Μπα δεν έχω.Δεν πρέπει να είχανε κάνει πολλά σουξέ οι αρχαίοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εψαξα παντως στο νετ αλλα δεν βρηκα κατι καλο να σου γραψω. αν εχεις καμια σελιδα με catchy αρχαιες ατακες, δωσε
![]()
Μπα δεν έχω.Δεν πρέπει να είχανε κάνει πολλά σουξέ οι αρχαίοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εψαξα παντως στο νετ αλλα δεν βρηκα κατι καλο να σου γραψω. αν εχεις καμια σελιδα με catchy αρχαιες ατακες, δωσε
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μπα δεν έχω.Δεν πρέπει να είχανε κάνει πολλά σουξέ οι αρχαίοι.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
θα σου απαντουσα αναλογα, οπως πρεπει σε αυτα που γραφεις, αλλα σεβομαι τον χωρο που με φιλοξενει..
Υ.Γ. δεν ειμαι και τοσο μικρος, αλλα και μικροτερος να μουνα θα πρεπε στην ηλικια σου να μιλας με ποιο πολυ σεβασμο στον συνομιλητη σου..
Όταν κάνεις πλάκα να την δέχεσαι κιόλας... αλλιώς κάποιος θα μπορούσε να σε πει κομπλεξικό ας πούμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Όταν κάνεις πλάκα να την δέχεσαι κιόλας... αλλιώς κάποιος θα μπορούσε να σε πει κομπλεξικό ας πούμε.
αυτο που εκανες εσυ δεν ηταν πλακα,
μην παιζουμε τους μαλακες και μεταξυ μας, 3 η ωρα το βραδυ εδω, 4 εκει
να μιλας λοιπον με περισσοτερο σεβασμο, οχι μονο σε μενα, σε ολους τους συνομιλητες σου..
δεν μου αρεσει που αναγκαζομαι να στο πω αυτο..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Μπα δεν έχω.Δεν πρέπει να είχανε κάνει πολλά σουξέ οι αρχαίοι.![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αυτο που εκανες εσυ δεν ηταν πλακα,
μην παιζουμε τους μαλακες και μεταξυ μας, 3 η ωρα το βραδυ εδω, 4 εκει
να μιλας λοιπον με περισσοτερο σεβασμο, οχι μονο σε μενα, σε ολους τους συνομιλητες σου..
δεν μου αρεσει που αναγκαζομαι να στο πω αυτο..
Να ξέρεις πως όπως μιλάς σου μιλάνε. Και ποιός σου είπε πως θα ανέχομαι στο φόρουμ που μπαίνω εδώ και δυο χρόνια τον κάθε τυχάρπαστο νεανία να μου κάνει υποδείξεις και να γελάει με τα παθήματα των συνανθρώπων του.
μαλακια απαντηση εχει επακολουθο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δεν εκανα χαβαλε για το μαγαζι που λες, γιατι παιρνω ποσοστα απο κει..γιαυτο φιλε μου, τα παιρνω απο κει
παρομοια μαλακια απαντηση....συνυρμος λεγετε (Βαγγελη σωστα το εγραψα αυτο με το συρμο????:rotflmao: )Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
υ.γ. γιαυτο μετακομεισες στο Παρισι????ειναι πολλα τα ποσοστα ε???
μετα πεταμε κατι βεβαια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μην το λες σε μενα, στον μπλακ μπουσα πες το που στην συζητηση που ειχαμε, για καποιο ασχετο λογο ανεφερε τον τοπο διαμονης μου..
αλλα δεν δινουμε σημασια στην απαντηση και αφου μας την τονιζουνε μπας και δεν την εχουμε δει...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ασχετο λογο???εσυ δεν ειπες οτι παιρνεις ποσοστα απο το γνωστο μαγαζι???στην ειρωνια και στην μαλακια απανταω ακριβως με τον ιδιο τροπο....το επιασες τωρα γιατι ειπα το Παρισι και τα ποσοστα...???παω να πιω το γαλα μου τωρα να μεγαλωσω...![]()
γραφουμε αυτο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ειδα τι εγραψες, ειδα και το λογο και καταλαβα οτι καταλαβα.
ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ...γιατι δεν καταλαβα και τι καταλαβες βασικα...Πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν εν μαχαίρα αποθανούνται...:rotflmao:
![]()
σου ειπα οτι λυπαμαι με την υποδειξη που σου εκανα, αλλα με αναγκασες..Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Να ξέρεις πως όπως μιλάς σου μιλάνε. Και ποιός σου είπε πως θα ανέχομαι στο φόρουμ που μπαίνω εδώ και δυο χρόνια τον κάθε τυχάρπαστο νεανία να μου κάνει υποδείξεις και να γελάει με τα παθήματα των συνανθρώπων του.
ΠΑΝΤΑ σεβομαι τον απεναντι μου, μεχρι να σταματησει να με σεβετε.
δεν με νοιαζει καθολου αν με ανεχεσαι η οχι..
εγω σταματαω εδω για αποψε γιατι θα τσακωθουμε ασχημα με αρκετους και δεν το θελω, δεν
ψαχνω αυτο το πραγμα στο φορουμ, οπως φανταζομαι και σεις..
καληνυχτα σας
Υ.Γ. μπορει να ειμαι τυχαρπαστος νεανιας, και τεντυμποι μπορεις να με λες, αλλα εγω μπαινω 4 χρονια..:rotflmao:
ΕΓΩ δεν σε ανεχομαι:rotflmao: :rotflmao:
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
να δω πόσες σελίδες μπορείτε να τσακώνεστε για μια μαλακία..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
σταματηστε να μιλατε σε αυτην την ακαταλαβιστικη γλωσσα να συννενοηθουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν εν μαχαίρα αποθανούνται...:rotflmao:
![]()
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
σου ειπα οτι λυπαμαι με την υποδειξη που σου εκανα, αλλα με αναγκασες..
ΠΑΝΤΑ σεβομαι τον απεναντι μου, μεχρι να σταματησει να με σεβετε.
δεν με νοιαζει καθολου αν με ανεχεσαι η οχι..
εγω σταματαω εδω για αποψε γιατι θα τσακωθουμε ασχημα με αρκετους και δεν το θελω, δεν
ψαχνω αυτο το πραγμα στο φορουμ, οπως φανταζομαι και σεις..
καληνυχτα σας
Υ.Γ. μπορει να ειμαι τυχαρπαστος νεανιας, και τεντυμποι μπορεις να με λες, αλλα εγω μπαινω 4 χρονια..:rotflmao:
ΕΓΩ δεν σε ανεχομαι:rotflmao: :rotflmao:
Κι επειδή εγώ μπαίνω 7 χρόνια σας παρακαλώ να σταματήσετε γιατί δεν γουστάρω να βλέπω συμφορουμίτες να διαπληκτίζονται.Peace!![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
εσυ μπορεις να μου στειλεις το gifακι σε μεγαλυτερο μεγεθος να το βαλω να παιζει στην οθονη μπας και με παρει κανας γαμωΜορφεας καμμια βολτα???Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Κι επειδή εγώ μπαίνω 7 χρόνια σας παρακαλώ να σταματήσετε γιατί δεν γουστάρω να βλέπω συμφορουμίτες να διαπληκτίζονται.Peace!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι έγινε,δε μπήκε η φωτογραφία;:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από harisvfr
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Τι έγινε,δε μπήκε η φωτογραφία;:rotflmao: :rotflmao:
κανενα αρχαιο για φωτογραφιες εχεις να μας πεις?![]()
πχ
εν οιδον οτι ουδεν ΝΙΚΟΝ
:rotflmao:
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy