Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Εγκληματικη αμελεια αραγε η βισμα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Απειλες δηλαδη του στυλ??

Τραβα και μια μηνυση κατα αγνωστου για απειλη μεσω τηλεφωνου....

Πιστευω δεν κινδυνευεις παντως.
    Οχι ρε παιδια / δεν κινδυνευω καθόλου. Και με το παιδι μου που ανέφερα, αλλο εννοουσα και οσοι εχουν μικρά παιδια 8α το καταλάβουν.... Εννοω πως αντι να χαίρομαι και να είμαι χαλαρός και να το διασκεδάζω και να το ζω με το παιδί μου.... εμπλεξα σε μια κατάσταση, την οποια γίνονται τα νευρα μου τσατάλια . Αυτό εννοουσα που είπα δεν μπορώ να συνεχίσω αυτή την ιστορία... Οχι γιατι κυνδυνευω απο κατι η καποιον. Αλλα δεν μπορώ να βγαίνω με το μικρο στην παιδικη χαρα και να δεχομαι κλήσεις διαφορες, πως να το κανουμε..... (σορυ αν δεν καταφερα να σας μεταφέρω σωστα την σκέψη μου )

Παντως η τακτικη τους είναι αυτή.... Μην ασχολισε και δεν ασχολούμαστε... Καθάρματα...
    Σας έχει τύχη να ευχεστε να πάθει καποιος κακό για να καταλάβουν μερικοι και να ξηλωθούν απο τις καρέκλες τους??? Εγω έπιασα τον εαυτό μου να το ευχετε.. μετάνιωσα βέβαια αμέσως... Αλλα την αμαρτία μου την λέω... Συγνώμη κιόλας!!

Και στην τελική ρε π@@@στη μου δεν ζήτησα τίποτα παράλογο... Να μπούνε κώνοι ζητησα... Αν είναι δυνατόν πια...... σιγά το ζήτημα που χρειάζονται και απειλες, και όλα αυτά, και απο μέρους μου και απο την μερία των εργολάβων και τον υπηρεσιών... Κριμα δεν ξέρω τι αλλο να πω ρε παιδια!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Αυτό ούτε να το σκέφτεσαι!!!

Μην πας να ξηλώσεις τίποτα γιατί αν σε δουν να το κάνεις εσύ θα βρεθείς στο κρατητήριο!!!
    Μετα απ'αυτο, και τα τελευταια μυνηματα του quintezz, μπραβο μας κυριοι ,αποδοχη της λαμογιας,της ανειλικρινιας και του κανω την παπια.

Δεν αναφερομαι σε κανεναν απ'τους δυο σας γιατι απλα εχετε δικιο,απλα χρησιμοποιω το λογο σας που διαθετει το μεγαλυτερο μερος του σημερινου Ελληνα.

Ακουστε και αυτο: ο πατερας μου ειναι 61 , η μητερα μου 54.Πριν ενα μηνα τους κλεψαν την τσαντα με το πορτοφολι μεσα απ'το αυτοκινητο.Ακολουθησαν την γνωστη ταλαιπωρια με αστυνομικους,δαχτυλικα αποτυπωματα και οτι αλλο εχει μια τετοια κατασταση και επειδη το συγκεκριμενο περιστατικο εχει συμβει πολλες φορες στην συγκεκριμενη περιοχη, οι αστυνομικοι τους ξεραν καλα αλλα δεν ειχαν την πινακιδα τους ,απλα ξεραν οτι ειναι 1 hyundai μαυρο ,βρωμικο με κοτσαδορο και τρακαρισμενο.

Τους παρακαλεσαν αν δουν κατι να τους παρουν τηλ. οπωσδηποτε για να τους πιασουν.Περιτο να σας πω τι εγινε για κανα τριημερο που τους ειχαν παρει την τσαντα.

Ελα ομως που προχτες να το παλι το αμαξι στην παραλια να περιφερεται για κουνουργιο θυμα.
    Λογω της μεγαλης διαρκειας διαμονης μας στο μερος μας ξερουμε πολυ κοσμο και καποιο φιλοι περβνουν τηλ. την μανα μου και τους λενε ειναι εδω.

Ο πατερας μου σαν αλλος αστυνομος σα'ι'νης περνει το αμαξι μαζι με την μανα μου και πανε να εξακριβωσουν αν ειναι οντως αυτοι.Ετσι ηταν τελικα και περνουν αμεσα την αστυνομια.Τους λενε ερχομαστε ,μην τους χασετε απ'τα ματια σας.
    Παρακουλουθηση απο καποια αποσταση οι δικοι μου αλλα το αμαξι αργουσε τον Αστ..Δεν ειχαν ατομα και μπορουσε να ρθει μονο ενας που φοβοταν.Απο πισω ο πατερας μου εξ αποστασεως(δεν λεω για το ποσο επικυνδινο ειναι αυτο), μεχρι που ο Αστ. που ερχοταν βρισκει αλλον ενα Αστ. στον δρομο :hypnotize και σκανε μυτη και τους δενουνε.

Ο τυπος ανθιγγανος με την γυναικα του και το παιδι τους.Σιδερολοστοι,σιδερογροθιες μες 'τα αμαξι κ.α.

Και δω αρχιζει το τραγελαφικο και ταυτοχρονα τρομακτικο γεγονος για τους δικους μου.Πρεπει να κανουν ΜΥΝΗΣΗ ονομαστικη και να παρουσιαστουν στο δικαστηριο σαν μαρτυρες.Εχουν δαχτυλικα αποτηπωματα, οπλοκατοχη και ζηταν απο 2 ανθρωπους να βγαλουν το φιδι απ'την τρυπα :a31: .
    Τους ενημερωνω (λες και δεν ξεραν ) για τους κυνδινους που θα εχουν αν υποβαλουν μυνηση και ακουω τους γονεις μου να λενε : δεν πανα γ@μηθουνε ολοι τους,μπορουμε να κανουμε μοκο αλλα οχι θα το συνεχισουμε και ας μας γ@μησουν.Ολοι μοκο θα κανανε.

Απο της 19.00 που εγινε το σκηνικο ,τελειωσαν στην 01.30 το πρωι.

Δεν περιμενω αποψης και λογια του αερα, ουτε το ειπα για να δειξω το ηθος της οικογενειας μου, απλα για αυτο γαμημενο συστημα ποναω και λυπαμαι καθημερινα, εχω ακουσει τοσα πολλα που δεν χρειαζεται να ακουσω τιποτα αλλο.

Και αν οντως ειμαστε η Ελλαδα που μας αξιζει, λυπαμαι αλλα αυτοι ειμαστε ολοι εμεις.Α'ι'ντε τωρα να βγουμε απ'τα ρουχα μας για τον αλλο που κλωτσησε την γατα.

Μπεεεε.

Παλαιό μέλος
    φιλε zephyr χρειαζεται να δοσουν καταθεση αλλιως πως θα παει το πραγμα στον εισαγγελεα.
    Καποιες φορες δυστυχως πρεπει να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα εμεις δε γινεται αλλιως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    το κρατος και ο μηχανισμος ειναι "δικος" τους και σκατα!
    Ο,τι κι αν κανουμε, ετσι οπως τα εχουν φτιαξει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε νομιζω να κερδισουμε τιποτα!

Ειναι (το ξαναλεω) ΣΚΑΤΑ απο τον πιο μεγαλο μεχρι (που καταφεραν) και τον πιο μικρο!

Τωρα, αν ο καθενας μας, αντιδρα γιατι η καρδια-ψυχη-λογικη του του το "επιβαλλει" ειναι δικο του/μας θεμα!

Δεν αναφερομαι ουτε στο παλληκαρι ουτε στους γονεις του Πανου συγκεκριμενα!
    Προσωπικα εχω αντιδρασει ΚΑΙ ετσι ΚΑΙ αλλιως!

Δεν περιμενα απο κανενα να κερδισω τιποτα! Επραξα οπως μου την "καρφωσε" εκεινη τη στιγμη και μπορω να σας πω πως οσες φορες ξεσπασα, κοιμηθηκα ησυχος!
    Οσες εδωσα τόπο στην οργη, ναι μεν κοιμηθηκα ησυχος οτι ολα τελειωσαν, ομως μεσα μου εβραζα!
    Ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου!
    Παντως το point ειναι (μιας και εδω δεν ειναι μερος για να γραφουμε τα "κατορθωματα" μας) οτι το "κεφαλι" ειναι ΣΑΠΙΟ και αυτο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ μπορουμε να το αλλαξουμε!

Ναι, καναλια κτλ κτλ...

ΑΡΧΙΔΙΑ κυριοι! Οπως το λεω!
    Ο,τι γουσταρουν και ΑΝ θα παρουσιασουν!
    Και ο φιλος... τελικα οπως απεδειχθει, δεν θα βρησκει την ησυχια του να παιζει με το παιδι του...

Περαστικά μας αν και...αρχιδια!

Παιδια. Τωρα τους γαμας η οχι ρε πουστη μου? Εμαθα οτι χ8ες βραδι στην περιοχη που σας αναφερω εγινε ατυχημα με μηχανη, και η κοπελα συνοδηγος ειναι στην εντατικη!!!! Τωρα τι κανεις ? Ο δρομος ειναι επαρχικη Σερρων-Οινουσας. Οποιος Σερραιος εμα8ε κατι για την τοπο8εσια να μας το πει παρακαλω. Αυριο 8α παω στον εισαγγελεα αυτη την φορα με καναλια.. θελω την στηριξη σας αν οντως το ατυχημα εγινε στην περιοχη που περιγραφω παραπανω.....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ομαδική μήνυση εις βάρος όλων των υπευθύνων.

Έλεος ρε πούστη μου με το μπουρδέλο!

Φωτιά & τσεκούρι ρε!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Εγκληματική αμέλεια
    από JAD στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2008, 10:29
  2. Εγκληματική αμέλεια συνεργείου αντιπροσωπείας Yamaha
    από lousou76 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 11:46
  3. τι να είναι άραγε??????
    από MOZART στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 18:35
  4. ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ????????
    από jinks στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 23:31
  5. Θα τα πούμε το βράδυ δέλεαρ...άραγε?
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 135
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 15:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •