ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΑ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΓΙΑ Ν ΠΑΡΩ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ 200 ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΔΛΔ!ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Π ΠΡΕΠΕΙ Ν ΕΧΩ ΥΠ ΟΨΙΝ?
ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΑ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΓΙΑ Ν ΠΑΡΩ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ 200 ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΔΛΔ!ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Π ΠΡΕΠΕΙ Ν ΕΧΩ ΥΠ ΟΨΙΝ?
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΔΥΧΡΟΝΟ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sezand27
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΔΥΧΡΟΝΟ...
Εμ δεν γίνεται και την πίτα αφάγωτη και τον σκύλο χορτάτο![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
ΔΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΔΙΚΟ...
Kawasaki Ninja 250 - το μικρό Supersport... στους 33 ίππους!![]()
Για ρίξε και μια ματιά στο παρακάτω λίνκ...
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w...06/2008_235638
Κοίτα τις τιμές των μεταχειρισμένων και μετά τα ξαναλέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Sezand27
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΔΥΧΡΟΝΟ...![]()
Χωρίς να θέλω να το "θίξω", παιδί το έχει πουλήσει για να πάρει RS και είπε πως είχε μεγάλη διαφορά στη ροπή, προσπεράσεις και "χωσίματα" ήταν πιο εύκολα με το RS.Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
[B]Kawasaki Ninja 250 - το μικρό Supersport... στους 33 ίππους!
όντως, για την ακρίβεια δεν αξίζει να το πάρεις καινούριο όταν βρίσκεις του 06 με 2000 ευρώ.. και πιστόνι κύλινδρο να θέλει 2300.. και λάστιχα.. 2500..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Κοίτα τις τιμές των μεταχειρισμένων και μετά τα ξαναλέμε![]()
![]()
μου έχει περάσει πολλάκις από το μυαλό.. άλλωστε κάθε μέρα και άλλο μηχανάκι θέλω..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
αν ειναι να δωσει 2500 για το ρσ ας παρει το νιντζακι.βρες το σε οτι εμφανισιακη κατασταση μπορεις φτανει να ειναι φτηνο.μετα μαλλον(δυστυχως) θα πεσεις τοτε φτιαξε το κουκλα.![]()
Είναι ακόμα αρκετά φρέσκο το ninjaκι και κάτω από 3000-3500 δεν βρίσκεις.. Γενικά βέβαια είμαι της άποψης ότι το πρώτο δεν πρέπει να έχει φαϊαρινγκ.. Ως εκ τούτου ένα εντουράκι ή cbf 250 θα είναι ότι πρέπει..Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
αν ειναι να δωσει 2500 για το ρσ ας παρει το νιντζακι.βρες το σε οτι εμφανισιακη κατασταση μπορεις φτανει να ειναι φτηνο.μετα μαλλον(δυστυχως) θα πεσεις τοτε φτιαξε το κουκλα.![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
σωστος.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Είναι ακόμα αρκετά φρέσκο το ninjaκι και κάτω από 3000-3500 δεν βρίσκεις.. Γενικά βέβαια είμαι της άποψης ότι το πρώτο δεν πρέπει να έχει φαϊαρινγκ.. Ως εκ τούτου ένα εντουράκι ή cbf 250 θα είναι ότι πρέπει..![]()
![]()
για δες αυτο που λεει sezant
η το ybr 250
χμ.. μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.. το cbf το βρίσκεις πιο φτηνά αφού έχει πουλήσει πολλά, η μοτοδυναμική είναι όμως πιο συννενοήσιμη αντιπροσωπεία από τον ακατονόμαστο.. για τιμές ανταλλακτικών δεν το συζητάω..Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
σωστος.![]()
για δες αυτο που λεει sezant
η το ybr 250
(καλημέρα john)
ΒΣΚ Κ ΓΩ ΤΟ ΝΙΝΤΖΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΔΝ Τ ΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3.000...ΤΟ YBR 250Κ ΑΥΤΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ..Κ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΚΡΙΒΟ..ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Ν ΠΑΡΩ ΤΝ CBR 125 ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ..Α)ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Β)ΓΤ ΔΝ ΕΧΩ Κ ΤΡΕΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ Θ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ν ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ Ν ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΑ 250 ΚΑΙ ΜΤΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ Κ ΠΑΙΡΝΩ 250.ΔΝ ΞΡ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ
den yparxei logos.250 αμεσως.λιγο σεβασμο θελει.
το 125 θα το βαρεθεις σχεδον αμεσως
(καλησπερα εππ!!)![]()