Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 108

Θέμα: Sepang

Με την παρέα είδαμε τον μισό αγώνα σε καφετέρια στο Σπήλι πηγαίνοντας για Τυμπάκι.. αν κι είχα κάτι κα/ωλόπαιδα στην παρέα που μου βγάλανε τον καρκίνο μετά την κακή εκκίνηση του γιατρού (παλιο-ernti.. ), λόγω των αγώνων του Πανελληνίου δεν είδαμε τον αγώνα της Sepang μέχρι το τέλος κι άρχισα να τρώω τα δάχτυλά μου απ'τη αγωνία

Εντέλει...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	237 
Μέγεθος:	18,7 KB 
ID:	178296

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    H γρία η κότα έχει το ζουμί :rotflmao:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Με την παρέα είδαμε τον μισό αγώνα σε καφετέρια στο Σπήλι πηγαίνοντας για Τυμπάκι.. αν κι είχα κάτι κα/ωλόπαιδα στην παρέα που μου βγάλανε τον καρκίνο μετά την κακή εκκίνηση του γιατρού (παλιο-ernti.. ), λόγω των αγώνων του Πανελληνίου δεν είδαμε τον αγώνα της Sepang μέχρι το τέλος κι άρχισα να τρώω τα δάχτυλά μου απ'τη αγωνία

Η απόλυτη ανωτερότητα του Στόουνερ όσον αφορά την οδήγηση αποδεικνύεται πλέον αγώνα με τον αγωνα,σαιζόν με τη σαιζόν.
    Ενας οδηγός για τη νέα εποχή,που το μόνο που μπορεί να τον σταματήσει είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από τους συναθλητές του.
    Κακώς να συγκρίνεται με τον Ρόσσι που είναι ο μεγαλύτερος μεν, αλλά αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουνε
    με τον στόουνερ.
    Αυτός μπαίνει μέσα μόνο να νικήσει.
    Δε καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ.
    κι άμα θέλουνε σκετσάκια, αυλοκόλακες, Ούτσιους , και Λαιφστάιλ να τα γράφουνε στο βίντεο να τα βλέπουνε,γιατι τελειώνουν΄.
    Ο Ρόσσι ευτυχώς είναι τόσο μεγάλος οδηγός που υστερα απο χρόνια θα θυμόμαστε εκπληκτική οδήγηση κι όχι φτηνοκαραγκιοζιλίκια με κοκκόρια και γαιδάρους.

Παρατηρητής
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Η απόλυτη ανωτερότητα του Στόουνερ όσον αφορά την οδήγηση αποδεικνύεται πλέον αγώνα με τον αγωνα,σαιζόν με τη σαιζόν.
    Ενας οδηγός για τη νέα εποχή,που το μόνο που μπορεί να τον σταματήσει είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από τους συναθλητές του.
    Κακώς να συγκρίνεται με τον Ρόσσι που είναι ο μεγαλύτερος μεν, αλλά αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουνε
    με τον στόουνερ.
    Αυτός μπαίνει μέσα μόνο να νικήσει.
    Δε καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ.
    κι άμα θέλουνε σκετσάκια, αυλοκόλακες, Ούτσιους , και Λαιφστάιλ να τα γράφουνε στο βίντεο να τα βλέπουνε,γιατι τελειώνουν΄.
    Ο Ρόσσι ευτυχώς είναι τόσο μεγάλος οδηγός που υστερα απο χρόνια θα θυμόμαστε εκπληκτική οδήγηση κι όχι φτηνοκαραγκιοζιλίκια με κοκκόρια και γαιδάρους.
    Ίσως και να έχεις δίκιο....αλλά ας πάρει και ο Στόνερ υποδιέστερη μοτοσυκλέτα όπως ο Ρόσσι όταν παρέλαβε την YAMAHA και ας την φτάσει κορυφή σε χρόνο dt πέρνοντας πρωτάθλημα για να κλείσει στόματα....καλός οδηγός ο Στόνερ...αλλά κακα τα ψέμματα..."κούμπωσε" στην ducati...δεν την εξέλιξε...
    ...Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα...θα ξανά έβαφα γαλάζια την θάλασσα...

Καλος ο Stoner αλλα ρε γαμωτο πεφτει οταν τον πιεζει ο Γιατρος....

Ασε που απειλει λεγοντας θα σου δειξω εγω στον επομενο αγωνα,,,,και τι εγινε απο τοτε ????

Το 8ο και το 9ο.........

Παρτε χαμπαρι να μην λεμε συνεχεια τα ιδια.....Οσο υπαρχει το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ θα ΚΑΤΣΑΡΩΝΟΥΝ οι αλλοι....

ΤΕΛΟΣ.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    Καλος ο Stoner αλλα ρε γαμωτο πεφτει οταν τον πιεζει ο Γιατρος....

Ασε που απειλει λεγοντας θα σου δειξω εγω στον επομενο αγωνα,,,,και τι εγινε απο τοτε ????

Το 8ο και το 9ο.........

Παρτε χαμπαρι να μην λεμε συνεχεια τα ιδια.....Οσο υπαρχει το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ θα ΚΑΤΣΑΡΩΝΟΥΝ οι αλλοι....

ΤΕΛΟΣ.....
    δηλαδή αν δεν είχε χάσει τόσους αγώνες, ο Rossi θα το έπαιρνε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

Δεν συζηταμε φιλε με το "ΑΝ" και το "ΑΜΑ"......

Ο πρωταθλητης ειναι ενα συνολο οχι μονο οδηγικων ικανοτητων αλλα και δυνατοτητων ψυχικων και σωματικων.

Οταν το 2008 ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ του αθληματος τον Ξεγραφαν τωρα τι πρεπει να τους πουμε???

Οτι τα 7 πρωταθληματα εγιναν 9???

Μιλαμε με αποτελεσματα και οχι με οτιδηποτε υπαρχει στη σφαιρα της φαντασιας μας....

Δεν συζηταμε φιλε με το "ΑΝ" και το "ΑΜΑ"......

Ο πρωταθλητης ειναι ενα συνολο οχι μονο οδηγικων ικανοτητων αλλα και δυνατοτητων ψυχικων και σωματικων.

Οταν το 2008 ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ του αθληματος τον Ξεγραφαν τωρα τι πρεπει να τους πουμε???

Οτι τα 7 πρωταθληματα εγιναν 9???

Μιλαμε με αποτελεσματα και οχι με οτιδηποτε υπαρχει στη σφαιρα της φαντασιας μας....
    +900

IN VALE WE TRUST!!!

Παμε για το δεκατοοοοοοο
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

μην πας με το ΑΝ ρε Λεωνιδα. εχουμε πει με το ΑΝ,δεν βγαινει πουθενα.

πλεον εχει γραφτει η ιστορια.

και για την ιστορια να σου απαντησω οτι, τι να τον κανεις τον καλυτερο ...................(βαλε εσυ οποιον αθλητη θελεις) οταν στα μεσα της χρονιας τα φτυνει? η διαρκεια παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο απο την ποιοτητα. και αυτο το εχει αποδειξει ο ντοκτορας τοσα χρονια.

πολλοι λενε οτι θα προτιμουσαν καποιον ο οποιος ειναι σταθερος σε καποιες θεσεις και να μην κανει σκαμπανεβασματα. (βγαινεις 3ος-4ος-5ος). ε,κρατα αυτη την αποδοση ΟΛΗ την χρονια. κανενας δεν θα σε πει μ@λακα. εξακριβωμενο.
    αυτης της αποψης ειμαι και εγω.

Παίδες ο Στόνερ έχει δύο επιλογές αλλά μπορεί να διαλέξει μόνο τη μία, ή "παίζω και κερδίζω" ή "βγαίνω δεύτερος-τρίτος και με πιάνει κατάθλιψη και κάθομαι σπίτι μου".

Κι εγώ έτσι όλα θα τά'δινα! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Παίδες ο Στόνερ έχει δύο επιλογές αλλά μπορεί να διαλέξει μόνο τη μία, ή "παίζω και κερδίζω" ή "βγαίνω δεύτερος-τρίτος και με πιάνει κατάθλιψη και κάθομαι σπίτι μου".

Κι εγώ έτσι όλα θα τά'δινα! :rotflmao:

Δεν θελω να τον ξεφτυλιζουμε σαν οδηγο......αλλα υπαρχει και η MOTO2.....

Η γρια κοτα εχει το ζουμι....

ΑΡΧΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΖΟΥΜΙ (εγραφε απο πισω η μπλουζα)......καταλαβαινετε τι περιμενει τους αντιπαλους του ΚΑΙ του χρονου... :smilea:

Rossi con la Rossa....και τα μυαλα στα καγκελα...μακαρι απο του χρονου....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    παιδιά δεν τον πάω τον Stoner, απλά έχω την εντύπωση ότι αν δεν τα 'φτυνε θα το 'χε πάρει πανηγυρικά

παιδιά δεν τον πάω τον Stoner, απλά έχω την εντύπωση ότι αν δεν τα 'φτυνε θα το 'χε πάρει πανηγυρικά
    AN

Δεν θελω να τον ξεφτυλιζουμε σαν οδηγο......αλλα υπαρχει και η MOTO2.....
    Πέρα από την πλάκα το παλικάρι έχει ικανότητες, άσε που πιστεύω πραγματικά ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κουμαντάρει τον άτσαλο ταύρο κι αν όχι παντού, τότε σίγουρα στις περισσότερες καταστάσεις που καλείται ν'ανταπεξέλθει. Το πάλεψε, το διάβασε και στο τέλος "κούμπωσε" πάνω του τόσο καλά που ανάλογα με τις συνθήκες καταφέρνει να γίνεται στη σέλα του ένας "αναβάτης-χαμαιλέων" χωρίς υπερβολές. Έχει και τρελό πάθος, κατά την άποψή μου ο κύριος λόγος της περιπέτειας που πέρασε. Παιχνίδι του μυαλού; Ίσως. Για μένα όμως ο πρωταθλητής ξέρει και να χάνει. Κι ο Ρόσσι το έχει αποδείξει και αυτό.

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Moto Gp Winter Tests Sepang
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 09:04
  2. Moto gp Sepang
    Απαντήσεις: 170
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2006, 14:11
  3. Welcome to Sepang
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2005, 15:19
  4. Sepang GP Test Day 3
    από vassilis88 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2005, 08:37
  5. Δοκιμαστικά MotoGp στο Sepang της Μαλαισίας...
    από DIT στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2004, 12:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF