ημουν σιγουρος οτι καποια στιγμη θα εσκαγαν και οι Politically correct...γι αυτο αλλωστε το εγραψα αντιπαραθεσεις...
εγω προσωπικα ποτε δεν το επαιξα ετσι ,ουτε live,ουτε γραπτως...κατ επεκτασιν λοιπον,μπορω να γραψω για κοντριτσα που εκανα...
επισης...ανεκαθεν οδηγουσα γρηγορα στην κινηση κι εννιοτε κανω και σφηνες...τωρα αν σας πω οτι ειναι ελεγχομενες θα χασω τον καιρο μου,οπως κι εσεις τον δικο σας μπινελικωνοντας...
αλλα...μαλακια χαρακτηρισα το περασμα του αλλου ξυστα απο μενα και το κλεισιμο που μου εκανε...αν ειδατε,πουθενα δεν εκρινα το οτι πηγαινε γρηγορα...επισης,ΔΕΝ του εκανα το ιδιο,απλως τον κερασα αναψυκτικο που καει τις τοξινες...στον ωμο θα τον ακουμπουσα αν ηξερε να οδηγαει...και θα το εκανα γλυκα και τρυφερα...
μπορειτε ελευθερα να με χαρακτηρισετε μαλακα για την γρηγορη οδηγηση και την κοντρα αλλα δεν θα με βαλετε στο ιδιο τσουβαλι με αυτον που πηγε να με σκοτωσει...εχει μια διαφορα...θα μου πειτε οτι λειτουργω με το σκεπτικο του "το μη χειρων βελτιστον" αλλα καλως η κακως ετσι ειναι...
απο κει και περα εσεις που με κακοχαρακτηριζετε,ευχομαι να ειστε κυριες στον δρομο και να τηρειτε τυφλα τον κοκ...εγω το κανω επιλεκτικα με βαση τα δικα μου δεδομενα...
ευχαριστω,καλησπερα σας...
υ.γ. χωστε ελευθερα τωρα κοριτσια...![]()