Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 125

Θέμα: Τροχαίο ατύχημα και εγκατάλειψη (Λάρισα)

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Φιλε μου και απο εμενα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ολα θα φτιαξουν ΥΠΟΜΟΝΗ φιλικα
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kalemg
    Παιδια , ο οδηγός κ το αυτοκίνητο βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι.
    Θα σας πω νεότερα το βράδυ

vrethikan????????????????????????poy,pote?????dwse stoixeia!!!!!!!tha skaso mexri to vradi!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

περαστικά φίλε, χαίρομαι που βρέθηκε το καθίκι, πες μας νεότερα πως είσαι στην υγεία σου και τι έγινε με τον υπάνθρωπο

etsi mprabo........pes mas nea!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    περιμένουμε νέα!!!!!!!!!!!!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος
    Ελπίζω να είσαι καλά και να πει σε όλα ναι ο τυπάς και η ασφάλειά του
    Δεν έχεις να περιμένεις ούτε και θα σωθείς από την ομολογία του στην αστυνομία.
    ΜΠΡΑΒΟ που θυμόσουν την πινακίδα του.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Νέο μέλος Το avatar του/της ioarma
    Περαστικά φίλε Kalemg!!!!!!
    Πρέπει ο υπαίτιος να τιμωρηθεί παραδειγματικα!!!!!!!!!!
    Μην μετράς τις μέρες κάνε τις μέρες να μετράνε!

Νέο μέλος
    Καλησπέρα και από τον Βόλο φίλε μου και περαστικά σου. Κοίτα να μην σε ψαρώσει και αρχίσει τα "....να φιλαράκι φοβείθηκα και έχω παιδάκια κ.λ.π. κ.λ.π. ..........", δώστου του κ@ριόλη να καταλάβει γιατί και ΄συ φοβείθηκες την ώρα που έπεφτες από τον γκρεμό, και ΄συ είσαι παιδί κάποιου, και ΄συ μπορεί να έχεις παιδάκια κ.λ.π. κ.λ.π.............

φιλικά και περαστικά σου ........ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ακριβώς, μην τον λυπηθείς! Θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράματα...Αν αρχίσουν με γαλυφιές να την γλιτώνουν τα ζώα αυτά, θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά επ αόριστον...έλεος πια!

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    περαστικα σε εσενα και σωματικα και ψυχικα...

μακαρι να ειναι πανε ολα καλα με τον αλλο και να παρεις οτι δικαιουσε και με το παρα πανω!
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    περαστικα σου και μην τον λυπηθεις!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vgrss
    Καλησπέρα και από τον Βόλο φίλε μου και περαστικά σου. Κοίτα να μην σε ψαρώσει και αρχίσει τα "....να φιλαράκι φοβείθηκα και έχω παιδάκια κ.λ.π. κ.λ.π. ..........", δώστου του κ@ριόλη να καταλάβει γιατί και ΄συ φοβείθηκες την ώρα που έπεφτες από τον γκρεμό, και ΄συ είσαι παιδί κάποιου, και ΄συ μπορεί να έχεις παιδάκια κ.λ.π. κ.λ.π.............

φιλικά και περαστικά σου ........ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ακριβως ετσι.

Θα αρχισει τα μα και μου και εχω οικογενεια, φοβηθηκα κ.τ.λ.

Ενα θα εχεις στο μυαλο σου.Ο καργιολης νομιζε οτι θα ειχες σκοτωθει (χτυπα ξυλο)
    και δεν θα τον βρισκαν αφου δεν θα ειχες πει ουτε καν τα αρχικα της πινακιδας του
    και τι μαρκα ηταν και θα ησουν απλα αλλος ενας εγκατελειμενος μοτοσυκλετιστης.

Δεν λυπηθηκε εσενα,την οικογενεια σου,την οικογενεια του,ουτε καν την
    ανθρωπινη ζωη.

ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Νέο μέλος
    Ντρέπομαι για λογαριασμό όλων εκείνων που γραφετε από κάτω διάφορα τύπου σκίστον, φώναξε μας να του δειξουμε, έλα να βάλουμε και εμείς ένα χεράκι, πιάστον από τα @@ αμα σου πει δικαιολογίες κτλ. Δεν είναι δείγμα πολιτισμού αυτό.-

Καταδικάζουμε κάθε τέτοια ενέργεια όπως αυτή που συνέβησε, αλλά αυτό να γίνει με ένα επίπεδο. Όπως δεν θα θέλαμε με τίποτα να είμαστε σε μία αβοήθητη παρόμοια κατάσταση κάτω από ένα γρκεμό, για διάφορους λόγους δεν θα θέλαμε ούτε να είμαστε στη θέση του υπαίτιου. Αν δεν μας έχει τύχει, δεν μπορεί να γνωρίζουμε πως ακριβώς θα αντιδράσουμε κάτω από διάφορικές συνθήκες. Δεν προσφέρετε τίποτα με τέτοια σχόλια. Εμένα κάμποσοι από εσάς, με λυπείτε περισσότερο από ότι ένας ανεγκέφαλος πίσω από ένα τιμόνι μιας τριάρας. Χαιρομαι που το παλικαρι είναι σχετικά καλα και θα γίνει περδίκαρος σύντομα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kalemg
    Παιδια , ο οδηγός κ το αυτοκίνητο βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι.
    Θα σας πω νεότερα το βράδυ

Σου το είπα εγώ αδερφέ,δεν ήταν δυνατό να μην βρεθεί.Λάρισα είναι δεν είναι Αθήνα,τα μαύρα BMW με τις συγκεκριμένες πινακίδες άντε να ήταν 15-20 στον αριθμό,σίγουρα όχι περισσότερα Τώρα τα πάντα θα πάρουν τον δρόμο τους,εσύ θα πάρεις αποζημίωση και το ΖΩΟ θα πάρει το μπούλο
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από akolov87
    Καταδικάζουμε κάθε τέτοια ενέργεια όπως αυτή που συνέβησε, αλλά αυτό να γίνει με ένα επίπεδο. Όπως δεν θα θέλαμε με τίποτα να είμαστε σε μία αβοήθητη παρόμοια κατάσταση κάτω από ένα γρκεμό, για διάφορους λόγους δεν θα θέλαμε ούτε να είμαστε στη θέση του υπαίτιου. Αν δεν μας έχει τύχει, δεν μπορεί να γνωρίζουμε πως ακριβώς θα αντιδράσουμε κάτω από διάφορικές συνθήκες. Δεν προσφέρετε τίποτα με τέτοια σχόλια. Εμένα κάμποσοι από εσάς, με λυπείτε περισσότερο από ότι ένας ανεγκέφαλος πίσω από ένα τιμόνι μιας τριάρας. Χαιρομαι που το παλικαρι είναι σχετικά καλα και θα γίνει περδίκαρος σύντομα.

Είναι θέμα παιδείας φίλε akolov,όχι θέμα του πως θα αντιδράσουμε.Αυτός ο άνθρωπος ξέροντας ότι έριξε έναν μοτοσυκλετιστή μέσα σε ένα χαντάκι πως έφυγε έτσι απλά;Πώς κοιμήθηκε το βράδυ;Το ήξερε ότι το παλλικάρι θα μπορούσε να καλέσει ασθενοφόρο μόνος του ή ότι θα τον βλέπανε;Αν είχε χάσει τις αισθήσεις του,έπεφτε το σκοτάδι και ψυχοραγούσε τί θα γινόταν;Με το να τον παρατήσει εκεί σε τί βοήθησε;Πού ήταν όλες αυτές τις μέρες;Γιατί δεν έκανε ένα έστω ανώνυμο τηλεφώνημα να ειδοποιήσει ασθενοφόρο;Δεν τον κατηγορώ μόνο που εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος,υπάρχουν όλοι οι υπόλοιποι λόγοι που με κάνουν να πιστεύω πως δεν ήταν απλά αντίδραση της στιγμής,ήταν έλλειψη παιδείας και στοιχειώδους λογικής και η παιδεία δεν έχει να κάνει με τα πτυχία και τα σχολεία που τελείωσες αλλά με τί αρχές μεγάλωσες

Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2012, 10:23
  2. ατύχημα και εγκατάλειψη, 8 Νοεμβ 2009
    από road spirit στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2009, 15:43
  3. Ατύχημα και αντιμετώπιση
    από Nik0s στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 48