Thanks!![]()
αυτα ειναι δυσκολα ή ευκολα μονοπατια?![]()
Κυλινδρος, ενας και μεγαλος!
Κραδασμοι, πολλοι!
Γουσταρουμε? ΠΑΝΤΑ!
The Souvlisto Arni Enduro Club. Once a member, always a member!
καθαρα υποκειμενικο... το μονοπατι(ανηφορι) στο δευτερο βιντεο (@wesome boys) ειναι απο τα πιο δυσκολα, τα αλλα ειναι της ροης και της διασκεδασηςΑρχικά δημιουργήθηκε από nikosKLR
αυτα ειναι δυσκολα ή ευκολα μονοπατια?![]()
μια μερα θα περασω απο εκεινο το ανηφορικο, γιατι το να φευγεις με την οπισθεν, με μοτοσυκλετα οπλο, μοιαζει καπως...
Κραδασμοι, πολλοι!
Γουσταρουμε? ΠΑΝΤΑ!
τι εννοεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosKLR
μια μερα θα περασω απο εκεινο το ανηφορικο, γιατι το να φευγεις με την οπισθεν, με μοτοσυκλετα οπλο, μοιαζει καπως...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosKLR
μια μερα θα περασω απο εκεινο το ανηφορικο, γιατι το να φευγεις με την οπισθεν, με μοτοσυκλετα οπλο, μοιαζει καπως...
άμα έχεις λάθος τεχνική....
όλα γίνονται.
περιμένουμε βιντεάκι.
θα φροντισω να εχω την καμερα ενος φιλου...![]()
ειμαι περιεργος να δω αν θα περασει το γελαδι απ'εκει!
Κραδασμοι, πολλοι!
Γουσταρουμε? ΠΑΝΤΑ!
παλια το ειχα ανεβει με το 640adv με το μεγαλο ντεποζιτο αλλα απο τοτε εχει χαλασει πολυΑρχικά δημιουργήθηκε από nikosKLR
Ο KaTaNaS έχει δίκιο . Τα μονοπάτια με τον καιρό αλλάζουν δραματικά . Δεν καταλαβαίνω την κόντρα (και ας μην ήμουν με τα παιδιά στο μονοπάτι για να ξέρω τις καταστάσεις) .Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
παλια το ειχα ανεβει με το 640adv με το μεγαλο ντεποζιτο αλλα απο τοτε εχει χαλασει πολυ
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Στα video όλα εύκολα φαίνονται!
Κορμοί,ρίζες,νεροφαγώματα,λάσπες,κοτρώνια,φυτευτές στα κάνω εγώ όλα ίσιωμα απ το Youtube. Μέχρι και σε παγκόσμιο κατεβαίνω με Varadero..
![]()
Τίποτα απολύτως δεν λέει ένα video. Έχω δει Video απο διαδρομές που έχουμε πάει που λέω, καλά φαινόταν πανεύκολο τελικά και απο άλλα κομμάτια που είναι τέτοια η λήψη που φαίνεται παλούκι, τα είχαμε βγάλει εύκολα.
ΣωστόςΑρχικά δημιουργήθηκε από vagXT
Στα video όλα εύκολα φαίνονται!
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Το θυμάμαι και εγω πριν 2 χρονια... ηταν σαφώς καλύτερα.. πλέον εχει γίνει τόσο σαθρό που πέφτει αρκετή βλαστήμια ...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
αλλα απο τοτε εχει χαλασει πολυ
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosKLR
άντε να μας λυθεί η απορία.![]()
Αν δεν είσαι κάτοχος άρτιας τεχνικής (wec και πάνω) αλλά και γητευτής γελαδιών και άλλων τέτοιων ανήμερων θηρίων το συγκεκριμένο ανηφόρι δεν ανεβαίνει.![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
βιζουαλιζεισονΑρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Αν δεν είσαι κάτοχος άρτιας τεχνικής (wec και πάνω) αλλά και γητευτής γελαδιών και άλλων τέτοιων ανήμερων θηρίων το συγκεκριμένο ανηφόρι δεν ανεβαίνει.![]()
![]()
''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''