![]()
φυσικα και συμφωνω οτι αν την βαλουν στο ματι αστα...
μια μικρη γνωμη......καλο συνεγερμο με 2 διακοπτες υδραργυρου εναν κατω απο την σελα και εναν καπου κοντα στην μπαταρια και φυσικα τηλεειδοποιηση συνδεμενη ομως (μονο οταν εισαι σπιτι)με μετασχηματηστη γιατι υπαρχη περιπτωση να πεσουν οι μπαταριες και να μην το ακουσεις......συνολο κοστους 250ευρο πηρα της gt
ολοι οι συνεγερμοι δουλευουν με κραδασμικο γιαυτο και ανοιγουν ευκολα ενω με τους διακοπτες αυτους δεν μπορεις να την κουνησεις ουτε 5 χιλίοστα...οσο για τους διακοπτες υδραργυρου οι γερμανικη εχουν 5ευρο και κανουν θαυματα ρωτηστε και καποιον καλο ηλεκτρονικο....η καλητερα απαραβιαστο για καθε τσογλανι κλεφτοκοτα.....
οποιος θελει πληροφορειες στελνει πμ
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
και κατι ακομα ακουσα οτι εχει βγει εντολη απο E.U. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΓΕΡΜΟΙ να εχουν ιδιο ηχο και ιδια ενταση αλλιως δεν βγαινουν στην αγορα τις ευρωπης για αυτο και εχουν βαλει την τηλεειδοποιηση για να καταλαβενεις τον δικο σου.....
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
Μιας και σε λίγες εβδομάδες ο αδερφός μου θα πάρει το motard (μάλλον FMX...) μπορείτε να μου πειτε κάποιον καλο συναγερμό;
Αρχικά δημιουργήθηκε από downhill
Μιας και σε λίγες εβδομάδες ο αδερφός μου θα πάρει το motard (μάλλον FMX...) μπορείτε να μου πειτε κάποιον καλο συναγερμό;
απο τα λιγα που εμαθα ο GT ειναι απο τους καλητερους και εχει και ανταλακτικα αν παθει κατι... βαση την τιμη του λεω παντα ετσι
"μοτοσυκλετα"..
Ναι.Σε αυτή την περίπτωση οι κλέφτες δε σκέφτονται πώς θα αρπάξουν το ποδήλατο αφού οι κλειδαριές κοστίζουν περισότερο...Αυτές σκέφτονται![]()
Ρε παιδιά...
Αλλάξτε πόστ για να συζυτήσετε για κλειδαριές...
Ελάτε στην θέση του παιδιού που έχασε το μηχανάκι του και γεμάτος αγωνία βλέπει κάθε τόσο νέες απαντήσεις στο αρχικό πόστ...Μέχρι να μπεί και να δεί περι τίνος πρόκειται, του κόβεται η ανάσα από την αγωνία μήπως διαβάσει κάτι ευχάριστο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Βλέποντας κάτι τέτοιο όλο και κάποιος πιστεύω θα αντιδράσει.
Χα!!![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
ok εχεις δικιο sorry φιλε και απο μενα![]()
......ευχομαι να βρεις μια ακρη και να βρεις το μοτο σου.....
"μοτοσυκλετα"..
Πιστευω πως δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να σωθεί μια μηχανή την οποία έχουν βάλει στο μάτι κάποιοι.
Η μοναδική λύση είναι ιδιωτικό γκαράζ.
Αν δεν υπάρχει αυτό ακόμα και στον κήπο του σπιτιού σου να την έχεις ...... πάει .
Στο μενίδι έιχαν κλέψει GSXR 1100 από ένα παληκάρι που το είχε στον κήπο του , καλοκαίρι , με παράθυρα ανοιχτά και κλειδωμένη την εξώπορτα.
Εγώ πάντως αφήνω το ΤαDεΜου έξω απο αστυνομικό τμήμα και νιώθω κάπως ποιό ασφαλής.
Κλειδωμένο και με συναγερμό έτσι ?
Γιατί δεν εμπιστεύομαι ούτε τον κόλο μου , τους μπάτσους θα εμπιστευτώ ??
Τhe Dream Machine