Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 224

Θέμα: (άσχετο αλλά) δεν θα γίνουν άνθρωποι ποτέ--(3 σε ενα ποστ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    γνωμη μου:

εισαι πολυ καλος με τις μηχανες.....ΑΡΙΣΤΟΣ θα ελεγα (θα στην εμπιστευομουν να την λυσεις και να την δεσεις ακομα και μια μερα να την ειχα)..........

αλλα εισαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΡΑΠΑΣ με την γυναικεια φιλοσοφια, την συμπεριφορα και τον τροπο που πρεπει να εχεις με τα ευγενη αυτα οντα..........

εγω θα ελεγα...............ο καθενας με τις αρετες του!!

αλλα πραγματικα οι αποψεις σου ειναι λαθος οσο και αν θες να μην το παραδεχτεις...........

φιλικα παντα,
    Σταυρος
    Σταύρο σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά και τα κακά σου λόγια!

Πάνω απ' όλα κάνουμε κουβέντα εδώ όπως θα κάναμε και σε μια καφετέρια αν καθόμασταν όλοι μαζί, μόνο που η κουβέντα κάποιες φορές εκτροχιάζεται (όπως τόρα καλή ώρα)!!!

Δε πειράζει, γεροί να είμαστε πάνω απ' όλα!
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Ας πω και εγω την γγωμη μου, μιας και εχω επισκευθει αρκετες φορες τετοιου ειδους κρατη με τοσο 'ωραιους' νομους.

Ειναι χωρες στις οποιες βασιλευει η μαλακια σε ολο της το μεγαλειο,
    και δεν θα γινουν ανθρωποι ποτε. Πισω απο τους 'και καλα ηθικη' κρυβεται τοση βρωμα που δεν το χωρα ανθρωπινος νους.
    Η τυφλη υπακοη στους 'θεικους' νομους αυτα τα αποτελεσματα εχει. Δεν ειναι ικανοι με το λιγοστο μυαλο τους να κρινουν εαν κατι ειναι σωστο η οχι. Οτι γραφει το κωλοβιβλιο που ηρθε απο τους ουρανους ειναι σωστο.

Προσφατα στο Πακισταν παρολιγο να με πανε μεσα γιατι καπνιζα μεσα στο αυτοκινητο, ενω απαγορευοταν λογο 'ραμαζανι'. Μηπως επρεπε να με λιθοβολισουν?

Alex αφού έχεις επισκευθεί το Πακιστάν επαλήθευσε μου σε παρακαλώ οτι εκεί οι γυναίκες διαλέγουν τους άντρες τους (με τη συγκατάθεση των γονιών τους πάντα) και πάνε ΕΚΕΙΝΕΣ και ζητάνε τον άντρα από τους γονείς του και όχι το αντίθετο, όπως γίνεται εδώ και παντρεύονται σε σχετικά μικρή ηλικία (καλό είναι τώρα αυτό ή κακό;;
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
    Σταύρο σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά και τα κακά σου λόγια!

Πάνω απ' όλα κάνουμε κουβέντα εδώ όπως θα κάναμε και σε μια καφετέρια αν καθόμασταν όλοι μαζί, μόνο που η κουβέντα κάποιες φορές εκτροχιάζεται (όπως τόρα καλή ώρα)!!!

Δε πειράζει, γεροί να είμαστε πάνω απ' όλα!

να΄σαι καλα ρε Χρηστο,
    εννοειται οτι αυτο γινεται οπως θα καθομασταν στη καφετερια,(και θελω να γινει κατι τετοιο αλλα δυστυχως εισαι Αγγλια).......
    να σου πω λιγο τις δικες μου αποψεις περι μοιχειας κ.τ.λ....

χαιρετισμους.........

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

(ασχετο αλλα) Επειδη ΔΕΝ μπορω ...

... να απαντησω σε διπλανο ποστ ...

Μιας και ποτε ΔΕΝ θα καθομουνα να πιω καφε ή μπυρα, με ανθρωπους που χωρις ιχνος ντροπης και κρυμμενοι (νομιζουν) πισω απο την ανωνυμια του υπολογιστη τους, ξεπερναν αδιαντροπα τα ορια της "προσωπικης" αντιπαραθεσης, εμπλεκοντας οικογενειες (αυτοι οι υπερασπιστες της οικογενειας) και συγγενικα προσωπα ...

Θελω να πω τα παρακατω ...

Το θεμα ειναι να αποφασισει καποιος αν εχει καταλαβει την εννοια της ζωης, της ελευθεριας, των δικαιωματων, και χιλιαδων αλλων πραγματων για τα οποια κατα καιρους εχει παλεψει η ανθρωποτητα, εναντια στους υπανθρωπους!

Δυστυχως οι υπανθρωποι ΔΕΝ εξαλειφθηκαν και κυκλοφορουν ακομα αναμεσα μας ...

Ο "γαμος" ειναι μια συμφωνια δυο ανθρωπων, να συνεχισουν μαζι την ζωη τους σαν ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !!!
    Οχι σαν υποχειριο ο ενας του αλλου.
    Κατι σαν συνεταιριλικι ενα πραμα ...
    Οι ανθρωποι ομως αλλαζουν με τον καιρο. Καποια αλλη στιγμη μπορει να αποφασισουν οτι ΔΕΝ θελουν πλεον να ειναι μαζι. Για τον λογο αυτο υπαρχουν τα διαζυγια!

Οταν ΔΕΝ μπορεις να συνενοηθεις με τον συντροφο σου στην ζωη ...
    Οταν τον (ή σε) αντιμετωπιζεις σαν Δουλο σου ...
    Οταν ΔΕΝ υπαρχει ειλικρινια στην σχεση, ειτε απο φοβο, ειτε απο LOGO στο μυαλο ...

Τοτε και ΜΟΝΟ τοτε καταληγουμε σε τετοια φαινομενα!

Η Ευτυχια ΔΕΝ ειναι η Υποκρισια, ειναι η Ειλικρινια!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Τι 'επαθες ρε Χρήστο?
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν γνωρίζω τι είναι εκείνο που σε εξώθησε στο να "ξεσπάσεις" αλλά όσον αφορά το διαζύγιο φίλε μου , έχω να προσθέσω κάτι, απο εμπειρία..

Εκείνο που φοβίζει , περισσότερο εκείνους που είναι σε ενα αποτυχημένο γάμο δεν είναι τόσο το οτι δεν θα είναι πια μαζί , αλλά το τι γίνεται απο εδώ και πέρα ,μιας και τα όσα είχαν φτιάξει στο μυαλο τους για το μέλλον , είχαν στηριχτεί σε αυτήν ακριβώς την έγγαμη κατάσταση.
    Μια διαδικασία που ωθεί τους ΠΑΝΤΕΣ μηδενός εξαιρουμένου, να ξεκινήσουν απο την αρχή και ίσως με κάποια μείον , για να μπούν σε κάποιους ρυθμούς που είχαν προ Γάμου.

Το πιο άσχημο βέβαια είναι όταν υπάρχει και παιδί. Εκεί αν είναι καλά οι δυό τους μετά τον όποιο χωρισμό και διατηρούν μια Α σχέση , τότε θα είναι κάπως πιο ομαλά τα πράγματα.
    Όμως αν είναι σε κατάσταση διαμαχών και λοιπών αρνητικών καταστάσεων , να είσαι σίγουρος οτι το παιδί θα είναι εκείνο που θα υποφέρει περισσότερο απο τον όποιο εγωισμό τους , για το ποιός έφταιγε ή ήταν υποκριτής ή ήταν το "θύμα"...

Αν δεν υπάρχει παιδί , δεν είναι τίποτα άλλο απο μια σχέση με συμβόλαιο που λήγει όπως άρχισε.. με χαρτιά..
    Αν υπάρχει παιδί όμως , τότε τα πράγματα είναι απίστευτα πιο δύσκολα , ειδικά αν οι άνθρωποι έχουν και το συναίσθημα της ευθύνης του γονιού και δεν είναι τομάρια για την πάρτη τους και τον εγωισμό τους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: (ασχετο αλλα) Επειδη ΔΕΝ μπορω ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    ... να απαντησω σε διπλανο ποστ ...

Μιας και ποτε ΔΕΝ θα καθομουνα να πιω καφε ή μπυρα, με ανθρωπους που χωρις ιχνος ντροπης και κρυμμενοι (νομιζουν) πισω απο την ανωνυμια του υπολογιστη τους, ξεπερναν αδιαντροπα τα ορια της "προσωπικης" αντιπαραθεσης, εμπλεκοντας οικογενειες (αυτοι οι υπερασπιστες της οικογενειας) και συγγενικα προσωπα ...

Θελω να πω τα παρακατω ...

Το θεμα ειναι να αποφασισει καποιος αν εχει καταλαβει την εννοια της ζωης, της ελευθεριας, των δικαιωματων, και χιλιαδων αλλων πραγματων για τα οποια κατα καιρους εχει παλεψει η ανθρωποτητα, εναντια στους υπανθρωπους!

Δυστυχως οι υπανθρωποι ΔΕΝ εξαλειφθηκαν και κυκλοφορουν ακομα αναμεσα μας ...

Ο "γαμος" ειναι μια συμφωνια δυο ανθρωπων, να συνεχισουν μαζι την ζωη τους σαν ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !!!
    Οχι σαν υποχειριο ο ενας του αλλου.
    Κατι σαν συνεταιριλικι ενα πραμα ...
    Οι ανθρωποι ομως αλλαζουν με τον καιρο. Καποια αλλη στιγμη μπορει να αποφασισουν οτι ΔΕΝ θελουν πλεον να ειναι μαζι. Για τον λογο αυτο υπαρχουν τα διαζυγια!

Οταν ΔΕΝ μπορεις να συνενοηθεις με τον συντροφο σου στην ζωη ...
    Οταν τον (ή σε) αντιμετωπιζεις σαν Δουλο σου ...
    Οταν ΔΕΝ υπαρχει ειλικρινια στην σχεση, ειτε απο φοβο, ειτε απο LOGO στο μυαλο ...

Τοτε και ΜΟΝΟ τοτε καταληγουμε σε τετοια φαινομενα!

Η Ευτυχια ΔΕΝ ειναι η Υποκρισια, ειναι η Ειλικρινια!

χρηστο πιστευω οτι πρεπει να συζητας με τετοιους ανθρωπους και λεγοντας τετοιους δεν εννοω οτι ειναι παρακατιανοι ή κατι τετοιο............

απλα εχουν διαφορετικες αποψεις...........ισως ακραιες..........ισως οχι........
    αλλα ειναι εκτος της συντριπτικης μαζας...........

σχεδον παντα (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) η πλειοψηφια εχει δικιο........
    αυτο που πρεπει να κανουμε ολοι (κατα την γνωμη μου παντα) ειναι να δωσουμε να καταλαβει ο "διαφορετικος"-"αντιθετος" οτι ειναι λαθος.........

και οχι να τον αφησουμε στον κοσμο του........

αν καποιος παροτρυνε τον χιτλερ να μην κανει αυτα που εκανε..........τωρα πιστευω τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα..............

με διαλογο λυνονται πολλες παρεξηγησεις και αλλαζουν γνωμη οι ανθρωποι................ισως οχι αμεσως..........ισως οχι σε μια βδομαδα,μηνα,χρονο(λογω ξεροκεφαλιας).........αλλα αν κατσει να τα σκεφτει πιο εμπιρειστωμενα θα δει οτι εχει αδικο!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
    Τι 'επαθες ρε Χρήστο?

Αστο ρε Ματθαιε ...

Ευτυχως που σβηστηκε γρηγορα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δεν γνωρίζω τι είναι εκείνο που σε εξώθησε στο να "ξεσπάσεις" αλλά όσον αφορά το διαζύγιο φίλε μου , έχω να προσθέσω κάτι, απο εμπειρία..

Εκείνο που φοβίζει , περισσότερο εκείνους που είναι σε ενα αποτυχημένο γάμο δεν είναι τόσο το οτι δεν θα είναι πια μαζί , αλλά το τι γίνεται απο εδώ και πέρα ,μιας και τα όσα είχαν φτιάξει στο μυαλο τους για το μέλλον , είχαν στηριχτεί σε αυτήν ακριβώς την έγγαμη κατάσταση.
    Μια διαδικασία που ωθεί τους ΠΑΝΤΕΣ μηδενός εξαιρουμένου, να ξεκινήσουν απο την αρχή και ίσως με κάποια μείον , για να μπούν σε κάποιους ρυθμούς που είχαν προ Γάμου.

Το πιο άσχημο βέβαια είναι όταν υπάρχει και παιδί. Εκεί αν είναι καλά οι δυό τους μετά τον όποιο χωρισμό και διατηρούν μια Α σχέση , τότε θα είναι κάπως πιο ομαλά τα πράγματα.
    Όμως αν είναι σε κατάσταση διαμαχών και λοιπών αρνητικών καταστάσεων , να είσαι σίγουρος οτι το παιδί θα είναι εκείνο που θα υποφέρει περισσότερο απο τον όποιο εγωισμό τους , για το ποιός έφταιγε ή ήταν υποκριτής ή ήταν το "θύμα"...

Αν δεν υπάρχει παιδί , δεν είναι τίποτα άλλο απο μια σχέση με συμβόλαιο που λήγει όπως άρχισε.. με χαρτιά..
    Αν υπάρχει παιδί όμως , τότε τα πράγματα είναι απίστευτα πιο δύσκολα , ειδικά αν οι άνθρωποι έχουν και το συναίσθημα της ευθύνης του γονιού και δεν είναι τομάρια για την πάρτη τους και τον εγωισμό τους.

Gandalf
    Δηλαδη ειναι καλυτερα να μενης σε μια
    ψυχοφθόρα σχέση ?
    για να μην καταστρέψης την δήθεν οικογενειακη γαλήνη
    απο το να χωρισης και να ανλαβης τις οποιες ευθύνες?
    και για να μην σε πούν εγωκεντρικό και τομάρι πρεπη να παιζεις θέατρο?
    Δεν το δεχομε αυτο φίλε μου και ας με πης οτι θες...

Re: Re: (ασχετο αλλα) Επειδη ΔΕΝ μπορω ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    χρηστο πιστευω οτι πρεπει να συζητας με τετοιους ανθρωπους και λεγοντας τετοιους δεν εννοω οτι ειναι παρακατιανοι ή κατι τετοιο............

........................

αν καποιος παροτρυνε τον χιτλερ να μην κανει αυτα που εκανε..........τωρα πιστευω τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα..............
    ......................

Πες οτι μεγαλωσα και κουραστηκα ...
    Πες οτι εχω δει πολλα, ιδιαιτερα απο "τετοιους" ανθρωπους ...
    Πες οτι θες !

Αλλα ΔΕΝ μπορω πλεον να συζηταω μαζι τους, και ειδικα οταν βγαζουν και τοοοση χυδαιοτητα ...

ΔΕΝ θελω ρε παιδι μου !!!

ΔΕΝ θελω να συζηταω με τον Χιτλερ για Δημοκρατια!
    ΔΕΝ θελω να συζηταω με τους κυνηγους για οικολογια και προστασια της Φυσης!
    ΔΕΝ θελω!!!

Κουραστηκα τοσα χρονια που τους αντιμετωπιζα με καλη διαθεση!

Πες οτι ειμαι εγω ο "κολλημενος" ... :wacko:

Re: Re: Re: (ασχετο αλλα) Επειδη ΔΕΝ μπορω ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Πες οτι μεγαλωσα και κουραστηκα ...
    Πες οτι εχω δει πολλα, ιδιαιτερα απο "τετοιους" ανθρωπους ...
    Πες οτι θες !

Αλλα ΔΕΝ μπορω πλεον να συζηταω μαζι τους, και ειδικα οταν βγαζουν και τοοοση χυδαιοτητα ...

ΔΕΝ θελω ρε παιδι μου !!!

ΔΕΝ θελω να συζηταω με τον Χιτλερ για Δημοκρατια!
    ΔΕΝ θελω να συζηταω με τους κυνηγους για οικολογια και προστασια της Φυσης!
    ΔΕΝ θελω!!!

Κουραστηκα τοσα χρονια που τους αντιμετωπιζα με καλη διαθεση!

Πες οτι ειμαι εγω ο "κολλημενος" ... :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ..................

Φιλε Gandalf ...

Πιθανον θα καταλαβεις με μικρη περιηγηση μεσα στο Forum ... :wacko:

Βεβαια οχι τα παντα, αλλα καλυτερα να μεινει εκει, πιστεψε με!

Παντως το διαζυγιο ειναι τουλαχιστον καλυτερο απο τον λιθοβολισμο!

:rotflmao:

Καλύτερα να πας στην Ντουρντουβάνα
    παρα να μιλας με τα (ντουβάρια)

Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
    Καλύτερα να πας στην Ντουρντουβάνα
    παρα να μιλας με τα (ντουβάρια)
    Μην το συζητας!

Δεκα φορες καλυτερα!

:rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    matmat..

Δεν με κατάλαβες.. ποτέ δεν είπα να μείνεις σε μια ψυχοφθόρα σχέση.
    Αλλά και απο την άλλη πρέπει κάπως να μετριαστεί αυτός ο υπέρμετρος εγωισμός και των δύο φύλων που είναι η ζωούλα τους και το ΕΓΩ τους πάνω απο όλα.. Ακόμα και πάνω απο το ίδιο τους το παιδί.

Ο γάμος πέρα απο μια ένωση είναι και μια διαδικασία , κοινωνικών και προσωπικών συμβιβασμών και υποχωρήσεων.
    Αν δεν το κατανοεί κάποιος αυτό , καλύτερα να μείνει μόνος του και να περνάει όπως αυτός/η νομίζει καλά, μιας και το να έχεις ενα παιδί είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για εγωιστές και εγωκεντρικούς νάρκισσους.

Αν τώρα φτάσεις στο απροχώρητο σε μια σχέση , παρόλα αυτά , τότε φροντίζεις να προστατέψεις το παιδί σου , έστω και αν αυτό , "ρίχνει" εσένα προσωπικά και το τι νομίζεις οτι θές απο την ζωή σου. Είτε είσαι άνδρας , είτε γυναίκα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δεν θα γινουμε ανθρωποι ποτε...
    από ktm640lc4 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2008, 10:32
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Άσχετο,αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 11:00