Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
sorry κιόλας αλλά αυτα που γράφεις είναι μπούρδες.
Ο νόμος λέει οτι πρέπει να έχεις μαζί σου άδεια, σηματάκι ασφάλειας, δίπλωμα και ταυτότητα.
Φωτοτυπίες, αποδείξεις πληρωμής κλπ δεν παίζουν.
Ο τροχαίος έκανε την δουλειά του, άλλοι δεν την κάνανε. Είναι γνωστό θέμα για το όποίο εχω τσακωθεί επανειλημμένως με ασφάλειες που στελνουν για πληρωμή την απόδειξη χωρίς προσωρινό σηματάκι.
Δεν μπορεί ο τροχαίος να ξέρει τον αριθμό λογαριασμού της τραπεζας καθε σαφάλειας, ούτε ειναι υποχρεωμένος να βγαλει άκρη απο αλλα χαρτιά απο τα προβλεπόμενα για το ν αν είναι η οχι ασφαλισμένο το όχημα.
Ειμαι παντα εναντίον τους αλλά εδω εχει δίκο ο τροχαίος.
Εγώ δεν είμαι πάντα εναντίον τους (οκ σχεδόν πάντα).
Γενικά έχεις δίκιο.
Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση (και αυτός είναι ο λόγος που τα έγγραψα χύμα) ο ίδιος ο τροχαίος του είπε "είσαι καλυμένος ασφαλιστικά". Άρα δέχθηκε ότι είχε ασφάλεια και δέχθηκε το λόγο για τον οποίο δεν είχε μαζί του το σήμα.
Άρα έμεινε σε ένα τύπο, τον οποίο ερμήνευσε ΛΑΘΟΣ (άποψή μου).
Αν του έλεγε, "ρε φίλε, και που ξέρω εγώ ότι την έχεις πληρώσει" ή "που ξέρω εγώ ότι ισχύει σήμερα" τότε θα συμφωνούσα.
Δεν μπορείς όμως να λες: "ναι το βλέπω ότι εσύ είσαι σωστός" και την ίδια στιγμή να τον γράφεις.
Είναι σαν να βλέπω ότι δεν έχεις περάσει με κόκκινο και να σε γράφω για κόκκινο.
Για σκέψου το λίγο.
Όσο για το "μπούρδες"
:a015: :a015: :a015: :a015: :a015:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: