Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: "Δεκτος καθε ελεγχος"?!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Η αγορά καινούργιου σου έχει περάσει από το μυαλό σαν σκέψη ???
    Συζητηση κανουμε φιλε μου,συζητηση...
    Να μαθαινουμε τι παιζει...
    Απο το να spammaro στο ποσες φορες εχει μπαναριστει ο bananas καλυτερα να μαθω κατι χρησιμο

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    εξωτερικη κατασταση(αν εχει βαφτει,το πλαισιο πως ειναι,γενικη κατασταση χρωματος αν ειναι αβαφτο,εξατμιση)
    τσεκ σε αναρτησεις(ειδικα το μπροστινο) οταν ειναι σταματημενη η μηχανη.
    ξεκινημα μηχανης να ακουσει το μοτερ.μετα βολτα.κουμπωμα ολες οι ταχυτητες και γκαζιες,φρεναρισμα και ανωμαλιες δρομου,εκει καταλαβαινουν πολλα οι μηχανικοι...ολα αυτα βεβαια τα κανει και καποιος πολυ εμπειρος μη μηχανικος...
    ο μηχανικος ομως μπορει και μετραει πιεση λαδιου,συμπιεση και κανει τσεκ στον εγκεφαλο(στα νεοτερα μοντελακια)...αν βγει καθαρο απο στουκιδια και οκ το μοτερ τοτε ειναι κατα 99% καθαρο το μηχανακι...παντα τσεκαρεις τον ιδιοκτητη τι τυπος ειναι,αν εχει βελτιωσεις πανω καταλαβαινεις αν ξερει η οχι...ποτε δεν ακους βλακειες του τυπου "μονο εθνικη,δεν εχει τρεξει ποτε" κλπ κλπ ειδικα αν η μηχανη ειναι για τετοια χρηση...ειναι ενα πακετακι που πρεπει να ελεγξεις...αν εχεις φιλο ασφαλιστη σου λεει αν εχει εμπλακει και σε τροχαιο βαση της πινακιδας....
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas

ο μηχανικος ομως μπορει και μετραει πιεση λαδιου,συμπιεση και κανει τσεκ στον εγκεφαλο(στα νεοτερα μοντελακια)...αν βγει καθαρο απο στουκιδια και οκ το μοτερ τοτε ειναι κατα 99% καθαρο το μηχανακι...παντα τσεκαρεις τον ιδιοκτητη τι τυπος ειναι,αν εχει βελτιωσεις πανω καταλαβαινεις αν ξερει η οχι...ποτε δεν ακους βλακειες του τυπου "μονο εθνικη,δεν εχει τρεξει ποτε" κλπ κλπ ειδικα αν η μηχανη ειναι για τετοια χρηση...ειναι ενα πακετακι που πρεπει να ελεγξεις...αν εχεις φιλο ασφαλιστη σου λεει αν εχει εμπλακει και σε τροχαιο βαση της πινακιδας....

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αδερφέ τα βασικά μπορείς να τα τσεκάρεις και μόνος σου...τώρα για περαιτέρω ψάξιμο το πιο σωστό και τυπικό είναι αφού δεχτεί βέβαια ο πωλητής να πάς το μηχανάκι σε συνεργείο που διαθέτει δυναμόμετρο,να τσεκαριστεί (δε χρειάζεται να το σκίσει για να δει αν είναι οκ) να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ τις χψ εργατώρες του μηχανικού που θα κάνει τον πλήρη έλεγχο* και να καταλήξεις στην αγορά ή όχι...αν απλώς πας χωρίς ραντεβού σε έναν τυχαίο μηχανικό-ακόμα και εξουσιοδοτημένο-που πνίγεται στη δουλειά απλά να "δει " τη μηχανή, 99,9999% θα σου πει πως είναι οκ και το πιο πιθανο μετά από 500μ να βαρέσει στρόφαλο...(έχει γίνει δυστυχώς πολλές φορές)

*πλήρης έλεγχος από μηχανικό:
    -δυναμομέτρηση,και ισχύς μέσα στα σπέκς του κατασκευαστή
    -έλεγχος πλαισίου για επισκευές-βαφές
    -έλεγχος τροχών-ρουλεμάν-δίσκων κλπ
    -έλεγχος φρένων/σωληνώσεων
    -εξάτμιση : τσεκ για φθορές
    -ηλεκτρολογικός έλεγχος: μπαταρία-έλεγχος φόρτισης,τσεκ για κομμένες/μπαλωμένες καλωδιώσεις
    -ηλεκτρικός εξοπλισμός:φωτα-στοπ-φλας- κόρνα- ασφαλειοθήκες κλπ
    -τροφοδοσία-ντεπόζιτο-σωληνώσεις
    -ελαστικά-τακάκια κλπ αναλώσιμα
    -φινίρισμα βαφής-ξαναβαμένο κλπ
    -ανάρτηση: στατικός και δυναμικός έλεγχος .
    -και τέλος βόλτα...
    όλα αυτά απαιτούν τουλάχιστον ένα 2ωρο...στο κάτω κάτω όχι μόνο τα ωραία σου λεφτά δίνεις,αλλά και εμπιστεύεσαι τη ζωή σου σε ένα άγνωστα συντηρημένο όχημα...καλή η εμπιστοσύνη αλλά και ο έλεγχος καλύτερος...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    Αδερφέ τα βασικά μπορείς να τα τσεκάρεις και μόνος σου...τώρα για περαιτέρω ψάξιμο το πιο σωστό και τυπικό είναι αφού δεχτεί βέβαια ο πωλητής να πάς το μηχανάκι σε συνεργείο που διαθέτει δυναμόμετρο,να τσεκαριστεί (δε χρειάζεται να το σκίσει για να δει αν είναι οκ) να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ τις χψ εργατώρες του μηχανικού που θα κάνει τον πλήρη έλεγχο* και να καταλήξεις στην αγορά ή όχι...αν απλώς πας χωρίς ραντεβού σε έναν τυχαίο μηχανικό-ακόμα και εξουσιοδοτημένο-που πνίγεται στη δουλειά απλά να "δει " τη μηχανή, 99,9999% θα σου πει πως είναι οκ και το πιο πιθανο μετά από 500μ να βαρέσει στρόφαλο...(έχει γίνει δυστυχώς πολλές φορές)

*πλήρης έλεγχος από μηχανικό:
    -δυναμομέτρηση,και ισχύς μέσα στα σπέκς του κατασκευαστή
    -έλεγχος πλαισίου για επισκευές-βαφές
    -έλεγχος τροχών-ρουλεμάν-δίσκων κλπ
    -έλεγχος φρένων/σωληνώσεων
    -εξάτμιση : τσεκ για φθορές
    -ηλεκτρολογικός έλεγχος: μπαταρία-έλεγχος φόρτισης,τσεκ για κομμένες/μπαλωμένες καλωδιώσεις
    -ηλεκτρικός εξοπλισμός:φωτα-στοπ-φλας- κόρνα- ασφαλειοθήκες κλπ
    -τροφοδοσία-ντεπόζιτο-σωληνώσεις
    -ελαστικά-τακάκια κλπ αναλώσιμα
    -φινίρισμα βαφής-ξαναβαμένο κλπ
    -ανάρτηση: στατικός και δυναμικός έλεγχος .
    -και τέλος βόλτα...
    όλα αυτά απαιτούν τουλάχιστον ένα 2ωρο...στο κάτω κάτω όχι μόνο τα ωραία σου λεφτά δίνεις,αλλά και εμπιστεύεσαι τη ζωή σου σε ένα άγνωστα συντηρημένο όχημα...καλή η εμπιστοσύνη αλλά και ο έλεγχος καλύτερος...
    Πολυ καλα αυτα που λες φιλε μου...
    Ομως εγω αναφερομαι μονο στο τσεκαρισμα του μοτερ και στο πως πρεπει να τσεκαριστει για να εισαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι οκ...!!!
    Τα περιφερειακα λιγο-πολυ τσεκαρονται ευκολα...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Give me fuel, Give me fire

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ti na τσεκαρεις ρε συ δλδ στο μοτερ?

δε μπορεις να εισαι σιγουρος για ΚΑΝΕΝΑ μοτερ οτι 100% δε θα σου βγαλει ζημια, ακομα και αν αυτο ειναι καινουριο...

στο μαστορα θα πας το μηχανακι απλα, επειδη αυτος θα εχει δει αλλα 50 σαν αυτο που θα του πας και κατι στραβο που καποιος που δεν εχει δει η ακουσει δε θα το παρατηρουσε αν δεν ειχε μετρο συγκρισης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ti na τσεκαρεις ρε συ δλδ στο μοτερ?

δε μπορεις να εισαι σιγουρος για ΚΑΝΕΝΑ μοτερ οτι 100% δε θα σου βγαλει ζημια, ακομα και αν αυτο ειναι καινουριο...

στο μαστορα θα πας το μηχανακι απλα, επειδη αυτος θα εχει δει αλλα 50 σαν αυτο που θα του πας και κατι στραβο που καποιος που δεν εχει δει η ακουσει δε θα το παρατηρουσε αν δεν ειχε μετρο συγκρισης...
    Hδη εχουν αναφερθει τροποι που μπορει ενας ΣΩΣΤΟΣ μηχανικος να τσεκαρει ενα μοτερ αν ειναι οκ...
    Σιγουρος δεν εισαι ποτε αλλα ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες...

ε βρες ενα σωστο μηχανικο τοτε και αστον να κανει αυτα που ξερει

ε βρες ενα σωστο μηχανικο τοτε και αστον να κανει αυτα που ξερει

Τον μηχανικο μου που τον ρωτησα παντως για να δω τι ψαρια πιανει και του ειπα οτι εχω βρει ενα μηχανακι κ θελω να μου το τσεκαρει ,δε μου ειπε ουτε φερτο να το ακουσω, ουτε φερτο να το κανω βολτα...
    Μου ειπε παρε με τηλεφωνο να μου πεις ποτε θα το φερεις, να εχω χρονο, κυριως για να μετρησουμε καποια πραγματακια στο μοτερ γτ εξωτερικα το τσεκαρουμε ευκολα...

Οποτε μαλλον ΣΩΣΤΟ εχω βρει...

και ποίος ειναι ο μηχανικος σου να τον εχομεν εις τα υποψιν???

(να μην αναφερω την αγενεια σου ποταπε να μη μας αποκαλυπτεις το μηχανακι που εχεις βαλει στο ματι )

και ποίος ειναι ο μηχανικος σου να τον εχομεν εις τα υποψιν???

(να μην αναφερω την αγενεια σου ποταπε να μη μας αποκαλυπτεις το μηχανακι που εχεις βαλει στο ματι )
    Οταν χρειαστεις κατι συγκεκριμμενο θα μου πεις και θα σου πω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Θελω να το εχω στα χερια μου πρωτα,να ακουω τα "κανονια" να τουφεκανε και μετα θα πω οτι θελεις μωρακι...

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    ΕΜΕΝΑ Ο ΜΑΣΤΟΡΑς ΜΟΥ ΠΑΝΤΩς ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ 3-4 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ...
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων