο εναν εσκιμωο να εχει αποψη πανω στα θαλασσια σπορ
    φανταζομαι τωρα...
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

starship crew member
    Περυσι συναντισα τον πρωην συμπαρουσιαστη του Δ.Δ. τον Σ.Σκλαβενιτη. Η πρωτη μου ερωτηση ηταν, αν ο Δ.Δ. βλεπει σε μαγνητοσκοπηση τις εκπομπες που κανει. Σιγουρα το ατομο εχει ΜΕΓΑΛΟ ''μεσον'' για να ειναι εκει που ειναι, γιατι αλλιως ας δουμε μια μαγνητοσκοπηση και να κανουμε μια αξιολογηση...το αποτελεσμα ειναι οτι παρακολουθω τους αγωνες με κλειστο τον ηχο(οπως και αλλοι βεβαιως)και υποκρουση μουσικη επιλογης μου.Mιας και σχολιαστηκε το θεμα, ΑΣ ΜΑς ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ΄ΑΥΤΟΝ. Οποιος εχει καμμια ιδεα ειμαι προθυμος να βοηθησω. ''Σκλαβενιτη γυρνα πισω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    Περυσι συναντισα τον πρωην συμπαρουσιαστη του Δ.Δ. τον Σ.Σκλαβενιτη. Η πρωτη μου ερωτηση ηταν, αν ο Δ.Δ. βλεπει σε μαγνητοσκοπηση τις εκπομπες που κανει. Σιγουρα το ατομο εχει ΜΕΓΑΛΟ ''μεσον'' για να ειναι εκει που ειναι, γιατι αλλιως ας δουμε μια μαγνητοσκοπηση και να κανουμε μια αξιολογηση...το αποτελεσμα ειναι οτι παρακολουθω τους αγωνες με κλειστο τον ηχο(οπως και αλλοι βεβαιως)και υποκρουση μουσικη επιλογης μου.Mιας και σχολιαστηκε το θεμα, ΑΣ ΜΑς ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ΄ΑΥΤΟΝ. Οποιος εχει καμμια ιδεα ειμαι προθυμος να βοηθησω. ''Σκλαβενιτη γυρνα πισω!!!
    Bravo twat...
    Sklavenitis legotan o nearos....
    Ego to moto Gp to vlepo apo Italia1 alla otan tyxainei na eimai Ellada to doryforiko tou Italia1 kovete kai etsi vlepo ton D.D....
    Stin ET3 8umamai to paidi k itan klasis anoteros tou D.D

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος

το bmw λογικα το οδηγουν και αλλοι δημοσιογραφοι-παρουσιαστες και δεν το φερνει ο καθενας στα μετρα του.παντως για το σπικαζ

starship crew member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Bravo twat...
    Sklavenitis legotan o nearos....
    Ego to moto Gp to vlepo apo Italia1 alla otan tyxainei na eimai Ellada to doryforiko tou Italia1 kovete kai etsi vlepo ton D.D....
    Stin ET3 8umamai to paidi k itan klasis anoteros tou D.D
    τον Στεφανο Σ. τον γνωρισα περυσι στις σερρες οταν εκανε δοκιμες για να τρεξει στον επομενο αγωνα στην κατηγορια των νεων και ειναι πολυ ''οκ'' και εκτος tv.νομιζω τρεχει και φετος στο πρωταθλημα. Τωρα, αν ξερεις εσυ η΄καποιος αλλος ας μας πει που αλλου μπορουμε να βλεπουμε τους αγωνες, κατα προτιμηση με αγγλικη περιγραφη, και ετσι οταν θα μιλαμε πια για περιγραφη Δ.Δ. να γελαμε και οχι να εκνευριζομαστε

Παλαιό μέλος
    Ειδικα χτες ηταν πολυ λαθος η μεταδοση.Αντικειμενικα να το δεις, χανεις το προσπερασμα νομιζω του ροσσι στον πεντροσα, χανεις το προσπερασμα του λορενθο στον ροσσι, χανεις την απονομη.Τι σκατα, αυτη ειναι η δουλεια τους που να παρει...

Για τις μαλακειες που λεει κατανοω οτι πρεπει να γεμισεις χρονο.Τι να πεις επι 40 λεπτα ζωντανης μεταδοσης (ο Σωτηρακοπουλος εχει εξηγησει οτι η πιο δυσκολη στιγμη του ηταν ενα 40λεπτο που δεν ξερανε πως να το γεμισουν σε ενα τελικο)

Αμα εχεις τα δικαιωματα... χαιρετισματα κανεις οτι θες!

Θεωρω οτι αξιζει σαν να ακους Βερνικο, Μανολο και λοιπους θεους
    mustili

Παλαιό μέλος
    Ειναι και το αλλο ρε παιδια

Οταν ο σπικερ δεν ειναι επαγγελματιας αλλα ειναι δημοσιογραφος,δοκιμαστης,επιχειρηματιας...ε ναι θα λεει αρλουμπες
    Οταν ο οδηγος αγωνων ειναι και μηχανικος,καταστηματαρχης,επιχειρηματιας ....ε ναι θα του ριχνει ο Βουλγαρος 2 δευτερολεπτα το γυρο

και χιλια δυο αλλα που συμαινουν εδω στη μαγικη αυτη χωρα μας.

Καλημερα

Ειχα παθει το ιδιο με τον ακατονομαστο της F1, @αλ@κο Πουρναρακη τον λενε.

Τεσσερα χρονια μου πηρε ωστε να τον "ανεχομαι" και να μπορω να παρακολουθησω ενα αγωνα, κριμα αυτους που εχασα εξαιτιας του, απο τη βλακεια που τον δερνει και το φανατισμο του για το Schumacher, ασχετα τις οδηγικες εικανοτητες αυτού.

Δυστυχως κατι αντιστοιχο αρχιζει και συμβαινει και με τον Δ..., ελπιζω να το αντεξω και να συνεχεισω να βλεπω τους αγωνες με "ηχο".

Χαιρετισμους

Υγ:Προσωπικη αποψη και οχι με στοχο την αντιπαραθεση.
    Χριστοφορος HONDA CBR600F4I
    Motor cycles are safe .... Riders are Dangerous

ελα, ο ανθρωπος ειναι κατ'εφιμησμο σπικερ. εγω θα τον ελεγα γελιο. σε ποσους αγωνες προσπαθει να επιβάλει την αποψη του στον Θαναση ( ο οποιος ειναι γνωστης κατ'εμε) και χανουμε τον μισο αγωνα με τις βλακειες του!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ειναι και το αλλο ρε παιδια

Οταν ο σπικερ δεν ειναι επαγγελματιας αλλα ειναι δημοσιογραφος,δοκιμαστης,επιχειρηματιας...ε ναι θα λεει αρλουμπες
    Οταν ο οδηγος αγωνων ειναι και μηχανικος,καταστηματαρχης,επιχειρηματιας ....ε ναι θα του ριχνει ο Βουλγαρος 2 δευτερολεπτα το γυρο

και χιλια δυο αλλα που συμαινουν εδω στη μαγικη αυτη χωρα μας.
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο