Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 155

Θέμα: Αγώνας ταχύτητας σε καταδίωξη μηχανόβιων από αστυνομικούς

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ...και μετα θα βγουν οι νυκοκοιραιοι και θα λενε "οι αλητες οι μηχανοβιοι" και θα δειχνουν ενα ζευγαρι μεσηλικων που θα περνανε τη Ναυπακτο πανω σε ενα Transalp...η τον καθενα απο εμας που πηγε να πιει ενα καφε προς τα εκει

...ισως μαλιστα να "φορτωσει " η τοπικη κοινωνια και οι τοπικοι αυτοδιοικουντες να ξαμολησουν τους τροχαιους για να κοβουν κλησεις σε οτι εχει δυο ροδες...ετσι για να ικανοποιησουν το λαϊκο αισθημα ενοψη εκλογων...

δεν ειναι επιστημονικη φαντασια, μπορει να συμβουν!

και ολα αυτα για τεσσερις ΜΑΛΑΚΕΣ που εχουν μπερδεψει τη πο*τσα με τα ss...

Αυτό με το Transalp με πλήγωσε πολύ....
    Και εγώ Transalp έχω και είμαι κάτω από 30... Αλλά το είχα πάρει από ξαδερφάκι, πολύ καλή τιμή, λίγα χιλιόμετρα και είναι και η πρώτη μου μηχανή... Αν τσοντάρετε κάτι και εσείς ψήνομαι άσχημα για το CBF 1000 ST :smilea:

Όσο για την τοπική κοινωνία, μην ανησυχείς, δεν δίνει πολύ σημασία σε αυτά! Εγώ να φανταστείς που είμαι ντόπιος από το net το έμαθα!

----

Πέρα από την πλάκα +1 σε αυτά που λες! Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Αυτό με το Transalp με πλήγωσε πολύ....
    Και εγώ Transalp έχω και είμαι κάτω από 30... Αλλά το είχα πάρει από ξαδερφάκι, πολύ καλή τιμή, λίγα χιλιόμετρα και είναι και η πρώτη μου μηχανή... Αν τσοντάρετε κάτι και εσείς ψήνομαι άσχημα για το CBF 1000 ST :smilea:

Όσο για την τοπική κοινωνία, μην ανησυχείς, δεν δίνει πολύ σημασία σε αυτά! Εγώ να φανταστείς που είμαι ντόπιος από το net το έμαθα!

----

Πέρα από την πλάκα +1 σε αυτά που λες! Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες
    Για το Transalp μη μασας, πολυ θα ηθελα ενα σε αυτη τη περιοδο της ζωης μου, εξαιρετικο ειναι...

Παλαιό μέλος
    πολυ τρεχουν χωρις αιτια και το ξερεις. ετσι για να γουσταρουν. οι μπατσοι τους εδωσαν ΚΑΙ αιτια. γιατι? γιατι ηθελαν να το παιξουν σεριφηδες και να πιασουν τον genaral lee με τους dukes.
    Παπαριες δε μπορω να ακουω.
    Ενταξει δε γουσταραν να πληρωσουν ας σταματουσαν στο σημα μετα. Αφου το παιξαν μαγκες καλα να παθουν για μενα.

Υ.Γ.Για να μη το παιζω αγιος ουτε εγω πληρωνω οπου μπορω αλλα αν μου κανουν σημα δε θετω τη ζωη μου σε κινδυνο για 2 ευρω ουτε των αστυνομικων ουτε κανενως αλλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Παπαριες δε μπορω να ακουω.
    Ενταξει δε γουσταραν να πληρωσουν ας σταματουσαν στο σημα μετα. Αφου το παιξαν μαγκες καλα να παθουν για μενα.

Υ.Γ.Για να μη το παιζω αγιος ουτε εγω πληρωνω οπου μπορω αλλα αν μου κανουν σημα δε θετω τη ζωη μου σε κινδυνο για 2 ευρω ουτε των αστυνομικων ουτε κανενως αλλου.

1ον: μην χαρακτηριζεις. δειχνει το ηθος σου.

2ον: κανεις δεν ειπε οτι εκαναν καλα. εγω τους μπατσους κατεκρινα.

3ον: οντως οταν δεν εχεις πινακιδα, δεν πληρωνεις διοδια και δεν σταματας και σε σημα φταις εσυ και μονο εσυ για τις οποιες συνεπειες.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    και τι γράφουν
    πηγή: http://www.nafpaktia.com

Σκηνές βγαλμένες από ταινία του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο της Ναυπάκτου, όταν περιπολικά της τροχαίας καταδίωξαν και ακινητοποίησαν μοτοσικλετιστή ο οποίος δεν είχε σταματήσει σε προηγούμενο σήμα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θερμόαιμος αναβάτης και οι δύο ή τρεις ακόμα συνοδοιπόροι του ξεκίνησαν από τη γειτονική Πάτρα, πέρασαν από τη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, αλλά δεν σταμάτησαν στα διόδια, πραγματοποιώντας εκεί τη δεύτερη παράβασή τους.
    Η πρώτη ήταν ότι ουδείς εξ αυτών, σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έφερε στη μοτοσυκλέτα του πινακίδα κυκλοφορίας.

Ο διοικητής της τροχαίας Ναυπάκτου Κωνσταντίνος Κακούσης σε δηλώσεις του στο nafpaktia.com δεν επιβεβαίωσε την παραπάνω πληροφόρηση, σημειώνοντας ότι ουδέποτε η υπηρεσία του έλαβε σήμα για τέτοιου είδους παράβαση.

Υποστήριξε ότι η πρώτη επαφή των ανδρών του σώματος με τους μοτοσυκλετιστές ήταν στην περιοχή του λιμανιού όταν και έκαναν σήμα σε έναν από αυτούς να σταματήσει, χωρίς όμως ο τελευταίος να υπακούσει.

Το περιστατικό υπήρξε σύμφωνα με τον κ. Κακούση η αιτία για να ξεκινήσει η καταδίωξή του, μέχρι τελικά να τον ακινητοποιήσουν στην πλατεία Πια, και αφού πρώτα ανταλλάχθηκαν και κάποιες “χαιρετιστήριες” ψιλές.

Σχετικά με τους άλλους, όπως μας είπε, κατάφεραν να ξεφύγουν καθώς η προσοχή των ανδρών επικεντρώθηκε σε αυτόν που δε συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις. <

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Τσκ τσκ τσκ.... με SS μηχανές και τους πιάσαν...φανταστείτε πόσο κουλάδια....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    Τσκ τσκ τσκ.... με SS μηχανές και τους πιάσαν...φανταστείτε πόσο κουλάδια....
    Kαι 3μάλακες και αρχικούλαδοι και τσίπιδες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Kαι 3μάλακες
    Τέσσερεις είπαμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Τέσσερεις είπαμε
    Νταξ.
    4 .....3μάλακες αρχικούλαδοι τσίπιδες πήγαν να δώσουν ένα ηχηρό χαστούκι κατά του κατεστημένου των κατσαπλιάδων εργολάβων που ληστεύουν τους τοπικούς οδηγούς και πήραν τα @@ τους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

2ον: κανεις δεν ειπε οτι εκαναν καλα. εγω τους μπατσους κατεκρινα.

:rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    αίσχος κουλάδια! τα λεφτά μας πίσω!!!!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    δηλ. δεν καταλαβα η αστυνομια τι ειναι κουκλες ντυμενοι με ρουχα της αστυνομιας?καλα εκανε και τους κυνηγησε ο παρανομος ειναι ο μοτο δεν ειναι ο μπατσος.ας μην σταματαγε στην ιταλια η καπου αλλου και να δουμε ποτε θα ξαναοδηγουσε.δηλ καποιοι μαγκες εδω διαπαιδαγωγούν με το να μας λενε γραψτε στα αρχιδια σας τις αρχες, αρε κατι μαγκες
    gogogo!!!

Παλαιό μέλος
    αρε κατι μαγκες
    Κουραδομαγκες... δε σταματαμε στην αστυνομια αλλα μετα να μας πιασουν το γυριζουμε στο αδερφηστικο...

Ρε μπατσοι ειναι τι περιμενατε να κανουν να πουν μπροβο τα παιδια που πανε γρηγορα χωρις πινακιδες και τι ωραιες σουζες που κανουν??? Ρε θα χαζεψουμε εδω στην Ελλαδιτσα...

Οσο για τα δυο ευρω αν σταματουσαν πιστευω δε θα τους εκαναν τιποτα.

Πάντως φορούσε κράνος ! και ασφάλεια απο πτώση και γλυτώνεις και τις φάπες !!!

άρα
    Πάντα κράνος !!!!
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2013, 21:41
  2. 7ος Αγώνας ταχύτητας στα Μεγαρα
    από gr_champion στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 14:51
  3. 6ος αγώνας ταχύτητας ΜΕΓΑΡΑ 1-10-2005