Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: youtube cbf1000 crαsh

'' Eh, still love 2 wheels =) ''

Περαστικα του, κι εγω κραταω αυτο.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    @ blackbusa

πιστευω οτι ο stefanos θελει να πει οτι αντι για μπαριερες ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ διαχωριστικο αλλα τσιμεντενιο ξερω γω, οχι γκιλοτινες...
    Silence in the studio!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
    @ blackbusa

πιστευω οτι ο stefanos θελει να πει οτι αντι για μπαριερες ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ διαχωριστικο αλλα τσιμεντενιο ξερω γω, οχι γκιλοτινες...
    φιλε μου επειδη εχω βρεθει σε παρομοιο δρομο (ειναι στην Πορτογαλλια) δεν μπορεις να φανταστεις την ποιοτητα κατασκευης που εχουν...δεν εχουν κανενα σημειο να σκαλωσει το χερι/ποδι η οτι μπορεις να μου πεις...ειναι λεμε κατι που δεν μπορεις να φανταστεις αν δεν το δεις με τα ματια σου...και μην συγκρινουμε της κακοτεχνιες που γινονται στην Ελλαδα η ποσο μαλλον οτι πολλες μπαριερες εδω μετα απο ατυχημα δεν τις φτιαχνουν/διορθωνουν...και βεβαια δεν εχω να χωρισω τιποτα με τον Στεφανο...απλα εδω το ενα μας μυριζει και το αλλο μας βρωμαει...και βαζω τον εαυτο μου μεσα καποιες/αρκετες φορες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ωραίος δρόμος , η μπαριέρα στο μισό μέτρο.
    Οι μπαριερες αυτες ειναι οι ενδεδειγμενες για μηχανακια.αν καπως μπορει να ειναι οι μπαριερες για να τραυματιστεις λιγοτερο ετσι πρεπει να ειναι. τωρα αυτο το σχημα μπορει να βελτιωθει αλλα οχι να απομακρυνθουν πολυ απο τις λωριδες.δεν γινεται να εχει διαδρομους διαφυγης στην εθνικη.δεν γινεται. θα μπορουσε απο μεσα οι κατω "πλακα" μπαριερας να ειναι απο πιο μαλακο υλικο κ απο μεσα να εχει καποια μορφη αποροφησης ενεργειας.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Γνωμη για Cbf1000
    από tio στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 14:02
  2. CBF1000 ή Hornet 600;
    από pariscbr600 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2007, 00:10
  3. YouTube απορια...
    από kalant στο forum Off topic