ξερετε οτι καποιοι θελουν να σταματησουν αυτοι οι αγωνες... λοιπον οποιος βρει τα @RχiΔi@ και τους σταματησει, ευχομαι να τον ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΠ' ΑΥΤΑ![]()
![]()
![]()
ξερετε οτι καποιοι θελουν να σταματησουν αυτοι οι αγωνες... λοιπον οποιος βρει τα @RχiΔi@ και τους σταματησει, ευχομαι να τον ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΠ' ΑΥΤΑ![]()
![]()
![]()
έχω πολύ καιρό να το δω αλλά δεν νομίζω ότι έκανε κάτι παραπάνω από παντιλίκια και σούζες.Αρχικά δημιουργήθηκε από powerman95
Μια και το εφερε η κουβεντα,αυτος που οδηγαω σαν τρελος μεσα στην Αθηνα σε ενα βιντεο με το σημα του περιοδικου moto,ποιος οδηγος ειναι??????Ειναι ακομα στο περιοδικο????Μιλαμε το παλικαρι αξιζει πολλα,σιγουρα θα τρεχει σε αγωνες
:o
Give me fuel, Give me fire
Αυτο γιατι ο δρομος ηταν γυαλιΑρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
έχω πολύ καιρό να το δω αλλά δεν νομίζω ότι έκανε κάτι παραπάνω από παντιλίκια και σούζες.
:o
Αναπνεω καλυτερα μεσα απο τη μασκα
Αρχικά δημιουργήθηκε από INVADER
Μη παμε τοσο μακρυα - να ενα ελληνικο (χωρις fast forward)http://www.youtube.com/watch?v=oOGJqYhcD2w
Τώρα ας πούμε συγκρίνουμε το TT με 2 τυπάδες που κάνουν μ@λ@κίες σε δημόσιο δρόμο;
Fortis Fortuna Adiuvat
καλα ρε φιλε βλεπεις ΤΤ και σου ερχετε στο μυαλο το βιντεο που αναφερεις??? ελεος,πια!!! η μοναδικη σχεση που υπαρχει ειναι οτι και οι δυο βρισκονται πανω σε δικυκλοΑρχικά δημιουργήθηκε από powerman95
Μια και το εφερε η κουβεντα,αυτος που οδηγαω σαν τρελος μεσα στην Αθηνα σε ενα βιντεο με το σημα του περιοδικου moto,ποιος οδηγος ειναι??????Ειναι ακομα στο περιοδικο????Μιλαμε το παλικαρι αξιζει πολλα,σιγουρα θα τρεχει σε αγωνες![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Τώρα ας πούμε συγκρίνουμε το TT με 2 τυπάδες που κάνουν μ@λ@κίες σε δημόσιο δρόμο;![]()
![]()
![]()
to san marese, aporo pos den to blepete kai eidika den to akoute oti einai ffw esto kai ligo.Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
:hypnotize![]()
ειναι σαν να το βλέπεις σε fast forward! ΤΑΠΑ!
FAKE![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
to san marese, aporo pos den to blepete kai eidika den to akoute oti einai ffw esto kai ligo.
FAKE![]()
![]()
ενταξει μαστορα είναι απατεωνες οι αναβατες του ΤΤ...![]()
Προσπαθουν να μας πείσουν ότι είναι γρήγοροι![]()
παρε άλλο ενα σε ffw![]()
Tι έπαθε στο τέλος το παλικάρι; μου θυμισε εμενα :rotflmao: την πρωτη φορα που πηγα καλλιθεα κηφισια ενοειτε οοοολη η κηφισιας μπλοκαρισμενη κ οταν σταματησα εβλεπα ακομα να προσπερνω σταματημενα αυτοκινηταΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ενταξει μαστορα είναι απατεωνες οι αναβατες του ΤΤ...![]()
Προσπαθουν να μας πείσουν ότι είναι γρήγοροι![]()
παρε άλλο ενα σε ffw![]()
![]()
Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!
τα παιξε μάλλον απο το πολύ fast forwardΑρχικά δημιουργήθηκε από panagis83
Tι έπαθε στο τέλος το παλικάρι; μου θυμισε εμενα :rotflmao: την πρωτη φορα που πηγα καλλιθεα κηφισια ενοειτε οοοολη η κηφισιας μπλοκαρισμενη κ οταν σταματησα εβλεπα ακομα να προσπερνω σταματημενα αυτοκινητα![]()
![]()
![]()
Δεν ειπα για τους TT οδηγους παρα οτι ειναι fast forward και ακουγεται σα formula παρα sportsbike.
Θα ηταν absolute γαμω αν δε πειραζαν τα videakia.
Για άκου το άλλη μια...Αρχικά δημιουργήθηκε από INVADER
Δεν ειπα για τους TT οδηγους παρα οτι ειναι fast forward και ακουγεται σα formula παρα sportsbike.
Θα ηταν absolute γαμω αν δε πειραζαν τα videakia.![]()
απαιχτο