Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: Βελτιώσεις Wr250x

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PhiL
    Δηλαδη εγω που θελω να βαλω κατι αυτοκολλητα απο 2008 μοντελο κανουνε ? ειναι δηλαδη ιδιο το μεγεθος του πλαστικου ?? ή δε θα μου εφαρμοστουν σωστα τα αυτοκολλητα ? Αν μπορεις πες μου και τον τροπο πληρωμης και τα μεταφορικα που εχει αυτη η σελιδα .

Ευχαριστω πολυ
    Για τα μεταφορικα παιζει αναλογα το αντικειμενο....βαρος/ογκος κτλ...αν θυμαμαι καλα για εξατμιση που τον ειχα ρωτησει ηταν περιπου $45-50 τα μεταφορικα...
    Για πραγματακια πιο ψιλα ειναι πολυ λιγα....Αν θες του στελνεις ενα mail και σου απανταει ΑΜΕΣΑ για οτιδηποτε!
    Εγω ειχα κανει πληρωμη μεσω paypal για να εχω το κεφαλι μου ησυχο..
    Οι διαφορες οπως ειπα ειναι ΜΟΝΟ στα αυτοκολλητα και τιποτα αλλο πανω στο μηχανακι....
    Θα το στρωσω που θα παει..

Παλαιό μέλος
    παιδια παντως εγω παραγγειλα την ολοσωμη FMF και μου βγηκε και πολυ φθηνα (330 ευρω με μεταφορικα απο το e-bay) . Αλλα το προβλημα μου δεν ειναι εκει . θελω να παραγγειλω καποια πραγματακια απο το "http://www.wheelingcyclesupply.com" αλλα δεν ξερω αμα τα πραγματα του WRX του 2008 (Αυτοκόλλητα,στεφάνια,εξατμίσεις,ανταλλακτικά κτλπ) κάνουν για το δικό μου το 2009 μοντέλο .
    Ο αντιπροσωπος εδω μου ειπε οτι δε ξερει -.- .. Ξερεις κανεις τιποτα γιαυτο το θεμα ??
    οπως ειπε και ο georgis ειναι ολοιδια. κανε τον κοπο να γραψεις τις εντυπωσεις σου απο την fmf και τις τυχον δυσκολιες που αντιμετωπισες. επισης αν θες στεφανια πες μου να σου πω πριν του στειλεις μειλ.

αθηνα εισαι?

Νέο μέλος
    θα σας γραψω απλα να την παρω πρωτα γιατι πριν λιγες μερες την παραγγειλα . οχι ειμαι απο ηγουμενιτσα βασικα απο εκεινη τη σελιδα θελω να παραγγειλω πολλα πραγματα οπως αυτοκολλητα,στεφανια,προστατευτικο αλυσιδας,καλυματα κ αλλα .. φιλε Βασιλη τι θα ηθελες να μου πεις ?
    Όλα οδηγούν σε δρόμους...

Παλαιό μέλος
    θα σας γραψω απλα να την παρω πρωτα γιατι πριν λιγες μερες την παραγγειλα . οχι ειμαι απο ηγουμενιτσα βασικα απο εκεινη τη σελιδα θελω να παραγγειλω πολλα πραγματα οπως αυτοκολλητα,στεφανια,προστατευτικο αλυσιδας,καλυματα κ αλλα .. φιλε Βασιλη τι θα ηθελες να μου πεις ?
    να πιναμε κανα καφε και να τα λεγαμε απο κοντα. ειμαστε ελαχιστοι με αυτο το μηχανακι! αμα παρεις τα στεφανια θα σε μησησω. τα ηθελα και εγω αλλα ειναι πολλα τα λεφτα. μην ρωτησεις τον τυπο για τα στεφανια, θα σου πει να απευθυνεις απευθειας στο central-wheel.uk. ποια θες?

Νέο μέλος
    α ναι ρε απο που εισαι ? ποσα ειναι τα λεφτα ? αμα παρω (που μαλλον θα παρω) θα παρω τα μπλε !!

Παλαιό μέλος
    α ναι ρε απο που εισαι ? ποσα ειναι τα λεφτα ? αμα παρω (που μαλλον θα παρω) θα παρω τα μπλε !!
    αθηνα! ειναι ακριβα...
    εδω το μειλ που μου εστειλαν, απο αγγλια ετσι...

Dear Sir

Thank-you for coming to us at Central Wheel Components Ltd for your motorcycle spoke wheel requirements. Prices are as follows;

1 x 21 1.60 36 SM Pro Fade rim £105.00

1 x 18 2.15 36 SM Pro Fade rim £115.00

2 x Sets of black spokes with black nipples to suit £158.00

Postage to Greece £50.00

Total cost £428.00

If you would like to confirm the year of the motorcycle & I can double check if we are able to offer you new hubs.

The delivery time is estimated at 2 – 3 weeks as the rims would be anodised to order for you.

I hope this information is of use to you and any further questions you may have then don’t hesitate to ask.

Kind Regards

Sheena McCabe

sheena@central-wheel.co.uk

χωρις κεντρα ειναι αυτη η τιμη. τα camo και τα two-tone αξιζουν. μπλε βρισκεις και σε αλλες μαρκες και με καλυτερες τιμες. excel η did....

εγω σκεφτομουνα να παρω το τελικο που πουλαει ο τυπος. ειναι πολυ ομορφο, αλλα δεν ξερω αν θελω τελικα να μπλεξω για να κερδισω λιγακι επιταχυνση και αισθηση στο γκαζι. καλο θα ηταν παντως οτι κανεις να το μονταρεις καταλληλα για να κρατησεις το exup και τον αισθητηρα. χωρις το exup θα χασεις πολυ στα χαμηλα. ετσι λενε οι αμερικανοι που το δοκιμασανε.

Νέο μέλος
    οχι ρε εγω δε θελω τα μονοχρωμα .. εγω θελω αυτο το στεφανι "http://www.wheelingcyclesupply.com/images/cfV6Pwyh0ngAAE0RabgAAAAq-07614.jpg" .το στεφανι αυτο λεγεται two-tone ? αυτη η σελιδα δεν ειναι αμερικανικη ? αφου ολα τα πραγματα σε δολαρια τα μετραει .

Παλαιό μέλος
    οχι ρε εγω δε θελω τα μονοχρωμα .. εγω θελω αυτο το στεφανι "http://www.wheelingcyclesupply.com/images/cfV6Pwyh0ngAAE0RabgAAAAq-07614.jpg" .το στεφανι αυτο λεγεται two-tone ? αυτη η σελιδα δεν ειναι αμερικανικη ? αφου ολα τα πραγματα σε δολαρια τα μετραει .
    camo ειναι. και γ@μ@ει αλλα ειναι πανακριβο! ο τυπος εισαγει απο το central wheel στην αγγλια. θα σου πει να τα παρεις απευθειας αποκει για να γλυτωσεις μεταφορικα-τελωνιο. ειδες ποσο κανουν?

Νέο μέλος
    Καλα αληθεια λες ? 428 λιρες μονο τα 2 στεφανια camo ? Σιγουρα ?? Δεν νομιζω...

Παλαιό μέλος
    Καλα αληθεια λες ? 428 λιρες μονο τα 2 στεφανια camo ? Σιγουρα ?? Δεν νομιζω...
    αυτη τιμη που λες ειναι με τις ακτινες. μονο τα στεφανια ειναι 270 λιρες. πανω απο 300 ευρω. αλλα πως θα γινει η δουλεια? ξερεις να τα φτιαξεις μονος σου? αν ξερεις και το καταφερεις θα με βαλεις παλι σε σκεψεις....

Νέο μέλος
    Εννοεις να ενωσω τα στεφανια με τις ακτινες? οχι ρε εγω δε ξερω να το κανω αλλα στο συνεργειο σιγουρα ..

Παλαιό μέλος
    Εννοεις να ενωσω τα στεφανια με τις ακτινες? οχι ρε εγω δε ξερω να το κανω αλλα στο συνεργειο σιγουρα ..
    δεν ξερω αν θα εχει την ορεξη να ασχοληθει. εγω το παρατησα το θεμα. ηθελα να κοκκινα camo. πολλα λεφτα παντως....

Νέο μέλος
    Γιατι αμα τον πληρωσω θα εχει την ορεξη να το κανει .. ενταξει 300 ευρω γιαυτα τα 2 στεφανια οντως ειναι ακριβα..

Νέο μέλος
    βασιλη βαλε καμια φωτο να δουμε το μηχανακι σου !! :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    βασιλη βαλε καμια φωτο να δουμε το μηχανακι σου !! :rotflmao:

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ιδέες για βελτιώσεις 1200gs
    από motoforever στο forum BMW
    Απαντήσεις: 11