Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 79

Θέμα: Ο πισω ή ο μπροστα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Αν σου είναι άχρηστοι μετά τα 200, πότε είναι χρήσιμοι? Όταν μπορείς άνετα να γυρίσεις το κεφάλι? .

Κοιταξε...αναλογα,τους καθρευτες τους εχω ρυθμισμενους για τη θεση που ειμαι ψιλοορθιος μιας και στην εθνικη κινουμαι συνηθως με ταχυτητες 160+ και με βοηθουν,μετα που σκυβω χανεται η επαφη με τους καθρευτες,ασε που οταν οι ταχυτητες ειναι 250+ δεν νομιζω να εχεις και την ανεση να τους κοιτας...Μια φορα δοκιμασα να τους χρησιμοποισω σε μεγαλες ταχυτητες και αλλαξα την θεση αλλα δεν τα καταφερα,δεν με βολευε να τους κοιταζω,ασε που τρεμουν και δεν βλεπεις τιποτα οποτε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    για το οτι ο πισω πρεπει να προσεχει τον μπροστινο του ειναι αυτονοητο μιας και ο κοκ( ) προβλεπει για τις αποστασεις και αν γινει μια συγκρουση πισινου -μπροστινου φταιει ο πισινος.
    τωρα οσων αφορα τους τρεις παραπανω λογους εισαι ακυρος τελειως γιατι ειναι καθαρα προσωπικη σου λογοι δωσμενοι και γραμμενοι με μια ελαφρια χαλαρωτικη διαθεση ,ολιγον τι ειρωνικη πουν θα ταιριαζε καλυτερα σε εφημεριδα κιτρινου τυπου...
    υπαρχουν αναβατες που οταν σε βλεπουν με το "1000" ,ξεκρανωτο με την κοπελα σου απο πισω να βολταρεις ηρεμα λες και οδηγας scooter γυριζει το ματι τους και αν ειχαν την δυνατοτητα θα περνουσαν και απο πανω σου.
    για μενα μηχανακια σαν και αυτο που καβαλας επρεπε να πωλουνται με πιστοποιητικα φρονηματων και τουλαχιστον πιστοποιητικα για τη χρηση το θες,ωστε αναβατες σαν και σενα να μην μπορουσαν να το αγορασουν.
    γαμω το φιλελευθερισμο μου και τον καπιταλισμο μου μεσα...

Ο κοκ επίσης προβλέπει και κάποια όρια ταχύτητας τα οποία η πλειοψηφία των μοτοσυκλετιστών τα έχει γραμμένα στα παπ@#@! του.
    Συνεπώς η νόμιμη χρήση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας ως παράδειγμα κρίνεται άτοπη μιας και οι περισσότεροι είναι απλά παράνομοι που παίζουν με τα όρια της τύχης τους.

Νομίζω πως ότι και να οδηγάς είσαι υποχρεωμένος να κάνεις αισθητή τη παρουσία σου στο μπροστινό σου ώστε να προσπεράσεις , για την ασφάλεια και των δυο σας αλλά και των υπολοίπων φουκαράδων που τυχαίνει να χρησιμοποιούν το δρόμο εκείνη τη στιγμή.

Στο δρόμο έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα αλλά και τις ίδιες υποχρεώσεις , απλά πολλές φορές μπορεί η βλακεία του ενός να είναι ολέθρια για τον άλλο ,
    και επίσης αν γουστάρετε την αδρεναλίνη σας να χτυπάει κόκκινο με ταχύτητες 200+ κάντε το με τη μέγιστη ασφάλεια σε πίστες ,
    ή κάντε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο !!!:rotflmao:

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Κοιταξε...αναλογα,τους καθρευτες τους εχω ρυθμισμενους για τη θεση που ειμαι ψιλοορθιος μιας και στην εθνικη κινουμαι συνηθως με ταχυτητες 160+ και με βοηθουν,μετα που σκυβω χανεται η επαφη με τους καθρευτες,ασε που οταν οι ταχυτητες ειναι 250+ δεν νομιζω να εχεις και την ανεση να τους κοιτας...Μια φορα δοκιμασα να τους χρησιμοποισω σε μεγαλες ταχυτητες και αλλαξα την θεση αλλα δεν τα καταφερα,δεν με βολευε να τους κοιταζω,ασε που τρεμουν και δεν βλεπεις τιποτα οποτε....
    Μάλιστα. Δεν είχα ποτέ καθρέφτες στο RR για να ξέρω πως είναι. Αλλά είχα στο πρώτο μου (γυμνό 600 μάλιστα) και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι τα 200. Παραπάνω δυσκολευόμουν να πάω έτσι κι αλλιώς :P

Είναι και θέμα ύψους βέβαια...
    Life begins at 45°.

Μάλιστα. Δεν είχα ποτέ καθρέφτες στο RR για να ξέρω πως είναι. Αλλά είχα στο πρώτο μου (γυμνό 600 μάλιστα) και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι τα 200. Παραπάνω δυσκολευόμουν να πάω έτσι κι αλλιώς :P

Είναι και θέμα ύψους βέβαια...

Και τι με ταλαιπωρεις ρε ανθρωπε????

Έχω μια ώρα ακόμα μέχρι να πάω για καφέ.

:P
    Life begins at 45°.

Έχω μια ώρα ακόμα μέχρι να πάω για καφέ.

:P
    Πλατεια φανταζομαι ετσι?

Εξαρτάται ποια πλατεία εννοείς.

Λάθος θα κάνεις βέβαια, γιατί δεν πάω σε καμιά πλατεία :P
    Life begins at 45°.

Εξαρτάται ποια πλατεία εννοείς.

Λάθος θα κάνεις βέβαια, γιατί δεν πάω σε καμιά πλατεία :P
    Κορυδαλλο λες στο προφιλ γι' αυτο... ασε που δεν πας σε πλατεια,σε εχω δει να κανεις skateboard στην πλατεια Ελευθεριας,ασε τα ψοφια...

Σπανιότατα θα κάτσω εκεί. Αλλά περνάω που και που ξεκράνωτος, φουλ ζελέ, πεδιλάκι και κούφιες κάθε 3 μέτρα, για τα γκομενάκια.. Ξέρεις...
    Life begins at 45°.

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ναι φιλε μου ειμαι ακυρος ,οσο ακυρος ειναι και ο τυπος που δημοσιευσε το topic...
    δηλαδη οσοι περνουν γρηγορη μοτοσυκλετα πρεπει να πηγαινουν ταπα?????υπαρχουν κ αλλοι παραγοντες οπως η ομορφια!!!!.με κατι τετοια καταντησαμε να λενε τις μοτοσυκλετες σκοτωστρες,στο φιναλε αποτελουμε κ παραδειγματα προς τους νεους!!!!
    μεγαλη ιστορια ανοιξατε,μονο μη σκοτωθητε!!!!!

παντα φιλικα
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Σπανιότατα θα κάτσω εκεί. Αλλά περνάω που και που ξεκράνωτος, φουλ ζελέ, πεδιλάκι και κούφιες κάθε 3 μέτρα, για τα γκομενάκια.. Ξέρεις...

Ξερω...ξερω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
    δηλαδη οσοι περνουν γρηγορη μοτοσυκλετα πρεπει να πηγαινουν ταπα?????υπαρχουν κ αλλοι παραγοντες οπως η ομορφια!!!!
    Σόρυ, αλλά αν παίρνεις μηχανάκι 180 αλόγων για να πηγαίνεις μέχρι 150, είσαι τουλάχιστον χαζούλης (όχι εσύ, ε... γενικά).
    Life begins at 45°.

Συγνωμη αλλα εγω σαν οδηγος εχω την απαιτηση να με σεβαστει ο οποιος αλλος οδηγος, ποσο μαλλον αν ειναι και "αδερφος" δικυκλιστης. Το αν εγω αγχωθω απο λ@λ@κια αλλου δεν εξαρταται αποκλειστικα απο τη θεληση και τη βουληση μου μιας και λειτουργει και το ενστικτο και το υποσυνειδητο τα οποια δεν μπορεις να κοντρολαρεις. Γιαυτο καλο θα ηταν οταν ειμαστε σε δημοσιο δρομο οπου η εμπειρια και η ικανοτητα των αλλων ποικιλλλει, να αποφευγουμε την επιθετικη (ως προς τους αλλους) οδηγηση και να σεβομαστε τις οποιες αδυναμιες τους.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Σόρυ, αλλά αν παίρνεις μηχανάκι 180 αλόγων για να πηγαίνεις μέχρι 150, είσαι τουλάχιστον χαζούλης (όχι εσύ, ε... γενικά).

Ακομα να πας για καφε εσυ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Συγνωμη αλλα εγω σαν οδηγος εχω την απαιτηση να με σεβαστει ο οποιος αλλος οδηγος, ποσο μαλλον αν ειναι και "αδερφος" δικυκλιστης. Το αν εγω αγχωθω απο λ@λ@κια αλλου δεν εξαρταται αποκλειστικα απο τη θεληση και τη βουληση μου μιας και λειτουργει και το ενστικτο και το υποσυνειδητο τα οποια δεν μπορεις να κοντρολαρεις. Γιαυτο καλο θα ηταν οταν ειμαστε σε δημοσιο δρομο οπου η εμπειρια και η ικανοτητα των αλλων ποικιλλλει, να αποφευγουμε την επιθετικη (ως προς τους αλλους) οδηγηση και να σεβομαστε τις οποιες αδυναμιες τους.

Σωστος ο φιλος,αυτο θελω να πω κι εγω

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2013, 04:34
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2010, 11:50
  3. όταν η πίσω ρόδα έχει άλλα χλμ. από τη μπροστά
    από chris 1150 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 17:02

Κανόνες δημοσιεύσεων