Μα κι εσύ ρε κατευθείαν στα σκληρά πας να πέσεις πάλι, κάνε μια προσαρμογή πρώτα...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
πλακα εκανε ο Λεω
![]()
Μα κι εσύ ρε κατευθείαν στα σκληρά πας να πέσεις πάλι, κάνε μια προσαρμογή πρώτα...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
πλακα εκανε ο Λεω
![]()
ωραιο βιντεο(θα μου αρεσε περισσοτερο χωρις τις χοντρες καγκουριες...)
ωραιο παρεακι![]()
παντα ορθιοι![]()
![]()
Ήμουν στο Διδ/χο τις προάλλες. Το γυμναστήριό σου είναι στην κεντρική πλατεία, απέναντι (διαγώνια ανηφορικά) από το τζαμί; Στην ευθεία δηλαδή του ζαχαροπλαστείου Galaxy και της Vodafone;
ΥΓ. Το Galaxy κάνει με ΔΙΑΦΟΡΑ τα καλύτερα μπακλαβαδάκια που έχω φάει σε ανατολή και δύση!
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
oraioi k panta orthioi!!!!!!!!(k me kranos e???)
![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
CBRIDHS, ευτυχώς που το SS της Honda δεν το λενε ARXΑρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
δεν έκανε :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
πλακα εκανε ο Λεω
![]()
αλλά όχι σούζες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν έκανε :smilea:
αλλά όχι σούζες![]()
μα αφου δεν ξερω σουζες ρε!
![]()
Δλδ να σε παρω τηλ? :wacko:
![]()
![]()
![]()
στρωμα, στρωμα, δε γ@μεις! παρα ολότελα, καλή και η "Λεωνίδενα"! :rotflmao:![]()
μετά τη μπετονιέρα που πούλησες, αναβάθμιση θα είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
στρωμα, στρωμα, δε γ@μεις! παρα ολότελα, καλή και η "Λεωνίδενα"! :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Πες του του μλκ μη μπερδευτεί με τη μπαχαντέλα κι αρχίσει ν'αμολάει τα μονόλιτρα σα στραγάλια μέσα στο κάρτερ... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μετά τη μπετονιέρα που πούλησες, αναβάθμιση θα είναι![]()
![]()
Ε Μήτσε! Το Βεστρόμ στερεώνεται χωρίς πρόβλημα ΚΑΙ στο πλαϊνό σταντ ρε!:rotflmao:
![]()
μόνο πλαϊνό έχειΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ε Μήτσε! Το Βεστρόμ στερεώνεται χωρίς πρόβλημα ΚΑΙ στο πλαϊνό σταντ ρε!:rotflmao:
![]()
![]()
Επικεντρώσου στα μονόλιτρα για θα στο κάνει ελαιοτριβείο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μόνο πλαϊνό έχει![]()
![]()
:rotflmao:
Βάλε λουκέτο, βάλε κόλλα, βάλε διπλοκλειδωνιά!!!:a53: :rotflmao:
Όχι, αυτό είναι άλλο γυμναστήριο. Το δικό μου είναι πίσω από την εφορία (γαμώ το). Όποτε ξανάρθεις ρίξε σύρμα. Αν θες τηλ στο στέλνω σε πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Ήμουν στο Διδ/χο τις προάλλες. Το γυμναστήριό σου είναι στην κεντρική πλατεία, απέναντι (διαγώνια ανηφορικά) από το τζαμί; Στην ευθεία δηλαδή του ζαχαροπλαστείου Galaxy και της Vodafone;
ΥΓ. Το Galaxy κάνει με ΔΙΑΦΟΡΑ τα καλύτερα μπακλαβαδάκια που έχω φάει σε ανατολή και δύση!
Το galaxy ναι... κάνει τα καλύτερα![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί.Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Sofos
ωραιο το βιντεακι...αλλα και τυχεροι που εχετε χωρους να τα κανετε τα κόλπα σας!!!
Υ.Γ.
Οι κοπελες ειναι φιλες σου;
![]()