ειχαν γεννηθει τοτε?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο γονείς μ'έκαναν κι εμένα...ΑΝΘΡΩΠΟΙ!![]()
:rotflmao:![]()
![]()
ειχαν γεννηθει τοτε?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο γονείς μ'έκαναν κι εμένα...ΑΝΘΡΩΠΟΙ!![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Kι αν δεν είχαν γεννηθεί σίγουρα κάποιος θα τους είχε φαντασιωθεί κι αυτούς..!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειχαν γεννηθει τοτε?
![]()
:rotflmao:
Εγω ντρεπομαι να πω τι μηχανακι πηρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Η αλήθεια είναι ότι εγώ ντρέπομαι να πω πότε πήρα (αγοραστό και με χαρτιά !!) το πρώτο μου μηχανάκι ...![]()
Οι μηχανόβιοι ήταν και είναι ακόμη στους δρόμους. όχι στα φόρουμ
και οι κακοι ειναι στην φυλακη... :a47:Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..........
Μάς γράφεις.......?????
![]()
το πρωτο μου μηχανακι (μου το εκαναν δωρο) πρεπει να ηταν πριν τελειωσει η δεκαετια 80.
ηταν ενα παπι Χονδα,πρασινο,μονοσελο,50κεκ.
Ημουν 12 χρονων.
Στα 13-14 ειχα ενα Απριλια RX 50.
Μετα απο παρα πολλες μηχανες που ειχα και ειχα οδηγησει ,στα 24 μου κατεληξα στην Ducati που ειναι και η μοναδικη μηχανη που εχω κρατησει τοσα χρονια και δεν προβλεπεται να δωσω ποτε,να παρω και αλλη ,ναι αλλα να πουλησω...ποτε.
Πριν παρω την Ducati ειχα ενα RGV και πριν απο αυτο ενα Καβασακι 750..η οδηγηση του 750 με το 250 διχρονο ηταν διαφορετικη,οταν εμαθα το RGV μετα απο 2 χρονια βαρεσε 2 φορες μπιελα και πηγε για "ανακυκλωση"...μετα πηρα το Ducati αλλα το οδηγουσα σαν διχρονο για καποιο καιρο και μαλλον του ειχα βγαλει την πιστη (γιατι εχει πολυ φρεναρισμα ο κινητηρας στο Ducati ) Οταν εβγαλα απο το μυαλο μου τον διχρονο τροπο και καταλαβα πως οδηγειται..μπορω να πω οτι ειναι η μηχανη που "αραξα" και χαιρομαι να οδηγω.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Μη γελάτε μη γελάτε..
Κόλλησα ένα καλοκαιρινό βράδυ στην πλατεία ελευθερίας οπότε και ένας γνωστός μου έδωσε ένα πράσινο yamaha παπάκι 20 χρονών.. Τι και αν έκανα μόλις 100 μέτρα πάνω στην πλατεία, τι και αν είχα ήδη τρία χρόνια δικό μου αυτοκίνητο αλλά αυτό δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να συγκριθεί μαζί του.. και μόνο που μπορούσα να ισσοροπώ πάνω σε αυτό το σαπάκι ήταν όνειρο. Μέχρι εκείνη τη μέρα (~20 χρονών) δεν είχα κάτσει ούτε καν σαν συνεπιβάτης καθότι ο πατέρας μου την εποχή τον ινδιάνων οδηγούσε ένα CB ξεκράνωτος και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να με δει πάνω σε 2 ρόδες..![]()
Τέλος πάντων για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. χαμογελούσα 2 ώρες.. έπρεπε να αρχίσω να βρίσκω δικαιολογίες για να πείσω τον πατέρα μου και να μην έρθω σε σφοδρή σύγκρουση![]()
επιστρατεύτηκαν μάταια
1) τιμή αμόλυβδης
2) κυκλοφοριακό
μάταια..![]()
ε είχα μαζέψει από ιδιαίτερα και ένα προγραμματάκι ένα ~χιλιάρικο.. φεύγει φύλο πορείας για να περάσει ΣΠΑ (όχι SPA) οπότε και αποφασίζω να κάνω την μεγάλη κίνηση.. Ρεβολουθιόν..
![]()
Ζαχάρωνα μήνες αν και 20 χρονών ένα aprilia rx 50 στην βιτρίνα στην δημοκρατίας αλλά δεν βαριέσαι.. 2600 δεν θα έβρισκα παρά μόνο αν λήστευα καμιά τράπεζα.. οπότε αρκέστηκα σε ένα honda mtx 50 του 88 και σε ένα κράνος, μαζί με τις ασφάλειες και το δίπλωμα ούτως η άλλως δεν περίσσευαν και πολλά.. εντάξει δεν ήταν ότι ονειρεύεται κανείς, μπορεί όταν έβρεχε πολύ το μπουζί να έπαιρνε νερό και να μου βγαινε ο πάτος να το βάλω μπροστά.. μπορεί να με είχε αφήσει σε 2 βροχές και να σπρώχνω όλη την 62 μαρτύρων αλλά το αγαπούσα και μου στοίχησε πολύ όταν το έδωσα φέτος..
ακόμα θυμάμαι όταν είχα πει στον πατέρα μου.. μπαμπά.. το κράνος αυτό είναι δικό μου.. το μηχανάκι κατω από το μπαλκόνι μου είναι και αυτό δικό μου..
κατάφερε μόνο να ψελίσει μετά από μισό λεπτό.. να προσέχεις παιδί μου..
νόμιζα ότι θα τον έχανα από καρδιακό επισόδειο..
![]()
έκτοτε έχω ένα ybr 125, ακούραστος εργάτης και ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει την σκυτάλη σε κάτι λίγο μεγαλύτερο..(η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία)
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Πήρα μηχανή στα 28 μου. Απο τα 18 είχα αυτοκίνητο, αλλα η ανάγκη να πηγαίνω γρήγορα στη δουλειά μου (μεγάλη απόσταση και μέσα σε κίνηση) και τα νευρα που είχα κάθε πρωί με ανάγκασαν να στραφώ προς τις 2 ρόδες (χωρίς να αφήσω τις 4). Ετσι απο τότε μέχρι να βρώ τί μου αρέσει...και τί με εξυπηρετεί, έχω αλλάξει 3 μότο (scooter και μηχανή!). Πηγαίνω πάντα προσεκτικά και ξέρω πώς δε μας βλέπουν τα ΙΧ... Επίσης έμαθα να προσέχω περισσότερο και τις μηχανές και τα IX, μιας και έχω εμπειρία και απο τα 2.
Οδηγω απο τα 19 μου (1994). Πρωτη μηχανη astrea 100cc αγορασμενο κουτα με χρηματα απο γκαρσονιλικια 2 καλοκαιρια (1993-94)...1996 ΤΤR 250 μεταχειρο ... 2002 ΚΤΜ 640adv κουτα... 2009 KTM 990adv μεταχειρο ολα με δικα μου φραγκα δουλεμενα. Κουτι δεν εχω...δεν γουσταρω και πολυ...αρα ολες οι "ωρες πτησεις" μου ειναι σχεδον με μηχανη...
Ξεκινησα καγκουρας κανονικος και σιγα σιγα γινομαι μοτοσυκλετιστης... Τωρα ειμαι σε καλο δρομο και το μονο που κανω ειναι που τ' ανοιγω καμια φορα το ρημαδι μονο για προσωπικη ευχαριστηση...(επισης τωρα τελευταια για να κερναω τσαγια αφρικανους... οχι για μενα αλλα επειδη τους το υποσχεθηκα...
![]()
![]()
)
Πηρα μηχανη γιατι μου αρεσαν και μου αρεσουν ακομα οι ''δρομοι''...
Στοχος μου... Να γινω τελικα καποια στιγμη Ανθρωπος και κατ επεκταση Μοτοσυκλετιστης...
αντε και καλη τυχη μαγκες![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Λοιπόν,
την πρώτη μου μηχανή, αυτή που ακόμα έχω δηλαδή, την αγόρασα χωρίς να καταλάβω κι εγώ πως....
Την άνοιξη του 2007, καβάλησα για πλάκα το Bandit 400 του κολλητού μου και νυν κουμπάρου μου και κάτι περίεργο συνέβη... Ήταν σαν να ανακάλυψα ένα κομμάτι μου που έλειπε τόσα χρόνια και δεν ήξερα καν ότι υπήρχε. Μέχρι τότε είχα αλλάξει 5 αυτοκίνητα αλλά μοτοσυκλέτα δεν είχα σκεφτεί να καβαλήσω (μόνο ως συνεπιβάτης), παρόλο που κάθε βράδυ έψαχνα ακόμη και για ώρες για μιά θεση παρκαρίσματος.
Εκείνο το ανοιξιάτικο πρωινό άλλαξε τα πάντα...
Λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσα στους κολλητούς ότι σκέπτομαι να βγάλω δίπλωμα και να πάρω ένα Bandit 400 κι εγώ. Οι μισοί μου έλεγαν "που πας να μπλέξεις, 30 χρονών άνθρωπας" και οι υπόλοιποι (οι κάτοχοι μοτοσυκλέτας) μου έλεγαν "άντε, άλλος ένας στην παρέα!".
Στα μέσα του καλοκαιριού είχα και δίπλωμα και Bandit.
Τώρα, κατά πόσο είμαι σωστός μοτοσυκλετιστής ή όχι, δεν το γνωρίζω. Αυτό που ξέρω είναι ότι προσπαθώ να μην ενοχλώ, να μην ενοχλούμαι, να προσέχω και φοράω πάντα κράνος, μπουφάν, γάντια, τζην και παπούτσια μηχανής (τις κωλοτούμπες μου πάντως τις έφαγα στην αρχή).
Τελειώνω αυτόν το μακρύ και κουραστικό (πιθανόν) μονόλογο λέγοντας ότι το να οδηγώ μοτοσυκλέτα (ακόμα και το ρημάδι το Μπάντιτ), είναι μία από τις καλύτερες επιλογές μου και ένα από τα πιό όμορφα κομμάτια της ζωής μου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Bandit Rules.... sometimes.... :a13:
Θειο παλι παραμυθια ξεφουρνιζεις.Αφου τοτε που πηρες το μονιππο δεν ειχε ανακαλυφθει η γραφη.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Όχι ρε Λάκη, αλλά τα μόνιππα βγάζαν άδεια αγροτικού ...![]()
![]()
Αποφάσισα να πάρω μηχανή το 2001 για να κάνω καμιά βόλτα να μου φεύγει το άγχος, είναι μια virago 250 που σκέφτομαι να την αποσύρω φέτος. προσπαθώ να κινούμαι στο δρόμο χωρίς να δημιουργώ προβλήματα στους άλλους, αν και θυμάμαι όταν περνώντας στη μέση του δρόμου ανάμεσα από αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη χτύπησα ένα καθρέπτη του ενός, σταμάτησα, κοίταξα τον οδηγό αυτός κοίταξε τον καθρέπτη του και μου έκανε νόημα να φύγω. Από τότε δεν έχω ακουμπήσει πουθενά ούτε καθέτως ούτε οριζοντίως.
Πρώτο μηχανάκι...jog 50. Χωρις μπροστινό φρένο, χωρίς πλαστικά, χωρίς πινακίδα, χωρίς.... αλλά για εμένα ήταν το πιο όμορφο από όλα τα 50άρια του χωριού...
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...