Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Εγώ;!!!!!
Ψήνεσαι ρε νώντα;
εγώ μάλλον θα πάω Ξάνθη απο Δευτέρα μεσημέρι και την τρίτη θα βρεθούμε με τα παιδιά και θα ανηφορίσουμε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Εγώ;!!!!!
Ψήνεσαι ρε νώντα;
εγώ μάλλον θα πάω Ξάνθη απο Δευτέρα μεσημέρι και την τρίτη θα βρεθούμε με τα παιδιά και θα ανηφορίσουμε![]()
Κάτι θα γίνει και με την περίπτωσή σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Εγώ;!!!!!![]()
αυξάνεστε και πληθύνεστε και γεμίστε όλα τα πομακοχώρια..![]()
![]()
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
Νώντα έχεις π.μ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Εγώ;!!!!!
Το τριαξονικό μου βυτιοφόρο στην διάθεση σας!!!! (γμτ πάλι εγώ θα κουβαλάω βενζίνη;;. -))))
Μάγκες μου ακούγεται καλό, έχω μια εκρεμότητα με την δουλειά και θα ξέρω την Παρασκευή για σίγουρα. Υπάρχει η περίπτωση να είναι και ο (ταντάν ταντάν)....... Tenerisios!!!!!
Θα σας ενημερώσω asap σε κάθε περίπτωση πάντως.
υ.γ. Γιαννάκη θα ανέβεις για κανένα μονοήμερο ρε θεότρελε πάλι;
Όχι από λύπηση, αλλά αν ήξερα ότι θα έφτανε την ίδια μέρα θα σε έστελνα μια μερίδα ρε φίλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ρε , λυπηθείτε μας κι εμάς τους νότιους οικογενειάρχες που έχουμε εξαντλήσει και την άδεια του 2009….![]()
![]()
Fun Is Not A Straight Line
Tenerisios + Nontas + Argyris θα δώσουμε το παρόν με εκκίνησή από Καβάλα την Τρίτη μετά από 2ημερο στην Θάσο. (όλοι του γνωστού τάγματος κατά τον φίλτατο Uriah Heep).
καλά περνάτε κουφάλες !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
μετά από 2ημερο στην Θάσο.![]()
![]()
![]()
Άστα τα σάπια Θωμά..... Εσύ φταίς για όλα!!! Μας ξεσηκώνεις και μετά κάνεις την πάπια.....
Συνάντηση λοιπόν Τρίτη, 27/10, 15.15 στο ρολόι στην Ξάνθη για όποιον ενδιαφέρεται για γνωρημία ή βόλτα...![]()
Στην κεντρική πλατεία είναι λίγο δύσκολο να κάνεις πλέον τον κύκλο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
καλά ρε 40.000 φωτογραφίες βγήκαν !!!!!
που είναι ;;;![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου Θωμά !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()