pantos o tarifas thn glytwse twra giati profanos htan eite mastourwmenos (synhths katkith) eite soyrwmenos apla...opote glytwse ta xeirotera gia ayton.
pantos o tarifas thn glytwse twra giati profanos htan eite mastourwmenos (synhths katkith) eite soyrwmenos apla...opote glytwse ta xeirotera gia ayton.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
O Δημήτρης ειναι καλά.
Το καλο ειναι οτι δεν ειχαμε τραυματισμο (κρανος, γαντια, μπουφαν και μποτουλες δουλεψαν, το τζιν μας τα χαλασε λιγο αν και το ιδιο δεν επαθε τιποτα). Τα υπολοιπα ειναι διαδικαστικα και αν ολα πανε ρολόι σε κανα 2 χρονακια ο Τζιμακος θα παρει την καινουρια του μοτο με τα λεφτα που θα του σκασει ο μαλακας! Και μεχρι τοτε το χοντακι θα πηγαινει μια χαρα.
![]()
σε τέτοιες περιπτώσεις πας στο νοσοκομείο και λες πως χτύπησες στο κεφάλι και πονάς.
του γάμησες το σπίτι μετά. για να μάθει το μουνόπανο που σηκώθηκε κι έφυγε.
δυστυχως κατι τετοιοι ειναι που μας κανουν και εμας τους υπολοιπους επαγγελματιες να φαινομαστε στα ματια του κοσμου σαν οι"ταριφες" και τα "μουνοπανα οι ταξιτζιδες " και γω δεν ξερω τι...
πραγματικα ο μεγαλυτερος μου φοβος σαν ταξιτζης ειναι μη χτυπησω πεζο και μοτοσυκλετιστη,ειδικα το τελευταιο γιατι ειμαι και εγω μοτοσυκλετιστης...
δεν με νοιαζει να τρακαρω με αλλο οχημα ,δεν με νοιαζει για τα σιδερα ουτε τα δικα μου ουτε του αλλου...αλλα ο ανθρωπος...οποτε το σκεφτομαι χεζομαι πανω μου.
ελπιζω να μη με προδοσει ο εαυτος μου,η απροσεξια μου.
πιστευω οτι τους ανθρωπους τους χαρακτηριζουν τα λαθη τους,τα λαθη στη ζωη ειναι το μεγαλυτερο σχολειο.αλλα στο δρομο ρε παιδια ειμαι καθετος...
Δεν χωρουν λαθη στην ασφαλτο
αν νομιζετε οτι ειστε απροσεκτοι μην πιανετε τιμονι/μπαρα/κλιπον στα χερια.
εχεις δικιο. ειπα μπουρδα. εισαι ο μονος που εχει τρακαρει και εχει παει δικαστηριο. και ο μονος που ξερει τι παιζει στα δικαστηρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Διάβασες τι έγραψα παραπάνω η απλά θες να πεις την μπούρδα σου?
Να στα ξαναγράψω πιο λιανά?
Τα ποινικά δικαστήρια για την εγκατάλειψη και τον τραυματισμό τράβηξαν 4 χρόνια και η τελική ποινή μετά τις εφέσεις κλπ ηταν αυτη που ανέφερα παραπάνω.
Την αποζημίωση για την μοτοσυκλέτα (αστικό) την πήρα μέσα σε 6 μήνες απο το ατυχημα.
Ελπιζω να εχει αλλάξει κάτι στο δικαστικό σύστημα απο τότε.... το 98 έγινε το ατύχημα.
συγνωμη
Μηχανη και ξερο ψωμι...!!!
Μπραβο φιλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δυστυχως κατι τετοιοι ειναι που μας κανουν και εμας τους υπολοιπους επαγγελματιες να φαινομαστε στα ματια του κοσμου σαν οι"ταριφες" και τα "μουνοπανα οι ταξιτζιδες " και γω δεν ξερω τι...
πραγματικα ο μεγαλυτερος μου φοβος σαν ταξιτζης ειναι μη χτυπησω πεζο και μοτοσυκλετιστη,ειδικα το τελευταιο γιατι ειμαι και εγω μοτοσυκλετιστης...
δεν με νοιαζει να τρακαρω με αλλο οχημα ,δεν με νοιαζει για τα σιδερα ουτε τα δικα μου ουτε του αλλου...αλλα ο ανθρωπος...οποτε το σκεφτομαι χεζομαι πανω μου.
ελπιζω να μη με προδοσει ο εαυτος μου,η απροσεξια μου.
πιστευω οτι τους ανθρωπους τους χαρακτηριζουν τα λαθη τους,τα λαθη στη ζωη ειναι το μεγαλυτερο σχολειο.αλλα στο δρομο ρε παιδια ειμαι καθετος...
Δεν χωρουν λαθη στην ασφαλτο
αν νομιζετε οτι ειστε απροσεκτοι μην πιανετε τιμονι/μπαρα/κλιπον στα χερια.Ειναι μεγιστη αυθαιρεσια να καταλογιζουμε σε οποιαδηποτε κατηγορια ανθρωπων καποιο αρνητικο χαρακτηριστικο και να ισχυριζομαστε πως αυτο ισχυει για ολους οσους την απαρτιζουν!
Ειναι λογικο η δουλεια σας η οποια λαμβανει μερος σχεδον αποκλειστικα σε αστικους δρομους καθ' ολη τη διαρκεια του 24ωρου, να σας αφηνει εκθετους στα ματια ολων, επειδη οι περισσοτεροι οδηγουν ετοιμοι ανα πασα στιγμη για διαπληκτισμο λογω της κατα φαντασιαν ασφαλειας που τους δινει το αυτοκινητο ή οποιοδηποτε αλλο οχημα κι αν οδηγουν.
Οσο "τσαντακηδες" ειναι ολοι οι μοτοσυκλετιστες, αλλο τοσο "ταριφες" (με την κακη εννοια) ειναι ολοι οι ταξιτζηδες! Εχω πολυ κακη εμπειρια απο δυο ατυχηματα με ταξι στο παρελθον αλλα εχω και εμπειρια που εκτιμησα ταξιτζη και δε με αφησε να παρασυρθω στη γενικευση και τον αφορισμο ολων.
ρε παιδιά, δεν είναι λίγο καφρίλα η πινακίδα στο 1ο ποστ? δε θα ήταν καλύτερα να σβηστεί όλη ή μερος αυτής?
Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
ρε παιδιά, δεν είναι λίγο καφρίλα η πινακίδα στο 1ο ποστ? δε θα ήταν καλύτερα να σβηστεί όλη ή μερος αυτής?
ΟΧΙ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
Για ποιο λόγο να σβηστεί?![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
γιατι ρε φίλε? Αφου τα παιδια εψαχναν να τον βρουν... Τι φοβασαι μη του διαβάλλουμε το ήθος του?Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
Καφριλα θα ηταν να το ειχε γινει στικυ και να βαζαν ολα τα ενεργα μελη τον αριθμο κυκλοφοριας του πουσταρα στην υπογραφη τουςΑρχικά δημιουργήθηκε από arhs
Γενικά είναι,αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση καλά κάνει και φαίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
Σκίστε τον το γαμημένο.
Πούτσα,μπάλα και καράτε.Άιντε μπας και γλιτώσει ο επόμενος...
θελει πο#τσα!!!!!![]()
*************** www.motodevils.gr ***************
αφού τον βρήκε που τον βρήκε το παλικάρι και θα του κάνει οτι είναι να του κάνει με ή χωρίς τα σεξουαλικά υπονοουμενα, θεωρώ λίγο ανούσιο να βγαίνουν στη φόρα τέτοια στοιχεία όταν κυκλοφορούν τόσοι θρασύ-δειλοί ανάμεσά μας. ελπίζω να καταλαβαίνετε που το παώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΟΧΙ!
μπορεί και να 'χετε δίκιο βέβαια, ποιος ξέρει...
tha ston gnorisoyme na kanete parea...ayto einai timoria.Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Και τι θα του κανετε αν τον βρειτε;![]()