Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: Περίεργο σκορτάρισμα!

μηπως θελεις φιλε yesu να το αλλαξεις με ενα αλλο μηχανακι?να σαν το dr650 το δικο μου που εχει καρμπυρατερ?

Παλαιό μέλος
    Εγω τωρα να ρωτησω αν το εχουν και τα bandit αλλων στην ευχαριστη παρεα μας αυτο το προβλημα ή ειναι μονο το bandit του yesu που το παρουσιαζει αυτο?
    SORRY αν επιμενω,αλλα ειπαμε του κουτιου θα το παρω δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεων.
    Thanks

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι προβλημα εχει ο φιλος. Εγω το μονο ποθ παρατηρω σε χαμηλες στροφες ειναι να μη κρατα το ρελαντι καλα. Το οποιο μου φαινεται λογικο... Γενικα αν και δεν εχω πολυ εμπειρια(απο αλλες μηχανες κυριως), πιστευω πως στις χαμηλες το Bandit παει μια χαρα...Εγω ειδικα μιας και μπλεκω πολυ στην κινηση καθημερινα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αλλα το θεμα ειναι πως δε κανει να το κινουμε και πολυ σε χαμηλες στροφες. Καποιος ειχε πει σε αλλη συζητηση πως δεν ειναι καλο για την ενεργητικη ασφαλεια μας. Το διαπιστωσα κι εγω και πλεον το δουλευω οσο μπορω με πανω απο 3-5σ.α.λ. ωστε να εχω παντα την επιλογη να αποφυγω γρηγορα ενα συμβαν.

Σε γενικες γραμμες εμενα δε σκορτσαρει παντως. Μονο αν το παρακανω, δλδ παω με ξεχασμενη 3η με 20χλμ..λογικο. Αν δε θες να δωσεις πολλα λεφτα Smooth criminal κανε και μια ερευνα για μεταχειρισμενο. Ισως βρεις καλη ευκαιρια και γλιτωσεις πολλα λεφτα, που μπορεις να τα ριξεις αλλου μετα.. πχ κρανος κτλ
    BANDIT GSF 650s K8

Παλαιό μέλος
    Κοιτα Βαγγελη(απο το nick φανταζομαι Βαγγελη σε λενε),by the way με λενε Δημητρη,η αληθεια ειναι πως δεν θελω να δωσω πολλα φραγκα(για την ακριβεια οι δικοι μου θα τα δωσουν).Αλλα επειδη οσο αφορα την αγορα μεταχειρισμενου εχουμε οικογενιακως παρα πολυ ασχημη εμπειρια(και με φαινομενικα καλες μεταχειρισμενες περιπτωσεις),δεν προκειται να παρω κατι μεταχειρισμενο,οτι και να ναι θα ειναι καινουργιο για να ξερω εγω απο την αρχη τί και πώς οσο αφορα την μηχανη που καβαλαω.
    Βεβαια απο την αλλη υπαρχουν φανταζομαι αρκετοι που διαλεξαν μεταχειρα και ειναι μια χαρα και μπραβο τους,αλλα με την γκαντεμια που μας κυνηγαει οικογενιακως με τα μεταχειρισμενα δεν τολμαω να σκεφτω καν αυτη την επιλογη.
    Αυτος ειναι και ο λογος που με τραβαει το bandit,οτι με 6000ευρω μπορει να μην αγοραζεις το απολυτο,αλλα ειναι μια μηχανη που τα κανει ολα ευκολα ανετα και αξιοπιστα(θελω να φανταζομαι),δηλαδη γιατι να δωσουν οι δικοι μου αλλα απο 500εως2000ευρω για να παρω ενα πιο δυνατο και πιο μουρατο γυμνο(hornet,gsr,fz6)και να εχω το μειονεκτημα του αερα ή της ελλειψης abs?
    Ετσι το βλεπω εγω σαν την πιο best value for money επιλογη,και αν καποτε με αξιωσει ο Θεος να παρω κατι καλλυτερο(με δικα μου πλεον λεφτα),θα το κανω.
    Απλα επιμενω να ρωταω για το προβλημα του yesu και για το τί συχνοτητα εμφανισης εχει στα αλλα bandit της παρεας ετσι ωστε αν ειναι κατι χαμηλης συχνοτητας εμφανισης να ειμαι ησυχος,αν ειναι κατι που τυραναει κοσμο και τους εχει στο τρεξιμο να αναθεωρησω thats all

Παλαιό μέλος
    έχουμε κανένα νέο για το πρόβλημά σου, φίλε yesu?

Παλαιό μέλος
    Nαι ας μας ενημερωσεις please yesu,τι παιζει τελικα?

Θελω bandit και το θελω τωρα μαμω το κερατο μου,αμα δεν μου το παρουν συντομα οι δικοι μου θα κλεψω του γειτωνα που μενει απο κατω,ειναι και οπως το θελω μαυρο με abs,θα μου ερθει και πιο οικονομικα.

Ζητω η τρελα με κοκκινη κορδελα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Μήπως... λέω τώρα, να δεις και το αβάνς; Μόνο αυτό πρέπει να είναι
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Παλαιό μέλος
    Το αβανς τί ειναι βρε παιδια?(Δεν ειμαι και ο θεος της μηχανολογιας)

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Παλαιό μέλος
    Ενταξει το πιασα αρα μιλαμε για απορυθμηση του αβανς,thanks christostr

Λοιπόν παιδιά ενημερώνω...
    το πρόβλημα μειώθηκε σε χαμηλότερες πλέον στροφές που κρίνεται (από μένα) φυσιολογικό. Ίσως κάηκε και η παλιά ξεθυμασμένη βενζίνη του ντεπόζιτου, ίσως ξεκαπνίστηκαν τα φλοτέρ...
    τώρα λόγω βροχών δεν το πολυχρησιμοποιώ. Χθες έφτασε στα χέρια μου το βιβλίο του Haynes που θα με βοηθήσει πολύ με τη μηχανή, έχει πολύ καλές οδηγίες... πάντως μην ανησυχείτε, το μοτέρ του δείχνει όντως αλεξίσφαιρο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από yesu
    Λοιπόν παιδιά ενημερώνω...
    το πρόβλημα μειώθηκε σε χαμηλότερες πλέον στροφές που κρίνεται (από μένα) φυσιολογικό. Ίσως κάηκε και η παλιά ξεθυμασμένη βενζίνη του ντεπόζιτου, ίσως ξεκαπνίστηκαν τα φλοτέρ...
    τώρα λόγω βροχών δεν το πολυχρησιμοποιώ. Χθες έφτασε στα χέρια μου το βιβλίο του Haynes που θα με βοηθήσει πολύ με τη μηχανή, έχει πολύ καλές οδηγίες... πάντως μην ανησυχείτε, το μοτέρ του δείχνει όντως αλεξίσφαιρο!
    αυτο που πραγματικα θα σε βοηθουσε πολυ ειναι ενας καλος μηχανικος...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Καλό, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

Παλαιό μέλος
    Μαλιστα no problem,αρα παμε σταθερα για bandit.
    Aυτο περιμενα και γω να ακουσω ,ευτυχως γιατι ρε βαμωτο μου το βλεπω ολο και πιο συχνα μπροστα μου και εχω αρχισει και το γουσταρω πιο πολυ.
    Ιδεα μου ειναι ή τελικα τωρα το τελευταιο καιρο πανε ολοι και τσιμπανε απο εναν ληστη?(5 στη γειτονια μου, αλλα 2 κοντα σε μενα,και πετυχαινω και αρκετα στο κεντρο του Πειραια σχεδον καθε μερα),τι γινεται εδω περα?Βρε αδελφοι εν suzuki λυπηθειτε με και μενα που αμα δεν μπει το 2010 bandit δεν βλεπω.
    .

Αν δεν σταματήσεις τη γκρίνια σε όλα τα threads θα γεμίσω το forum φωτογραφίες και θα βρούμε και που μένεις να περνάμε κάτω από το σπίτι σου κάθε μέρα. :rotflmao:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. περιεργο?
    από EVI στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 15:57
  2. ψυγειο και κατι περιεργο..
    από Spazz στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 14:30
  3. Περίεργο νερό
    από Timberg στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ