Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Περι KTM LC4 640 ο λογος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    2 λεπτα εκανε για να βγαλει λαδια απο την τρυπα?

το LC4 εχει ξερο καρτερ?τα λαδια τα περνει απο το λαιμο?επισης η βιδα που λες σε ποιο σημειο βρισκεται(υψος)?
    Παιρνει 600ml στον σκελετο και 1.3l στο μοτερ.
    2 λεπτα ναι,μου το ειπε πριν το βαλουμε μπροστα και πραγματικα στα 2 λεπτα ακριβως ετρεξε λαδι.
    Επρεπε να ανεβασει το λαδι απο το μοτερ,να γεμισει ο σκελετος και μετα να ξεχυλισει.

Λογικα,αφου ετρεξε λαδι δεν υπαρχει προβλημα γτ σημαινει οτι δεν κρατησε αερα.
    Η ταπα του σκελετου ειναι ψηλα ,λιγο πιο χαμηλα απο τα πανω ρουλεμαν του λαιμου..

Μου εξηγησε το παιδι οτι γεμιζεις τον σκελετο ξεχωριστα μονο αν εχεις λυσει μοτερ και η κεφαλη ειναι στεγνη.Για να παρει αμεσως λαδι.Ετσι που το καναμε εμεις τσεκαραμε αν δουλευει η αντλια.
    Αν ανεβαζει λαδι.

Λογικα μου ακουγονται....Απο το παλικαρι εχουν περασει πολλα ΚΤΜ και ειχε και ο ιδιος 3 ιδια με το δικο μου.Οποτε υποθετω οτι ξερει τι κανει,
    Αλλα ρωταω για μια 2η γνωμη γτ εχω ακουσει τοοοοοσα πολλα κατα καιρους

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    δε ξερω 2 λεπτα μου ακουγονται καπως πολλα...τωρα βεβαια για να σου το ειπε απο πριν, μαλλον θα το εχει δει και σε αλλα...

σε ποιον το πας?στειλε μου τον πμ
    ελπιζω να μην ειναι αυτος που νομιζω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    δε ξερω 2 λεπτα μου ακουγονται καπως πολλα...τωρα βεβαια για να σου το ειπε απο πριν, μαλλον θα το εχει δει και σε αλλα...

σε ποιον το πας?στειλε μου τον πμ
    ελπιζω να μην ειναι αυτος που νομιζω...
    ΝΑι το εχει κανει σε παρα πολλα...Σου λεω δεν επεσε εξω ουτε δευτερολεπτο...
    Σου στελνω πμ...

τα χουμε πει 1000 φορες...

σχεδο ολοι οι μηχανικοι που εχω περασει κανουν το ιδιο πραγμα... τα ριχνουν ολα στο καρτερ και περιμενουν...

το μανιουαλ αλλα γραφει παντως...

τωρα τι να πω! Βαριουνται τοσο πολυ να παρουν συριγγα και να βαλουν τα 600 στο πλαισιο; Είναι τόσο σίγουροι για τον εαυτο τους;

την πρώτη φορα που εκανα αλλαγη οταν πηρα το 640 μου, την εκανα οπως και εσυ... μετα περασα απο τον καρίμαλη και πανω στη κουβεντα του το ειπα, με κοιταξε και μου απαντησε, με αυτο που μου ειπες εχεις κανει 2000 ευρω ζημια.

καλα, ηταν υπερβολικος , σουπερ υπερβολικος για αυτο και δεν πηγα ποτε στο συνεργειο του. ο πουλοπουλος που ρωτησα αργοτερα με ειπε πως να το κανεις 1-2-3 φορες δε πειραζει... αλλα καλυτερα να ριχνεις τ α600 στο σκελετο.

γιατι; επειδη βαση του υδραυλικου κυκλωματος τα 2 αυτα λεπτα που λες δουλευει στεγνα το ενα ρουλεμαν στροφάλου.

ενω αν βαλεις λαδακι στο πλαισιο περνανε περιπου 15-18 δευτερολεπτα μεχρι να δακρυσει η βιδα στο πλαισιο.

εγω παντως εμπιστευομαι περισσοτερο το μανουαλι, για αυτο και αλλαγες εκανα και ξανακανω (αφου ξαναμπλεξα με 640) μονος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    τα χουμε πει 1000 φορες...

σχεδο ολοι οι μηχανικοι που εχω περασει κανουν το ιδιο πραγμα... τα ριχνουν ολα στο καρτερ και περιμενουν...

το μανιουαλ αλλα γραφει παντως...

τωρα τι να πω! Βαριουνται τοσο πολυ να παρουν συριγγα και να βαλουν τα 600 στο πλαισιο; Είναι τόσο σίγουροι για τον εαυτο τους;

την πρώτη φορα που εκανα αλλαγη οταν πηρα το 640 μου, την εκανα οπως και εσυ... μετα περασα απο τον καρίμαλη και πανω στη κουβεντα του το ειπα, με κοιταξε και μου απαντησε, με αυτο που μου ειπες εχεις κανει 2000 ευρω ζημια.

καλα, ηταν υπερβολικος , σουπερ υπερβολικος για αυτο και δεν πηγα ποτε στο συνεργειο του. ο πουλοπουλος που ρωτησα αργοτερα με ειπε πως να το κανεις 1-2-3 φορες δε πειραζει... αλλα καλυτερα να ριχνεις τ α600 στο σκελετο.

γιατι; επειδη βαση του υδραυλικου κυκλωματος τα 2 αυτα λεπτα που λες δουλευει στεγνα το ενα ρουλεμαν στροφάλου.

ενω αν βαλεις λαδακι στο πλαισιο περνανε περιπου 15-18 δευτερολεπτα μεχρι να δακρυσει η βιδα στο πλαισιο.

εγω παντως εμπιστευομαι περισσοτερο το μανουαλι, για αυτο και αλλαγες εκανα και ξανακανω (αφου ξαναμπλεξα με 640) μονος...
    Το παλικαρι δεν ειχε προβλημα να το κανει συμφωνα με το Manual.Απλα μου εξηγησε τους λογους,μου φανηκαν λογικοι και του ειπα να το κανει οπως το κανει και στο δικο του.
    Ενταξει,λογικα τα ρουλεμαν δεν ηταν στεγνα...Τελος παντων,αφου δεν ηταν τελειως λαθος ολα οκ.Δεν θα μου εκανε πουστια ο συγκεκριμενος γτ ειναι φιλος και μετα δε θα ξερει που να κρυφτει.

Την επομενη φορα θα το κανω ετσι...Ασε που τωρα που ειδα την διαδικασια μπορει να το κανω μονος.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ktm Lc4 640 ή Klr 650?
    από adiakritoss στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2006, 19:50
  2. Ktm Lc4 640 2005
    από mrfield στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 08:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •