Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Όλα αυτά είναι ευχάριστα και χαίρομαι που ισχύουν τελικά, αλλά η πληροφόρηση που έφτανε ως τώρα σε μένα ήταν διαφορετική. Τελικά η "Πρωτοβουλία" έχει κεφαλή ή δεν έχει?!! Μέχρι στιγμής έχω ακούσει και τα δυο...
![]()
![]()
Χωρίς να έχω καμία κακή πρόθεση, θα μου προξενούσε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθω από που προήλθε αυτή η πληροφόρηση...
Τέλος πάντων όμως, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Θα προσπαθήσω παρακάτω να δώσω μερικές πληροφορίες:
Η Πρωτοβουλία κατ΄ουσίαν είναι η "ένωση" (και η λέξη μπαίνει σε quotes γιατί αυτή η ένωση δεν αφορά την δημιουργία κάποιας Ομοσπονδίας κ.λ.π.) των δυνάμεων κάποιων Αθηναϊκών (προς το παρόν) Λεσχών Μοτοσυκλέτας αλλά και ανεξάρτητων (μη εγγεγραμμένων σε κάποια Λέσχη) μοτοσυκλετιστών με στόχο την κοινή δράση σε κάποια ζητήματα. Για να επιτευχθεί αυτό, υπάρχουν συναντήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα μεταξύ των εκπροσώπων αυτών των Λεσχών, αλλά και απλών μοτοσυκλετιστών (η Γιαγιά Αρκούδα είναι ένα παράδειγμα) ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες δράσεις και να διευθετηθούν λεπτομέρειες (όλα αυτά που εσύ σωστά σημείωσες με αστερίσκο) σχετικά με αυτές. Οι συναντήσεις αυτές κατά κανόνα γίνονται Τρίτη, στην έδρα κάποιας από τις Λέσχες που συμμετέχουν σε αυτήν την κίνηση και είναι ανοικτές σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, τουλάχιστον όσον αφορά την ενημέρωσή τους κατ΄αρχήν.
Θα παρατήρησες ίσως ότι οι Λέσχες που συμμετέχουν δεν αναφέρονται ονομαστικά και αυτό δεν έγινε κατά λάθος, αλλά για να αποφευχθεί οποιαδήποτε υπόνοια "καπελλώματος" της όλης κίνησης. Το ποιες είναι βέβαια, δεν είναι μυστικό και όποιος λάβει μέρος στην οποιαδήποτε δράση μπορεί να το πληροφορηθεί.
Οσον αφορά την μορφή των δράσεων: Σαφώς ΔΕΝ είμαστε τέλειοι. Σαφώς και υπάρχει μεγάλος χώρος για βελτίωση και σίγουρα στόχος είναι κάθε φορά να γινόμαστε καλύτεροι, αλλά και να δηλώνουμε παρουσία όσο το δυνατόν πιο τακτικά.
Στόχος της επόμενης δράσης δεν είναι η άμεση αλλαγή του κομίστρου των διοδίων (καθώς τέτοιες αλλαγές παίρνουν πολύ χρόνο και αλεπάλληλες κινητοποιήσεις - άλλωστε και στις προηγούμενες δράσεις που αφορούσαν πάρκινγκ, κάγκελα στα πεζοδρόμια, κάμερες παρακολούθησης και διήθηση δεν περιμέναμε κάποιο άμεσο αποτέλεσμα). Στόχοι όμως υπάρχουν και είναι - όπως εγώ τους καταλαβαίνω - οι παρακάτω:
* Να δηλώσουμε ότι είμαστε εδώ, είμαστε πολλοί και με διάθεση για μαζική αντίδραση στα θέματα που μας θίγουν.
* Να ενημερώσουμε του υπόλοιπους χρήστες του δρόμου για τις διακρίσεις σε βάρος της μοτοσυκλέτας (και πιστέψτε με, υπήρξε ΠΟΛΥΣ κόσμος που παρ΄όλο που γύρναγε μισάωρα στο Κολωνάκι για να βρει πάρκινγκ λόγω του ότι οι μοτοσυκλετες είχαν παρκάρει σαν αυτοκίνητα ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ για τις θέσεις μας)
* Και, ΚΥΡΙΩΣ, η αφύπνιση - συσπειρωση των μοτοσυκλετιστών (κυρίως όσων ΔΕΝ έχουν σχέση με κάποια Λέσχη) σε κοινούς στόχους διεκδικήσεις.
Αυτά, και ζητώ συγνώμη αν κούρασα ...
![]()