Μεγειές και καλά χλμ φίλε.![]()
![]()
Καλοτάξιδο το τέρας.Πολύ "κακό" χρωματάκι,ελπίζω να μην σε απογοητεύσει και να μην χρειαστεί να πηγαίνεις συχνά στο συνεργείο![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Καλοταξιδο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Τελεια επιλογη! Καλοταξιδο και παντα ορθιος.
Θα'θελα και εγω κα εχω ενα τετοιο στον σταυλο μου![]()
![]()
Συμφωνώ απόλυτα! (και στην ποτίστρα άφθονο DOT4...:rotflmao: )Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Θα'θελα και εγω κα εχω ενα τετοιο στον σταυλο μου![]()
![]()
αστειευόμεθα βεβαίως βεβαίως...![]()
Μεγειες και καλα χιλιόμετρα φίλε!![]()
![]()
![]()
![]()
...ρε συ Ηλία ξέχασα να σου δώσω το βαρελι μα την βαζελίνη ρε πέρνα να το πάρεις ρε συ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Godfather
...ρε συ Ηλία ξέχασα να σου δώσω το βαρελι μα την βαζελίνη ρε πέρνα να το πάρεις ρε συ.
Εισαι "ο" και "λεγεσαι";
Καλες βολτες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοριζικο και παντα ορθιοι!!! Εκανες πολύ καλη επιλογη..
Αν θες μπορεις να μας πεις τιμη και διαφορες με το ΒΜW??
εχω οδηγησει και bmw ,απλα να δω αν μονο εγω τη βλεπω σαν ντιβανι , μπροστα στο Κτμι..
Ειμαι συγουρος οτι τωρα θα εχεις βρει την χαρα σου (αν εισαι και λιγο σκερτσοζος!):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
καλα χιλιομετρα......και πολλα....![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοτάξιδο![]()
![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
KALOTAXIDO!!!!! PANTA ORTHIOS!!!!! KAI POLLA XILIOMETRA APROBLHMATISTA FILE!!!!!
![]()
![]()
![]()
Μεγειά και καλοτάξιδο![]()
All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!
Την αγορασα 6000. Το παιδι μου εδωσε σαν εξτρα εκτος απο τις ακραποβιτς που βλεπετε, μια ακομα σελα,την ισια, κεντρικη μπαγκαζιερα και tankbag που επισης βλεπετε στην φωτο και πλαινες μπαγκαζιερες πλαστικες Hepco&Becker.Αρχικά δημιουργήθηκε από PalLoukiLuke
Καλοριζικο και παντα ορθιοι!!! Εκανες πολύ καλη επιλογη..
Αν θες μπορεις να μας πεις τιμη και διαφορες με το ΒΜW??
εχω οδηγησει και bmw ,απλα να δω αν μονο εγω τη βλεπω σαν ντιβανι , μπροστα στο Κτμι..
Ειμαι συγουρος οτι τωρα θα εχεις βρει την χαρα σου (αν εισαι και λιγο σκερτσοζος!):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Σε σχεση με τον bmw αν και την εχω λιγες μερες, εχω παρατηρησει οτι εχει διαφορετικη θεση οδηγηση, πολυ πιο νευρικη και πιο γκαζιαρικη, σε ωθει και σε προκαλει να οδηγησεις γρηγορα και το μπροστινο μου δινει αλλη αισθηση.Το τιμονι ομως δεν "κοβει" τοσο πολυ οσο η bmw και δεν ξερω αν αυτο ειναι προβλημα στην κινηση μεσα στην πολη.Το υψος της σελας ειναι φυσικα πιο ψηλο απο της gs.
Φυσικα να μην πω για την ζεστη που βγαζει. Καμια σχεση με την bmw. Χθες οδηγουσα με κοντη καλτσα και κοντεψε να μου καουν οι αστραγαλοι!!! Δεν με νοιαζει ομως.
Για μενα αγαπητε το gs ειναι ενα απο τα πιο ευκολοδηγητα big on-off που εχω οδηγησει. Ευχομαι να συμβαινει το ιδιο και με το ΚΤΜ.
Χαιρομαι που απεκτησα μια τετοια μηχανη, γιατι ειμαι 39χρονων, εχω δυο παιδακια και δεν ξερω μεχρι ποτε θα μπορω να αλλαζω και να δοκιμαζω μηχανες. Σε λιγο καιρο που θα την βαλω και στο χωμα ειμαι σιγουρος οτι θα βρω ακομα περισσοτερο την χαρα μου.
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας.