Οτι θα το σκεφτω κι αλλο, θα το σκεφτω, αλλα σιγουρα σας ευχαριστω ολους που μοιραζεστε τις εμπειριες σας μαζι μου, ωστε να κανω την σωστη κινηση.
![]()
![]()
Οτι θα το σκεφτω κι αλλο, θα το σκεφτω, αλλα σιγουρα σας ευχαριστω ολους που μοιραζεστε τις εμπειριες σας μαζι μου, ωστε να κανω την σωστη κινηση.
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το 750 είναι καλύτερο παντού, και ειδικά στην πίστα.
Το 1000 είναι καλύτερο στις ευθείες της Εθνικής και εξω απο τις καφετέριες.
Γι αυτό πουλιούνται τα 1000 και κανένας δεν παίρνει το 750.
Διαλέγηεις και παίρνεις.![]()
Μες στο μυαλο μου εισαι.
+1000![]()
ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!
Ούτε 1000 ούτε 750. Πάρε μια Hayabusara και έλα να της βάλουμε κομπρέσορα!![]()
...μετά εκτός από λάστιχα και βενζίνες, θα θες και κάλτσες, γιατί κάθε φορά που θα ανοίγεις το γκάζι θα σου φεύγουν!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Ούτε 1000 ούτε 750. Πάρε μια Hayabusara και έλα να της βάλουμε κομπρέσορα!![]()
...μετά εκτός από λάστιχα και βενζίνες, θα θες και κάλτσες, γιατί κάθε φορά που θα ανοίγεις το γκάζι θα σου φεύγουν!![]()
![]()
![]()
![]()
τι να μας πεις κι εσυ με το μαχητικο??
:a53: :a53:![]()
:rotflmao:
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Για την πίστα το ίδιο λέμε. Αν δεις καλύτερα το μήνυμά μου γράφω ...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
γιατι να παρει το 1000 για τη πιστα? σε ποια πιστα θα παει πιο γρηγορα με το 1000? αν ερθει καποιος διπλα του στο φαναρι θα σκεφτει οτι 1. με το 750 πληρωνει λιγοτερα τελη κυκλοφοριας και 2. ειναι πιο ομορφο το 750 απο το 1000![]()
"Αν το θες μόνο για πίστα, πάρε το 750... η ακόμα καλύτερα το 600"
Για το φανάρι τώρα, πίστεψέ με, μόλις σκάσει δίπλα σου το 1000 το μόνο που δεν θα σε ενδιαφέρει, είναι το πόσο τέλη κυκλοφορίας πληρώνει!!!Και το 1000 για μένα, είναι πολύ πιο όμορφο απο το 750!
Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον φίλο μου τον reinmeister!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
παιρνεις το 1000 και τελος...θα κανεις οτι και με το 750 με συν το επιπλεον γκαζι οποτε το χρειαστεις...
Καλύτερα να σου περισέυει το γκάζι, παρά να μην φτάνει! Το οτι έχει πολύ γκάζι το 1000 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΈΚΤΗΜΑ!! Όσο πιο πολύ αργήσεις να το μάθεις, τόσο πιο δύσκολα θα το βαρεθείς! Νόμος!!
Με το ίδιο σκεπτικό πέρνεις ένα lei fang παπί (καλά το έγραψα?) και απο καυσιμο, λάστιχα και χέρια είσαι κομπλέ! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Στο 1000 θέλεις πάααρα πολλά λάστιχα,πολύ καύσιμο,χέρια και γενικά den simferei.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
Δεν εχω αποψη για τα συγκεκριμενα μηχανακια και συγνωμη για το σπαμ,αλλα η παραπανω αποψη συμπυκνωνει πολυ ωραια, γιατι στο δικο μου μυαλο παμε κατα διαολου.
Ειλικρινα το να μην μπορεις να ταιριαξεις τα πραγματα στις καταλληλες αναγκες σιγουρα δεν δηλωνει ευφυια.ειναι ακριβως το ιδιο σκεπτικο με αυτον που παιρνει varadero για να πηγαινει αθηνα-σουνιο(επειδη του αρεσει) ,το ιδιο με αυτον που παιρνει cayene(επειδη του αρεσει) και κατα 99% πηζει στην κινηση κτλ.Ελευθερια εχουμε, δικα σας ειναι τα λεφτακια,ουτε λογος μου πεφτει αλλα να παρεις ενα μηχανακι για θέα στην καφετερια, ΟΧΙ για μενα δεν ειναι κριτηριο.ειναι ενας λανθανων τροπος απολαυσης.
Για φαντασου καποιον να παρει ενα βρωμοεντουρο για τρελα κεφια και να το χρησιμοποιει σε αστικες μετακινησεις απλα επειδη του αρεσει να το χαζευει.Ολα γινονται βεβαια, αλλα μοιαζουν καπως αταιριαστα και γι αυτο ηλιθια και γι αυτο παμε κατα διαολου.
Και φυσικα να σου αρεσει το μηχανακι που θα παρεις,και βεβαια να γουσταρεις να το καμαρωνεις ,αλλα ακομα καλυτερο ειναι να το αξιοποιεις κιολας.Δοξα το θεο τοσα μηχανακια υπαρχουν σε ολες τις κατηγοριες και για ολα τα γουστα.ο καθενας κανει τις επιλογες του και γι αυτες κρινεται(γενικα).
![]()
Το πα και γω το ποιηματακι μου
![]()
Εντελως φιλικα ολα αυτα!αλλα το ακουω πολυ συχνα αυτο το σκεπτικο και δεν μου καθεται καθολου καλα.
Καλη καρδια και καλες αγορες!![]()
![]()
Όλο αυτό που έγραψες θα είχε αξία αν του πρότεινα να πάρει goldwing για να πηγαίνει στο περίπτερο για εφημερίδα.![]()
![]()
![]()
Το 1000 που του προτείνω εγώ και όποιος άλλος εδω μέσα, δεν είναι ένα μηχανάκι που δεν θα του επιτρέψει να το χαρεί και να το αξιοποιήσει!
Το ότι ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΑ ΧΕΡΙΑ (και το τονίζω!!!) το 750 στρίβει καλύτερα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να στρίψει με το 1000.
Και για να εξηγήσω, Η διαφορά είναι ότι το 600 και το 750 επειδή είναι αρκετά πιο αδύναμα απο το 1000 είναι πιο εύκολο να βγεις με τέρμα γκάζι απο τη στροφή και είναι λίγο πιο ελαφριά σε αίσθηση.
Πράγμα που βοηθάει να γυρνάς πιο "εύκολα" μέσα σε πίστα και πάλι επαναλαμβάνω ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΑ ΧΕΡΙΑ.
Αυτό στο δικό σου το επίπεδο και το δικό μου και των περισσοτέρων εδω μέσα δεν είναι εμφανές. Και να θυμίσω οτι το 1000 πρόκειται για το κορυφαίο supersport της εταιρείας... τι λές δεν θα στρίβει???
Μιλάμε για τόσο μικρές διαφορές που αν της αντιληφθείς θα είναι μετά απο χρόνια. Όταν θα έχεις τα @ρχίδι@ να βγεις απο στροφή με τέρμα γκάζι. Μέχρι τότε... έχεις καιρό και όταν φτάσεις αυτό το επίπεδο, ε, μην βγεις απο στροφή με τέρμα γκάζι αν έχεις το 1000, βγες με λιγότερο!! Δεν είναι και τόσο τραγικό για να σου γράφουν συμβουλές σαν και την παραπάνω!
Για αυτό παρ το 1000 κατευθείαν και γλύτωσε τον εαυτό σου απο μερικές χιλιάδες euro χασούρα!
![]()
eimai tis apopshs oti ola peri poso dunato eina to gazi klp ma8ainontai.apla 8elei prosoxh kai sthn telikh oloi enilikes eimaste kai pisteuw pos koubalame mualo.
egw phga apo to 600 sto 1000.fusika k uphrxane tromeres diafores stis epidoseis.baros oxi k toso polu alla h ais8hsh tou 1000 einai arketa baruterh.apo ekei k pera otan eniwsa sigouros kai ema8a to mhxanaki mou arxisa na to phgainw pio grigora.
exw odigisei k to 750 pou sugekrimena to exei o kolitos mou polu omorfo mhxanaki k polu aneto k polu dunato.
oi filoi parapanw eipane arketes aksiologes diafores gia ta duo mhxanakia.
egw 8a sou elega an den eisai trelamenos na pareis to 750 sugekrimena (px o filos mou otan vghke to 750 eipe auto 8elw k terma) na koitakseis to 8ema ths metapwlishs tou.
an anoikseis mia efimerida posoi einai autoi pou poulane 750 kai posoi 1000?k apo ekei k pera posoi einai autoi pou 8a agorazane 750 kai posoi 1000?8a antilif8eis oti ta 1000 pouliountai k agorazontai apo pio eurh koino.
pisteuw pos to 1000 apeu8unete se pio polu koino k einai ekeino pou protimaei o perisoteros kosmos.k an sthn telikh aurio deis ena allo mhxanaki k sou aresei 8a to diokseis pio eukola apo ena 750.apo ekei k pera gia ton idio logo (euros koinou) pio polla antalaktika metaxeirismena 8a breis gia to 1000 kai se ftunoteres times.
pisteuw na boh8isa me thn apopsh mou.
sugnwmh gia to greeklish - kalh agora file kai kalous dromous se olous sas