Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Husqvarna WR125

οταν κανεις service ΓΕΝΙΚΟ φιλε fourna,κοιτας και τα πλαστικα,ειναι και θεμα ασφαλειας ξερεις...εχεις δει καμενο πλαστικο ψυγειου να σπαει απο τουμπα και να χωνετε στο ποδι? μαλλον οχι!
    οποτε μη μου λες για θεαθηνε...
    το αν ειναι λαθος αγορα θα το δει μονος του,ουτε εσυ ουτε εγω μπορουμε να το κρινουμε αυτο σωστα?
    οσο για το Καρρερ απλα του ειπα που θα βρει πλαστικα σχετικα ευκολα για μα μη ψαχνει,που ειναι το κακο?
    και σε παρακαλω χαλαρωσε,οπως ειπες και εσυ αποψεις λεμε και εμπειριες λεμε εδω!

Παλαιό μέλος
    οταν κανεις service ΓΕΝΙΚΟ φιλε fourna,κοιτας και τα πλαστικα,ειναι και θεμα ασφαλειας ξερεις...εχεις δει καμενο πλαστικο ψυγειου να σπαει απο τουμπα και να χωνετε στο ποδι
    Εχω δει και κλαδι χωμενο σε ποδι. Να κοψει και ολα τα κλαδια...
    Λοιπον φιλε ρ6μανια αφου εχεις ψηθει τοσο και καυλωσες παρτο τι να σου πω η καυλα πρεπει να ικανοποιειται.
    Και μας λες μετα αν εισαι ικανοποιημενος η οχι.
    Καλες βολτες.

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tmracing.siros
    οταν κανεις service ΓΕΝΙΚΟ φιλε fourna,κοιτας και τα πλαστικα,ειναι και θεμα ασφαλειας ξερεις...εχεις δει καμενο πλαστικο ψυγειου να σπαει απο τουμπα και να χωνετε στο ποδι? μαλλον οχι!
    οποτε μη μου λες για θεαθηνε...
    το αν ειναι λαθος αγορα θα το δει μονος του,ουτε εσυ ουτε εγω μπορουμε να το κρινουμε αυτο σωστα?
    οσο για το Καρρερ απλα του ειπα που θα βρει πλαστικα σχετικα ευκολα για μα μη ψαχνει,που ειναι το κακο?
    και σε παρακαλω χαλαρωσε,οπως ειπες και εσυ αποψεις λεμε και εμπειριες λεμε εδω!

δεν χρειαζεται να παρακαλας.χαλαρος ειμαι.εσυ μαλλον θα εισαι στην τσιτα.

οταν πας το μηχανακι σου στο μαστορα και του λες κανε ενα γενικο σερβις,σου αλλαζει και τα πλαστικα???

θα αλλαξουμε και τους ορους των σερβις σε αυτο το θρεντ.

και επειδη εσυ το εχεις δει,τι και με αυτο ?εισαι γεματος εμπειριες??????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μολις μου ειπε φιλος που ψαχνει και αυτος για μεταχειρο mx στην χρυση ευκαιρια π.χ. βρηκε ενα ktm sx 125 του 03' 1400ε..εσενα θα σου στοιχησει κανα 1000ε να το μαζεψεις...ποιο σου φαινεται να αξιζει?

τελος παντων..

καλες αγορες

Νέο μέλος
    Λοιπόν το πήρα το μηχανάκι τελικά και τελικά είναι πολύ καλό..
    Πίσω του βαλα τακάκια που αυτός το είχε αφήσει χωρίς και από φρένα είμαι SUPER!!
    Αναρτήσεις επίσης νομίζω ότι είμαι πάρα πολύ καλά..

Το μοντέλο τελικά είναι το WR USA.. δηλαδή WR αλλά χωρίς φώτα. Το βρήκα στο service manual.. γιατί στην αρχή νόμιζα ότι ήταν απλώς WR και του ξύλωσε όλα τα ηλεκτρικά..

Τελικά πιστόνια δεν νόμιζω να θέλει.. το μηχανάκι μια χαρά πάει... πολύ καλά δηλαδή... σηκώνεται σούζα αν το τραβίξεις και λίγο χωρίς ξερογκαζιά ή συμπλεξιά.

Υπάρχει όμως πρόβλημα που πρέπει να τακτοποιήσω άμεσα... γρανάζι φοράει 48 πίσω από 50 που φοράει μαμά.. χρειάζεται επειγόντως 52 γιατί είναι θεόμακρο.. δεν ανεβαίνει με 1η σε μερικές ανηφόρες καθόλου άνετα.. άσε που είναι εντελώς φαγωμένο και θέλει έτσι και αλλιώς αλλαγή..

Καλά για λάστιχα δεν το συζητώ.. οπωσδήποτε άλλα.. θα βρω τίποτα μεταχειρισμένα..

Χούφτες πρέπει να βρω οπωσδήποτε.. μου πεσε και έσπασε η μανέτα του συμπλέκτη και κάναμε 3 ώρες διαδρομή 10 λεπτών για να τα καταφέρουμε να φύγουμε και να μην μας φάει η νύχτα στο βούνο..

Όσο για πλαστικά.. αρχίζουμε να το μαζεύουμε.. θα φτιαχτεί όλο κίτρινο μπλέ.. πίσω του είχε βάλει λίγο πριν μου το δώσει το φτερό από husaberg το μυτερό το κίτρινο-μπλε.. ένα numberplate πρέπει να βρω να βάλω.. και το φτερό το μπροστά από το yamaha είναι λίγο μούφα.. πρέπει να βρω κανένα σε κίτρινο.. τα καπάκια ψυγείων είναι ελεινά και απαίσια.. βαμμένα με σπρέι... γάματα!!!
    Αυτά που μπορώ να τα βρω γιατί δεν ξέρω τι να κάνω..

Εξάτμιση φοράει τελικά DOMA φούσκα με μπόλικα χτυπήματα.. και τελικό κουκουρούκου ηλεκτροκολλημένο... μια απελπισία..
    Οπότε χρειάζομαι ένα τελικό και μια σωστή δουλειά εκεί για να ενωθεί σωστά με λαστιχάκι..
    Για τα χτυπήματα της φούσκας σκέφτηκα να την κόψω την φούσκα σε 5 κομμάτια.. να τα ισιώσω και μετά να μου τα ράψουν με TIG που έχει ένα γνωστός μου.
    Γιατί φυσηκά δεν δίνω λεφτά για καινούργια.. και καινούργια έχει κάτι λιγότερα από 300 ή DOMA
    Εντωμεταξύ αν ακούσεται θορυβο θα κουφαθείτε.. ακούγομαι τουλάχιστον από 1km!!! :P :P

Του έβαλα το BR9EG που λέει το service manual αλλά εκτός που έφαγα όλα τα μαγαζιά για να το βρω μου είπαν ότι με αυτό θα έχω πολλά προβλήματα και θα βραχυκυκλώνει συνέχεια... ισχύει?

Το μηχανάκι εντομεταξύ νιώθω να δουλεύει πολύ πλούσιο.. εύκολα μπουκώνει.. ρελαντί κρατάει το πολύ ένα λεπτό αν είναι ζεστό..

Το μίγμα να το ρυθμήσω κλασσικά 1.5 στροφή όπως όλα τα 2Τ καρμπιλατερ?

Φίλτρο φοράει κάποιας μάρκας και απλά το καθάρισα λίγο..

Ο τύπος είχε ανοίξει σημείο από τα πλάγια για να τραβάει αέρα με σίτα.. νομίζω πως είναι λάθος αυτό και το έκλεισα.. επίσης από την σέλα κατευθίαν πάει ο αέρας στο στρογγειλό σφουγκάρι? Δεν υπάρχει και άλλο φίλτρο ακριβώς στην σέλα ?

Αυτό το μηχανάκι παιδιά πολυ οικονομικά θα γίνει πραγματικά super!!
    500 το πήρα τελικά και πιστεύω πως ήταν φοβερή αγορά.. και το πήρα ξεφτύλα.. ήδη το ευχαρηστήθηκα στο βουνό και ας μου βγαλε την ψυχή από όταν μου σπασε η μανέτα!!

Όποιος έχει τίποτα φτηνοπράγματα που να μου κάνουνε να μου στείλει πμ!
    Θέλω χούφτες.. πλαστικά(αν και δεν νομίζω να έχει κανείς).. numberplate... μποτες... θώρακα.. επιαγκονίδες.. επιγονατίδες... ζώνη.... κράνος... γυαλιά...
    Αλλά ψάχνω για φτηνά μέχρι χάρισμα

ΜΙΖΑΤΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της MX RIDER

filos ,katarxin kaloriziko...
    1.exw kranaki cyber to eixa parei 55 an moy ena 30ari 8a eimai eyxaristimenos...meg.L
    2.maska me fime tzami 15 e
    3.kranos ixs olokainourgio pote formeno mayro-mple me nikel aerotomi 130 to pira 100 sto dinw meg, L
    3.PANTELONI mat black den 8ymamai mege8os mple kitrino kai kt fwsforouxa polu foremeno ena 20 e
    4.mpros pisw ftera kx poly kali katastasi me ena vapsimo 8a einai stin pena gt wr sou...
    5.lastixa me mpoliko takouni ena 60ariko to zeygari
    6.teliko markas den 8ymamai twra, 8a to koitaksw k 8a sou pw...
    7.8wrakas acerbis boober 50 e
    ayta 8ymamai a! kai trompa frenou apo husqvarna me maneta ...
    ΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

Νέο μέλος
    pediaaa thelw boithia exw pari ena husqvarna 125 tou 98 kolimeno alla den mporo na ktlb pio ine wr, cr.....pite mou ligo pos tha to ktlb ayto kai kanena kalo site gia pistonia.kai thelw na mou pite ti ftero na balw piso i kamia patenta gt den thelw to kanoniko tou ftero pou gerni pros ta katw thelw na petagete pisw psila.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. HUSQVARNA κανεις?
    από tifoso4ever στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2004, 13:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •