Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έλα ρε συ,και ο Χέντριξ έσπαγε κιθάρες(και τι κιθάρες)και μού'κανε τα νεύρα μουσταλευριά,αλλά έτσι όπως έπαιζε..δε γαμιούντανε.![]()
σιγα το οργανο!
:o
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έλα ρε συ,και ο Χέντριξ έσπαγε κιθάρες(και τι κιθάρες)και μού'κανε τα νεύρα μουσταλευριά,αλλά έτσι όπως έπαιζε..δε γαμιούντανε.![]()
σιγα το οργανο!
:o
Γιατι εχεις την εντιπωση πως αυτος δε βοηθαει στο να εξελιχθουν τα μηχανακια???
RESPECT κι απο μενα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Γιατί Respect ;;;
Επειδή κατέστρεψε ένα πανάκριβο μηχανάκι ;;; Αλεξίπτωτο φόραγε !!!
ΔΕΝ καταλαβαίνω το νόημα αυτού που έκανε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ !!!
![]()
![]()
![]()
φυσικα ρισπεκτ στον παστρανα,
γιατι αν δεν ηταν αυτος το Frestyle θα ηταν πολυ φτωχο
γιατι καβαλουσε απο τα 5 του κ εκανε fmx απο τα 7 του!
γιατι ειναι τρελαρας κ τον γουσταρουμε!
με τη λογικη σου κ ο ροσι μεγαλος παπαρας γιατι τι αλλο κανει απο το γυρναει σαν τον τρελο μεσα σε ενα circuit λες κ τον κυνηγανε,
αφου δεν εξελιξε καποιο μηχανολογικο θαυμα ουτε ανακαλυψε καποιον περιπλοκο τυπο κβαντομηχανικης....
το οτι χαλασε ενα μηχανακι .τι να λεει, δικο σου ηταν κ στραβωνεις?
κ στο χολυγουντ σπανε σε καθε actiob movie μια πολιτεια, αλλα το θεμα ειναι ..... το θεαμα!!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Μην τα ισοπεδώνουμε όπως μας βολεύουν ............Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
φυσικα ρισπεκτ στον παστρανα,
γιατι αν δεν ηταν αυτος το Frestyle θα ηταν πολυ φτωχο
γιατι καβαλουσε απο τα 5 του κ εκανε fmx απο τα 7 του!
γιατι ειναι τρελαρας κ τον γουσταρουμε!
με τη λογικη σου κ ο ροσι μεγαλος παπαρας γιατι τι αλλο κανει απο το γυρναει σαν τον τρελο μεσα σε ενα circuit λες κ τον κυνηγανε,
αφου δεν εξελιξε καποιο μηχανολογικο θαυμα ουτε ανακαλυψε καποιον περιπλοκο τυπο κβαντομηχανικης....
το οτι χαλασε ενα μηχανακι .τι να λεει, δικο σου ηταν κ στραβωνεις?
κ στο χολυγουντ σπανε σε καθε actiob movie μια πολιτεια, αλλα το θεμα ειναι ..... το θεαμα!!!!
![]()
ΔΕΝ μίλησα γενικά για τον Παστράνα, αλλά για το βίντεο με το πήδημα στο γκρεμό !!!
ΚΑΜΜΙΑ, ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑ !!!
Μπορεί να έχει κάνει θαύματα λοπως λέτε στο free-style και μπράβο του ........... αλλά το να πηδήξει στο γκρεμό με το μηχανάκι ............ γιατί ;;;;
Βρες μου έναν σοβαρό λόγο !!!
Όσο γι αυτά που λες με το Rossi δεν θα μπορούσες να είσαι πιό άστοχος !!!
Πως νομίζεις ότι βελτιόνονται πλαίσια, φρένα αναρτήσεις και κινητήρες ;;;
ΜΟΝΟ μέσα από τους αγώνες ...........
Με στραβώνει το να χαλάει ένα μηχανάκι χωρίς λόγο .......... το γιατί το έχω γράψει παραπάνω !!!
Και τέλος - τέλος δεν με ενδιαφέρει το θέαμα χωρίς ουσία !!!
![]()
Γιά εξήγησέ μου και εμένα το πως βοήθησε στην εξέλιξη των μηχανών το πήδημα στο γκρεμό .........Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Γιατι εχεις την εντιπωση πως αυτος δε βοηθαει στο να εξελιχθουν τα μηχανακια???
RESPECT κι απο μενα.![]()
![]()
![]()
Δοκιμάζουν την εξέλιξη κι αν δεν πετύχει.. "στο γκρεμό στο γκρεμό!"Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Γιά εξήγησέ μου και εμένα το πως βοήθησε στην εξέλιξη των μηχανών το πήδημα στο γκρεμό .........![]()
![]()
![]()
ΚΤΜ πετάγανε ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δοκιμάζουν την εξέλιξη κι αν δεν πετύχει.. "στο γκρεμό στο γκρεμό!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
H αγάπη μου για όλα τα δίτροχα δεν μου επιτρέπει να πω ότι αυτά αυτοκτονούν μόνα τους..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΚΤΜ πετάγανε ;;;
![]()
:a13:
Δεν το είπα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μην τα ισοπεδώνουμε όπως μας βολεύουν ............
ΔΕΝ μίλησα γενικά για τον Παστράνα, αλλά για το βίντεο με το πήδημα στο γκρεμό !!!
ΚΑΜΜΙΑ, ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑ !!!
Μπορεί να έχει κάνει θαύματα λοπως λέτε στο free-style και μπράβο του ........... αλλά το να πηδήξει στο γκρεμό με το μηχανάκι ............ γιατί ;;;;
Βρες μου έναν σοβαρό λόγο !!!
Όσο γι αυτά που λες με το Rossi δεν θα μπορούσες να είσαι πιό άστοχος !!!
Πως νομίζεις ότι βελτιόνονται πλαίσια, φρένα αναρτήσεις και κινητήρες ;;;
ΜΟΝΟ μέσα από τους αγώνες ...........
Με στραβώνει το να χαλάει ένα μηχανάκι χωρίς λόγο .......... το γιατί το έχω γράψει παραπάνω !!!
Και τέλος - τέλος δεν με ενδιαφέρει το θέαμα χωρίς ουσία !!!
![]()
δε καταλαβα τι "ισοπέδωσα οπως με βολευει"...
κ ναι εγω μιλισα γενικα για τον παστρανα!
το βιντεο προφανως ειναι διαφιμηστικο.
ο παστρανα φερει 100 logo πανω του κ πληρωνετε πολυ καλα γιαυτο, ειτε σου αρεσει ειτε οχι!
τι να κανουμε καπως πρεπει να βγαλει το ψωμι του κ αυτος!
![]()
προσπαθουν να φτιαξουν πλαισια που δεν κοβονται στα suzuki...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Γιά εξήγησέ μου και εμένα το πως βοήθησε στην εξέλιξη των μηχανών το πήδημα στο γκρεμό .........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ απαντάς σε τίποτα από αυτά που έγραψα .......... και το να γράφεις αυτά που έγραψες για το Ρόσσι ........... είναι ισοπέδοση !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
δε καταλαβα τι "ισοπέδωσα οπως με βολευει"...
κ ναι εγω μιλισα γενικα για τον παστρανα!
το βιντεο προφανως ειναι διαφιμηστικο.
ο παστρανα φερει 100 logo πανω του κ πληρωνετε πολυ καλα γιαυτο, ειτε σου αρεσει ειτε οχι!
τι να κανουμε καπως πρεπει να βγαλει το ψωμι του κ αυτος!
![]()
Άστο φίλε ......... δεν θα συμφωνήσουμε ........ δεν έχει νόημα !!!
Μείνε στις απόψεις σου και μένω στις δικές μου !!!
![]()
Απλά αποδεικνύουν περίτρανα ......... ότι τα V-Strom ............ πετάνε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
προσπαθουν να φτιαξουν πλαισια που δεν κοβονται στα suzuki...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κρίμα για το μηχανάκι αλλά ένα πράγμα έχω να πω.Ο Travis Pastrana όπως και κάποιοι άλλοι όμοιοί του όταν έρθει η ώρα να κλείσει τα μάτια του θα ξέρει πως έχει κάνει πράγματα που το 99,99% των ανθρώπων δεν έχουν κάνει σε όλη τους τη ζωή.Respect (ακόμα και αν είναι βαριά η λέξη) γι'αυτούς που γεμίζουν το album της ζωής τους με τέτοιες αναμνήσεις και εμπειρίες![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
το κομματι με το ροσσι πηγαινε μπας κ μπορεσω να σε καταλαβω,Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΔΕΝ απαντάς σε τίποτα από αυτά που έγραψα .......... και το να γράφεις αυτά που έγραψες για το Ρόσσι ........... είναι ισοπέδοση !!!
Άστο φίλε ......... δεν θα συμφωνήσουμε ........ δεν έχει νόημα !!!
Μείνε στις απόψεις σου και μένω στις δικές μου !!!
![]()
μαλλον δε διαφωνουμε στο οτι κ οι δυο ειναι αξιολογοι σε αυτο που κανουν
αλλα στο ανουσιο -για σενα- αλμα στο γκραντ κανιον
οπως κ ναχει
καλο βραδυ
![]()
συζηταμε τωρα για το οτι καταστρεφουν ενα μηχανακι χωρις λογο..![]()
ρε παιδια αφηστε τους ανουσιους ρομαντισμους..
γιαυτο ειναι τα μηχανακια..
τα φτιαχνουν να τα παιρνει ο κοσμος να τα σκιζει.
ε αυτος παρεκαμψε το σταδιο σκισιματος και τα πεταξε αμεσως![]()
αλλοι πετανε φαγητο, αλλοι καινε λεφτα, αλλοι αφηνουν τον κοσμο να πεθαινει απο καρκινο στα εργοστασια τους..
ολα αναλωσιμα ειναι, και θα πρεπε να προβληματιστουμε για τα εμψυχα αναλωσιμα και οχι τα σιδερα
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy