Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 138

Θέμα: Παιδί και μοτοσυκλέτες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    η παρτου ενα κτμ..να γινει μηχανικος..:rotflmao: :rotflmao:
    Δεν θα έχω και πρόβλημα μην πάθει ατύχημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    ΥΓ: Που είναι και ο oldman μας πει ?? Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι έφαγε τρελλό τσάϊ στο βουνό απ΄τα πιτσιρίκια του και πήρε "δραστικά μέτρα"....

Του πούλησε το ΚΤΜ και του πήρε HONDA?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Του πούλησε το ΚΤΜ και του πήρε HONDA?
    Του πήρε aprilia SXV .... 5 ώρες και 48 λεπτά χρόνο λειτουργίας πριν κατέβει το μοτέρ.

Φωνάζει ο πιτσιρικάς, αλλά έχει προτεραιότητα να φτιαξει το laverda λέει....οπότε καταλαβαίνεις :o :ZZZ:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Spam on

Αν η υπογραφή σου αφορά τα γενέθλια της κόρης σου, να τους χαιρόμαστε. ίδια μέρα και ο δικός μου το 2003

spam off

Oh yes.....
    Spam on 2

Κανόνισε σε μερικά χρόνια να τον δω κάτω από το παράθυρο της πάνω στο παπί χωρίς ποδιά, και να της κάνει σινιάλο με ξερόγκαζα της zebring. Θα φύγει γλάστρα, στο λέω έτσι?

Ναι , η υπογραφή μου είναι τα γενέθλια της. Να τους χαιρόμαστε.

Spam off
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Κανόνισε σε μερικά χρόνια να τον δω κάτω από το παράθυρο της πάνω στο παπί χωρίς ποδιά, και να της κάνει σινιάλο με ξερόγκαζα της zebring. Θα φύγει γλάστρα, στο λέω έτσι?
    Μπααααα.....
    Τα υδροχοάκια έχουν πιο εκλεπτισμένο γούστο. Κάτι σε ξετάπωτες leo vince το κόβω για να αλλάξεις και κουφώματα :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pa300695.jpg 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	16,2 KB 
ID:	171228
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Βύρωνα αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα κάνω αν αποφασίσει να ξεκινήσει το καπνισμα
    Ασε που μπορεί να γίνω και ρόμπα αφού όταν τελειώσω την "ξενάγηση" να μου ζητήσει να πάμε στο Σωτηρία πχ για να δω τι παθαίνουν οι καπνιστές
    .

Αν είναι αρκετα μαγκακι να καπνιζει πρέπει να ξερει τι κακο κάνει στον εαυτό του και
    σε φίλους του που δεν καπνιζουν. Και αν αποφασίσει να το συνεχισει, δικαιωμα του
    (εννοειτε απο καποια ηλικία και πάνω).

Όσο για τα + και -, είναι ακριβώς αυτές οι εικόνες που έχω εγώ και με σταματάνε όταν
    εστώ και διανοηθώ να φύγω χωρίς κρανος, και πολλες απο αυτες τις έχω δει εδω μέσα.
    Αυτού του ειδους την

"βιωματική εκπαίδευση".
    όπως σώστα αναφέρεις, δεν νομίζω να του δημιουργήσει ψυχολογικά τραυματα στην ηλικία των 16-18, άλλωστε αν είναι έτοιμος
    σε αυτήν την ηλικία να καπνιζει, να οδηγάει μοτο ή αυτοκινητο, και να κάνει έρωτα με
    την κοπέλα του, τότε ΠΡΕΠΕΙ να ξερει τι συνέπειες έχουν όλες αυτές οι χαρες- ελευθεριες
    - οτι θες. Συνέπειες πολλές φορές απο καθαρή ΤΥΧΗ - ΑΤΥΧΙΑ, πολλες φορες απο δικές μας
    απροσεξίες, και ακατάλληλη προετοιμασία.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Μπααααα.....
    Τα υδροχοάκια έχουν πιο εκλεπτισμένο γούστο. Κάτι σε ξετάπωτες leo vince το κόβω για να αλλάξεις και κουφώματα :rotflmao:
    Καιρός ν'αρχίσεις να φυτεύεις τα λουλούδια στη μπανιέρα Λούπε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
    ....αν είναι έτοιμος
    σε αυτήν την ηλικία να καπνιζει, να οδηγάει μοτο ή αυτοκινητο, και να κάνει έρωτα με
    την κοπέλα του
    , ....
    Μια βόλτα από Μητέρα Ιασώ κλπ?????
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Μια βόλτα από Μητέρα Ιασώ κλπ?????
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

έλιωσα ρε και είμαι σε πελάτη!!!!!!!

ξέρω ακουγονται λίγο υπερβολικά ίσως, απλα πιστέυω οτι την δυναμη της εικόνας
    δεν την περνας με τα λόγια.
    Βέβαια σε όλα αυτά μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο χαρακτήρας του στην ηλικία
    εκέινη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
    Βύρωνα αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα κάνω αν αποφασίσει να ξεκινήσει το καπνισμα .

Αν είναι αρκετα μαγκακι να καπνιζει πρέπει να ξερει τι κακο κάνει στον εαυτό του και
    σε φίλους του που δεν καπνιζουν. Και αν αποφασίσει να το συνεχισει, δικαιωμα του
    (εννοειτε απο καποια ηλικία και πάνω).
    Ο κίνδυνος σε τέτοιου είδους διδακτικές δεν είναι το αν θα προβληματιστεί, αλλά τι θα απαντήσεις αν σε ρωτήσει γιατί εξακολουθείς εσύ να το κάνεις (να καπνίζεις ή να οδηγάς μοτό κλπ κλπ)
    Εκεί τι του απαντάς δλδ? Οτι είναι επιλογή σου να ρισκάρεις τον θάνατο ή μια σοβαρή αναπηρία ή οτι εσύ είσαι άλλοοοοο (έμπειρία καιτσ ??? )

Το να σου πει, " ρε πατέρα μας δουλεύεις ? "συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες....

wiredrg : :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Που είναι και ο oldman μας πει ?? Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι έφαγε τρελλό τσάϊ στο βουνό απ΄τα πιτσιρίκια του
    Άστα αυτά τώρα, γιατί πληγώνουν ...

Του πήρε aprilia SXV
    Στην μικρή το πήρα (για να μάθει τι να ΜΗΝ αγοράζει - 278 ? σε μπουζιά σε 3 μήνες ...)

Υ.Γ.
    Εκ πείρας ομιλών, δεν παίζει κανένα ρόλο η ενασχόληση ή όχι του πιτσιρικά με την οδήγηση...
    (δυστυχώς, δεν ισχύει το ρητό: Αν δεν κάνεις μαλακίες μικρός, θα τις κάνεις μεγάλος - και τανάπαλιν ..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Οπ τώρα το είδα

Με κάνατε να νιώσω πολύ δυστυχισμένος

Θα πάρω στο παιδί μου,

Δεν θα αφήσω το παιδί μου,

Κτλ κτλ.

Τι σκατά έχω κάνει μου λέτε

Εμένα τώρα ο μεγάλος είναι στα 6 και ο μικρός στα 4 ½ και τα κωλόπαιδα με έχουν γραμμένο.

Σιγά μην με ρωτήσουν στα 16 αν θα πάρουν μηχανάκι.

Πέρα από την πλάκα πάντως το πρόβλημα θα παρουσιαστεί σίγουρα στα 16,

Λέγοντας πρόβλημα εννοώ την επιθυμία που θα έχουν τότε να ξεχωρίσουν από τους άλλους προσπαθώντας να αυτό επιβεβαιωθούν.

Αν το αφήσεις να εξελιχτεί από μόνο του, το παιδί θα διαλέξει να κάνει κάτι ξεχωριστό και μάλλον ανατρεπτικό σε αυτή την ηλικία.

Κάποτε αφήναμε μαλλιά και ακούγαμε Heavy metal, τώρα κάποια ντύνονται imo, τότε κάτι άλλο θα έχει βγει.

Το θέμα είναι να καταφέρεις να υποψιαστείς τι θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον ώστε να ασχοληθεί με αυτό από τώρα και στην κρίσιμη ηλικία να μην διαλέξει τον λάθος τρόπο ανάδειξης της προσωπικότητας του.

Τα χαπάκια και τα ναρκωτικά σε αυτές της ηλικίες παρέχουν εκτός των άλλον και την ένταξη σε μια ομάδα ακραία και αναγνωρίσιμη που την κάνει αρκετά ελκυστική σε ένα απρόσωπο ανήλικο.

Οτι είναι επιλογή σου να ρισκάρεις τον θάνατο ή μια σοβαρή αναπηρία
    μα αυτό δεν ειναι και η αλήθεια?
    αυτό δεν είναι η ζωή (ρισκαροντας να γενικευσω), η επιλογη που κάνεις συνεχώς αναμεσα απο
    πολλες πιθανές επιλογές, με βάση όσο μπορεις περισσοτερα στοιχεία (για τους πιο συνετους).

Αυτό δεν κάνουμε όταν αγοράζουμε π.χ. μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανη,
    μπαινουμε στο Internet ψαχνουμε σε όσο περισσοτερα καταστήματα και συγκριτικά κ.τ.λ.
    και μετα αποφασίζουμε τι θελουμε, ΑΝ θελουμε τελικά.

αλλά τι θα απαντήσεις αν σε ρωτήσει γιατί εξακολουθείς εσύ να το κάνεις
    εμένα με τρομάζει τι θα του απαντήσω αν (χτύπα ξύλο πεσει χτυπήσει , βάλει ότι σιδεροβεργα υπάρχει στο πόδι του, και μετα μου πει "γιατι δεν μου το ειπες ότι γινονται και αυτά").

Εγώ το έχω ζήσει και με τα 2 αδελφια μου και ξέρω τι τρομο φερνει σε μια οικογενεια η
    πιθανοτητα σοβαρου τραυματισμου ενος παιδιου σε μια οικογενεια, έχω δει το προσωπο
    του αδελφου μου μεσα στα αιματα και φρικαρα στα 14-15 μου (μια εικονα που δεν θα φυγει ποτε απο το μυαλό μου και που μου θυμίζει γιατι φοράω κράνος ακομα και για 100 μετρα) .

+1000000000000
    Το θέμα είναι να καταφέρεις να υποψιαστείς τι θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον ώστε να ασχοληθεί με αυτό από τώρα και στην κρίσιμη ηλικία να μην διαλέξει τον λάθος τρόπο ανάδειξης της προσωπικότητας του.

Για την προστασία των παιδιών, τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα moto κι εφόσον βέβαια το πιτσιρικάκι δείχνει έντονο ενδιαφέρον για το θέμα, πιστεύω δύο πράγματα πρέπει να κάνουμε:

Απομυθοποίηση και εκπαίδευση.

Καλύτερο σχολείο για τα παραπάνω:
    Η ίδια του η οικογένεια και κυρίως ο μπαμπάς,
    που θα πρέπει να'ναι συνηδειτοποιημένος μοτοσυκλετιστής γιατί θα αποτελεί το σημαντικότερο παράδειγμα (σχολείο) για το παιδί του.

Τώρα για την αγορά mini bike ή την παρακολούθηση μαθημάτων κλπ κλπ δεν μπορεί να πει κανείς εάν είναι σωστό ή λάθος διότι απλούστατα ο κάθε πατέρας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων ο οποίος πιστεύω δεν μπορεί να αναπτυχθεί πλήρως εδώ.

Γειά σας ωρέ moto-πατεράδες

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ