Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: Moτοσυκλετα, ναι ή οχι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από st.John
    η μηχανη απο την αλλη ειναι λιγο περιπλοκο... ουτε καυλα ειναι ουτε αγαπη ουτε λατρεια... ειναι και αυτη ενα εργαλειο... σαν το αμαξι απλος σε small size...

α καλά...έχεις οδηγήσει τίποτ'αλλο εκτός από παπιά και σκουτεράκια?

Ενα μεταφορικο μεσο ειναι που βολευει περισσοτερο την κινηση μεσα στην πολη και αφησε τους γκαυλοπιτσιρικαδες να γαβγιζουν με τα απαντα του Καβαφη παραμασχαλα.

...εδω περα δεν υπαρχει μηχανοβοιος που να μην εχει πεσει μεχρι και εγω...

Φαντάσου δηλαδή... :rotflmao:
    safety doesn't happen by accident

Σου πέρασε καθόλου από το μυαλό να πάρεις και τα δυο?
    Ένα χιλιαράκι αυτοκίνητο για να μη βρέχεσαι, κρυώνεις κλπ, να βάζεις μέσα τη κοπέλα σου ή τους φίλους σου και μια μοτοσυκλέτα 250 κυβικών για να μάθεις να οδηγείς και μετά κοιτάς για παραπάνω.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ωχ θεέ μου, θεέ μου....(με φωνή Δαμανάκη )
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    φιλε μπιχλα καλησπερα... εγω εχω αμαξι μηχανη εχω φιλων... χεχε το αμαξι κανει τα παντα δουλειες πλακα βολτα προσφερει ανεση και μια σχετικη ασφαλεια... αμα πας να καρφοθεις σε κολωνα με 140 εεε μαλλον δεν θα σε σωσει...
    η μηχανη απο την αλλη ειναι λιγο περιπλοκο... ουτε καυλα ειναι ουτε αγαπη ουτε λατρεια... ειναι και αυτη ενα εργαλειο... σαν το αμαξι απλος σε small size... σε μεταφερει μπορεις να κανεις και ταξιδια αλλα χρειαζεται μεγαλη εμπειρια... σχεδον τα παντα... ασφαλεια ομως πρεπει εσυ να παρεχεις στον εαυτο σου... εδω περα δεν υπαρχει μηχανοβοιος που να μην εχει πεσει μεχρι και εγω... απλα οταν πεσεις πρεπει να εισαι ετοιμος δλδ κρανος-μπουφαν-γαντια τουλαχιστον...
    το αμαξι επισεις θελει service καθε πολλα χιλιομετρα... η μηχανη καθε πολυ λιγα...!
    απο οικονομια καυσιμου μην το δεις... και τα 2 καινε αναλογα με το βαρος του δε3ιου χεριου ή ποδιου...
    αμα εχει αυτοκινητο η οικογενεια και μπορεις να το εχεις αν και μου φαινεται οτι ειπες σπουδαζεις επαρχεια... τοτε πηγαινε να παρεις μηχανη οτι θελεις και κατσε σε αλανες και parking χωρους κανα 2 μηνο να μαθεις τζιτζι και μετα βγες και στον δρομο... απλο...
    αποψη μου ειναι οτι και τα 2 ειναι εργαλεια. για οτιδηποτε αλλο απλος ειναι κακομεταχειριση δικια μας...!

ελπιζω να σε βοηθησα καπως... καλη συνεχεια με τις σπουδες σου...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

upobrixio melos...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    α καλά...έχεις οδηγήσει τίποτ'αλλο εκτός από παπιά και σκουτεράκια?
    oxi esena perimena...! katarxas papakia kai skouter duskola ka8ws eimai 1,98 kai 100 kila opote zorizomai ligo... sorry kiolas

upobrixio melos...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    twra kai ec pou kollises??? oso gia to pio panw pou lew oti oloi exoume pesei opoios pei oti den exei pesei 1on den einai anabatis 2on leei psemata 3on megali mpoukia fae megali koubenta min peis...

komple3ikoi eiste ligo etsi...? oxi oloi alla arketoi...

komple3ikoi eiste ligo etsi...?
    για να καταλάβω έρχεται ένα 19χρονο που "μέχρι ΚΑΙ αυτό έχει πέσει" να μας πεί κομπλεξικούς...:rotflmao:

Γειά σου παγκόσμιε!

φιλε μπιχλα καλησπερα... εγω εχω αμαξι μηχανη εχω φιλων... χεχε το αμαξι κανει τα παντα δουλειες πλακα βολτα προσφερει ανεση και μια σχετικη ασφαλεια... αμα πας να καρφοθεις σε κολωνα με 140 εεε μαλλον δεν θα σε σωσει...
    η μηχανη απο την αλλη ειναι λιγο περιπλοκο... ουτε καυλα ειναι ουτε αγαπη ουτε λατρεια... ειναι και αυτη ενα εργαλειο... σαν το αμαξι απλος σε small size... σε μεταφερει μπορεις να κανεις και ταξιδια αλλα χρειαζεται μεγαλη εμπειρια... σχεδον τα παντα... ασφαλεια ομως πρεπει εσυ να παρεχεις στον εαυτο σου... εδω περα δεν υπαρχει μηχανοβοιος που να μην εχει πεσει μεχρι και εγω... απλα οταν πεσεις πρεπει να εισαι ετοιμος δλδ κρανος-μπουφαν-γαντια τουλαχιστον...
    το αμαξι επισεις θελει service καθε πολλα χιλιομετρα... η μηχανη καθε πολυ λιγα...!
    απο οικονομια καυσιμου μην το δεις... και τα 2 καινε αναλογα με το βαρος του δε3ιου χεριου ή ποδιου...
    αμα εχει αυτοκινητο η οικογενεια και μπορεις να το εχεις αν και μου φαινεται οτι ειπες σπουδαζεις επαρχεια... τοτε πηγαινε να παρεις μηχανη οτι θελεις και κατσε σε αλανες και parking χωρους κανα 2 μηνο να μαθεις τζιτζι και μετα βγες και στον δρομο... απλο...
    αποψη μου ειναι οτι και τα 2 ειναι εργαλεια. για οτιδηποτε αλλο απλος ειναι κακομεταχειριση δικια μας...!

ελπιζω να σε βοηθησα καπως... καλη συνεχεια με τις σπουδες σου...

upobrixio melos...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    για να καταλάβω έρχεται ένα 19χρονο που "μέχρι ΚΑΙ αυτό έχει πέσει" να μας πεί κομπλεξικούς...:rotflmao:

Γειά σου παγκόσμιε!
    legetai xasma genewn... 8a to suni8iseis...
    to oti eimai 19 den exei na kanei sxesi me tis gnwseis mou... makari polloi na tis eixan...! kai den milaw mono ws egkuklopedikes alla kai ws paidia pou sxedon kanenas ellinas den exei...! deite pws odigate kai meta elate... episeis to oti exw pesei pou baraei? dld ec eisai o 8eos? re 3upna re!!! edw exei pesei mexri kai o valentino-dani-jorge pou einai asoi den 8a peseis ec??? ti me les loipon filaraki...? apo pou pires diplwma tote na paw kai egw na me kanoun aso...!!! tespa den exw ore3i na diaplliktizomai kai na tsakwnomai...
    sebasti i gnwmi sou alla epidi eisai megaluteros den smainei oti eisai kai kaluteros...!! pigaine loipon se kamia eurwpaiki poli, eidikotera se germania-babaria, des pws einai i nootropia kai ela meta na mou peis "megale kai sofron an8rwpe" poios agapaei tis mixanes...!

opoios pantws nomizei oti stin ellada etsi einai i agapi pros tin mixani planatai planein oiktra...!!!

to gamisame to 8ema me spam tou paidiou...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    to oti eimai 19 den exei na kanei sxesi me tis gnwseis mou... makari polloi na tis eixan...! kai den milaw mono ws egkuklopedikes alla kai ws paidia pou sxedon kanenas ellinas den exei...! deite pws odigate kai meta elate...

...kai ela meta na mou peis "megale kai sofron an8rwpe" poios agapaei tis mixanes...!

opoios pantws nomizei oti stin ellada etsi einai i agapi pros tin mixani planatai planein oiktra...!!!

Kαι η πλακα ειναι πως λες τους αλλους κομπλεξικους....
    Να μην μπω σε λεπτομερειες....
    Αυτο που δεν καταλαβα απο την κουβεντα ειναι.... γιατι εισαι μελος στο forum....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

twra kai ec pou kollises??? oso gia to pio panw pou lew oti oloi exoume pesei opoios pei oti den exei pesei 1on den einai anabatis 2on leei psemata 3on megali mpoukia fae megali koubenta min peis...

komple3ikoi eiste ligo etsi...? oxi oloi alla arketoi...
    πες τα ρε φιλε με τους κομπλεξαρες που τολμαν να βλεπουν τη μηχανη σαν κατι παραπανω απο ενα συνοθυλευμα απο σιδερα,κρυσταλα και καλωδια και δεν πεφτουνε κιολας τα πανια!!!

to oti eimai 19 den exei na kanei sxesi me tis gnwseis mou... makari polloi na tis eixan...! kai den milaw mono ws egkuklopedikes alla kai ws paidia pou sxedon kanenas ellinas den exei...! ...........................
    VOTE st.John FOR PRESIDENT !!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Eξουσιοδοτημένα συνεργεία Ναί ή Όχι;
    από Geo 25 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2007, 13:38
  2. Μαθητικές παρελάσεις... ναι ή όχι
    από Cpt. Haddock στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 141
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2006, 18:38
  3. Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 06:36
  4. ΛΆΣΤΙΧΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ( ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΗ)
    από sakisdani750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2006, 20:57
  5. fz1 ναι...αλλά όχι και ξεκράνωτη!!!
    από Jo.Da. στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 13:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας