ενας αναπηρος βγαινει βολτα στην ελλαδα με το καροτσακι του.
που ακριβως τον σεβοντε (με σκαλες, ασανσερ, πεζοδρομια για να χωραει)
για να τον σεβαστουν και στο γηπεδο?![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
να κατσει μεσα ρε που θελει και βολτα/δε φτανει που δε δουλευει και παιρνει συνταξη απο το κρατος,θελει και βολτα.ακου εκει παραλογες σκεψειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
![]()
![]()
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
700_Thespieis
έχω μια πολύ καλά σχηματισμένη εικόνα για το θέμα , απο δική μου προσωπική και άμεση εμπειρία (πιο άμεση δεν γίνεται) για το θέμα των γενικών παροχών προς ανθρώπους με ειδικές ανάγκες σε όλο το φάσμα του Ελληνικού κράτους. Πίστεψε με ξέρω τι σημαίνει "διάκριση" και τι ακριβώς προβλήματα έχει ενας άνθρωπος απο παιδί μέχρι όσο φτάσει , στην χώρα που ζούμε.
Εκεί όμως που λέω πως έχουμε λογική ΟΥΓΚ, είναι στο οτι σε κάθε στραβό που θα δούμε (και είναι πολλά όντως) θέλουμε να βάλουμε ενα οδοστρωτήρα και να τα φέρουμε όλα ενα ισάδι , μιας και όλοι ανήκουν σε μια υπηρεσία, οργανισμό, δομή της κοινωνίας. Δεν είναι έτσι όμως...
Αν κάποιος είναι βλάκας επίσημος και πράττει ώς βλάκας δεν σημαίνει οτι και αυτό που του δίνει εργασία είναι βλακώδες , ούτε φυσικά αυτοί που απολαμβάνουν αυτών των υπηρεσιών είναι βλάκες.
Αυτό λέω... και ναι η πράξη του συγκεκριμένου στην Καβάλα είναι για πολλές κλωτσιές και απορώ πως ο αρθρογράφος αντί να κάνει μανούρα επι τόπου με όσους μάρτυρες είχε εκεί, προτίμησε την διαμαρτυρία μέσω web εκ του ασφαλούς. Προσωπικά θα έπραττα διαφορετικά την συγκεκριμένη στιγμή αν όντως ήμουν μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού. Μη σου πω πως θα σήκωνα και πανό στο συγκεκριμένο σημείο. Και ας με συλλάβουν και ας αιτιολογήσουν μετά το γιατί το έκαναν.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
φιλε Γκανταλφ,
αν ηταν 1,2 στραβα 8α συμφωνουσα μαζι σου.Ωστοσο στο συγκεκριμενο 8εμα,δεν υπαρχει για μενα τπτ σωστο/αξιολογο/αξιοπροσεκτο.Αρα τραβαω χι και ξεκιναω απο την αρχη,παρατηρωντας πολλα 8ετικα παραδειγματα και προσπα8ωντας να τα μιμη8ω..
![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
Περί ΟΥΓΚ λογικής και πελατειακών σχέσεων:
Να πάμε κατευθείαν στην ουσία; Η ουσία είναι ότι όλη η ιστορία γίνεται γιά τις διαφημίσεις.
Δεν έχει σημασία αν εγώ παρακολουθώ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, το X-Factor ή μία τηλεοπτική σειρά. Το ζητούμενο γιά τον TV program controller (ή όπως αλλιώς τον λένε) είναι να φροντίζει ουτωσόστε η προσοχή μου να είναι επικεντρωμένη στο οτιδήποτε μου πλασάρει ( ποδόσφαιρο-διαφήμιση μπύρας-ποδόσφαιρο-διαφήμιση αυτοκινήτου-ποδόσφαιρο-διαφήμιση δανείου τραπέζης) και πουθενά αλλού. Πέντε ανάπηροι μέσα στο τηλεοπτικό πλάνο θα μου "αποσπάσουν την προσοχή" . .
Σωστα.Επισης οι αναπηροι ειναι τηλεοπτικο προιον αλλα για αλλου ειδους εκπομπες.Δεν γινεται να μας χαλανε το πλανο και να μην εχουμε και κερδος.Γ@μω την κ@λοχωρα που μας καταντησαμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Περί ΟΥΓΚ λογικής και πελατειακών σχέσεων:
Να πάμε κατευθείαν στην ουσία; Η ουσία είναι ότι όλη η ιστορία γίνεται γιά τις διαφημίσεις.
Δεν έχει σημασία αν εγώ παρακολουθώ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, το X-Factor ή μία τηλεοπτική σειρά. Το ζητούμενο γιά τον TV program controller (ή όπως αλλιώς τον λένε) είναι να φροντίζει ουτωσόστε η προσοχή μου να είναι επικεντρωμένη στο οτιδήποτε μου πλασάρει ( ποδόσφαιρο-διαφήμιση μπύρας-ποδόσφαιρο-διαφήμιση αυτοκινήτου-ποδόσφαιρο-διαφήμιση δανείου τραπέζης) και πουθενά αλλού. Πέντε ανάπηροι μέσα στο τηλεοπτικό πλάνο θα μου "αποσπάσουν την προσοχή" . .
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related