Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 107

Θέμα: για τον βλακα με το monster...

ημουν σιγουρος οτι καποια στιγμη θα εσκαγαν και οι Politically correct...γι αυτο αλλωστε το εγραψα αντιπαραθεσεις...

εγω προσωπικα ποτε δεν το επαιξα ετσι ,ουτε live,ουτε γραπτως...κατ επεκτασιν λοιπον,μπορω να γραψω για κοντριτσα που εκανα...

επισης...ανεκαθεν οδηγουσα γρηγορα στην κινηση κι εννιοτε κανω και σφηνες...τωρα αν σας πω οτι ειναι ελεγχομενες θα χασω τον καιρο μου,οπως κι εσεις τον δικο σας μπινελικωνοντας...

αλλα...μαλακια χαρακτηρισα το περασμα του αλλου ξυστα απο μενα και το κλεισιμο που μου εκανε...αν ειδατε,πουθενα δεν εκρινα το οτι πηγαινε γρηγορα...επισης,ΔΕΝ του εκανα το ιδιο,απλως τον κερασα αναψυκτικο που καει τις τοξινες...στον ωμο θα τον ακουμπουσα αν ηξερε να οδηγαει...και θα το εκανα γλυκα και τρυφερα...

μπορειτε ελευθερα να με χαρακτηρισετε μαλακα για την γρηγορη οδηγηση και την κοντρα αλλα δεν θα με βαλετε στο ιδιο τσουβαλι με αυτον που πηγε να με σκοτωσει...εχει μια διαφορα...θα μου πειτε οτι λειτουργω με το σκεπτικο του "το μη χειρων βελτιστον" αλλα καλως η κακως ετσι ειναι...

απο κει και περα εσεις που με κακοχαρακτηριζετε,ευχομαι να ειστε κυριες στον δρομο και να τηρειτε τυφλα τον κοκ...εγω το κανω επιλεκτικα με βαση τα δικα μου δεδομενα...

ευχαριστω,καλησπερα σας...

υ.γ. χωστε ελευθερα τωρα κοριτσια...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    εμ... καλά το λες παπί ρε φίλε...

Top Speed 145 Kmh

http://www.encyclomoto.com/honda/2007-honda-fmx-650/

Τα 180 απο που προκύπτουν;;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βρε μπαγασάκο... πάλι τα είχες τσούξει στο αδερφάκι;

Gandalf
    εσυ magus να καθαρισεις το pick up γιατι κολλαει η βελονα...

ειπαμε...ΔΕΝ ειναι στοκ το φου μου ξου...

σουτηρ...φορουσα κρανος...παντα φοραω γιατι τα μυγακια λατρευουν τις κορες μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ημουν σιγουρος οτι καποια στιγμη θα εσκαγαν και οι Politically correct...γι αυτο αλλωστε το εγραψα αντιπαραθεσεις...

εγω προσωπικα ποτε δεν το επαιξα ετσι ,ουτε live,ουτε γραπτως...κατ επεκτασιν λοιπον,μπορω να γραψω για κοντριτσα που εκανα...

χμμ....αρα οταν εκφραζεις μια απορια του στυλ.." γιατι εκανες την ιδια μλκ με αυτον που κραζεις, ή τι κερδισες που οδηγησες και εσυ εστω και λιγο επικινδυνα" γινομαστε politically correct.

οοοκκ....εγω το αφηνω εδω μιας και ουτε να σε κακοχαρακτηρισω εχω προθεση οπως εγραψες, ουτε και να σε καταταξω σε καποιο " τσουβαλι"

anyway....

Παλαιό μέλος
    Μα καλα τωρα καθομαστε και πιστευουμε οτι Fmx περασε με 180 Ducati???????????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    χμμ....αρα οταν εκφραζεις μια απορια του στυλ.." γιατι εκανες την ιδια μλκ με αυτον που κραζεις, ή τι κερδισες που οδηγησες και εσυ εστω και λιγο επικινδυνα" γινομαστε politically correct.

οοοκκ....εγω το αφηνω εδω μιας και ουτε να σε κακοχαρακτηρισω εχω προθεση οπως εγραψες, ουτε και να σε καταταξω σε καποιο " τσουβαλι"

anyway....
    εξακολουθουμε να μην συνεννοουμαστε...πηγαιναμε και οι δυο γρηγορα κι αυτος εκανε μαλακια πηγαινοντας να με σκοτωσει...γι αυτο και μονο τον εκραξα...απλο...και ανεξαρτητο απο το αν θες να χαρακτηρισεις μαλακια την γρηγορη οδηγηση σε δημοσιο δρομο...

επικινδυνα,παντα για τα δικα μου δεδομενα, δεν οδηγησα...αυτο που κερδισα ηταν χαρα μια και ειμαι ενα εκδικητικο καθαρμα...σαφεστατα και δεν θα πηγαινα να τον σκοτωσω,αλλα να του την χαριζα δεν υπηρχε καμια περιπτωση...

απο κει και περα και να θελησεις να με κακοχαρακτηρισεις δεν εχω κανενα προβλημα...θεμα οπτικης ειναι...καντο με επιχειρηματα μονο ετσι ωστε να συννενοηθουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Μα καλα τωρα καθομαστε και πιστευουμε οτι Fmx περασε με 180 Ducati???????????????
    ρε μαστορα τουρκικα τα γραφω? ΜΕ περασε με 180, ΕΚΟΨΕ στην εντονη κινηση και εν συνεχεια τον περασα...που ειδες εσυ το προσπερασμα με 180? 160 ηταν...

αν αμφισβητεις τα 180 του fmx μου (στο κοντερ του παντα ε) ,σε ενα καφεδακι ελα διπλα να τα διαπιστωσεις ιδιοις ομασι...και θα κερασω εγω τον καφε...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

αν αμφισβητεις τα 180 του fmx μου (στο κοντερ του παντα ε) ,σε ενα καφεδακι ελα διπλα να τα διαπιστωσεις ιδιοις ομασι...και θα κερασω εγω τον καφε...
    Ωχ!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Γρήγορη, "επικίνδυνη" οδήγηση μέσα στην πόλη και μάλιστα σε κίνηση. Δεν την κάναμε αυτή τη συζήτηση σήμερα. Ας ακούσουμε μερικές γνώμες λοιπόν. Oh wait...
    Life begins at 45°.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...και θα κερασω εγω τον καφε...
    Δεμ πάς καλά ρε κολλητέ.

μέχρι τώρα μιλούσες για αφεψήματα και τώρα το γύρισες -αίφνης- στον γκαΐφέ...;

Μην απορείς που δεν μπορεί κανείς να συνεννοηθεί μαζί σου...

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
    και τα μισα εχουν γινει moderators σε φορουμ....
    Πες τα ρε φίλε γιατί θα τρελαθώ αν το κρατήσω κι άλλο μέσα μου, λοιπόν υπάρχουν μοντερέιτορς που πληρώνουν τους αντινιστρέιτορς είτε με χρήμα είτε με παραδοσιακά προιόντα του τόπου τους (ο ΝτιμΧίος για παράδειγμα έστειλε έλα ολόκληρο μαστιχόδεντρο) για την εξαγορά της εμπιστοσύνης τους και προσπερνούν με υποχθόνιο τρόπο τις διαδικασίες που ακολουθούμε οι υπόλοιποι για τη συγκέντρωση της βαθμολογίας που είναι το ζητούμενο της επιτροπής κου που θα μας δώσει ουσιαστικά το μαγικό σήμα και τον υπέρογκο -ας πούμε- μισθό.

Αξίζει επίσης να επισημάνω ότι οι συγκεκριμένοι -μη χέσω- μοντερέιτορ ουδεμία αρμοδιότητα ποτέ ανάλαβαν, μέσω προσωπικών μηνυμάτων και τσαμπουκαλίκια στη ζώνη υποχρεώνουν εμάς τους φτωχούς πλην τίμιους και γρήγορους μεροκαματιάρηδες να κάνουμε τη δουλειά τους επικαλούμενοι τις ιδιαίτερες σχέσεις τους με το ανώτατο δυναμικό του φόρουμ.

Σκέφτομαι τη διαδικασία που περάσαμε και πονάω.
    -36 ώρες συνεχόμενης οδήγησης πάνω στη σέλα σε χώμα και άσφαλτο (τα ντεπόζιτά μας γέμιζαν με κινούμενη μοτοσυκλέτα σε απευθείας σύνδεση με το ντελιβερόκουτο στην ουρά της και τα διακριτικά ΒΡ)
    -Οδήγηση Απρίλια Shiver σε χώρο με μαγνητικά και ραδιενεργά πεδία
    -Ακτινολόγηση σε BMW GS1200 Adventure
    -Σούζα με δευτέρα με Honda Rebel 250
    -15 γύροι στο Νίρμπουργκρινγκ με Benelli Tornado (μόνο όσοι ολοκλήρωσαν πέρασαν, οι υπόλοιποι περίμεναν στην Κ235 το κλουβάκι που οδηγάει η Γερμανίδα-πάλι καλά που το πάει σφαίρα)
    -Κάναμε το γύρο του κόσμου ακολουθώντας το δρόμο του άλλου με το R1 με τη διαφορά ότι εμείς
    α)Δεν είχαμε όχημα υποστήριξης
    β)Έπρεπε να επιστρέψουμε από τον ίδιο δρόμο κιόλας
    γ)Καβαλούσαμε GSX-R 1000 K6

Υπήρξε κι άλλη μια δοκιμασία αλλά δεν ολοκληρώθηκε για ευνόητους λόγους.

-Άνοιγμα V-Strom μέχρι την τελική του (κανείς δεν κατάφερε να τη βρει)

Αυτά. Καταριέμαι την τύχη μου που δεν έχω μαστιχόδεντρα στην Κρήτη. Έχω ελαιόλαδο και τσικουδιά... όμως με πρόλαβαν ο MikeG και ο Road Spirit. Χρήμα δεν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δεμ πάς καλά ρε κολλητέ.

μέχρι τώρα μιλούσες για αφεψήματα και τώρα το γύρισες -αίφνης- στον γκαΐφέ...;

Μην απορείς που δεν μπορεί κανείς να συνεννοηθεί μαζί σου...

:rotflmao:
    τα αφεψηματα μονο σε κοντρες...εδω μιλαμε για ελεγχο αληθους λεγομενων η γεγραμμενων αν θες...

Παλαιό μέλος
    ρε μαστορα τουρκικα τα γραφω? ΜΕ περασε με 180, ΕΚΟΨΕ στην εντονη κινηση και εν συνεχεια τον περασα...που ειδες εσυ το προσπερασμα με 180? 160 ηταν... αν αμφισβητεις τα 180 του fmx μου (στο κοντερ του παντα ε) ,σε ενα καφεδακι ελα διπλα να τα διαπιστωσεις ιδιοις ομασι...και θα κερασω εγω τον καφε...
    Ενταξει κερνας εσυ τον καφε, εγω το τσαι...

Υ.Γ. Θα ερθω με το παπι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ενταξει κερνας εσυ τον καφε, εγω το τσαι...

Υ.Γ. Θα ερθω με το παπι.
    και πως θα με μετρησεις? εχεις τοσο ανθεκτικη τιραντα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πες τα ρε φίλε γιατί θα τρελαθώ αν το κρατήσω κι άλλο μέσα μου, λοιπόν υπάρχουν μοντερέιτορς που πληρώνουν τους αντινιστρέιτορς είτε με χρήμα είτε με παραδοσιακά προιόντα του τόπου τους (ο ΝτιμΧίος για παράδειγμα έστειλε έλα ολόκληρο μαστιχόδεντρο) για την εξαγορά της εμπιστοσύνης τους και προσπερνούν με υποχθόνιο τρόπο τις διαδικασίες που ακολουθούμε οι υπόλοιποι για τη συγκέντρωση της βαθμολογίας που είναι το ζητούμενο της επιτροπής κου που θα μας δώσει ουσιαστικά το μαγικό σήμα και τον υπέρογκο -ας πούμε- μισθό.

Αξίζει επίσης να επισημάνω ότι οι συγκεκριμένοι -μη χέσω- μοντερέιτορ ουδεμία αρμοδιότητα ποτέ ανάλαβαν, μέσω προσωπικών μηνυμάτων και τσαμπουκαλίκια στη ζώνη υποχρεώνουν εμάς τους φτωχούς πλην τίμιους και γρήγορους μεροκαματιάρηδες να κάνουμε τη δουλειά τους επικαλούμενοι τις ιδιαίτερες σχέσεις τους με το ανώτατο δυναμικό του φόρουμ.

Σκέφτομαι τη διαδικασία που περάσαμε και πονάω.
    -36 ώρες συνεχόμενης οδήγησης πάνω στη σέλα σε χώμα και άσφαλτο (τα ντεπόζιτά μας γέμιζαν με κινούμενη μοτοσυκλέτα σε απευθείας σύνδεση με το ντελιβερόκουτο στην ουρά της και τα διακριτικά ΒΡ)
    -Οδήγηση Απρίλια Shiver σε χώρο με μαγνητικά και ραδιενεργά πεδία
    -Ακτινολόγηση σε BMW GS1200 Adventure
    -Σούζα με δευτέρα με Honda Rebel 250
    -15 γύροι στο Νίρμπουργκρινγκ με Benelli Tornado (μόνο όσοι ολοκλήρωσαν πέρασαν, οι υπόλοιποι περίμεναν στην Κ235 το κλουβάκι που οδηγάει η Γερμανίδα-πάλι καλά που το πάει σφαίρα)
    -Κάναμε το γύρο του κόσμου ακολουθώντας το δρόμο του άλλου με το R1 με τη διαφορά ότι εμείς
    α)Δεν είχαμε όχημα υποστήριξης
    β)Έπρεπε να επιστρέψουμε από τον ίδιο δρόμο κιόλας
    γ)Καβαλούσαμε GSX-R 1000 K6

Υπήρξε κι άλλη μια δοκιμασία αλλά δεν ολοκληρώθηκε για ευνόητους λόγους.

-Άνοιγμα V-Strom μέχρι την τελική του (κανείς δεν κατάφερε να τη βρει)

Αυτά. Καταριέμαι την τύχη μου που δεν έχω μαστιχόδεντρα στην Κρήτη. Έχω ελαιόλαδο και τσικουδιά... όμως με πρόλαβαν ο MikeG και ο Road Spirit. Χρήμα δεν.

:rotflmao: :rotflmao:

εχω ακουσει διαφορα για σενα...κατι για κλικες και κατι ομαδες Ε...λεγεται επισης οτι κανεις και τον ρουφιανο για τους μοντ...

Ντάξ οι σφήνες κτλ...Το θέμα είναι όμως οτι τον κράζεις που πήγε να σε σκοτώσει και μετά λες να πας να τον ακουμπήσεις στον ώμο λες και είστε Stoner VS Rossi στη Laguna Seca

Αν το έκανες δε θα είχε καμία διαφορά με αυτό που έκανε εκείνος...

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. για τον φιλαρακο με την busa
    από b_bong12 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2006, 18:16
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 23:33
  3. Τι να πω για τον τύπο με το CBR το πρωί;
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 04:49