'' Eh, still love 2 wheels =) ''
Περαστικα του, κι εγω κραταω αυτο.![]()
'' Eh, still love 2 wheels =) ''
Περαστικα του, κι εγω κραταω αυτο.![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
@ blackbusa
πιστευω οτι ο stefanos θελει να πει οτι αντι για μπαριερες ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ διαχωριστικο αλλα τσιμεντενιο ξερω γω, οχι γκιλοτινες...
Silence in the studio!
φιλε μου επειδη εχω βρεθει σε παρομοιο δρομο (ειναι στην Πορτογαλλια) δεν μπορεις να φανταστεις την ποιοτητα κατασκευης που εχουν...δεν εχουν κανενα σημειο να σκαλωσει το χερι/ποδι η οτι μπορεις να μου πεις...ειναι λεμε κατι που δεν μπορεις να φανταστεις αν δεν το δεις με τα ματια σου...και μην συγκρινουμε της κακοτεχνιες που γινονται στην Ελλαδα η ποσο μαλλον οτι πολλες μπαριερες εδω μετα απο ατυχημα δεν τις φτιαχνουν/διορθωνουν...και βεβαια δεν εχω να χωρισω τιποτα με τον Στεφανο...απλα εδω το ενα μας μυριζει και το αλλο μας βρωμαει...και βαζω τον εαυτο μου μεσα καποιες/αρκετες φορες...Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
@ blackbusa
πιστευω οτι ο stefanos θελει να πει οτι αντι για μπαριερες ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ διαχωριστικο αλλα τσιμεντενιο ξερω γω, οχι γκιλοτινες...
![]()
Οι μπαριερες αυτες ειναι οι ενδεδειγμενες για μηχανακια.αν καπως μπορει να ειναι οι μπαριερες για να τραυματιστεις λιγοτερο ετσι πρεπει να ειναι. τωρα αυτο το σχημα μπορει να βελτιωθει αλλα οχι να απομακρυνθουν πολυ απο τις λωριδες.δεν γινεται να εχει διαδρομους διαφυγης στην εθνικη.δεν γινεται. θα μπορουσε απο μεσα οι κατω "πλακα" μπαριερας να ειναι απο πιο μαλακο υλικο κ απο μεσα να εχει καποια μορφη αποροφησης ενεργειας.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ωραίος δρόμος , η μπαριέρα στο μισό μέτρο.