Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Σενάρια μεταγραφής Lorenzo

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    μακαρι να τσιμπισει η Ducati μπας και αξιωθει και ο Aλχιμηστης και τον παραδεχτει επιτελους...

Τίποτα δεν αποκλείεται σ΄αυτόν πλανήτη. Εδώ η Honda παραδέχτηκε ότι τα ohlins είναι καλύτερα απ΄τα showa :rotflmao: .

επίσης είναι πολύ σίγουρο ότι οι άνθρωποι της Yamaha ξέρουν ΠΟΛΥ καλά τι κάνουν. Εχουν τον καλύτερο οδηγό του πλανήτη, έχουν τον 2ο καλύτερο οδηγό του πλανήτη σε τιμή ευκαιρίας, έκλεισαν και το καλύτερο ταλέντο του WSBK και προσεχώς στα MotoGp.....

Μόνο για την πρόκληση θα έφευγε ο Ροσσι....(σημαντικό κίνητρο βέβαια για αναβάτη που έχει πάρει τα πάντα)
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Μόνο για την πρόκληση θα έφευγε ο Ροσσι....(σημαντικό κίνητρο βέβαια για αναβάτη που έχει πάρει τα πάντα)
    ειναι και πολυ περιεργος αυτος ο μπαγασας....δεν βλεπεις πως του περναει ολους στα πιο απιθανα σημεια και μετα πεταει ενα ξερο και φαιδρο....''παντα το ειχα στο μυαλο μου και ειμουνα περιεργος να δω αν μπορω να τους περασω (και) απο εκει"

Rossi con la Rossa και τα μυαλα στα καγκελα λεμε....εκει μετα να δεις τι ιωση εχει να παθει ο Stoner αν γινει κατι τετοιο....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Παντως δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθινη η βιογραφια που ειχε εκδοσει ο Ροσσι αλλα οποιος φιλος ειχε τυχει να την διαβασει ισως να θυμαται το κομματι που αναφερει οτι ο γιατρος αφοτου εφυγε απο την Honda και πριν τα βρει με την Yamaha ειχε μυστικη συναντηση και με τους ανθρωπους της Ducati οπου τον ξεναγησαν και στο εργοστασιο της ιταλικης εταιριας αλλα τελικα οπως αναφερε ο ιδιος ο Vale δεν ηθελε να συνεργαστει μαζι τους γιατι η νοοτροπια και η φιλοσοφια των Ιταλων ηταν πολυ κοντα σε αυτη της Honda .Ακριβως οτι ειπαν και οι φιλοι πιο πανω.

Βεβαια αυτα ολα πριν απο περιπου 6 χρονια.....

Μακαρι να ερθει σε εμας ο Γιατρος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε στην KAWASAKI θα παει ο doctor και θα τρελανει κοσμο!!

οχι μονο δεν θα τον πληρωνουν αλλα θα βαζει και απο την τσεπη του!!

HAYATTE-ROSSI team

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις, οχι οτι ειμαι μεσα στα paddocks και παιζω σφαλιαρες με ολους, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υπαρχουν αγωνιστικες ομαδες που στηνουν ενα μηχανακι και σου λενε "πανε στριψτο και αν δεν σου αρεσει κοψε το λαιμο σου..."

...μαλλον υπαρχει συνεργασια μεταξυ οδηγου και μηχανικων, ποσο μαλλον οταν τον οδηγο τον λενε Rossi, η Doohan κ.ο.κ.

Οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες και αυτο που τους ενδιαφερει ολους (οδηγους και μηχανικους και μαμα εταιρεια) ειναι η νικη...

εσεις λετε να αρχιζουν τις μικροπρπειες του στυλ:

-"Θελει προφορτιση το μηχανακι μπροστα!"

>"Δεν θελει τιποτα...μια χαρα ειναι!"

-"Σου λεω βανε πεντε κλικ προφορτιση ρε μεγαλε! εγω το οδηγαω!"

>"Αν δεν μου το πουν απο τα HQ δεν κανω τιποτα!!"

-"Και εγω σου λεω οτι αν δεν παρεις το γαμημενο το κατσαβιδι ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!"

>"Α ΝΑΙ;;;!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ!!"

-"ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ!!!"

:a017:

εδω επεμβαινει ο team manager...

="Λοιπον, αν δεν το βουλωσετε και οι δυο τωρα, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, σας βλεπω τον εναν να επιδιορθωνει νοικιαρικα στα Greek Islands και τον αλλο να τρεχει στα minimoto!!!, οk;......φευγω τωρα και να μην ξανακουσω μιλια!!!"

>"......κουλαδι...."

-"....σκιτζη...."

="ΜΙΛΙΑ ΕΙΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!"

>"....α γαμησου ρε....."

-".....κλασε μας τα αρχιδια....."

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε σεις, οχι οτι ειμαι μεσα στα paddocks και παιζω σφαλιαρες με ολους, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υπαρχουν αγωνιστικες ομαδες που στηνουν ενα μηχανακι και σου λενε "πανε στριψτο και αν δεν σου αρεσει κοψε το λαιμο σου..."

...μαλλον υπαρχει συνεργασια μεταξυ οδηγου και μηχανικων, ποσο μαλλον οταν τον οδηγο τον λενε Rossi, η Doohan κ.ο.κ.

Οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες και αυτο που τους ενδιαφερει ολους (οδηγους και μηχανικους και μαμα εταιρεια) ειναι η νικη...

εσεις λετε να αρχιζουν τις μικροπρπειες του στυλ:

-"Θελει προφορτιση το μηχανακι μπροστα!"

>"Δεν θελει τιποτα...μια χαρα ειναι!"

-"Σου λεω βανε πεντε κλικ προφορτιση ρε μεγαλε! εγω το οδηγαω!"

>"Αν δεν μου το πουν απο τα HQ δεν κανω τιποτα!!"

-"Και εγω σου λεω οτι αν δεν παρεις το γαμημενο το κατσαβιδι ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!"

>"Α ΝΑΙ;;;!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ!!"

-"ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ!!!"

:a017:

εδω επεμβαινει ο team manager...

="Λοιπον, αν δεν το βουλωσετε και οι δυο τωρα, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, σας βλεπω τον εναν να επιδιορθωνει νοικιαρικα στα Greek Islands και τον αλλο να τρεχει στα minimoto!!!, οk;......φευγω τωρα και να μην ξανακουσω μιλια!!!"

>"......κουλαδι...."

-"....σκιτζη...."

="ΜΙΛΙΑ ΕΙΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!"

>"....α γαμησου ρε....."

-".....κλασε μας τα αρχιδια....."
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF