Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 223

Θέμα: Άλλη μια κακοποίηση ζώου..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλα ηταν που ηταν ο αλλος που κλωτσουσε τις γατες...αλλα αυτος εδω μαγκες ειναι για ψυχιατρειο και δεν κανω καθολου πλακα, ειναι 110% σιγουρο οτι πρεπει να μπει μεσα!!!

Για να εμφανιζεις τετοια συμπεριφορα σε ανυπερασπιστα πλασματα εισαι ψυχικα διαταραγμενος και επικινδυνος!!! Ακομα και αν δεν συγκινει τους αρμοδιους η κακοποιηση ενος ζωου ας τους πει καποιος ειδικος οτι αυριο-μεθαυριο μπορει να στραφει εναντιον ανθρωπου!

Δεν κανει τιποτα οι αστεια νομοθεσια σε αυτες τις περιπτωσεις...ενα τσουχτερο προστιμο η 3 μηνες εξαγορασιμης φυλακισης δεν εχουν κανενα αποτελεσμνα...ισα-ισα που μετα ο ψυχοπαθης μπορει να εναντιωθει ακομη περισσοτερο προς τα ζωα (και τους ανθρωπους)

Μεσα στο ΨΧ με συνοπτικες διαδικασιες!

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    και
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62709&cid=4

Τι άλλο ρε! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΟ!
    Μο*νόπανο, μου γάμησες το στομάχι! Ρε πουσταριό δε θα σε πετύχω κάπου;

Δέν έχω λόγια για το κάθαρμα.

Πραγματικά λυπάμαι που αναπνέω και τον ίδιο αέρα με αυτά τα καρκινώματα.Ελπίζω να γίνει μήνυση απο κάποια οργάνωση προστασίας ζώων.

Κάπου γράφτηκαν οι λέξεις "άνθρωπος"-"ανθρωπάκια". ούτε κατά διάνοια.

Εκτρώματα καλύτερα.

Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μεσα στο ΨΧ με συνοπτικες διαδικασιες!
    Ακόμα και αν τον κλείσουνε στο ψυχιατρείο Χανίων (που φιλοξενείται μέσα στο κανονικό νοσοκομείο Χανίων!!!) θα είναι έξω κάθε ΣΚ καθότι το ΣΚ τους αμολάνε γιατί δeν υπάρχει προσωπικό να τους περιθάλπει.
    Πως; Εκπλήσεστε;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και όμως η καλύτερη τιμωρία για αυτούς είναι είτε να τους κάνεις οτι έκαναν στα θύματα τους ή να τους αφήσουν να τους περιποιηθούν τα ίδια τα τετράποδα σε μια αρένα...

Είναι το μόνο σημείο που θεωρώ οτι το οφθαλμός αντί οφθαλμού είναι οτι καλύτερο σαν τιμωρία.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Καμιά φορά ντρέπομαι πολύ που είμαι Κρητικός!!!!
    Κάτι τέτοια προβληματικά παιδιά με άδειο κεφάλι έχουμε και ντροπιάζουν την ιστορία της Κρήτης.
    Γεμίσαμε "νταήδες" και "καπετάνιους" το έτος 2009!!!!!Φιγουράρουν σχεδόν πάντα με καμάρι με το όπλο και με τα κατορθώματα τους!
    Βρε ούστ απο εδώ!!!!!!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62709&cid=4

ο Γιάννης Καντίρος ειναι μια βρωμοπ@υστ@ του κερατα
    και εαν τον πετυχω καπου...θα παρακαλει να ειχε γεννηθει τραβεστι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
    [Bο Γιάννης Καντίρος ειναι μια βρωμοπ@υστ@ του κερατα]
    Υποψιάζομαι ότι Καντίρος είναι το παρατσούκλι (πχ. Παπαδάκης = Παπάδος, Αλυγιζάκης=Αλυγίζος κτλ) και Καντηράκης το πραγματικό επίθετο.
    Υπάρχουν μόνο 2 στον κατάλογο του ΟΤΕ και ο ένας ονομάζεται Ιωάννης.
    Α που θέλει...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σίγουρα οι περισσότεροι βλέποντας τις θλιβερές αυτές εικόνες κάνουμε τις εκρήξεις μας, άλλοι βρίζοντας, άλλοι ρίχνοντας κατάρες και άλλοι ευχές να πέσουν στα χέρια τους οι άκαρδοι για τους περισσότερους από εμάς άνθρωποι..

Χωρίς να θέλω να τους δικαιολογήσω.. οι εν'λόγω άνθρωποι χρειάζονται ψυχολογική φροντίδα και όχι τιμωρία, πρέπει να δουν εικόνες, να μάθουν πράγματα.. όταν μεγαλώνοντας οι εικόνες που παίρνεις από την καθημερινότητά σου είναι άσχημες, τότε δεν μπορείς παρά να φέρεσαι άσχημα και στον υπόλοιπο κόσμο γύρω σου. Αν δεν σου δώσουν την αντίληψη δεν θα μάθεις και να αντιλαμβάνεσαι. Τι να αντιληφθείς όμως; Και ποια είναι η πραγματική "ασχήμια"; Αυτή που βλέπουμε ή αυτή που μας έκανε ο μοντέρνος κόσμος δίπλα μας να δούμε;
    Αν δεν υπήρχε η εξέλιξη μπορεί να σκοτώναμε τα σκυλιά και να τα τρώγαμε κιόλας.. αλλά και κάθε ζώο που υπάρχει δίπλα μας και που σαν μοντέρνος κόσμος πια, οι μισοί από εμάς το βάζουμε δίπλα μας με τη λέξη "συνύπαρξη".. και παρ'όλα αυτά σκοτώνουμε τον λύκο, την αρκούδα, τον σκορπιό, την κατσαρίδα..

Προσωπικά δεν σκοτώνω ούτε μυρμήγκι εκτός κι αν ένα άτυχο βρεθεί κάτω απ'τα πόδια μου, έδωσα 25 ευρώ σε φάρμακο για να σώσω ένα ψαράκι που κόστισε μόλις 2. Εκείνη τη μέρα μάλιστα προτίμησα να μην έχω τσιγάρο να καπνίσω για να το πάρω εκείνο το φάρμακο. Αυτός είμαι εγώ γιατί έτσι έμαθα, έτσι αισθάνθηκα, αυτά είδα. Κάθε μέρα της ζωής μου σχεδόν, υπήρχε κι ένα σκυλί στο σπίτι σαν μέλος της οικογένειας, ούτε σαν φύλακας αλλά ούτε και σαν είδος για πειραματισμούς και βασανιστήρια.

Σ'αυτά τα παιδιά ποιος τα έδειξε όλα αυτά; Η τηλεόραση; Το ίντερνετ; Οι γονείς μήπως; Ο περίγυρος; Το κράτος; Το σχολείο; Άλλα είδαν, αλλιώς πράττουν. Έτσι έχει το πράγμα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    λυπηρο....

εδω τα στοιχεια του "μικρου φιλοζωου" οπως δημοσιευονται στο adespoto.gr

Για όσους ενδιαφέρονται τα στοιχεία όπως τα έχει δημοσιεύσει στην αγγελία του είναι:
    ΚΑΝΤΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,6984374145,e-mail destroyer--36@hotmail.com
    http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Σίγουρα οι περισσότεροι βλέποντας τις θλιβερές αυτές εικόνες κάνουμε τις εκρήξεις μας, άλλοι βρίζοντας, άλλοι ρίχνοντας κατάρες και άλλοι ευχές να πέσουν στα χέρια τους οι άκαρδοι για τους περισσότερους από εμάς άνθρωποι..

Χωρίς να θέλω να τους δικαιολογήσω.. οι εν'λόγω άνθρωποι χρειάζονται ψυχολογική φροντίδα και όχι τιμωρία, πρέπει να δουν εικόνες, να μάθουν πράγματα.. όταν μεγαλώνοντας οι εικόνες που παίρνεις από την καθημερινότητά σου είναι άσχημες, τότε δεν μπορείς παρά να φέρεσαι άσχημα και στον υπόλοιπο κόσμο γύρω σου. Αν δεν σου δώσουν την αντίληψη δεν θα μάθεις και να αντιλαμβάνεσαι. Τι να αντιληφθείς όμως; Και ποια είναι η πραγματική "ασχήμια"; Αυτή που βλέπουμε ή αυτή που μας έκανε ο μοντέρνος κόσμος δίπλα μας να δούμε;
    Αν δεν υπήρχε η εξέλιξη μπορεί να σκοτώναμε τα σκυλιά και να τα τρώγαμε κιόλας.. αλλά και κάθε ζώο που υπάρχει δίπλα μας και που σαν μοντέρνος κόσμος πια, οι μισοί από εμάς το βάζουμε δίπλα μας με τη λέξη "συνύπαρξη".. και παρ'όλα αυτά σκοτώνουμε τον λύκο, την αρκούδα, τον σκορπιό, την κατσαρίδα..

Προσωπικά δεν σκοτώνω ούτε μυρμήγκι εκτός κι αν ένα άτυχο βρεθεί κάτω απ'τα πόδια μου, έδωσα 25 ευρώ σε φάρμακο για να σώσω ένα ψαράκι που κόστισε μόλις 2. Εκείνη τη μέρα μάλιστα προτίμησα να μην έχω τσιγάρο να καπνίσω για να το πάρω εκείνο το φάρμακο. Αυτός είμαι εγώ γιατί έτσι έμαθα, έτσι αισθάνθηκα, αυτά είδα. Κάθε μέρα της ζωής μου σχεδόν, υπήρχε κι ένα σκυλί στο σπίτι σαν μέλος της οικογένειας, ούτε σαν φύλακας αλλά ούτε και σαν είδος για πειραματισμούς και βασανιστήρια.

Σ'αυτά τα παιδιά ποιος τα έδειξε όλα αυτά; Η τηλεόραση; Το ίντερνετ; Οι γονείς μήπως; Ο περίγυρος; Το κράτος; Το σχολείο; Άλλα είδαν, αλλιώς πράττουν. Έτσι έχει το πράγμα..
    +++ και μπύρες κλπ κλπ....

Γιατί όμως ένας "άνθρωπος" να κόβει άνευ αναισθησίας με ψαλίδι τα αυτιά απο το ανήμπορο ζώο και μετά να το δείχνει και στον κόσμο όλο καμάρι δέν θα το καταλάβω.Μήπως γιατί μπορεί;
    Φίλε αυτά μόνο στο Saw ΙΙ,ΙΙΙ γίνονται....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    παιδια εδω υπαρχει ψυχοπαθολογια.εχω δει κι εχω δει κακοποιησεις ζωων αλλα αυτο ξεφευγει.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    παιδια εδω υπαρχει ψυχοπαθολογια.εχω δει κι εχω δει κακοποιησεις ζωων αλλα αυτο ξεφευγει.
    ναι, γιατί είναι και το κέρδος στη μέση! Αυτό με εξαγριώνει απίστευτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
    +++ και μπύρες κλπ κλπ....
    Γιατί όμως ένας "άνθρωπος" να κόβει άνευ αναισθησίας με ψαλίδι τα αυτιά απο το ανήμπορο ζώο και μετά να το δείχνει και στον κόσμο όλο καμάρι δέν θα το καταλάβω.Μήπως γιατί μπορεί;
    Φίλε αυτά μόνο στο Saw ΙΙ,ΙΙΙ γίνονται....
    Οι εικόνες που λέγαμε; Αυτά που είδαμε και κατακρίνουμε γι'αυτόν τον άνθρωπο μάλλον μεταφράζονται σαν "αντρισμός"..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Πραγματικα αν κρινεις απ' την ευαισθησια μας στον λογο,θα επρεπε η χωρα μας να ειναι ο ιδανικος παραδεισος για τον καθε πολιτη.

Τωρα γιατι ειμαστε ενα τετοιο μπ@υρδελο ,ειναι αλλο θεμα.Μαλλον οι υποκρισια μας αρκειτε στην αγανακτηση και στο μπλα-μπλα μεσα απο φορουμ και συζητησεις.

Πιτσιρικας επαιζε κανενας με φυσοκαλαμο?

Α ρε Αθανατη μαζα.:rotflmao: κρεμαστε τον-κρεμαστε τον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Πραγματικα αν κρινεις απ' την ευαισθησια μας στον λογο,θα επρεπε η χωρα μας να ειναι ο ιδανικος παραδεισος για τον καθε πολιτη.

Τωρα γιατι ειμαστε ενα τετοιο μπ@υρδελο ,ειναι αλλο θεμα.Μαλλον οι υποκρισια μας αρκειτε στην αγανακτηση και στο μπλα-μπλα μεσα απο φορουμ και συζητησεις.

Πιτσιρικας επαιζε κανενας με φυσοκαλαμο?

Α ρε Αθανατη μαζα.:rotflmao: κρεμαστε τον-κρεμαστε τον.

Πιτσιρικάς έπαιζα με φυσοκάλαμο εγώ,τί σημαίνει αυτό;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλη Μια Μερα Αντιπαραγωγησ....
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 06:47
  2. Αλλη μια μορφή ρατσισμού?
    από bikersonly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 22:58