χμμμ αποτι καταλαβα μαλον θεωρεις τις μοτοσυκλετες πιο γρηγορες, ε?
Imarton re me ta karnavalia lemeeeee
ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΤΥΠΟΥ EVO H ΙΜPREZA H M3 NORMAL.Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
χμμμ αποτι καταλαβα μαλον θεωρεις τις μοτοσυκλετες πιο γρηγορες, ε?
ΜΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ 200-220 ΑΛΟΓΑ.
ΕΝΑ ΤΙΓΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Μ3CSL H ΕΝΑ SUPRA ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ TO ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ .
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΕΠΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700+ ΑΛΟΓΑ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΑΠΟ ΤΑ 200??
ΜΟΝΟ??ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΗΓΟΛΟΣ...
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΓΛΗΓΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ...ΕΛΑ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΕΣ..
ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΕΜΠΗ ΟΚ??
ΚΟΙΤΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟ ΡΕ....ΠΑΝΕ ΠΟΥΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΣΕΑΤΑΚΙ ΚΑΝΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΝΙΤΡΟ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ !
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙΑ ΡΕ
ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ??
ΜΟΤΟ.GR!!
AINTE ΛΕΜΕ...
ειδα το ποστ και λεω θα εχει βάλει τιποτα μοτο..ντραγκστερ..και εσυ μας κοπανας τα αμαξάκια σου??
ρε μπας δε σου φτανανε τα λεφτακια να παρεις κανα γληγολο αμαξι και εχεις μεινει με το cbraki??
ΡΕ ΑΣΕ ΥΣΗΧΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΟΤΕΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΑΣ ΜΕ DRAGSTER ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΑ DRAGSTER ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 510ΚΜ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ 3,5 ΡΙΧΤΕΡ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ
Κ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΤΥΠΟΥ EVO H ΙΜPREZA H M3 NORMAL.
ΜΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ 200-220 ΑΛΟΓΑ.
ΕΝΑ ΤΙΓΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Μ3CSL H ΕΝΑ SUPRA ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ TO ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ .
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΕΠΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700+ ΑΛΟΓΑ.
ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΔΙΚΟ BURN OUT ΕΙΧΕ ΕΝΑ SUPRA 850 Αλογα και περισσοτερα πολλες φορες μην τους ακους αυτους δεν ξερουν απο αυτα!!!!!!!
.κ
ξερετε απο αυτα ε??
τι κανει η μηχανη??δε παει πανω απο 200 -220 αλογα??
καλα εγινε κοριτσια..πανε παιχτε με τα matchbox σας τωρα στο δωματιο σας και μη μαρσαρετε πολυ και ξυπνησει και κανεις και σας βαλει τιμωρια!
ΜΠΙΜΠΙΚΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΣ ΜΠΟΥΜΠΗ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΟΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΠΙΑ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ξερετε απο αυτα ε??
καλα εγινε κοριτσια..πανε παιχτε με τα matchbox σας τωρα στο δωματιο σας και μη μαρσαρετε πολυ και ξυπνησει και κανεις και σας βαλει τιμωρια!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ DRAGSTER STHN ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Η ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ξερετε απο αυτα ε??
ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ
.Κ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΕΜΝΑ ΚΑΡΕΛΗ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ![]()
εγώ λεω ρε Στάυρε τώρα που είναι καιρός ακόμα να πουλήσεις το cbr KANA 10000 E και να τα δώσεις προκαταβολή να πας να πάρεις κανα αμαξάκι ...να γραφτείς και σε κανα club..να λες τις μαλακίες σου εκεί για το πόσο γληγολα είναι τα αμάξια...να κανείς και το γούστο σου ρε παιδί μου..γιατι εδω μου καταπιέζεσαι.. και δε θέλω !Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΜΠΙΜΠΙΚΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΣ ΜΠΟΥΜΠΗ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΟΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΠΙΑ :rotflmao:
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ DRAGSTER STHN ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Η ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ
είναι πραγματικά άδικο που δε μπορείς να πάρεις αμάξι μιας και από τι διάβασα και σε αλλά ποστ..ειναι απο τι λες..πολυ πιο ωραιο να στρίβεις[ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ??] ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ..ειναι λες...πιο γρηγορα τα αυτοκίνητα ...ΤΩΝ 2.ΟΟΟ.ΟΟΟ Ε μονο σε έξτρα..
και τι ωραία που είναι όλα αυτά..
και ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΡΙΜΑ ΤΟ CBR ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΡΕ ΡΟΥΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΗΟΝΔΑ TYPE R ΓΟΥΣΤΑΡΕς..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ!
θέλω να σου πω με λίγα λόγια..οτι αμα δε μπορείς να το δεχτείς ότι στο δρόμο είναι πιο γληγολες οι μοτο...πανε δώσε και εσύ τα λεφτά σου να φτιάξεις ένα αμαξάκι σα αυτά που βλέπεις στα περιοδικά με 2000500 ίππους να είσαι χαρούμενος που έχεις ένα κουβα με 4 ρόδες που κάνει σύνολο....όσο το κόστος της Ολυμπιάδας..και μόλις ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΜΟΤΟ..
ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ..ΜΕΓΑΛΕ..ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 200 Η ΤΑ 250 ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΝΑΩ..
και θα παρακολουθείς μετά τη μοτο να απομακρύνεται με τη μια ρόδα στον αέρα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ
ενω το BMX ...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Γ.![]()
![]()
ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
.........ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Η ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ![]()
![]()
ΑΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΦΟΡΑΕΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!!![]()
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!!