Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΦΟΣ!

Φυσάει κόντρα!!! Το avatar του/της emiliano

Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΦΟΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ...
    Με κάθε καλή πρόθεση αντιλαμβάνομαι την αγανάκτηση σου αλλά με την άποψη σου δεν στηρίζεις την αγανάκτηση σου αλλά το πόσο μπορείς να γελειοποιήσεις το δικαίωμα σου να ψηφίζεις. Αν συμπεριφοράμασταν όλοι με αυτόν τον τρόπο τότε όταν βαριόμασταν ή δεν μας ικανοποιούσε πιά η γυναίκα μας θα τη βγάζαμε στο σφυρί μπάς και βγεί και κάτι για το καινούριο μοτόρι.Αντιθέτως όταν κάτι το βαριέσε ή δεν σου κάνει πια το αλλάζεις.Επίσης όταν πρόκειται για κάτι που σε ενδιαφέρει όπως για παράδειγμα το ποιός θα κυβερνήσει τη χώρα που ζείς ψάχνεις για να βρείς κάτι που να σε ικανοποιεί το βέλτιστο δυνατό.Αν θεωρείς ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ψάξεις λίγο περισσότερο αν υπάρχει κάποιος υποψήφιος που σε ικανοποιεί σε κάποιο βαθμό τότε η μόνη άποψη που θα έχεις για τους πολιτικούς και την πολιτική γενικότερα θα είναι αυτή που σου πλασάρει ο τράγκας και ο πρετεντέρης.Από την άλλη η απαξίωση των πάντων είναι πολλή εύκολη λύση μόνο που πρέπει να καταλάβεις ότι το δύσκολο είναι να μπορείς να υποστηρίξεις κάτι και όχι να κράξεις.Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενεργή πολίτες ότι και αν σημαίνει αυτό, παρά όπως μας θέλουν ζώα και δυστηχώς στην κοινωνία μας οι μόνοι που δεν ψηφίζουν είναι τα ζώα.
    Πάντως αν βρίσκεσαι σε απόγνωση σχετικά με την πληροφόρηση σου, θα σου προτείνω αυτό

www.tvxs.gr

Ειλικρινά δεν προσπαθώ να αντιπαρατεθώ αλλά να βοηθήσω.
    "Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
    Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
    Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."

"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ

Re: Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΦΟΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
    Με κάθε καλή πρόθεση αντιλαμβάνομαι την αγανάκτηση σου αλλά με την άποψη σου δεν στηρίζεις την αγανάκτηση σου αλλά το πόσο μπορείς να γελειοποιήσεις το δικαίωμα σου να ψηφίζεις. Αν συμπεριφοράμασταν όλοι με αυτόν τον τρόπο τότε όταν βαριόμασταν ή δεν μας ικανοποιούσε πιά η γυναίκα μας θα τη βγάζαμε στο σφυρί μπάς και βγεί και κάτι για το καινούριο μοτόρι.Αντιθέτως όταν κάτι το βαριέσε ή δεν σου κάνει πια το αλλάζεις.Επίσης όταν πρόκειται για κάτι που σε ενδιαφέρει όπως για παράδειγμα το ποιός θα κυβερνήσει τη χώρα που ζείς ψάχνεις για να βρείς κάτι που να σε ικανοποιεί το βέλτιστο δυνατό.Αν θεωρείς ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ψάξεις λίγο περισσότερο αν υπάρχει κάποιος υποψήφιος που σε ικανοποιεί σε κάποιο βαθμό τότε η μόνη άποψη που θα έχεις για τους πολιτικούς και την πολιτική γενικότερα θα είναι αυτή που σου πλασάρει ο τράγκας και ο πρετεντέρης.Από την άλλη η απαξίωση των πάντων είναι πολλή εύκολη λύση μόνο που πρέπει να καταλάβεις ότι το δύσκολο είναι να μπορείς να υποστηρίξεις κάτι και όχι να κράξεις.Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενεργή πολίτες ότι και αν σημαίνει αυτό, παρά όπως μας θέλουν ζώα και δυστηχώς στην κοινωνία μας οι μόνοι που δεν ψηφίζουν είναι τα ζώα.
    Πάντως αν βρίσκεσαι σε απόγνωση σχετικά με την πληροφόρηση σου, θα σου προτείνω αυτό

www.tvxs.gr

Με καθε καλη προθεση λοιπον σου απανταω οτι δεν εχω καμια αναγκη για βοηθεια...ελπιζω το δευτερο προσωπο οσον αφορα τον τραγκα , τον πρετεντερη και λοιπους γελοιους tv-αρσενικες-γλαστροπερσονες - και τα ζωα που λες , να μην αναφερεται συγκεκριμενα , αλλα σε μια αφηρημενη γενικοτητα.....
    ...και εχω μια απορια για εσενα: γιατι δεχεσαι την σατυρα που βλεπεις απο λαζοπουλους/ελληνοφρενειες κλπ χαμογελαστος , ανεβαζοντας θεαματικοτητες και αντιδρας ετσι στην σατυρα την δικη μου?

....ισως καποιοι στο φορουμ θιχτηκανε γιατι αποτελουν αυτους που αναφερω στην περιφορα εκλογικων επιταφειων ανα τις καφετεριες , αλλα ειλικρινα δεν με πολυενδιαφερει.....το ιδιο θεωρητικα θιγονται και απο μια ''επισημη'' τηλεοπτικη σατυρα , οποτε.......

...και γιατι η αποχη και οι μορταδελες πιστευεις οτι δεν αποτελουν ισχυρο σημειο των καιρων και μομφη?........η μομφη απο οσο γνωριζω αποτελει ΣΤΑΣΗ.

Εγω προσωπικα πιστευω ακραδαντα οτι με την αποχη μου και με την μομφη μου επιλεγω σταση φιλε......δεν απεχω γιατι θελω να παω βολτα στο πασαλιμανι , ουτε για να δω dvd.....και λαβε υποψην οτι σου μιλαει καποιος που εκανε δυο δουλειες και τελειωνε απο τα club , μετα το ξενυχτι του σαββατου κυριακατικα 6:00 - 7:00 το πρωι και πηγαινε χαραματα και ψηφιζε κοματιασμενος.

....δεν σιχαθηκα γιατι δεν μου αρεσουν τα κουστουμακια τους ετσι - για να το παιξω αναρχοαντιδραστικος!ΟΥΤΕ ΚΑΝ!
    ....με εκαναν να τους σιχαθω μετα απο επιμονες πραγματικα προσπαθειες , οσες ευκαιριες και αν τους εδωσα...... δεν γελοιοποιω το ''ψηφιζειν'' , αλλα το ''εκλεγειν''.....

....σκεψου λιγο τα πραγματα και απο αυτη τη πλευρα....εγω να βοηθησω θελω!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    πότε θα δούμε την αλήθεια κατάματα ?
    ποτέ.....???
    ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος θα βγεί από το καβούκι του.....
    αλλα μάλλον βολεύει....

μια καθημερινή ιστορία....

Ένας τύπος οδηγεί στην Εθνική οδό , µένει από ßλάßη και κάνει ωτοστόπ .
    Σταµατάει ένα φορτηγό , μπαίνει μέσα και ο οδηγός τον ρωτάει «τι ψηφίζεις;»,
    αυτός µε καµάρι απαντά «Ν.Δ.» , φρενάρει ο φορτηγατζής και τον πετάει έξω !
    Κατεßαίνει και ξανά ωτοστόπ.
    Σταµατάει ένας τύπος και μόλις ξεκινάνε τον ρωτάει «τι ψηφίζεις;», «Ν.Δ.» απαντά ο δικός μας ,
    φρενάρει επί τόπου και τον ξαναπετάει έξω
    Κατεßαίνει και ξανά-μανά ωτοστόπ.
    Σταµατάει ένα αυτοκίνητο µε µια κουκλάρα .
    Μπαίνει στο αμάξι και αμέσως τον ρωτάει «τι ψηφίζεις;»
    Δεν μας χέζει η Ν.Δ., σκέπτεται ο άνθρωπος , τάδαμε τα χαϊρια μας , «ΠΑΣΟΚ ψηφίζω κοπέλα μου» , της απαντάει!
    «Μπράßο» φωνάζει ενθουσιασμένη η ξανθιά «κι εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω» και συνεχίζουν την συζήτηση
    και την πορεία τους χαρούμενοι και καταλήγουν σ’ένα ξενοδοχείο .
    Μπαίνουν σε ένα δωµάτιο, φιλάκια, αγκαλιές κλπ. Σε κάποια στιγµή λέει η γυναίκα στον τύπο «εµένα µου αρέσει
    να µε βαράνε» .
    Τι να κάνει ο τύπος , αρχίζει να την χτυπάει .
    Απέναντι από το κρεßάτι ήταν ένας καθρέφτης , κοιτάζεται ο τύπος στον καθρέφτη , κορδώνεται και μονολογεί …
    Ε ρε πούστη μου , πριν μισή ώρα έγινα ΠΑΣΟΚ και ήδη γαμώ και δέρνω !!!

Ειναι ενα αεροπλανο και μεταφερει ολους τους ελληνες πολιτικους , ωσπου παθαινει βλαβη , αρχιζει να πεφτει και ανακοινωνει ο πιλοτος να φορεσουν αλεξιπτωτα και να πηδηξουν για να σωθουν.
    Ολοι βρισκουν αλεξιπτωτα εκτος απο τον σουφλια , ο οποιος αναγκαζεται να πηδηξει με μονη ελπιδα την προσευχη στον μεγαλοδυναμο!

3000 ποδια πριν σκασει κατω φωναζει και παρακαλει:

''θεε μου σωσε με και θα κανω οτι προσταξεις , σωσε με σε παρακαλω!''

....οποτε σαν να τον πιανει ενα τεραστιο παντοδυναμο χερι και να σταματαει την πτωση του και μια βροντερη φωνη να του λεει:

''θα σε σωσω απο το ποτηριον τουτο , αλλα θα φωναξεις δυνατα:ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ! ''

- ''οχι αυτο ποτε!...οτι αλλο θες θεε μου αλλα αυτο με τιποτα''

....και το χερι του μεγαλοδυναμου τον ξαναμολαει και αρχιζει παλι να πεφτει!

2000 ποδια.....

1000 ποδια.....

500 ποδια.....

100 ποδια.....

50 ποδια.........

......οποτε αρχιζει ο σουφλιας και φωναζει:

''ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ!''

.......και τον ξαναπιανει το χερι και φωναζει:

''ZHTΩ TO KKE!''

''ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ''

''ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!''

ΖΜΠΑΦ!.......μια σφαλιαρα και ξυπναει μεσα στην βουλη , βλεπει τον καραμανλη εξω φρενων να του λεει:

''δεν φτανει που σε εχουμε εδω και κοιμασαι , λες και μαλαkiες!''

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    οκ. μπορεί να το θεωρείται αστείο για την αγγελία, αλλά πολύ καλός φίλος τσέπωσε το 2007 παραμονή των εκλογών 15.000 ευρω για 30 ψήφους που μάζεψε για κόμμα στην Κρήτη και τώρα πάει για 50.000 ευρώ τουτέστιν 100 ψήφους. Και στις προηγούμενες με πλησίασε μεγαλοστέλεχος κόμματος και μου έδινε 350 ευρώ για να ρίξω σταυρό ΜΟΝΟ σ'αυτόν.

Και για όποιον ασχολείται με πολιτική ξέρει κι άλλες ιστορίες...

Έτσι βγαίνουν νομίζετε τα ποσοστά;

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ..........δεν πουλαω τιποτα ρε φιλε........περιγελω με την παρτη τους και λιγα λεω.........

.......ειπα εγω οτι οποιος εκφραζει αποψη ειναι κομματοσκυλο?....γραψε οτι θες , δημοκρατια εχουμε!.............αλλα αμα μου ερθεις στην καφετερια με φυλλαδια - δεν πα να κρατας παραμασχαλα και arai σαν συναδελφος μοτοσυκλετιστης , εγω σε εκραξα!

...........και αν θεωρεις σωστο οτι για να ειμαι συνειδητοποιημενος πολιτης πρεπει να κατσω να ανακαλυψω αναμεσα σε 300 εκλεγεθεντες (και 3000000 υποψηφιους) τους 2-3 σωστους , τοτε αστο.... η βαρκα μπαταρε!

...δες αυτο με τα χαλασμενο ανταλλακτικο δυο ποστ πιο πανω.........ειναι αρκετα ευστοχο!

....και το διευρρυνω λιγο: αμα σου λεγανε κατσε αναμεσα σε αυτο το φορτηγο με τα ελατωματικα πιστονια και βρες τα 4 καλα πιστονια που ειναι ανακατεμενα και βαλτα στο μηχανακι σου , θα τα εβαζες ή θα παραγγελνες 4 καινουργια?..........μονο που σε αυτην την περιπτωση δεν υπαρχουν καινουργια.......(!)

Zefos ενω η απαξιωση σου για το πολιτικο συστημα ειναι σωστη κανεις πλακα με το μοναδικο τροπο που σου δινει το συστημα ν αλλαξεις τα πραγματα.

ΣΟυ μιλησα πιο πανω για εναν ανθρωπο με κομμενο ποδι,δεν ειναι ιστορια βγαλμενη απ το μυαλο μου και σου απαντω οτι εκει που ζουσε πριν ν ασχοληθει με την πολιτικη συνεχιζει και ζει ακομα.

Σε μια τρωγλη...

Αν και μετα απο αυτο θεωρεις οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ τοτε θα πω οτι απλα δεν θες τα δεις τις οντως ελαχιστες φωτεινες περιπτωσεις και μεσα στο γενικο κλιμα ισοπεδωνεις τα παντα.

Φυσικα και δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
    Αν και τα μαθηματικα ειναι οντως υπερ σου...Οι περισσοτεροι πολιτικοι ειναι γλοιωδη Golden Boys...

Για Arai και για τα φυλλαδια που ειπες δεν παιζει κατι τετοιο γιατι οι μονοι που προωθουν μεσα απο φυλλαδια ειναι τα κομματοσκυλα που ολοι σιχαινομαστε.

υγ.Λυπαμαι μονο που δεν υπαρχει κανενα ΝΟΜΙΜΟ μεσο να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι

για την Siemens ,Βατοπεδι,Χρηματηστηριο και τις Φονικες πυρκαγιες...

Καλη ψηφο παρ αυτα:smilea:
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Re: Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΦΟΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano

www.tvxs.gr

Τι αλλο να πουμε? Τιποτα...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Zefos ενω η απαξιωση σου για το πολιτικο συστημα ειναι σωστη κανεις πλακα με το μοναδικο τροπο που σου δινει το συστημα ν αλλαξεις τα πραγματα.

ΣΟυ μιλησα πιο πανω για εναν ανθρωπο με κομμενο ποδι,δεν ειναι ιστορια βγαλμενη απ το μυαλο μου και σου απαντω οτι εκει που ζουσε πριν ν ασχοληθει με την πολιτικη συνεχιζει και ζει ακομα.

Σε μια τρωγλη...

Αν και μετα απο αυτο θεωρεις οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ τοτε θα πω οτι απλα δεν θες τα δεις τις οντως ελαχιστες φωτεινες περιπτωσεις και μεσα στο γενικο κλιμα ισοπεδωνεις τα παντα.

Φυσικα και δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
    Αν και τα μαθηματικα ειναι οντως υπερ σου...Οι περισσοτεροι πολιτικοι ειναι γλοιωδη Golden Boys...

Για Arai και για τα φυλλαδια που ειπες δεν παιζει κατι τετοιο γιατι οι μονοι που προωθουν μεσα απο φυλλαδια ειναι τα κομματοσκυλα που ολοι σιχαινομαστε.

υγ.Λυπαμαι μονο που δεν υπαρχει κανενα ΝΟΜΙΜΟ μεσο να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι

για την Siemens ,Βατοπεδι,Χρηματηστηριο και τις Φονικες πυρκαγιες...

Καλη ψηφο παρ αυτα:smilea:

Συμφωνω περα απο την πλακα οτι δεν ειναι ολοι σαπια φρουτα...αν αυτο ηθελες να παρεις απο την συζητηση μας σου το δινω τωρα που οι τονοι ξεπερασαν το σημειο του χαβαλε!
    ....αλλα η κατασταση αποτιμαται σαν συνολο και καθοριζεται οπως πολυ σωστα ειπες και εσυ απο την ψυχρη λογικη των αριθμων...και ειναι οντως υπερ οποιουδηποτε αισθανεται αυτην τη αηδια που αισθανομαι εγω....

Δεν περιμενω καμια επανασταση , ουτε καποιον μεσσια μεσα στην βουλη......για παραδειγμα σημερα εβλεπα τους οικολογους πρασινους στην τηλεοραση και μεσα απο την προχειροτητα και τα σαρδαμ τους (δεν ειχαν τους image makers των μεγαλων προφανως) , μπορω να πω οτι τους εκανα γουστο , αλλα μεχρι εκει......

...για να μη μιλησω και για τον ''μοναδικο τροπο'' που διαθετω σαν πολιτης για να αλλαξω τα πραγματα σε συναρτηση με τους εκλογικους νομους που αλλου ριχνεις την ψηφο και αλλου παει...ακου πραγματα!

...θα επιμεινω στην αποχη , αντε στην μορταδελα , παρολα αυτα η συζητηση μας ειχε ενδιαφερον.

ΥΓ: αυτο με τα φυλλαδια και το arai ηταν υποθετικο , εφοσον το αρνεισαι φυσικα σε πιστευω.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ουδεις ανασφαλιστος!!

συνταξη στα 78 !!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ουδεις ανασφαλιστος!!

συνταξη στα 78 !!

....συνταξη σε 78 χρονια μετα τα εικοστα γενεθλια του ασφαλιζομενου!......98 ετων καθαρισαμε!

Ειναι ενα αεροπλανο και μεταφερει ολους τους ελληνες πολιτικους , ωσπου παθαινει βλαβη , αρχιζει να πεφτει και ανακοινωνει ο πιλοτος να φορεσουν αλεξιπτωτα και να πηδηξουν για να σωθουν.
    Ολοι βρισκουν αλεξιπτωτα εκτος απο τον σουφλια , ο οποιος αναγκαζεται να πηδηξει με μονη ελπιδα την προσευχη στον μεγαλοδυναμο!

3000 ποδια πριν σκασει κατω φωναζει και παρακαλει:

''θεε μου σωσε με και θα κανω οτι προσταξεις , σωσε με σε παρακαλω!''

....οποτε σαν να τον πιανει ενα τεραστιο παντοδυναμο χερι και να σταματαει την πτωση του και μια βροντερη φωνη να του λεει:

''θα σε σωσω απο το ποτηριον τουτο , αλλα θα φωναξεις δυνατα:ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ! ''

- ''οχι αυτο ποτε!...οτι αλλο θες θεε μου αλλα αυτο με τιποτα''

....και το χερι του μεγαλοδυναμου τον ξαναμολαει και αρχιζει παλι να πεφτει!

2000 ποδια.....

1000 ποδια.....

500 ποδια.....

100 ποδια.....

50 ποδια.........

......οποτε αρχιζει ο σουφλιας και φωναζει:

''ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ!''

.......και τον ξαναπιανει το χερι και φωναζει:

''ZHTΩ TO KKE!''

''ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ''

''ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!''

ΖΜΠΑΦ!.......μια σφαλιαρα και ξυπναει μεσα στην βουλη , βλεπει τον καραμανλη εξω φρενων να του λεει:

''δεν φτανει που σε εχουμε εδω και κοιμασαι , λες και μαλαkiες!''
    καλό!

.....πλεον με νεα δεδομενα (ΔΝΤ & κριση) η απαξιωση κλιμακωθηκε....
    (εστω σε ''δημοτικο'' επιπεδο-οι ιδιοι τσανακογλυφτες ειναι ρεεεε!!!)

UP

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    .....πλεον με νεα δεδομενα (ΔΝΤ & κριση) η απαξιωση κλιμακωθηκε....
    (εστω σε ''δημοτικο'' επιπεδο-οι ιδιοι τσανακογλυφτες ειναι ρεεεε!!!)

UP

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πω ρε φίλε, τι έπαθα!
    Διάβαζα τόση ώρα και τώρα είδα ότι είναι από πέρσι!

Σα να μη περασε μια μέρα :a1:

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Aμα σου πω οτι μεσα στην Βουλη υπαρχει ανθρωπος με κομμενο ποδι απο βασανιστηρια χουντικων που μετα απο τοσα χρονια δεν εχει ξεπουλησει τιποτα προφανως θα ανηκω κι εγω στα κομματοσκυλα ε?

η αποχη και τα ωραια κειμενα δυστυχως ποτε δεν αλλαξαν κατι φιλε μου εσυ που γραφεις το αρχικο κειμενο. . . και πιστευω οτι αυτος ηταν ο σκοπος σου.Να αλλαξεις κατι...

Αντιθετα με το πεισμα των καιρων (και της πλειοψηφιας των γυρω μας ομολογω)
    πιστευω οτι η σωστη ψηφος υπαρχει και δεν αξιζει να την πουλησεις.

ειναι ζητημα να υπαρχουν βεβαια 2-3 ανθρωποι με ιδανικα εκει μεσα αλλα αν κοιταξεις
    προσεκτικοτερα μπορει και να τους δεις.
    Παλιό αλλά καλό.... ανέκδοτο!

Αλήθεια πες μου, πλάκα κάνεις έτσι;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εγω δεν καταλαβαινω κατι

εκει που η κοινωνια ειχε αγανακτισει

οι νεοι ξυπνησαν

γιναν επαναστασεις επι επαναστασεων

ακομα και ο λακης αφυπνισε τον κοσμο

τους σιχαθηκαμε

μας κουρασανε

η διαφθορα τελιωσε επειδη ολοι καταλαβαμε οτι δεν ειναι καλο πραγμα

ειπαμε τελος στα κομματοσκυλα

ειπαμε ΟΧΙ ΞΑΝΑ σε αυτους που μας κοροιδευουν τοσα χρονια,

μετα απο ολα αυτα λοιπον, εχουμε ακομα τετοια φαινομενα κομματοσκυλων και ψηθοθηριας?
    μη μου πειτε οτι θα βγουν οι ιδιοι στις εκλογες

δεν το πιστευω...
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΨΗΦΟΣ
    από VAL-MPARIERINO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2008, 18:52
  2. πωλειται εγκυκλοπαιδεια
    από Boxer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2004, 20:12