καλα...κι εγω απο τους συναδελφους μου που εχουν παιδακια στο δημοτικο τα ιδια ακουω...Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Και το καταπληκτικότερο όλων. Το κονκλαυδιο των γονέων, εξέφρασε τις ανησυχίες του που θα πηγαίνουν πισίνα τα παιδία 2 φορές την εβδομάδα. Που θα απομακρύνοντε απο το σχολείο ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ. Εκεί πραγματικά δεν μίλησα. Τι να πεις... Τα σκατα που τρώμε, μόνοι μας τα φτιάχνουμε. Οχι οτι δεν το ήξερα, αλλά περίμενα τουλάχιστον σε θέματα παιδιών να υπάρχει μια ΛΙΓΟ πιο "ανοιχτή" και λογική αντιμετώπιση της πραγματικότητας.
"Μήπως να μένουν τα παιδιά σχολείο και να διαβάζουν, αντί να τρέχουν στις πισίνες?" (μιλάμε για πρώτη δημοτικού)
Μήπως να σε αρχίσω σε τίποτα κλωτσιές στο κεφάλι μπας και συνέλθεις?
Ηλίθιοι άνθρωποι, μικρες ζωές... Και φυσικά full projection στον απόγονο. Να ζήσει και αυτός την ίδια "ευτυχισμένη" ζωή....
Μια φορα τολμησα να τους πω οτι ''παιδακια ειναι,... λιγη ασκηση καλο 8α τους κανει...8α ξελαμπικαρουν λιγο...κι εμεις στο Δημοτικο διαβαζαμε αλλα μετα το ριχναμε στο παιχνιδι΄΄ και αλλα τετοια
δεν μπορεις να φανταστεις αντιδραση!! ''τωρα ολα ειναι πιο δυσκολα!! πιο απαιτητικα!! πρεπει να προετοιμαζονται απο μικρα!!!''
και να οι εξτρα ασκησεις απο το ιντερνετ και να τα φροντιστηρια και να ο ελεγχος στο σπιτι αν διαβασε κλπ κλπ...
δε λεω να μη βοη8ησεις και να μην ενδιαφερ8εις για το παιδακι και την προοδο του, αλλα μη φτανουμε και σε κατασταση υστεριας !
ασε που και τα μικρα το εχουν ψιλοπαρει πρεφα και πλεον τα 8ελουν ολα μασημενα και ραμμενα στα μετρα τους !!''η φετινη δασκαλα δεν ειναι καληηηη...εγω η8ελα την περσυνη δασκαλα'' και ο γονιος ''αχου το χρυσο μου!! δε ΜΑΣ αρεσει η φετινη δασκαλα!!!''
τι να πω...